Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
Üdv az uraknak és hölgyeknek!
Adott egy iphone 6s ami érintésre nem mindig reagál, szoftver újratelepítés is megtörtént de nem igazán lett jobb a készülék, A készülék 1,5 éves. Járt már valaki hasonló cipőben?
-
DonTuros
tag
Sziasztok !
Három dologban szeretném a segítségeteket kérni:
Egyik: Amikor - nincs pénz a telefonomon, mivel Dominos vagyok - de írtam egy SMS-t, azt meddig próbálja elküldeni? Mármint a zöld csík a ~75%-nál megállt, és rettentően zavar, hogy azt próbálgatja folyamatosan elküldeni; egyszerűen nem jön be az, hogy: "Sikertelen". Mintha egy fekete-adatlyukba esett volna bele. Valami ötlet? Nem szeretném, hogyha véletlenül újra elküldené, miután pénzt helyeztem a kártyára. Mármint furá jönne ki az üzenet, ha késik.
Míg a másik: Nektek is van a telefonotokon olyan rész, ahol mintha lekopott volna? Mármint ilyen világosabb, fehérebb foltok?
És az utolsó: Miután bekapcsoltam az "Apple ID két lépcsős azonosítót", amikor - tegyük fel - ellopják a telefonom, akkor hogyan tudok majd bejelentkezni? Nem kell majd az a 6 számjegy, mint a szokásos esetben, hogy be tudjak lépni a netes "Find my iPhone" alkalmazásba az iCloudon belül? Tuti van valami lehetőség, csak félek, hogy nem találok majd megoldást, ha ez fog velem történni.
Előre is nagyon köszönöm, rettentően kíváncsivá tett ez a pár dolog

-
shteer
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Tokipzárható
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkormárnemiskellellenség!

-
Tibee86
nagyúr
válasz
Balazs66
üzenetére
A diktálást az általános-billentyűzetnél legalul tudod bekapcsolni, a Siri-t pedig értelemszerűen a Siri menüpontban.
Ha ezek be vannak kapcsolva akkor próbálj meg egy power+home gombos újraindítást (addig tartsd lenyomva amíg megjelenik az apple logó).Domerator: Nekem a Siri ki van kapcsolva és megy a diktálás úgy is.
-
-
Balazs66
csendes tag
Nem tudok hang üzenetet, ill. diktálva üzit küldeni, sem sms-ben, sem viberen, és a SIRI sem működik. Találkozott már valaki hasonlóval?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Melyik teljes keretes üvegfóliát nem nyomja fel a gyári szilikon tok?
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Valahogy rá lehet bírni a gyári egészség appot hogy mérjen elégetett kalóriát? Vagy ezt nem tudja?

-
-
SoldierL
senior tag
Helo! A kameránál nem lehet kikapcsolni a Live-t? Automatikusan mindig live-al kezdi. Valakinek van tippje?
-
revolver
aktív tag
-
revolver
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van,hogy a telefonon egyik napról a másikra megszűnt a rezgés.
Első dolgom volt,hogy visszaállítottam a készüléket de sajnos nem oldotta meg a problémát.Gondolom szervíz.
A kérdéseim ,hogy hova érdemes vinni? Megcsinálják ezt helyben vagy nélkülöznöm kell a telefont x napra?
A telefont kicserélték még 2016 decemberben(refurbished),akkor ezt garanciában végzik el?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Rob700
senior tag
Rendeltem egy Nillkin 9H+ fóliát. Volt már valakinek?
-
Idiofil
aktív tag
Azt majd megnézem, mivel céges, ki tudja a háttérben mit csinál az IT.
Kipróbáltom másik personal hotspoton a laptop visekedeset.
Köszi a tippet
-
Idiofil
aktív tag
Sziasztok,
Az elmúlt 1-2 hétben a következőket produkálja a telefon.
Meg akarom osztani a mobilnetet, hogy laptoppal rá tudjak csatlakozni. Eddig minden tökéletesen ment, aztán egyik napról a másikra azt produkálja, hogy amikor megosztom, a laptop látja, elkezd hozzá csatlakozni.
Ilyenkor a telefonon egy kék sáv jött le felülről, hogy 1 valaki csatlakozott. Na ez már nem jön le, hanem a kijelző tetején a kéksávnyi terület vibrál(mintha 1mp alatt 15X lejönne a kék kiírás, aztán eltűnik és újra lejön) , aztán kiírja a laptop, hogy nem sikerült csatlakozni.
Personal hotsport kikapcs-bekapcs, jelszócsere és soft reset volt.
Van egyéb ötlet? Illetve volt-e ilyen másnak is?
Előre is köszönöm.Üdv
M -
aktív tag
Sziasztok! Pár napja elkezdett nagyon merülni a telefonom (fél éves 6S). Nincs új app, a régieket is csak éppen használtam most többet, de akkor is drasztikusan gyenge lett a akkumulátora. Mai éjszakai során (~10 óra) 50%-ot merült, egyszer sem nyúltam hozzá. Home + Restart volt, úgy tűnik nem segített. Ki lehet még valamit próbálni, vagy szerviz? Esetleg fenn áll a lehetősége, hogy szervizben elhajtanak, lévén fél éves a készülék? (Elvileg nem akksicsere sorozatszámú.)
-
tonyqa23
senior tag

Sziasztok! Keresem ezt a fajta üvegfóliát, már rendeltem egyet, fel is raktam a telefonra, de már nem elérhető az, akitől vettem ebay-en. Igényes gyári doboza volt, ilyen fehér műanyag lapról kellett leszedni, nem csak fólia volt rajta. 2.5D 0,3 mm-es, baromi jó a tapintása, és nem gyűjti a zsírt.
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy olyan problémával állok szemben, hogy a Messenger alkalmazás megnyitás után 2 másodpercig bent vagyok az alkalmazásban, majd kidob a kezdőlapra. Semelyik másik alkalmazással nem csinálja ezt, még a nagy teljesítményű játékokkal sem.
Valakinek valami ötlet? App Storeból újra letöltöttem törlés után, telefont újraindítottam, RAM-ot töröltem, de semmire nem jutottam...
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok iphone-hoz, csak almás okos óra használható?
-
Rob700
senior tag
Nillkin 9H üvegfóliákkal mi a tapasztalat?
-
válasz
fioninquo
üzenetére
Én i5s-t vettem ilyen helyről. Vannak biztos ilyen-olyan kiszerelések, de mondani kell, h neked bontatlan, aktiválatlan készülék kell. Nálam minden rendben volt vele, a serial alapján is lecsekkoltam anno. EU-s piacra szánt, franciaországi teló volt amúgy.
Probléma nem volt vele, így a garanciáztatással nem kellett élnem, de elvileg vihettem volna iStyle-ba is. Annyi lett volna, h ha cserélni kellett volna, akkor csak 3 hónap garit kaptam volna az újra, nem indult volna újra az egy év.
Itt adtam el aprón, az új tulajnál is rendben volt a készülék.
-
fioninquo
tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Egyébként ezek a gsmboltok mennyire megbízhatóak? i7 180k-ért van, garit is írnak hozzá, de nem tudom, mennyire megbízható ez, gondolom nem gyártói, hanem csak bolti gari, ami meg azért eléggé kockázatos szerintem. Nekem nincsen tapasztalatom, egyáltalán rendes töltővel, meg eredeti csomagolásban adják ezeket a telefonokat?
-
150-160k a 32GB-os i6s gsm boltokban, az szerintem nagyon korrekt ár, tudva azt, h mit kap ezért az ember és, h 2 évig ez telefon lesz még, sőt, lehet tovább is.
Ennyi pénzből mi lehetne a konkurenciája szerintetek?!
-
fioninquo
tag
Sziasztok!
iPhone 6S vásárlásán gondolkodom, és azt szeretném megkérdezni, hogy a "szokásos" hibái, mint pl. a rossz akku, meg a idegben kikapcsolódás az mennyire jellemző? Minden készüléket érint, vagy hogy van ez?
Illetve a másik kérdésem az lenne, hogy 2017-ben szerintetek mennyire éri meg megvenni? Tudom, hogy hülye kérdés ez, meg attól függ, nekem mire kéne, de az átlagos használhatóságáról érdekelnének a vélemények. Előre is köszi a válaszokat!
-
RazoR
veterán
Random időközönként eldobja a telefonom a hálózatot, akármit csinálok semmi! Van valami ötletetek ezzel kapcsolatban?
-
pergabb
senior tag
Most olvasom tesztben uzemido 10/6 pont a sima 6-os pedig 7? Minek teszteltek telefonokat, de komolyan... a 6s jobban birja mint a sima 6-os.
-
jazzkifli
tag
Az imént történt, hogy filmet néztem (VLC) fülhallgatóval, amit leállítottam pár percre egy Messenger üzenetváltás miatt. Fülhallgató maradt bedugva.
Visszatértem a filmhez, de nem jött hang a fülesből. Kihúzva a jack-et szólt. Másik füles szintúgy néma, Spotify szintén. Alkalmazások újraindítása sem segített.
Csak a Home+Power gombok kombinációja hozta meg az eredményt.Találkozott már valaki ilyennel?
Intő jel hogy szarakodik valami a telefonban? -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan probléma lépett fel pár napja, hogy headseten hívás fogadásakor ugyanúgy telefonra teszi a hangot. Vagy kihangosít-vissza művelet vagy headset ki-be segít rajta.
Valamint ha zenét indítok, akkor ugyancsak nem szólal meg csak ha kihúzom-bedugom újra a headsetet.Jelenleg 4-es béta van rajta, nem emlékszem hogy csinálta-e korábban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Cserét kértem, de ha csak az aksit találják szarnak, csak azt cserélik szerintem (ezt ugye mindenképpen kell nekik mert amúgy is csereprogramos), ha mást is akkor az egészet (gondolom). De majd úgyis megírom mi volt.
iStyle-ba vittem, ott is vette akitől vettem használtan, de amúgy mindig oda viszem már évek óta az összes problémás telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ez mégiscsak egy 40cm-es esés volt

lugosi