- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
Kipróbáltam 3 féle multi touch test-el: mindegyiknél ha két távoli érintést közelítek egymás felé, akkor utána már csak egynek érzékeli, távolítva már kettő lesz bizonyos(0,5-1cm) távolság után.
Mindemellett nálam a nagyítás megfelelően működik, ha nálatok nem, meg lehet próbálni az egyujjas nagyítást használni: kétszer ráböksz egy pontra, ott tartod majd átlósan húzod az ujjad. -
Tommee
aktív tag
Szerintem nagy a szórás eme készülék egyes darabjainál: nálam például a feloldáskor(zsebben hordva tok nélkül) túlzottan reszponzív, utcán sétálva felveszi/elutasítja a hívásokat.
Nagyításnál nálam tökéletes, viszont böngészőben sokszor rosszul érzékel/mellé érzékel.
De mintha az idő előrehaladtával érzéketlenebb lenne. Másoknál hasonló? -
SirKero
őstag
De mitől??
Most beszéltem egy haverral Németországból és az jó volt. Azóta az itthonit is hallom rendesen! Legalább is eddig
Viszont a lakásban mozgásra allergiás? Ha mentem vele egyből jelezte a haver,hogy recsegek nem hall semmit. Letette vissza hívott és ahol addig recsegett újra jól hallottuk egymást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest