- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
maroskah #21383 üzenetére
Persze nem rossz teló ez,csak amiket leírtam,azok miatt nem vagyok elégedett. Főleg a kamera
De gondolom ehhez az "adok hozzá ramot dologhoz partícionálni kell a karit,nem? Nálam nem játszik,mert sajnos class4-es karit nincs értelme. ( na most ezért pont nem fogom megvenni az appot több mint 2000 ftért
)
-
-
0xmilan
addikt
válasz
maroskah #20969 üzenetére
Nekem is a gyárival van gond. Múltkor ismerősnél, akinek szintén ilyen telefonja van, de mintha a csatlakozó feje más lett volna, ott egyből felismerte és nem is lötyögött a kábel a csatlakozóban, mint nekem a gyárival.
Szóval lehet, hogy egy kábelcsere megoldaná, majd megnézem. -
-
pity02
tag
válasz
maroskah #20868 üzenetére
Telepítés nélkül működik, de önmagát sem tudja felrakni.
-
maroskah
aktív tag
válasz
maroskah #20853 üzenetére
javítások:
- Sok javítások a kernel helyes működéséhez alapján ICS (köszönet Shkerzy)
- Rögzített audio kimenet a fejhallgató, valamint a hanghívás közben (de az ikon nem jelenik meg, ha csatlakoztatva)
- Rögzített kijelző jelerősség Wi-Fi
- Rassharivanie (eloszlása az Internet) a Wi-Fi
- Időszakos visszaállítás közben Web brazuera
- Hozzáadott fájlkezelő (portolták CM10)
- KSM - manager, a memória kezelése (engedélyezve a beállításokat)
- Törölt videó szerkesztő
- Eltávolított felesleges nyelvi csomagok
- Sok javítás- De a kritikus hibák újraindítás hívás közben vagy a végén..
Ezeket elfelejtettem leírni az előbb..
-
-
Joci93
senior tag
válasz
maroskah #20840 üzenetére
Annyit tesz, hogy nem lehet rootolni, sem custome ROM-ot rárakni, mivel a FastBoot-os drivert nem ismeri fel. Vagyis jobban mondva a FastBoot-os eszközt nem ismeri fel a gép. (A gyári driverekkel is próbálkoztam illetve a korábbi usb, amd64 driverekkel is, de mind hiába.) Így most a teló a gyári rendszerrel megy, de valami iszonyat szörnyű
Állandó beragadó appok... nem induló programok... admin hiány és még sorolhatnám
-
-
Joci93
senior tag
válasz
maroskah #18318 üzenetére
Miért olyan nehéz a keresőt használni? Ne bántásként fogd fel, de már kis millió linkel van tele a fórum. Ez az üzenet mindenkinek szól, aki nem képes beírni, hogy "Marina Odexed"...
vagy, ha itt nem megy, akkor a google a barátod...
[Tessék] 2 perc sem volt... (Nem 4pda-s link)
prinyo_: A kipróbált készülékek között nem láttam a 990-et, de attól még megpróbálhatod. Nem hiszem, hogy túl nagy kárt tenne a készülékben, ha nem sikerülne.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
maroskah #18305 üzenetére
A legutolsó hivatalos gyári firmware-t gulyuk módosította, belepakolt pár scriptet, a libroidpanelt, a newkernel2-et, ésatöbbi.
ha ki akarod próbálni [itt a link]. Egyáltalán nem tűnt jobbnak, mint a marina odexed + newkernel1 + init_d.script + ICS_theme. De ez egyéni vélemény, van akinél szépen működik az új rom, nálam viszont nem.Szóval a marina odexed: +1
-
Smylei30
tag
válasz
maroskah #17164 üzenetére
Ugyanezel a hibaval mar talalkoztam mas forumokon is, paran sirtak erte h mi az a sok kocka a kepernyon, viszont a kep amit fenykepeznek normalis. Fogalmam nincs mi lehet ez, am nekik az ujrarakas segitett rajta. Nemtudom ez bugg,vagy valami beallitas de ha tudsz errol valamit Qltsar akkor pls infot h mi is ez valojaban...
