- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #16599 üzenetére
Ő is ezt mondta nem? Akinek nem telik újra, vagy nem akar ennyit költeni rá, vegyen használtan vagy okosba, esetleg egyáltalán ne vegyen.
Én is így vettem ("sufniGsm", EU régiós modell, 1 év gari), vállaltam és vállalom minden kockázatát ami ezzel jár, de azért vettem így, mert nem volt annak idején 210-220 ezer forintom. Ennyi.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #16598 üzenetére
Ez azért egy elérhető dolog lehet mindenki számára, nem kell összehasonlítani egy ~100 milliós kocsival. Az meg hogy valaki nem 250 ezer veszi meg, hanem 150 ezerért akár használtan mi azzal a problémád? Én is így veszem, mivel nekem az a felár csak ablakon kidobás, helyette tudom másra is költeni, pedig megtehetném hogy újat veszek mindig, de mint írtam feleslegesnek tartom. Sőt ha már kocsival példáztál akkor tegyük fel akarok venni kocsit 15 millióért, ha lenne felesleges 100 millióm akkor se vennék zsír újat, mert ahogy kihoztam a 15 milliós kocsit a szalonból már buktam rajta 1-2 millát, ezt a pénzt is költhetem más helyre.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz B-L-A-C-K #16597 üzenetére
Kicsit sincs igazam? Most írhattam volna a Samsung premium termékeit is. Vagy veszel lista áron rendes terméket vagy veszel okosban és benne van a pakliban a csalódás. Ezt el kell fogadni. Én is szeretnék lamboval járni,de nem fogok soha. Ez van.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #16596 üzenetére
Nem ostorozlak, de ez így elég hülye felfogás, de felesleges is belemenni.
-
FIREBLADE78
addikt
Komolyan mondom nem értem a sok rinyagépet. Ez egy prémium termék,prémium árral. Ha csóró vagy,akkor ne próbálj meg menőzni,nem kell ilyet venni vagy vegyél használtat. Uncsi már ez a itt ennyi,ott annyi. Ha van pénzed veszel,ha nincs nem. Csókolom. Na lehet ostorozni. Ördögszmájli
-
B-L-A-C-K
titán
válasz 19_OsY_81 #16593 üzenetére
Te tudod...
Előttem leírták nagyjából a lényeget, de még annyit jó tudna ha jó drágán hivatalos helyen veszed (hivatalos helyek: Auchan, Edigital, MM, iCenter, iStyle, szolgáltatók) magánszemélyre, azaz nem cégre, akkor 1 év garancia + 1 év szavatosságot kapsz rá, ami tulajdonképpen 2 év garanciának felel meg, és készülékcsere esetén újraindul a garancia. Ha nem hivatalos helyen veszed akkor 1 év garanciád lesz rá, és csere esetén nem indul újra. Szóval ezt mérlegeld, mondjuk ha cégre veszed akkor tök mind1, illetve ha nem is cégre veszed szerintem amennyi a difi akkor se ér annyi különbözetet a 2 év gari.
-
19_OsY_81
aktív tag
Szeretnék venni egy 6S-t. Árban nagyon nagy a szórás, 150-220 ezer forint között vannak az árak.
Ez mitől lehet?
Honnan nem szabad venni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Lall
veterán
válasz Godfather #16588 üzenetére
Dehogy tiltja. Behajtja. Ez nem szolgáltatós móka, ahol "fű, fa, virág" vehet telefont részlete. Ott ezért is tiltják azonnal és utána kezdődik a behajtás rész. A bankok elég komolyan megnézik kinek adnak hitelt. Viszont ha valaki ilyet csinál egy-kétszázezer forintért, az egyrészt várhatja a behajtót, aki jobb esetben rátelepszik majd a fizetésének a 30%-ra, (mert munkahely is kell a hitelhez), rosszabb esetben pedig a tulajdonában lévő ingó vagy ingatlanára. De ha valahogy kinyögte a kamatos kamatát a behajtott költségnek és a 200ezer helyett kifizetett 400-at, még biztos, ami biztos 5 évig bekerül a KHR-be, ergo nem kap semmilyen hitelt sehol. Nem tudom ez az egész hercehurca megéri -e valakinek egy iPhone-ért!?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Godfather
aktív tag
válasz shteer #16587 üzenetére
Igaz. Akkor viszont a bank megy utana a penzenek valahogy. Ha csak behajtasra adja ki, akkor nyilvan a hiteligenylon hajtjak be a penzt, ez meg a kesobbi tulajt nem erinti. Ettol fuggetlenul a bank is tiltjatja a telefont. Ezt kene megtudni.
A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
Godfather
aktív tag
válasz Tibee86 #16585 üzenetére
Ebben az esetben igaz. Viszont mintha lenne egy olyan, hogy a szolgaltatok neha adatbazist cserelnek a letiltott IMEI szamokrol. Ez nem tudom, mennyire lehet igaz. Mindenesetre rizikos olyan telefont megvenni, amit reszletre vettek.
Szerintem az MM is, vagy barmelyik bolt utanamegy egy nem fizetett reszletnek.
[ Szerkesztve ]
A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
Godfather
aktív tag
-
bigdady
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #16559 üzenetére
Persze ha lementetted a régit itunes-al mint én
-
RumiTT
tag
Jo otlet lehet vasarolni jofogason haztol hazig opcioval keszuleket? Gyari fuggetlen es egy gsm bolt adja el, ami hirdeteseit mar evek ota lazom fenn. Vagy igy rizikosnak hangzik szerintetek?
-
Lefty
addikt
válasz Tibee86 #16576 üzenetére
Igen ez jogos. Igazából számla nélkül ebbe nem szabad belemenni, mert ha nem ő vette és hűségre hozták ki, majd valami miatt tiltják, akkor nekem hiába van adásvételim mással, esetleg nem az eredeti vásárlóval. Meg szerintem ha érvényes előfizu van esetleg rá, akkor el sem adhatja hivatalosan, megintcsak nem ér semmit a szerződés. Jó lenne számla mindenképp egy ilyenhez.
-
Tibee86
nagyúr
Ahogy már írtam, szolgáltatós telefont "félelem nélkül" nem tudsz venni, ha csak nem te magad veszed meg a szolgáltatótól. Attól, hogy sorozatszám alapján garanciális bármikor letilthatják a hálózatról számlatartozás miatt.
Újonc, és eladásból sincsen értékelése az eladónak. Neked kell tudni, hogy megéri-e a rizikót a dolog.
Számláját adja hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Megadta az eladó printscreen formájában a sorozatszámot, ezt lecsekkoltam apple oldalán, teljesen rendben.
Adásvételiben is benne van. Ha írunk szerződést, illetve még átvétel előtt megnézem, hogy amit megadott sorozatszám ugyanaz-e, mint amit ténylegesen a telefonban látok, úgy belemehetek a vásárlásba szerintetek félelem nélkül? Köszi.
-
Salex1
őstag
Azt, hogy kijelezze, hogy a kontaktom megkapta-e a neki küldött SMS-t be lehet kapcsolni valahol? iMessage-nél kiírja, de SMS-nél nem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz RumiTT #16570 üzenetére
Nekem mondjuk fontosabb szempont a garancia, de persze ezt neked kell tudni.
A gyárilag független nem tiltják.Mivel ez szolgáltatós így amíg hűség van az előfizetésre tilthatják. Adásvételit írjatok mindenképpen, ha baj lenne azzal tudsz csak valamit kezdeni, de az is rengeteg idő.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz buvartacsko #16568 üzenetére
Facebook.
-
buvartacsko
addikt
válasz FIREBLADE78 #16559 üzenetére
mi az a faszbuk?
-
RumiTT
tag
Az realis, hogy talaltam elado 0perces gyari fuggetlen keszulek? Viszont aktivalva van, mert apple garanciaja mar csak par honapos.
-
pedrobike
aktív tag
hali,olyan kérdésem lenne kb fél éve vettem egy voda 16Gbs 6st,letiltották ,persze semmim nincs meg se adásvételi se telszám,se nicknév,az én nicknevem alapján moderátor visszatudja keresni a beszélgetést, hogy tudjak neki irni , vagy imei alapján menjek a rendörségre egyböl,?köszi a választ
Garmin tactix delta F6x Pro
-
FIREBLADE78
addikt
Faszbuk messenger régi verzióját valahogyan vissza lehet rakni?
-
DonTuros
tag
Utánanéztem a telefonomnak a: checkcoverage.apple.com oldalon, és ezt írja:
(!) Telefonos műszaki támogatás: lejárt
Ez hogy lehetséges? Mit takar ez?
https://www.akosturos.com
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Hogyan tudom átváltani hogy az óra menüje ne fekete hanem fehér legyen?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
aktív tag
válasz CharlieDrop #16542 üzenetére
Manfrotto Pixi mini + hozzá való bővíthetős átalakító. Tapasztalatom sajnos nincs vele, én is csak nézegettem. tylerddd kollega által linkelt is elég meggyőző, ráadásul Apple shop garancia a minőségre.
Szerk: Most látom, ennen nincs szelfibot funkciója, akkor tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz CharlieDrop #16550 üzenetére
Ami most így hirtelen feltűnt a leírásból: a pro verzióra rögzíthető a kis távkapcsoló, hosszabb a bot és itt forgatható a készülék, amit ráteszel.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz CharlieDrop #16546 üzenetére
Igen, érdekel a véleményed róla, ha megveszed. Közben eszembe jutott, h elvileg még a MILC gépem is rámegy, szóval nekem ez több elvárást is kielégítene.
@ trobi28 Gondolom a fényképezőt is elbírja, persze anélkül, h kihúznám a teleszkópot.
-
FIREBLADE78
addikt
Te is olyan páva vagy,aki seggfi bottal bohóckodik?
-
tylerddd
veterán
válasz CharlieDrop #16544 üzenetére
Nincs, még én is csak szemezek vele, de eddig, amiket az Apple oldaláról rendeltem, kiegészítő szinten is jóféle, minőségi cuccok voltak. Gondolom így ez sem lehet rossz. Nekem főleg az állvány funkció miatt kellene + tetszik, h rendes kameraállványra is fel lehet tenni és igazából bármilyen telefonnal használható.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz CharlieDrop #16542 üzenetére
Én ezt néztem ki, szerintem korrekt pakk, mondjuk nem tudom milyen árban gondolkodsz?!
-
CharlieDrop
veterán
Hali
Tudtok ajánlani jóféle mini tripodot és selfie botot ami jó 6S-hez és 5S-hez is? Esetleg kettő az egyben?
fontos, hogy itthon megvehető legyen és jó minőségűKöszi
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Párom kapott pár napja egy 6S-t, aminek nagyon örül. Tokot és kijelző védőfóliát szeretnénk rá, viszont szeretnék tanácsot kérni, milyet érdemes? Maga a készülék nagyon szép, tetszetős, így nem szeretnénk teljesen eltűntetni a tokban, de ezzel együtt védje is a készüléket kellően, illetve ne is essen ki belőle a telefon.
Sok a kritérium, van esetleg javaslat?
Köszönöm szépen,
Peti -
Aaron14
őstag
Sziasztok! Most érkezett meg a Nillkin AP PRO. Addig nem akarom kidobni a mostani üvegfóliát, míg nem derül ki, hogy az AP PRO jó lesz vagy sem. Miként tároljam, mire rakjam rá addig a régi üvegfóliát, míg le nem tesztelem az AP PRO-t?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Lall
veterán
válasz FIREBLADE78 #16535 üzenetére
De mire végrehajtásig jut az ügy az 1,-1,5 év is lehet és közel sem biztos, hogy le tudják vonni valahonnan (ahogy te fogalmazol). Ezért tiltja a szolgáltató a telefont is!
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tylerddd
veterán
Mit szóltok a készülékem hátlapján lévő "karcokhoz" ?! 1 kép, 2 kép. Elviekben egy Nillkin tokkal indult, megjelentek ezek kis vonalkás, girbe-gurba karcok. Azt mondták itt korábban, h ez a tok alá került porszemektől van. Ez ok, elfogadtam. De most a második képen jól látható két nagyobbacska folttá, sérüléssé alakult kettő, miközben a gyári bőrtokban van a készülék. Jobb képet nem tudtam lőni, de szabad szemmel mintha már nem is felületi sérülés lenne, körömmel tapintható, beleakad, ha húzom végig rajta a kezem.
Szerintetek idáig fajulhat egy tok alá szorult porszemes karc?! Én még mindig úgy gondolom, h ez így nem normális.
-
Lall
veterán
válasz FIREBLADE78 #16533 üzenetére
Honnan vonják?
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tylerddd #16527 üzenetére
Mert az előfizetés miatt kedvezményesebben kaptad meg a készüléket. Ha teljes lista áron fizeted ki akkor oké hogy nem tiltják, de mint már írtam gondolj bele ha valaki köt egy 20 ezres előfizetést, a 250 ezres készüléket így megkapja mi tudom én 40 ezerért, akkor fogja magát nem fizeti, kártyát tiltják, telefont meg használhatja, eladhatja simán? Elég nagy visszaélések lennének így.
-
nagysuhi
tag
Én nem venném meg. Az Iphone annyira kurrens telefon, hogy sokan vágynak rá, viszont nem tudják vagy nem akarják megfizetni az árát. Emiatt sok a csaló, vagy csak figyelmetlen eladó. Szolgáltatós iPhone-t csak megbízható forrásból vennék, interneten, sufniboltban sosem.
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
Paca2
senior tag
válasz tylerddd #16527 üzenetére
Sztem ha a kedvezményes árat fizette ki teljesen, akkor tilthatják, mert így a kedvezménnyel még tartozik... de lehet, h nem...
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
tylerddd
veterán
Nem értem, h ha az előfizetési díjat nem fizeti, akkor miért tiltják le a telefont (főleg ha ki is fizette)?! Fordított esetben, ha nem fizeti a készülék törlesztőjét, akkor a szolgáltatást is felfüggesztik?! A két dolog egyébként is külön számlán megy, legalábbis nálam már a 4s esetében is két számla jött: előfizetés + törlesztő.
Nem tudom, csak kérdem. A legegyszerűbb az lenne, ha a szolgáltatónál érdeklődnél.
-
szekra
addikt
válasz csabili74 #16525 üzenetére
Le lett írva már párszor. Ha kedvezményesen vette = tilthatják amíg hűség idő le nem jár, hiába fizette ki már teljesen a kedvezményes árat. Miért nem azt kérdezed meg, hogy van-e még hűség az előfizetésre amire kihozta?
Off: ki a tag aki hirdeti? Szerintem ha leírod csak a nevét, amit szabad, okosabbat is tudnánk mondani, hogy megbízható-e.[\OFF]
-
csabili74
aktív tag
válasz lugosi #16524 üzenetére
Megnéztem, egy év és kb 9 hónapja lett vásárolva, és azt mondja a srác, hogy ki lett fizetve. Namost, ugye ha jól értem, és kedvezményesen vette, akkor két évig tiltható a készülék? Vagy ha kedvezményesen vette, de nem részletre, akkor az már az övé?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Paca2
senior tag
válasz Norbi8719 #16521 üzenetére
Én kifújtam onnan a port és elmúlt (szívószál és tüdő)
Lehet vmi nagyobb aláment[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Norbi8719
tag
Sziasztok!
Egyszer már végigolvastam az egész topikot , de most nem esnék neki újra.
Ha jól emlékszem volt szó a home gomb recsegés / ropogásról.
Van itt olyan akinek elmúlt magától?
Vagy csak a szervíz segít?
Nagyon idegesítő , amikor megakad / kattan :/Előre is köszönöm a válaszokat.
-
FIREBLADE78
addikt
Na akkor ezt is tudjuk. Akk jogosan fosnak a letiltástól.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz amoledus #16516 üzenetére
De az a baj ha kedvezményesen veszed meg a készüléket akkor is kifizetheted a telefont, attól még olcsóbban kaptad meg pont azért mert nagy az előfizetésed, és ilyenkor leszarják hogy mit fizettél ki vagy nem. Ha veszel egy telefont a szolgáltatónál teljes lista áron, azaz nem előfizetői kedvezménnyel, akkor beszélhetünk ilyenről. Viszont ebben az esetben elég ritka az olyan vevő akik kicsengetnek teljes lista áron egy telefont, mivel annyiba kerül így a szolgáltatónál a telefon, mint amennyi a hivatalos APR-be független.
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz galaxys80 #16515 üzenetére
Lista áron bármikor ki lehet fizetni ,a szolgáltató csak örül a plusz bevételnek
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
amoledus
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #16509 üzenetére
Azért írtam "ha a készülék ki van fizetve" , nem beszélt sem a kérdező sem én kedvezményes vásárlásról , hanem a készülék számlája egyenlítve van tehát kifizetve kompletten annyi amennyi , akkor az előfizuhoz tartozó simet tiltják csak !
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
galaxys80
veterán
válasz Tibee86 #16512 üzenetére
Nem is ezt írtam.
Más dolog az, ha valaki csak az előfizetéssel járó kedvezményes készülékárat fizeti ki.
Azt írtam, hogy emberünk megveszi kedvezményes áron 2 év hűséggel ,menet közben pedig úgy dönt, hogy kifizeti a telefon TELJES, nem a kedvezményes árát.
Erre mondtam, hogy nem tudom, hogy a szolgáltatók erre adnak-e lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #16513 üzenetére
Ha a készülék ki van fizetve akkor számla nemfizetése esetén csak a kártyát tiltják szerintem
-
FIREBLADE78
addikt
Céges előfizuval vettem a 6s-t. Ugye olcsóbb volt,mint a kártyás csomag. Egy összegben fizettem. Tehát ha nem fizetem a havi elofizetest,akkor tiltják a telefont?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csabili74 #16510 üzenetére
Nem adnak ki információt csak ha tulajjal mész be lekérdezni. A papír meg csak arra jó ha esetleg lopott és keresi a rendőrség bizonyíthatod nem te loptad. Az hogy bíróságra vidd az ügyet ezzel persze lehetséges, de rengeteg idő, és semmi nem lesz belőle (valószínű), azaz nem éri meg a cécót ebben az esetben.
Ha szolgáltatós telefont veszel, olyan embertől vegyél aki megbízható, pl itt van egy halom pozitív értékelése, és nulla negatív. Na ilyenektől vehetsz, mert ha esetleg le is tiltják nem fogja a nevét eljátszani, inkább megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
És esetleg imei alapján a szolgáltató ad ki róla adatot? Akitől venném, megbizható, de gondolom max egy papirt irhatunk, hogy ha tiltják, visszaveszi. Ez ugye max jogi utón menne, mert sennki nem akarná kifizetni. Lassan lebeszélem magam?
-
B-L-A-C-K
titán
-
amoledus
aktív tag
válasz Tibee86 #16503 üzenetére
Ha csak szamla tartozas van amiatt a sim kartyat tiltjak le , ha a keszulek ki van fizetve
-
galaxys80
veterán
válasz Tibee86 #16503 üzenetére
És mégis milyen jogcímen? Mert, ha a telefon teljes összegét kifizeti valaki (nem tudom, hogy van-e erre egyáltalán lehetőség), akkor egy szolgáltatás nem fizetése miatt a készüléket tuti nem tilthatják le.
Más dolog az, ha valaki csak az előfizetéssel járó kedvezményes készülékárat fizeti ki.[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Ha valaki erre jár, segítsen. Vennék egy függő Iphone 6s-t, de szeretném tudni biztosra hogy nem lesz letiltva, vagyis ki van fizetve, de a számla nincs meg, minden más igen. Hogy tudnám ezt ellenőrizni?
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz leslieke #16500 üzenetére
Alapból sima használatnál én se veszem észre, de tegnap pl a GTA San Andreassal játszottam 20% alatti akkuval, ugyan olyan jól futott, de az insta videók ugyan úgy akadoztak néha Most már én se értem mi van, de akkor valószínű hogy az instagramm alkalmazásnál van a probléma
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topic
- Assassin's Creed: Origins
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest