- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #16598 üzenetére
Ez azért egy elérhető dolog lehet mindenki számára, nem kell összehasonlítani egy ~100 milliós kocsival. Az meg hogy valaki nem 250 ezer veszi meg, hanem 150 ezerért akár használtan mi azzal a problémád? Én is így veszem, mivel nekem az a felár csak ablakon kidobás, helyette tudom másra is költeni, pedig megtehetném hogy újat veszek mindig, de mint írtam feleslegesnek tartom. Sőt ha már kocsival példáztál akkor tegyük fel akarok venni kocsit 15 millióért, ha lenne felesleges 100 millióm akkor se vennék zsír újat, mert ahogy kihoztam a 15 milliós kocsit a szalonból már buktam rajta 1-2 millát, ezt a pénzt is költhetem más helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest