- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bryndza #5373 üzenetére
Ennek az is az oka, hogy az LG (IS) azért rendesen bepakolja a droidot. Alcatel inkább stock droid közeli, nagyon minimális változtatásokkal, így maga a gyári rendszer/UI nem éri el még a 1oo megát sem. Függetlenül attól, hogy melyik droid van rajta.
Nekem gyári ROM -on 2oo-3oo között szokott mozogni a lefoglalt RAM, nagyon ritkán megy fölé, akkor rengeteg dolog van belőve. Pl. Google és pajtásai sokat fel tudnak enni bármilyen droidon. Meg ugye a böngésző is meg tud enni önmagában 1oo-2oo megát, ha jobban meggyűrjük. Nem beszélve a sok szemétről, amit felhalmoz böngészés során.
-
törölt tag
válasz
bryndza #5370 üzenetére
Az inkább a gyártói szoftver, nem a 4.4 miatt van. Jelenleg Huawei -en, HTC -n, Sony -n használok 4.4 -et. Sony -nál is bután van megoldva (korlátozás tekintetében). A többin vaj sima minden. 5.0.+ már annál kevésbé. Viszont 5.1.1 már nagyon pöpec (Nexus).
Amúgy ennél D verzió kapta meg a 4.4 -et, ott nincs vele semmi probléma, és a RAM kezelés is maradt a régi, ami jó hír.
-
törölt tag
-
Exian
addikt
-
törölt tag
válasz
bryndza #2147 üzenetére
Az mindegy. USB hibakeresést kapcsold be és jó lesz.
Galéria:
Tudomáson szerint nem volt ilyen változás 04 és 07 FW között. Én mind a kettőt használtam.DrDreams:
Jobb kijelző mellett nem lőne ennyit az AnTuTu, bár nem mint ha sokat számítana.3C -nél pont ez az egyik probléma, a 2 giga meg kihasználatlan ez esetben.
-
törölt tag
válasz
bryndza #1990 üzenetére
Alcatelnek egy jó (sokkal jobb) UI kellene, illetve helyenként jobb anyaghasználat, mert magasabb kategóriában sem jellemző nála. Na meg nem ártana egy-két jobb hardver sem (felsőbb kategóriában), pl.: objektív-rendszer.
Az nem baj, ha közben vannak olcsóbb modelljei, de nem nagyon van náluk sajnos igazán kirívó darab.
Egy jó UI -val egy kiváló felületet, illetve jobb optimalizálást érhetnének el. Pl. kedvezőbb fogyasztás. (bár így sem rossz)
Egyébként még így is sokkal minőségibb márka, mint előtte volt, tulajdonosváltás előtt. Na és a régebbi trágya készülékeiről már ne is beszéljünk.. ilyen és ilyen modellektől a falat kapartam.
-
törölt tag
válasz
bryndza #1979 üzenetére
Itt szerintem nem lesz gond a 4.4 -gyel. Ez mindig a gyártón múlik.
Amúgy most is van olyan telefon, ami több mint 1 éve fut szolgáltatónál. Pl.: G2.
Viszont ha jól emlékszem a korábbi árakra, akkor most drágábban lehet venni, mint augusztus előtt, vagy induláskor. Természetesen a POP C7 -et.
ocsirigo:
Igen, ez meg a másik dolog. -
törölt tag
válasz
bryndza #1651 üzenetére
Nálam kivétel nélkül mindegyik beégett. Szóval lehet felőlem 1 cent / 1cm2 is az ára.
Jó minőségű IPS LCD amúgy tökéletesen látszik napfényben, és nem ég be.
Elhiszem (elhittem eddig is), hogy nem lehet SD -re pakolni, csak kíváncsi voltam melyik típus. Egyébként ha SD -t úgy partícionálod, hogy azt a telefon a belső memóriának érzékelje, akkor annyival növelni fogja a méretét. Nem lesz probléma. Bár ha létezik már rá custom ROM, akkor azok alatt is meg lehet oldani.
Add el, aztán vegyél újra egy POP c7 -et.
-
törölt tag
válasz
bryndza #1648 üzenetére
Melyik márka ez (illetve típus)? Mert a márkák többsége egyébként engedélyezi az SD áthelyezést. Én is szoktam 4.4 alatt.
Napfénynél vannak amúgy gondok, de szerintem nem gáz. Teljesen szokható. Az mondjuk tény, hogy korlátozott fényviszonyok között hozza a formáját igazán.
-
Acesanyi
tag
Próbáld meg amit Akaaka írt!
Reméljük nem az van ami a munkatársamnak is volt!?
Csak neki tovább fejlődött a hiba, mert már most nem akarja felismerni a memkártyákat! Most adtta be a napokba másodszor szervizbe, mert elsőre a szokásos softver frissítést halytották végre, de az semmit nem oldott meg.
-
szimpláncsak
tag
Befejezték a forgalmazását? A honlapon a május 19-én frissült árlistában még benne van
Én egy hete vettem, azt hittem elég lesz egy vodafone smart 4 mini, de aztán rájöttem, hogy inkább ezt a telefont szeretném. (a smart 4mini-t megkapta barátnőm, ár/érték arányban nagyon jó) Nekem is vodafone-os van, itt Miskolcon nem kellett rá várnom szerencsére, eddig tetszik.
Tommee: a hátlap nekem kicsit nyekereg, a gyári játékokat nekem sem lehet letörölni, csak letiltani, a vaku nálam is furán működik, bár a camera360 ultimate appal jó. Beszélgetésnél eddig még nem panaszkodtak, nadrágban nem hordom a telefont,szóval erről nincs infóm. Névjegyekkel sem volt eddig még probléma, bár elég keveset telefonálok, szóval nem nézem minden nap, aki kell benne van a híváslistában. Az automatikus fényérzékelő nálam jól működik, bár engem inkább az zavar, hogy a legerősebb fényben sem kapcsol maximumra. Bár lehet az a baj, hogy a takarékos mód is be van kapcsolva
Amúgy nekem az akkumulátor idő eddig pozitív csalódás, a zte blade-hez képest. 2 napot bír a telefon, 5,5 óra kijelzőidővel, amiből 1,5 óra volt játék,a többi meg netezés, email, app letöltés/telepítés és szinte állandóan be van kapcsolva a wi-fi. -
Független C7-esben csak 512MB RAM van. És igen, én is várólistán voltam, 2 hét után hívtak, hogy érkezett.
Ár/teljesítmény mutatója nagyon jó.
Viszont kérdem a tulajoktól a következő problémák közül nálatok melyek jelentkeztek:-Panaszkodnak hogy alig hallanak telefonálás közben, halk a mikrofonja, kihangosítva nagyon jól hallanak.
-automatikus fényérzékelést bekapcsolva kb 10-20 másodpercenként halványul/világosodik a képernyő változatlan külső fényhatások közepette
-Farmerzsebben hordva a telefon híváskor úgy érzékeli, hogy nyomkodom a kijelzőt, ilyenkor lehetne "érzéketlenebb" (fórumokon többen panaszkodtak erre), többször véletlenül felveszem így vagy éppen elutasítok egy telefonhívást.
-"gyári" kamera alkalmazás a legjobb minőséget kiválasztva csak 3.7Mpixel(2560x1440) felbontásban rögzít, más fényképező alkalmazással a specifikációknak megfelelő 5Mpixel (2880x1728) felbontásban készíthetők képek.
A villanó "vaku" pedig sötétben nem a megfelelő pillanatban villan, így csak fényes paca lesz a kép.-3 hét alatt kétszer előfordult, hogy a "Telefon" névjegyek eltűntek, illetve átvándoroltak a @gmail fiókomba.
Mindenféle automatikus szinkronizáció ki van kapcsolva! Ezután kiválasztom, hogy minden névjegyet mutasson akkor sem látszik, csak ha a @gmail fiókot állítom be egyedüli láthatónak a névjegyek között-A feltelepített alkalmazásoknál kikapcsolható az értesítések megjelenítése. A telefon újraindítása után viszont minden programnál ez újra be van kapcsolva nem jegyzi meg
-"Gyári" játékok nem távolíthatók el, csak foglalják az amúgy szűkös tárhelyet. Alcatel POP C3 esetében ugyanezen játékokat engedi eltávolítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest