Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szimpláncsak

tag

válasz bryndza #205 üzenetére

Befejezték a forgalmazását? A honlapon a május 19-én frissült árlistában még benne van :)
    Én egy hete vettem, azt hittem elég lesz egy vodafone smart 4 mini, de aztán rájöttem, hogy inkább ezt a telefont szeretném. (a smart 4mini-t megkapta barátnőm, ár/érték arányban nagyon jó) Nekem is vodafone-os van, itt Miskolcon nem kellett rá várnom szerencsére, eddig tetszik.
    Tommee: a hátlap nekem kicsit nyekereg, a gyári játékokat nekem sem lehet letörölni, csak letiltani, a vaku nálam is furán működik, bár a camera360 ultimate appal jó. Beszélgetésnél eddig még nem panaszkodtak, nadrágban nem hordom a telefont,szóval erről nincs infóm. Névjegyekkel sem volt eddig még probléma, bár elég keveset telefonálok, szóval nem nézem minden nap, aki kell benne van a híváslistában. Az automatikus fényérzékelő nálam jól működik, bár engem inkább az zavar, hogy a legerősebb fényben sem kapcsol maximumra. Bár lehet az a baj, hogy a takarékos mód is be van kapcsolva :))
    Amúgy nekem az akkumulátor idő eddig pozitív csalódás, a zte blade-hez képest. 2 napot bír a telefon, 5,5 óra kijelzőidővel, amiből 1,5 óra volt játék,a többi meg netezés, email, app letöltés/telepítés és szinte állandóan be van kapcsolva a wi-fi.

Új hozzászólás Aktív témák