- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon0918
tag
válasz
thetigerofma #5293 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy milyen a ROM, és pontosan hogy tudom felrakni? Melyik recoveryt tegyem fel? Utána kell az automatikus SD-re másolással foglalkozni, vagy meg van oldva? Ha nincs, hogyan tudom megtenni? Stabil a rendszer, értesítési LED működik? Vagy ha azóta van jobb, légyszives linkeld be, honnan tölthetem le. Előre is köszi!
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
thetigerofma #6695 üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom
Szerk: ezeket hová kell bemásolnom?
-
Gaboros
tag
válasz
thetigerofma #6661 üzenetére
Megnéztem a spanyol fórumot tényleg írják, hogy nem megy. Én se néztem, csak ami nem szokott menni.
Azt írják viszont hogy play strore-ból telepítesz egy dial-ert és nincs semmi ilyen gond. Konkrétan ezt javasolták: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller.phoneapp&hl=hu
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #5459 üzenetére
Vissza flash -t is próbáltad? Flash Tool -ból visszament rendesen a gyári ROM az eredeti partíció kiosztással preloader nélkül is? Nálam nem volt még fent, ezért kérdezem. A telepítéssel kapcsolatban nem látok problémát, csak a visszaállítás nem ment az embereknek ezért kérdeztem.
Most nincs időm"órákig" szórakozni vele, ha nem megy vissza.
Természetesen az első zip cseréli az ebr blokkokat és az mbr -t.
Exian:
A feltöltött fájlt is próbáltad megnyitni unapcker -rel? Úgy értem nem a feltöltés hibás? -
törölt tag
válasz
thetigerofma #5295 üzenetére
Köszi
, akkor ezt nem kell már fordítóznom. Mindjárt csinálok hozzá leírást is, aztán bedobom az összefoglalóba.
Szerk.:
Honor -os. -
törölt tag
válasz
thetigerofma #5293 üzenetére
Honor -os? Vagy ez milyen MIUI?
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #4588 üzenetére
Amik köszönök is (illetve köszönünk).
Csak azért kérdeztem, mert ha ugyanolyan arányban fordít akkor mindegy. Egyiknél ez, másiknál az hiányzik, ami az utolsó kb. 1% -ot illeti. Ezért kérdeztem az összehasonlítást, de majd akkor én is meglesem azzal a módszerrel.
Én is Su -s zip -eket használok más telefonoknál. Leginkább azért, mert sok márkán nem működnek a hagyományos módszerek. Itt a Root Genius mindig felül tudta bírálni Kinguser -rel a Su betegségeit (ha volt ilyen egy-két ROM -nál), így nem is keresgettem a neten, mert kéznél volt a megoldás. Annak viszont, aki mindenképpen Su -t akar használni, egy hasznos hír.
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #4586 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy pontosan mi, mert az értesítésin kívül nem látok mást. Lehet valami elkerülte a figyelmem. Almenük között nem látok angolt. Illetve egy-két apróság van, SMS, telefon résznél néhány szó.
Root Genius -szal rá lehet ROOT -olni és normálisan működik.
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #4584 üzenetére
Működik, rá kell ROOT -olni. Nálam jó volt.
MoreLocale -el mi maradt angol? Csak mert ez a kb. 99% nálam simán megy jBART -tal, az általam leírtak szerint.
Ezt a GPS -t majd megnézem, nem is lestem meg eddig. Köszi. Ezzel a telefonnal nem navigálok.
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #3361 üzenetére
A scatter-t hogyan tudom letölteni?
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #3361 üzenetére
Ki akarom majd szedni az Aroma -t az egyik ROM -ból, csak kellene hozzá néhány óra szabadidő. Utána lehet ezeket is használni gond nélkül.
Szerk.:
Ráadásul ebben még a nyelvi csomagok is meg vannak. -
törölt tag
válasz
thetigerofma #3357 üzenetére
Neki nincs már custpack.
Egyébként feltetted már? Vagy miből veszed, hogy törli?
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #3351 üzenetére
Sajnos én sem nagyon tudom mostanában követni a fórumot.
Majd ha lesz időm kimenteni a cuccokat én is feldobom a nyers készülékről.
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #3349 üzenetére
Azzal a scatter -rel is próbálta. Legalábbis ezt írta.
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #3132 üzenetére
Melyik két fájl hiányzik? Cache és a Userdata sorba mit kell rakni és hova kell rakni az nvram fájlt?
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #3132 üzenetére
Magyar romot nem találtál te sem sehol? Nem biztos hogy fel merem rakni ezt ameddig nincs túl nagy baja Port hátha megkapja az Alcateltől a hivatalosan letölthető romot de azért nagyon szépen köszönöm a leírást.Ha ez a rom van fent és megpróbálnám a saját Cwm-es mentésemet vissza rakni azt vajon engedné? Mert ugye az 070fhg1.
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #3119 üzenetére
Nem tudnád esetleg leirni a flashtool használatát lépésről lépésre? Mert még sosem csináltam.
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #2904 üzenetére
Akkor az nem teljes ROM, szerencsére. Szerintem írok az Alcatel -nek, hogy jó lenne, ha kiadnának egy general verziós FW -t. Vagy mondják meg honnan lehet letölni, mert más cégek ezt szabaddá teszik.
Érdekes módon egy másik cég, egy ilyen felhasználói kérésre 24 órán belül szabaddá tett egy olyan ROM -ot, ami general verziós, és nem volt ilyen előtte arra a telefonra.
Illetve egy másik Kínai márkánál írtam nekik külföldre (egyedi SoC, nem ilyen elterjedt), hogy szükségem lenne az update szoftverre, mert sehol sem hozzáférhető (és amúgy meghalt a készülék), onnan is visszajeleztek, hogy rövidesen megírják az letöltési helyét.
Frissítések és szoftver tekintetében nagyon amatőr, amit az Alcatel csinál. Hiába csinál megbízható készülékeket, ennek alapnak kellene már lennie.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
thetigerofma #2904 üzenetére
Vissza olvasva szépen elintézte a telefon...
bár porterocka-nak nem volt gondja vele
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #2899 üzenetére
A IMEI szám nem változott meg? Mit formáztál le?
Valaki csinál egy nyers rendszerről CWM mentést, abból lehet csinálni egy flash -elhető ROM -ot, amiből vissza is megy a gyári build-szám.
Ahogy látom:
030FRG1 --> R lehet a Román, mert magyarnál 030FHG1. Bár az is lehet, hogy erre simán felmegy a 07 -es update FW. Ezt fel is dobtam ide a témába néhány hozzászólással korábban, mert ez meg van a telefonon, gépem meg még mindig nincs. Megy az adatmentést a HDD -n egy cégnél. -
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2899 üzenetére
Egy probát megérhet a dolog ha megtennéd hogy felrakod a menetét és a hozzá használt dolgokat az jó lenne. Most hogy ez a rom van fent nem probáltad meg a saját mentést vissza rakni? Vagy még mindig esélytelen?
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2897 üzenetére
Nekem megy a miui semmi más ez van hátha valakinek lessz valami ötlete.
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2876 üzenetére
Szia elképzelhető akkor hogy leirod a visszaállitás menetét?
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2876 üzenetére
Köszönöm az szuper lenne mert picit idegesit ez a dolog jól müködik a Miui de gyári romvissza állitást azèrt szeretnèm meg csinálni.
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2874 üzenetére
Esetleg ha van teljes mentésed nem osztanád meg mert nekem nincs sajnos késön kezdtem olvasni a forumot nem csináltam mtkdt-s mentést miui hibátlanul fut. Leirnád esetleg a vissza állitás menetét nem csak mi vagyunk vagyis te csak voltál ilyen helyzetben?
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2865 üzenetére
Hogy sikerült vissza állitanod én most probálom de nem sok sikerrel most tettem fel a miui romot de nem bootol be. Restore után meg vissza ált a digicel rom ez hogyan lehatséges?
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2861 üzenetére
Az update zipben amit Port rakott fel van custpak nem tudom, hogy az jó e?
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2861 üzenetére
Köszönöm ez valoban az simán vissza ment mobileuncle tools-al.
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #2853 üzenetére
Köszönöm. Nem ez az szerintem mert azonos a mérete a cwm recovery-vel a gyári valamivel nagyobb volt emlékeim szerint ha valaki megnézné a downloaded mappában az update zip tartalmazza a gyári racoveryt megirná a számát vegy feltöltené?
-
törölt tag
válasz
thetigerofma #1934 üzenetére
Úgy látom a linkben csak a ROM leírása volt, az a része mondjuk nekem nem kellett, de majd bedobom az összefoglalóba.
Látom más elérési út van a Jbart -hoz, én nem ezt használtam, szóval köszönöm, ezt is kipróbálom. másik github nem igazán jó...
"https://github.com/hungi/Android-JB-Translation=Hungarian Translation for Android JB (by Hungi)
https://github.com/hungi/LeWa-v4-Translation=Hungarian Translation for LeWa 4.x (by Hungi)" -
törölt tag
válasz
thetigerofma #1932 üzenetére
Ezt a ROM -ot is magyarítottad már vele? Custom ROM -oknál sajnos nem mindig eredményes.
Mert nálam nem fordított, csak kevés dolgot, meg ubul -nál is.
DE majd megnézem a linkedet, mert az ember mindig tanul valami újat. ÉS csak az nem téved, aki nem csinál semmit.
Szóval ránézek később, köszi az infót.
Szerk.: Én most magyarítottam először, eddig nem volt rá szükség.
-
SirKero
őstag
válasz
thetigerofma #288 üzenetére
Köszi
Közben rátettem a ProCapture progit ( egyszerű és Magyar ) -
Acesanyi
tag
válasz
thetigerofma #288 üzenetére
Milyen igazad van!
Most próbáltam ki én is és tényleg
. Így nem kell semmi KITKAT cam progi (amivel amúgy sem lehetett csak 640x480-as videót készíteni+ a szinek sem tetszettek nekem)
Egyébként teljes és nem teljes képernyőn is ugyanaz a minőség. Ez a kis pixel különbség szerintem csak az miatt van mert 5MP- n 4:3 képméret arány van, a 3.7MP- n meg levágja ugyanezt a képet 16:9- es képméretarányba- ami a telefon képernyőméretei miatt van- gondolom!?
De köszi az észrevételt, ezzel sokaknak segítettél most!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest