Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Az aprón vannak eladó vadiúj 6s telefonok.
Legtöbbjük valamelyik szolgáltatótól függnek és garanciában cserélték őket, de aktiválatlanok.
Ezeknél a készülékeknél kell valamire figyelni, vagy nem szabad ilyeneket megvenni? -
oszy
veterán
Tudom ez egy sarkalatos kérdés.
Mert mindenkinek más tetszik. Ami ugye nem is baj! 
Melyik tokot ajánljátok a telefonhoz? Most egy egyszerű tok van rajta, de szeretnék valami mást. A Spiegen elég drága. De elég jó! A Nillkint néztem még, egész jónak tűnik. Meg gondolkodom egy saját fotóson, csak nem tudom melyiknél adnak normális minőséget.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ott megvan...
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Nem erre gondoltam...
Nem tudok alkalmazást sem keresni, sem frissíteni.
Nincs ott ahol lennie kellene.
Eddig ott volt fent a menüben.
-
gergo5991
őstag
iphone 6s-en ios 11 nél olyat vettem észre, hogy eddig csak a 3g hálózat ment, mivel csak 3g-s kártya van a telefonban. De mióta ios 11 fel lett téve és ha bekapcsolódik a mobilhálózat, akkor 4g-t jelez a fenti sávban.
-
Nekem az új akkuval most jól megy készenlétit tekintve: éjszakára feltöltöttem, levettem a töltőről olyan 23 óra körül és hajnali 5-kor is 100%-on volt
Nem is tudom mikor láttam utoljára ilyet iPhone-on. A rossz akkuval ugyanígy minimum 30% mínuszban lett volna. -
Lall
veterán
Érdekes ez az akksi használat a 11-nél. Nálam úgy nagyjából rendben van időben (5 órán túli használat) , viszont a kijelzés szerintem bugos. Ki akartam próbálni mikor merül le teljesen. Éjszaka merült is elég szépen, viszont reggel 8 óta 1%-on van úgy hogy használom. Várom, hogy feladja a harcot.
Aztán csinálok még pár teljes lemerülés, töltést, hogy beááljon.btw... nem találom a beállításokban az automatikus fényerőt. Így most nem is az. Ezt is kigyomlálták? Óriási fasság lenne.
-
Lefty
addikt
Az idojaras app az jo nektek? Allandoan ujra kell inditani, mert ures benne minden, csak a varos nevet irja.
-
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Nekem sokáig volt makulátlan tok nélkül. A sors fintora viszont, h ezután pont egy tok kezdte ki

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Ha ejted akkor nagyon. Nekem a radiátorról esett le. Mind a négy sarka verve van. Pont ilyenkor nincs rajta a tok. Tanulság: ne szarás közben nyomogasd a telefont.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Lehet, nekem egy év alatt nem kopott meg az asztroszürke.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mármint az ios 11-et? Szerintem igen. Én egy 6s Plusra feltettem, teljesen rendben van rajta a sebesség is, és nálam az akksi is. A legelső nap végére jobban lemerült, de utána minden rendben volt vele. Azt nézd meg, hogy nehogy legyen olyan appod, ami nem kompatibilis a 11-gyel, esetleg lehet, hogy ha van ilyen, akkor az adott app frissítéséig várni érdemes.
Itt van egy cikk, hogy hogyan tudod azonosítani, hogy az adott app 32 bites-e.
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Iphone 6S nek mennyire sérülékeny a hátlapja?
Lehet tok nélkül hasznàlni normális használattal?Màrmint az 5s hez képest..
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
10-ben úgy műküdik CC-ből, ahogy elvárnánk. Egyébként a beállítások ikonra kell nyomni és ott előjön a wifi, BT, mobil és akku menü.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha jól értelmezem a működését, akkor ha CC-ben nyomom ki a wifit, akkor az éppen használt wifivel bontja a kapcsolatot, de a vevő bekapcsolva marad és ha talál másik ismert hálózatot, akkor arra felmegy. Tehát pl. otthon kinyomod CC-ben, akkor az otthoniról lejön, de pl. munkahelyen ugyanúgy fel fog kúszni az ottanira. Ha a korábbiakkal megegyező hatást akarsz elérni, akkor a beállításokban kell kikapcsolni a wifit. Még jó, h 3D Touch segítségével gyorsan elérhető.
Csekkolni is tudod: CC-ben lenyomod a wifit, belépsz a beállításokba, a wifi csúszka bekapcsolva lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Komplett vázzal együtt.
-
FIREBLADE78
addikt
Oldalsó keretet lehet cserélni? Össze van verve mind a négy sarka
-
Nekem eddig bejön a 11, de a lehúzható értesítési sávot még szoknom kell ill. orbitális f***ságnak tartom, h CC-ből nem lehet "teljesen" lekapcsolni a pl. a wifit, miközben eddig lehetett.
Az akkuidőről majd később, ha beáll ez az új akku, bár eddig egyértelműen jobb, mint volt, érdemes volt kicserélni.
A rendszer sebesség totál jó, a feloldás pl. még gyorsabb is, mint volt.
@ h1mpi Az nálam is pörgött egyfolytában, nem tudom mit csinálhatott. Ki-bekapcs után megszűnt.
-
adise
őstag
http://bgr.com/2017/09/22/ios-11-battery-drain-iphone-ipad-apple/
Egyelőre érdekes. Redditen is rengetegen irják, hogy soha nem merultek még igy mint ios 11-el. Valaki szerint jobb mint volt. Szerintem mindeképp lesz majd rá valami fix. Én azok közé tartozom akiknek rosszabb. kb 3 ora kijelzo ido 100-ról 0-ra
-
h1mpi
félisten
A wifi jel mellett jobbra pörög egy kis karika egész nap, az micsoda??
-
danilla
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ne

-
FIREBLADE78
addikt
Felrakjam vagy ne? Ez itt a kérdés.
-
SoldierL
senior tag
Én vissza tértem a 10.3-ra. Nekem egyszerűen nem jött be a 11 kinézete.
-
h1mpi
félisten
7GB-ot foglal már a rendszer? Nem sok az egy kicsit?

-
namenlos
tag
Hülye kérdés jön: hol lehet megnézni, hogy szolgáltató-függő-e egy lészülék? (Anélkül, h más SIM-et dugdosnék bele.)
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Megjött ebayről a csodálatos Nillkin CP+ 3D fólia, cirka másfél hónap alatt. A gond csak az, hogy a telefon előlapja fehér, fóliát pedig (fogalmam sincs miért) feketét küldtek
Mennyire lenne gáz így használni szerintetek? Nagyon ki látszana alóla az előlap? Gyári tok van rajta, tehát viszonylag jól felhajlik az oldalán, de azért az alja elvileg látszik. Nincs kedvem visszaküldözgetni, vagy várni egy másikra megint ennyit, mert ami most van rajta, törött. Itthon pl egy iglass pedig dupla ennyibe kerül. -
válasz
lugosi
üzenetére
Igen, sikerült. 9,90 volt az akku + 3 euró a szállítás, tehát az akku még ennél is kevesebbe volt, a szerelő szett dobott rajta kicsit. Valami több száz darabot eladott akitől vettem meg ilyen eBay-es plecsnije is volt, gondolom nem lesz rossz! Az akku egyébként 2017 augusztusi gyártású.
-
-
oszy
veterán
Tudtok ebay-ről valami jó tokot ajánlani? A banggood-on nem találtam értelmeset.
Nem szilikon és nem is flip. -
talamasca
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Csak most látom, hogy írtad az esetet.
Én is így jártam anno, csak nekem még a melegítésről se szólt senki.
Utána tudtam meg, hogy ha már előtte felmelegítem, simán kijött volna.
Persze a videókban ezt sehol sem említették, pedig szükséges, ha azt akarjuk, hogy egyben kijöjjön. -
Ohh, a büdös p***ába! Cserélném az akkut, de ott elakadt a dolog, h a ragasztócsíkot nem tudom kihúzni, mert beleszakadt mindkettő. Mennyire érdemes ezt feszegetni vagy mivel lehetne a csíkokat eltávolítani?!

-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor csak az engedélykérések közé kerül,nem törli az egész beszélgetést.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
AR Kit-tel nektek mi a tapasztalatotok? Nekem akad 6S keszuleken es pl. a vonalzos alkalmazas pontatlan is.
-
tween
őstag
Fiúk, lányok!
Most, hogy hivatalosan csökkent az ára eme készüléknek, érdemes még gondolkodni benne? Vagy mostanra már inkább felejtős? -
EasyLife
aktív tag
válasz
danilla
üzenetére
Most pl a ios11-el tegnap este jöttem rá, hogy miért kapcsolja vissza mindig a bluetooth-t, beállításokba kellett kikapcsolni. Illetve Ios 10-nél elég sokszor dobta fel pl a térkép megnyitásánál, hogy a bluetooth bekapcsolásával mennyivel pontosabb lenne a gps.... Ezért kérdem miért kell bekapcsolva lennie, mi haszna? Ha még használnék valami külső hangszórót vagy akármit... de semmi ilyesmit.
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok!
Árulja már el valaki, hogy miért erőlteti az Iphone a bluetooth-t. Helymeghatározás és a közeli szolgáltatások pontossága nő címszóval. Sehol a közelemben nem használok bluetooth-t. Képeket is e-mailben vagy sima családi megosztással osztok meg. GPS be van kapcsolva mert google mapset gyakran használom, de az autópályán biztos sok bluetoothal találkozok....

-
Klimi87
csendes tag
Sziasztok,
A héten észleltem,hogy az előlapi kamerám nem működik,vagyis amikor váltani szeretnék,akkor bevillan és mintha letiltana és elfeketedik a képernyő.Újraindítottam a telefont is,de semmi. Tapasztaltatok már ti is ilyet?
Köszi előre is.
-
Scholes9
nagyúr
-
bok92
addikt
A 3D touch alkalmazásváltás vissza fog kerülni (mondta Craig Federighi). A kérdés már csak az, hogy mikor...

-
Zsolaf
addikt
Az uzeneteknel eddig az utolsó akivel üzenetet váltottam volt legfelül, most össze vissza van.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
nekem egy csomó idő volt mire véletlenül rájöttem. Nyomva kell tartani azon akinek a beszélgetését törölni szeretned majd fel fele kell suhintani egyet és akkor jön ki a törlés opció.
Aki ezt ki találta az egy igazi barom volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert mindenkinek más tetszik. Ami ugye nem is baj! 

(mondjuk ebben a formaban nekem sem tetszik)
akkor ez így remek..

Mennyire lenne gáz így használni szerintetek? Nagyon ki látszana alóla az előlap? Gyári tok van rajta, tehát viszonylag jól felhajlik az oldalán, de azért az alja elvileg látszik. Nincs kedvem visszaküldözgetni, vagy várni egy másikra megint ennyit, mert ami most van rajta, törött. Itthon pl egy iglass pedig dupla ennyibe kerül.
Nem szilikon és nem is flip.