Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

Bevezető, tartozékok

Üzleti fogás vagy megtévesztés, hájp vagy jogos érdeklődés, valós érdem vagy szerencse…igazából tök mindegy, hiszen az Apple készülékeit úgy viszik, mint a cukrot, és ezt egyáltalán nem túlzás kijelenteni. Ameddig a legtöbb nagy és tradicionális gyártónál – kezdve akár a Samsungtól a HTC-n át a múlt homályával borított Nokiáig – tenyerükbe borulva sírnak a vezetők az egyre rosszabb pénzügyi eredmények miatt, addig a cupertinoiak csak büszkén kiállnak a minden szavukat csak úgy epekedve váró újságírók elé, és világgá zengik, milyen rekordokat döntöttek meg éppen.

Továbbra is kompaktnak és minőséginek mondható a kisebbik iPhone
Továbbra is kompaktnak és minőséginek mondható a kisebbik iPhone [+]

Mert hogy a tavalyi modellek első hétvége alatt elért 10 millió eladási darabszáma sem volt bakfitty, de ezt az idei termékekkel sikerült még megfejelni, hiszen tesztalanyunkból, az iPhone 6s-ből és nagytestvéréből, az iPhone 6s Plusból az első három nap alatt 13 millió darab talált gazdára. Tizenhárommillió, még leírni is durva, az előbb említett tajvani vállalat csúcskészülékéből kábé összesen nem fogyott eddig annyi, mint amit az új almás mobilok fel tudtak mutatni egy laza hétvége alatt, pedig a One M9 több mint fél éve már, hogy a boltok polcaira került.

Hátul csak simán iPhone S (angolul kimondva elég vicces)
Hátul csak simán iPhone S (angolul kimondva elég vicces) [+]

Lehet itt vészmadárként csiripelni arról, hogy a kínai gyártók, élen a Xiaomival vagy akár a OnePlusszal mennyire szorongatják már az óriáscégek nyakát, ez az Apple iránt lelkesedők vágyait egyáltalán nem csökkenti, sőt, ahogy látszik, még növeli is. Pedig az új generációs iPhone-ok külsőleg szinte semmit sem változtak az elődökhöz képest, ám hardveresen jelentősen előreléptek, több évnyi tradíciót megszakítva nagyobb felbontású kamerát kaptak, illetve a piacon egyedülálló módon (mert a Huawei-féle Mate S ezen verziója még csak kvázi koncepció) először érhető el bennük nyomásérzékeny kijelző. Az Apple laza szlogennel hirdeti az iPhone 6s-t: "Csak egy dolog változott. Minden." És eddig úgy tűnik, jó irányba.

Nyálcsorgató tálalás
Nyálcsorgató tálalás [+]

A tesztkészülék az XXL GSM-nek köszönhetően látogatott el szerkesztőségünkbe, méghozzá egy fehér kartondobozban, aminek a tetején természetesen a telefon képe látható, oldalra nyomtatták a megnevezését. A felfelé húzva leemeljük a fedelet, azonnal megpillanthatjuk a drágaságot, ami alatt egy kis csomagot találunk, benne a SIM-tűvel és a leírást tartalmazó dokumentumokkal. A Lightning kábel, az egy amperes töltőfej és a rendkívül jó és kényelmes füles ízlélesesen tálalva a doboz alján hever. Az új iPhone már nem csak fekete, szürke és arany színben vásárolható meg, hanem elérhető Rose Gold, azaz rózsaszín árnyalatban, ennek bizonyára a csajok örülnek jobban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés