Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jackooo84
üzenetére
Inkább ne vegyél 16-ost. Maximum el lehet vele lenni, de semmi több. Arra meg drága, hogy az ember csak kihúzza rajta.
Nem csak a videók meg fotók foglalják rajta a helyet, hanem rengeteg program tart helyi cache-t a telefonon, ezek egy normál használat mellett simán megeszik a tárhelyet, a 16-os napi szinten kompromisszumokkal jár. Nekem is az van.
-
jackooo84
tag
Sziasztok kinéztem ujonan egy 16 gb osat mert jó árban van most. Mire elég 16gb tárhely?Ellehet vele lenni, belassul esetleg?
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Nem működik a némító a 6S-en, tudtok ajánlani erre programot ami lehetőleg ingyenes, vagy más alternatív megoldást? Köszi.
-
Gemil
tag
válasz
Zsolaf
üzenetére
Úgy tűnik ezt országa válogatja. Itt 2 éve hoztak valami rendeletet ami után ha kéri az ügyfél, akkor függetlenítik. Azt hiszem 6 hónap után elérhető ez az opció. Előtte nem nagyon lehetett független telefont venni és 3 nagy szolgáltató uralta a piacot, így most a kisebb bérlő szolgáltatók is tudnak kártyát adni kedvezőbb feltételekkel.
-
Mhalacka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy amikor hívnak néha teljesen sötét a képernyő és az ujjlenyomat olvasó sem segít... valaki tapasztalt már hasonlót? Rettentő bosszantó mikor 10-20 hívása is van az embernek 1 nap..

-
Zsolaf
addikt
Messenger hangját tudom változtatni valahogy? vagy azt ios 10 alól kivettek.
-
Zsolaf
addikt
Nemrég olyat olvastam, hogy az nettó hülyeség amikor garanciát vállal valaki a tiltásra. Ilyen nincs, tehát nem tudnak vele mit kezdeni sem jogilag. Ez csak arra jó ha olyan az eladó vissza veszi a telefont. Ha nem akkor bakkfigy.
-
válasz
tarcsika
üzenetére
Hát a kérdező kolléga miután ő hazautazott Japánból, az eladója meg elutazott a Fülöp-szigetekre, azért ez kihívás lett volna.
A te esetedben meg oké, valamennyi idő múlva tegyük fel megnyeri (ne vegyük készpénznek azért), arra az 1-1.5 évre az övé az ideg és van egy letiltott telefonja. Később ha még szerencséje is van, lehet hogy végre is tudják hajtani? Szóval ez a letiltás elleni papír szerintem nem sokat ér. Ne felejtsük el hogy a per sincs ingyen, a perköltségeket meg kell előlegezni, azzal hogy hátha visszajön. Hát én nem tudom. :/ -
Salex1
őstag
válasz
tarcsika
üzenetére
Én egy autóval jártam így, és még ezzel sem tudnak mit kezdeni...egy telefonnal mégannyira nem foglalkozik a rendőrség, perelhetsz, ami egy csomó idő. pénz és utána járás. Meg is nyered, már ha az eladó a tényleges adataival töltötte ki, és Te a szerződés írásakor ellenőrizted az okmányait.
-
tarcsika
tag
válasz
lugosi
üzenetére
Én már adtam el úgy készüléket, hogy előfizuval vettem és volt még rá hűség! Az adás-vételibe beleírtuk, hogy amennyiben letiltják a készüléket, akkor én vissza veszem tőle amennyiért ő megvette tőlem! 2 tanúval aláíratva! Semmi gond nem volt! Jó persze embere válogatja ill. hogy ki mennyire lelkiismeretes! De hallottam már negatív tapasztalatot is ismerősöktől!
-
buvartacsko
addikt
válasz
Salex1
üzenetére
nincs rá lehetőség, de ott a spotlight. a főképernyőn csak lehúzod az ujjadat, feljön a kereső, beütsz 1-2 betűt és már ott is van a kontakt amit keresel. próbáltam a droidos keresést, semmivel sem kényelmetlenebb, és nem több idő.
itt is az jön elő, hogy másképpen működik, ezt kell elfogadni.
-
Salex1
őstag
A tárcsázóban lehet valahogy névjegyet keresni? (mármint a számgombokkal)
Androidban nagyon szeretem, hogy nem kell a névjegyekhez menni csak nyomom a betűnek megfelelő számot... -
Gemil
tag
válasz
amoledus
üzenetére
Köszönöm a választ, de ha a nő is visszatér a fülöp szigetekre és nem fizeti a számlákat, akkor teljesen mindegy mit írunk a szerződésbe, már ha írnánk egyáltalán... Ha a szolgáltató letílthatja a telefont nem tudok majd semmit tenni, nem tudok/nem akarok visszatérni emiatt, más sem intézkedhetne a nevemben.
Nekem csak az nem volt tiszta, hogy ha függetlenítette, utána letílthatja-e a szolgáltató később.
Természetesen már megmondtam az eladónak, hogy nem szándékozom megvenni.
FIREBLADE78: Nyílván van/lenne annyi pénzem, hogy egy újat vegyek, nem akarok itt vérremenő vitákat ebből, de nem veszek újonnan iPhone-t, mert túlárazottnak gondolom (nem kicsit). Mellesleg itt minden drágább mint otthon, viszont úgy gondoltam, hogy 100 rugóért megérné egy 128-as 6s plus kisebb karcokkal, persze volt az ár mögött valami...Még egyszer kösz!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
amoledus
üzenetére
És majd 10 ezer km-ről pereskedsz vele? Hagyjuk már. Ne vegye meg. Nem a részleten van a hangsúly,hanem azon,hogy mivel előfizus alapból kedvezményesen kapta a telefont,nem a rendes készülék árán. Múltkor pont ezt veséztük ki. Szerintem aki japánban él v dolgozik van annyi pénze,hogy vesz 500 juróért egy újat.
-
Tdavid1994
tag
válasz
Peterzon94
üzenetére
Szia, igen megéri. Én kb két hete vettem meg és nagyon jó teló

-
amoledus
aktív tag
Szia ! Naponta mennek telefon adasvetelek a szemem elott ha kijelentkezhetsz mindenbol szamlaja megvan hogy kifizette egy osszegben nincs gond vehetsz szolgaltatosat. Ha meg reszletre van es van hatra pl. 1ev akkor valoszinuleg azt is fizetni fogja ha mar egy evet kipengetett,miert nem irjatok az adasvetelibe hogy garanciat vallal letiltas ellen es problema megoldva , es garanciad is van meg a telora! persze a te dontesed mit veszel

Peterzon94 igen mai napig jo telo a kijelzot csekkold max fenyeron hogy ne legyen sargas/felhos

-
Peterzon94
tag
Sziasztok, megéri még 6s-t venni? Telefon vásárlás előtt állok, és minél előbb kellene.
-
Zsolaf
addikt
Ne vegyél szolgáltatós telefont, pláne ha kiviszed. Rizikó mindig van benne, így meg, hogy le sem járt még a hűség tilthatják attól hogy független. Ha olcsóbban kapta a készüléket mikor megvette akkor a hűség végéig lehet tiltás. Ha már függetlenítették hivatalosan akkor miért adják el, viheti magával.
-
Zsöti90
tag
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Kicsit komplikált helyzetbe kerültem, legalábbis én úgy érzem. Szóval kint élek jelenleg japánban, de októberben hazautazunk. A feleségemnek találtam egy 6S-t jó áron, viszonylag jó állapotban, nemrég lett függetlenítve az eladó elmondása szerint, elvileg a papírok is ott vannak nála. Az ő sztorija szerint a lányáé volt, de mivel a gyerek visszatér a fülöp szigetekre így eladják a telefont. Sejtésem szerint nem lehet gond, ha ki van jelentkezve iCloudból és nincs bekapcsolva a keresés, de valaki megerősíthetne ebben. Valamint ha valaki meg tudná mondani, hogy a legegyszerűbb leellenőrizni, hogy tiszta-e a telefon, azt megköszönném. Mondtam neki, hogy ha úgy is döntök, hogy megveszem, akkor ezeket a lépéseket el akarom végezni. Ő biztosította az időt számomra, szóval ezzel nem lehet gond. Az én félelmem az, hogy gyerek szerződése még nem járt le, van rajta 1 év nagyjából és ha nem fizeti, akkor blokkolják esetleg a telefont, már ha ez lehetséges egy függetlenített telefonnál.
A válaszokat előre is köszi!
Sürgős lenne, mert holnapig ígértem választ, persze elállhatok később is az üzlettől... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
DonTuros
üzenetére
iCloudba elsőnek a keresést kapcsold ki ha be van:
Beállítások -> legfelül nevedre katt -> iCloud -> iPhone keresés -> ki
(ez azért kell mert ha nem kapcsolod ki visszaállítás után csak úgy tudod újra használni ha megadod az előtte használt Apple ID-t, és jelszót)Majd teljes visszaállítás:
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás (legalul) -> Összes tartalom, beállítás törlése.
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Ha eladom a telefonom, akkor mit kell vele csinálni?
Biztonsági mentést végeztem az adataimról, (gondolom gyári beállításokat visszaállítani) de még mit kell, ha kell esetleg?
-
Zsolaf
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Persze.
-
FIREBLADE78
addikt
Ha veszek nagyobb tárhelyt,akkor betudom állítani mely programokat mentse automatice felhőbe? Természetesen a fotók,vidiken kívül.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Természetesen mennek mert én mindig beállítom neki a telefont.

Azt akartam csak mondani az előző hsz-szel, hogy sok olyan user van, aki a telefonja nagy részét ki sem aknázza, vagy nem tud ilyen olyan funkcióról, vagy éppen munkatelefonnak kapja. Ettől viszont még használhatja okostelefonként, munkára és személyes célokra is. Ezért nem kellene olyanokat írni, hogy vegyen az ember a Tescóban pár ezerért Nokiat, csak mert nem tudta hogy van ilyen és mit és hogyan kapcsoljon be.
-
válasz
mazsiii92
üzenetére
"nem tud ilyen funkcióról."
Pedig a kontaktok, képek stb. szinkronja a felhőbe az egyik legjobb dolog ezekben a készülékekben, amiknek a használatával sok kellemetlen perctől megkímélheti magát az ember, ha baj van vagy akár másik készülékre költözik. De gondolom mennek ezek a szolgáltatások nála, csak nem tud róla semmit?!
-
mazsiii92
senior tag
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. Egyébként gondolom tanult belőle az illető.
Bírom az ilyen hozzászólásokat, ennél jobbat is ki tudtál volna adni magadból. Én a G6 topikjában kaptam meg azt, hogy vegyek nokia 3310-et, mert nem hallgatok rajta zenét, nem navigálok és nincs 0-24-ben bekapcsolva az adatforgalom / wifi.
Van aki csak egy bugoktól és laggolásoktól mentes telefont akar, vesz egy iphonet és használja, és közben azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák a iSzolgáltatásokat.
Édesanyám közel 7 éve használ androidos okostelefont, azt sem tudja mi az a biztonsági mentés, vagy a google photos, vagy bármi google mentési szolgáltatás, viszont ettől függetlenül naponta levelezik rajta (céges és magán levelezés), közösségi appokat is használ, ja és ő zenét is hallgat ha buszozik. Viszont sosem mondanám neki, vagy másnak, hogy nem való ez neki, mert nem tud ilyen funkcióról.
-
anorche1
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Az itunes két lehetőséget dobott fel, mikor az itune logóig home és power gombot nyomva tartva a gépre dugtam a telefont: frissítés, és helyreállítás. Én előbbire mentem, ez meg utóbbit csinálta.
A tulaj egy számítástechnikailag analfabéta (gazdag) család számítástechnikailag analfabéta 12 éves lánya. Az icloud mentés hiánya valóban user error (őszintén abban sem vagyok biztos, hogy ugyanabba az accountba léptünk be, mint amiben a helyreállítás előtt volt bejelentkezve. Vagy ha nem ugyanabba a fiókba jelentkeztünk be, akkor még mindig le lenne tiltva az iPhone, hiába a helyreállítás?)
"te nem csináltál manuálisan mondjuk a gépre" - na ez viszont nem user error, hisz az itunes nem volt hajlandó felismerni az iPhone -t, csak hibát írt ki, így menteni sem tudtam.
-
válasz
anorche1
üzenetére
Nem tudom mit értesz "recovery -ből az adatok megtartásával újrarakom" alatt, de véleményem szerint ha újrahúzod a szoftvert, az minden esetben teljes törléssel jár. Soha nem láttam még ilyen lehetőséget, h a felhasználói adatokat megtartja a készülék újrahúzáskor. Inkább azt írja, h totál törli a teljes készüléket, ott pedig csak a folytatásra kérdez rá és igen vagy nem a lehetőség.
Az nem az Apple hibája, h a tulaj nem állította be a biztonsági mentést vagy te nem csináltál manuálisan mondjuk a gépre. Én a harmadik iPhone-t használom 2012 óta + volt már 2 iPad-em is, mindegyiknél ment az iCloud mentés ill. szoftverezés előtt mindig lövök egy teljes mentést PC-re.
Aztán lehet valamit félreértek az esettel kapcsolatban ...
-
-
Monyos
aktív tag
Ha a gyári Mail appból szeretnék e-mailt írni, akkor tényleg ennyire problémás egy "Melléklet" csatolása vagy csak én nem találtam meg még a megfelelő opciót?
Jelen esetben egy PDF fájl akartam csatolni egy válasz üzenetben, de ha rányomok a Melléklet beszúrása lehetőségre, akkor a Google Drive felülete jön be rögtön, pedig én magáról a készülékről szeretném kiválasztani az elküldendő fájlt, az iBooksból. (Ez egy netről letöltött PDF)Az egyértelmű számomra is, hogy közvetlenül az iBooksból Megosztással megnyitható a Mail app, de az egy teljesen új, üres e-mailt hoz létre...
Vagyis a kérdésem, miért csak a Google Driveból van lehetőség csatolni fájlt a Mail appból kezdeményezve?
Ha ennyire buta, ki mit használ e-mailekhez? -
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Rokonék adtak egy iPhone 6s -t, amin sokszor elrontották (kisgyerek) a pint, és le lett tiltva az iPhone. A hozzá tartozó apple id és jelszó megvan, de azt a telefon már nem kéri, csak azt, hogy csatlakoztassam az itunes -hoz.
Ezt megtettem, az itune egy e8000015 hibát dobott.
Gondoltam jól van, akkor recovery -ből az adatok megtartásával újrarakom.
Csakhogy 14 -es hibával 3x próbálkozva is elszáll.Mit csináljak?
De nem szeretek iPhone okkal foglalkozni, rohadt problémásak

Szerk.: Na, végre csak felrakta, csak törölt mindent adatott. Fantasztikus. Éljen az apple

-
Heffi
őstag
-
h1mpi
félisten
Ha új icloud accountot akarok létrehozni, akkor a kontaktokat hogy érdemes kimenteni? Más nem kell csak a kontaktok.
-
válasz
Peterzon94
üzenetére
Olcsóbb elsősorban. Mivel iGlass-om nem volt, így nem tudom jobb-e vagy rosszabb, de gyanítom, h olyan simán van. A korábbi üvegeimből kiindulva (i5s-en és i6s-en is) az 1500 forintos ebay-es is volt olyan, mint a 6k-s OTAO, ami két hét alatt le is pattant ráadásul :/ i6 óta viszont sajnos nehezebb rá venni üveget (i5s-en patentül állt mind) a dizájn miatt. Mint említettem, nekem a teljes keretesek közül az itt vásárolt Nuglas és ez a Nillkin, ami legjobban áll rajta és korrekt a minősége. Ezeket merném biztosan ajánlani.
Lehet persze olcsóbban teljes keretes jófélét is rendelni, de azok nem 3D-s lekerekítettek, azoknak "vág" az éle. Illetve tapasztalatból mondom, h hiába vannak már 0,1-es vastagságúak, azok nagyon könnyen elpattannak egyszerű használat közben is. Min. 0,2-es vastagságút ajánlok. Ez a Nillkin szerintem 0,33, de teljesen szokható, h mélyebben lesz kicsit a home gomb.
-
Heffi
őstag
Mai nap Nillkin Ap+ helyett felkerült a CP+ és helyreállt a rend. Esmét jól néz ki a telefon, olyan iPhonos lett újra.
Közben megfejtettem, mitől is éz ki szarul az AP verzió:
Csak az aktív kijelző felett van üveg, a többi műanyag. Hiába illeszkedik pontosan a széleken, egyszerűen nem szép, illtve kb 2 hét alatt a műanyag rész karcos is lett. Ez a típus egyszerűen nem méltó a Nillkin névhez. -
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ezt rendeltem.
-
FIREBLADE78
addikt
https://www.ebay.com/itm/152085358196
Ez az? Sorry telon vok. -
Tibee86
nagyúr
válasz
tylerddd
üzenetére
Az enyémen több mint 2 hónapja már fent van, előtte olyanok voltak amiknek csak a kijelző része volt üveg, de többet más milyet nem veszek, ez szinte minden szempontból hibátlan. A hangszóró felett az érzékelőknél hamar poros lesz, de a kameránál szerencsére egy darab sincs.
Van egy sejtésem, hogy az iglass és hasonló 10 ezres fóliák is ugyanezek, csak a jó magyar piachoz van szabva az áruk. -
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ha a szélére gondolsz, akkor igen. Én már régóta mondom, h ezekre fizikai képtelenség olyan üveget csinálni, ami "ráhajol" a kijelző szélére. Az ennek a lényege szerintem, h az üveg éle nagyon szépen le van kerekítve és nem "vágja" az ujjat, kinézetre is esztétikusabb. A képek, rajzok, amik keringenek a neten (eladók/üzletek/gyártók képei), szerintem gyakran megtévesztőek, mert úgy mutatják, mintha rákerekedne a készülék üvegére.
Eddig a Nuglas üveg jött be leginkább, amit itt aprón vettem, de annak a széle sem volt ilyen precíz. Ugyanakkor az a tag, akitől azt vettem, azóta árul már 3D szélűt is, nem tudom, az milyen lehet?!
-
Ma feldobtam a telefonra a Nillkin 3d cp+max üveget. Nagyon igényes pakk, minden van benne a felhelyezéshez. A szélei valóban nagyon szépen le vannak kerekítve, ha végighúzom rajta az ujjam, nem vág, nem érzem "élnek". Remélem nem válik majd fel, nem reped/pattan le és hosszú ideig rajta lesz. Júli. 21-én rendeltem ebay-ről és tegnap jött meg, az is elég jó szerintem.
-
norbi2010
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem ezt írta, létrehozni lehet csak hármat, bejelentkezni akármennyivel lehet.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem, nincs köze hozzá az új készülékként történő beállításnak.
Amire te gondolsz, h egy készüléken 3 iCloud fiók hozható létre. Legalábbis régebben volt ilyen, nem tudom, most mi a helyzet.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
tylerddd
üzenetére
Nekem régi mentésem van amiben még a régi faszbuk appok vannak, csak még nem volt kedvem megcsinálni. Majd ha kijön. Ha új szifonként állítod be,akkor nem csökken a későbbi tulajdonosok számának lehetősége? Ugye van ez a szám aminél több ember nem használhatja. Vagy ez iCloudhoz kötött?
-
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Rákötöd gépre és iTunes-ban kérsz egy iPhone visszaállítása... lehetőséget. Ilyenkor letölti először a teljes szoftvert (a majdani iOS11-et) és gyakorlatilag gyári állapotba állítja a készüléket, de már az iOS11 lesz rajta. Kb. mintha újratelepítetted volna a Windows-t.
Innentől pedig van az, h a javasoltak szerint új készülékként állítod be és manuálisan újratelepítesz mindent VAGY felhőből visszaállítod a korábbi mentésed. Ezzel kapcsolatban eltérnek a vélemények, de egy évben 1x érdemes egy fél délutánt rászánni és megcsinálni. A későbbi frissítéseket én már simán OTA csinálom, tehát letölti a teló és ráfrissíti a korábbi verzióra.
A mobilcsomag esetén meg szerintem neked kellene utánanézni, h milyen lehetőségek vannak Telenornál és másutt, te tudod, h meddig ér a takaród és milyen csomag fér bele. A végén mindenképp a szolgáltató jár jól

-
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Én kivárok majd pár napot, hetet, h másoknak hogy válik vagy nem válik be, de szerintem nem lesz semmi gond vele. Illetve teljes újrahúzással megy majd fel, nem ráfrissítek a 10-re.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Szerinted kiadnák ha nem lenne érdemes felrakni? Mindig ezt mondják a régebbi típusokra, de a 6s nem olyan régi még.
-
univerzita
addikt
válasz
Gaberiellb
üzenetére
Ha Windows van a PC-n akkor tedd fel a iCloud for Windows aplikációt pc-re,ezzel könnyen lehet. Vagy pc -re a 3uTools aplikáció és ezzel,képeket,filmeket,zenéket,csengőhangot lehet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Szerintem hülyeség.
-
Tdavid1994
tag
Hallottam már olyat hogy ha majd kijön az ios11 akkor azt nem célszerű telepíteni 6sre ez mennyire igaz?
-
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek, vagy tudja valaki esetleg, hogy hogyan keressem azt a fajta sima (tehát nem flipes), szilikon tokot, amelyiknek a hátulján van egy kis zseb a bankkártyának? Ha már a telefonos fizetést nem engedi Apple, ilyen formában "kijátszható" lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Zyxel NAS326
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)