-
quasimidi
aktív tag
válasz
maroskah #15939 üzenetére
Szerinted normális????
Egy okostelefon akkumulátorának üzemideje nagyban függ attól, hogy mennyit és mire használják.
Mivel az Alcatel képtelen jó romot készíteni (OT990-re), olyat amibe nem ragad be pl. a tárcsázó program, ezért nem ritka, hogy a processzor 100%-on pörög, ami az akkumulátor gyors lemerülését eredményezi.Megoldás lehet egy custom vagy lite rom használata. Qltsar fórumtagunk készítette el a 2.3.4-es rom frissített, lite verzióját, illetve Gulyuk Sergey (XDA fórumon) egy 2.2.2 Romot.
Használd a keresőt olyan kulcsszavakra mint: 1.9, Ewra, Marina Lite
Üdv,
Q.
-
mkRoland
senior tag
válasz
maroskah #13095 üzenetére
Cseréld le szerintem a gyári alkalmazást a K9 Mail-re. Freemail csak webes felületről enged küldeni, ezért levelező alkalmazásból nem tudsz a freemail-esről kimenő leveleket indítani, a fogadás viszont megy. Erre van az a megoldás, hogy megadod a gmail-es adataidat a kimenő levelekhez, így tudsz küldeni is, igaz, nem a freemail-es email-címed fog megjelenni a címzett levelében.
A freemail beállításait a webes felületedre belépve tudod megnézni. -
qltsar
veterán
válasz
maroskah #12708 üzenetére
nem, én a keveredések és félreértések miatt maradok az image-es telepítésnél. (igazából ez csak nekem több macera...
viszont így legalább nem tudjátok "elrontani" a ROM-ot azzal, hogy belenyúltok a zip-be, és beleraktok - kivesztek valamit amit nem kellene
@istvan47: egyenlőre ezt még nemtudom...nemtudom meddig lesz ma fent guyluk, szeretném a scriptes megoldást az enyémben is megcsinálni, viszont valamiért nem bootol be a telefon ha indítom a script-eket busybox-szal, pár perce elküldtem gulyuknak, hogy nézzen rá, mert a mi boot.img-ünk más mint az övék (miért is lenne csak egyfajta...(Alcatel
)
-
rolmillione
tag
válasz
maroskah #12701 üzenetére
Az 5.1-es is töröl mindent.
2-3 hete feszt ROM csereberélek, minden alkalommal van dalvick ürítés és battery calibráció. Az első lemerítés mindíg úgy 30 órát is kibír nyomkodva telefonálva netezve. A következő lemerítés meg álltó helyben (net minden nélkül éjszaka, mikor hozzá se tudok nyúlni) 8-9 óra alatt lemerül. Ilyenkor mindíg elkeseredek és ROM-ot cserélek. Most legyek türelmesebb és a 4-5-dik töltés-merítési ciklusnál beáll egy normál 24 órás időtartamra a lemerülés? Ha igen ez miért van? Ha az akksi kibír fizikailag 30 órát, akkor máskor (szoftveres baromság miatt gondolom) miért csak 9 órát bír?
-
kj0
tag
válasz
maroskah #11159 üzenetére
Ha van root explorered vagy yaffs explorered(ez free),akkor ha belépsz a custpack mappába felül kiírja a szabad helyet.Amúgy meg tegnap nekem is volt érvénytelen csomagfile üzenet,de a régi markettel.Letöröltem egy csomó progit,és rögtön jó lett,ellenben maga a market nem is frissült az új verzióra.Én is minimal ROM-ot használok.
Más:ha valakit érdekel,eladó lehet a telefonom.... -
kj0
tag
válasz
maroskah #11148 üzenetére
Lehet,hogy az új market dalvik-cache-e pont annyival nagyobb,hogy már beb...ik a dolognak.Ezt először poénnak szántam,de belegondolva néha tényleg pár 10 vagy 100 kB/on múlik.Valami root jogú filekezelővel azért nézd már meg a kedvemért,mennyi a szabad helyed a /custpack alatt.
Közben látom más is erre jutott
-
handrash
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest