Stabilan működik az iOS 9.3

Eltelt majdnem másfél hét azóta, hogy az iOS 9.3-at kiadta az Apple, a fagyások száma pedig mindössze 2,2 százalékos volt, vagyis kijelenthető, hogy az utóbbi évek egyik legstabilabb iOS verziójáról beszélhetünk. Legalábbis az elemzők szerint, akik górcső alá vették az Android legújabb változatát is, aminek rátája 2,6 százalék volt, vagyis egy hangyányival megbízhatatlanabbul működik, mint a cupertinóiak kiadása.


[+]

A korábbi iOS szoftvereket megfigyelve a grafikonon jól látható, hogy mind a 8-as főverzió, mind a 9-es első kiadása jóval instabilabb volt, százalékban kifejezve 3,2-es értéket mértek az analitikusok. Természetesen az iOS 9.3 sem hibátlan, korábban például meg kellett vonni a telepítési lehetőséget a régebbi készülékektől, mivel aktiválási problémák léptek fel. Van még egyébként egy web link bug is, ami a Booking.com-hoz tartozó applikációkat érinti, ezt az Apple még mindig nem orvosolta, bár állítólag már dolgoznak rajta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Egyelőre nem telepíthető az iOS 9.3

    Legalábbis néhány korábbi iPadre és iPhone-ra, hiszen telepítés után sokan nem tudtak belépni a menürendszerbe.

  • Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

    A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.

Hirdetés