- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz
Hardver Arc #18813 üzenetére
Semmiképp sem normális.
-
szekra
addikt
válasz
Gaberiellb #18103 üzenetére
-
szekra
addikt
Nekem meg szinte mindig csúszban van, rohadtul tokos.
-
szekra
addikt
válasz
FIREBLADE78 #17992 üzenetére
Szóval utcán sosem állsz meg.. Értem.
-
szekra
addikt
válasz
anderledani #17801 üzenetére
Használj Spotify-t.
-
szekra
addikt
válasz
Gaberiellb #17443 üzenetére
Megkaptad
-
szekra
addikt
válasz
Gaberiellb #17438 üzenetére
Milyen válaszokra számítasz egy iphone topicban?
-
szekra
addikt
válasz
davidbence #16839 üzenetére
Igényelni kell mastercardot.
-
szekra
addikt
válasz
B-L-A-C-K #16764 üzenetére
Igen, de a másik kérdés meg erre tért ki. "Mivel tudtommal ha EU-n belül veszem, akkor bármelyik APR-ben le tudom garanciáztatni, igaz ?"
Aztán majd kiderül, hogy 1 éven belüli gariztatásra gondolt, vagy azon túl is gondolkodik. Mert valljuk be szerintem 10-ből 8 iphone user nem tudja, hogy 1 éven túl is van szavatosság (kivéve az újraindulást).
-
szekra
addikt
válasz
szekra #16651 üzenetére
Egész pontosan akkor, ha megváltozik a helyem és van wifi (de lehet mobilnettel is ha beállítod). Szóval engedélyezni kell, hogy hozzáférjen a helyzetedhez. OneDrive-ban nem így van megoldva?
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz
consono #16649 üzenetére
Inkább biztonsági okokból. Ugyanígy semmilyen program nem férhet hozzá az üzeneteidhez, híváslistádhoz stb. Fotóknál meg ennek az enyhébb változata, azaz, hogy külön engedéllyel működjön csak.Hülye vagyok, dropbox pl. tud feltölteni magától, nem kell külön belépni az App-ba. Nekem ahogy wifi-re megy, tölti is fel a friss fotókat/videókat.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz
buvartacsko #16568 üzenetére
Facebook.
-
szekra
addikt
válasz
csabili74 #16525 üzenetére
Le lett írva már párszor. Ha kedvezményesen vette = tilthatják amíg hűség idő le nem jár, hiába fizette ki már teljesen a kedvezményes árat. Miért nem azt kérdezed meg, hogy van-e még hűség az előfizetésre amire kihozta?
Off: ki a tag aki hirdeti? Szerintem ha leírod csak a nevét, amit szabad, okosabbat is tudnánk mondani, hogy megbízható-e.[\OFF]
-
szekra
addikt
válasz
FIREBLADE78 #16426 üzenetére
Utángyártott töltő okozta, ilyennel se talalkoztam még.
-
szekra
addikt
Az mitől lehet h töltés közben nem működik a touch id?
-
szekra
addikt
válasz
sipy888 #16321 üzenetére
Mondjuk a leirtakbol úgy jön át, hogy a párod sokat fotoz. Szerintem nem csak az iphone-on foglalnak sok helyet a kepek. Azt meg tudhattad, hogy sd kartya ebbe nem való. Meg gondolom azt is, hogy kb. 12 gb a tényleges használható ennél a modellnel. Szóval ezt az kirohanasod, hogy apple kiszúrja a szemed ennyi pénzért dolgot nem értem..
Egyébként fentebb ajánlottak külső drive-ot, ezen kívül felhőbe menthetsz, más lehetőség nincs.
-
szekra
addikt
válasz
buvartacsko #16276 üzenetére
Simán leráztak, vidd máshova (iCentre, iStyle) vagy fogyasztóvédelem. Rengeteg lehetőséged van. Ha nem akar vele szöszölni ez van sajnos.
-
-
szekra
addikt
Ismeretlen hiba lépett fel.. Ituneson se megy a visszaállítás.
-
szekra
addikt
Nálam is meghalt. Fasza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest