- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
eladó? engem érdekel ?
ludla: az a rom amit linkeltél magyar nyelvű? és milyen jobb mint a jelly bean-es holo-s
josik: ilyen is van " típus
betegsége" lekopogom nálam még semmi baja pedig eset már anyiszor tőltés közben .
neked nem szokott beporosodik az előlapi kamera? én már 5x szétkaptam emiatt legutóbb félig meghalt a hangerő fel sz. gomb kisebb lett a nyomás pontja de használható még szerencsére -
PACSA75
őstag
A data: 158 ból 48,59 üres a system: 115 böl 3,5 mb üres. Nem tudom, inkább kérdezem, hogy ezèrt lassúl igy le? Nekem legalábbis lassúnak tünik. Van másik telóm is, az is ilyen gyengèbb felszereltségü
, igaz hogy 1000 megás a procija de csak 256 mb ram van benne ès az repül ehhez képest. Az alcatelen már kipróbáltam minden custom romot, de mindegyikkel laggol még a fökèpernyö lapozás is. Egyedül a qme 2 vel fut szèpen, de azzal is csak míg friss. Egy-kèt nap ès nèhány aplikáció telepítése után már azzal is laggol
. Help!?
-
maroskah
aktív tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy CM7 alatt miért nem tudok Bluetooth-on keresztül .apk kiterjesztésű fájlokat küldeni? Ez most a ROM hibája, vagy a telefonomé? Képet, .pdf fájlt, zenét, mindent lehet, csak telepítő fájlokat nem.
Valahogy meg lehet oldani, hogy lehessen küldeni?
/bocsi ez új hsz. akart lenni, nem válasz, csak félre nyomtam.
/
-
zobika
tag
Így van, ez csak egy custom rom, ICS témával. De amúgy Gingerbread megy alatta.
Viszont, hogy ennél sokkal jobb romok vannak, azt azért nem hinném. Mindegyikben volt valami bug, ami nagyon zavaró tudott lenni. Ez viszont nekem tökéletes, semmi gondom nem volt eddig vele egyszer sem. -
Aucor
senior tag
-
lacix76
őstag
Ezzel a v5h6-tal csak a gond van mindenkinek.
Nem próbáltad még azt amit elliotdr felrakott?
Az is az új rendszerre épűlt,csak nagyon ki van gyomlálva,de pótolható minden ami kell bele.
Vagy ha kitörlöd az előző rendszer általl rajta hagyott fájlokat pc-vel ugy sem gyorsabb az OTU? -
zsiroskenyér
csendes tag
Köszi a segitséget,de mire ide visszajöttem már megtaláltam a megoldást az Ewrával visszabirtam hozni
A probléma az volt h alap 2.2-re flasheltem a 2.3.4 based marina romotde most már minden oké!
De lenne még egy kérdésem most ugye az Ewra van fent 2.2 és azt ha lefrisitem otuval Gingerbradre aztán már felrakhatom a marina rom ot? köszi elöre is -
eldrah
aktív tag
oksa..koszonom..bar most bevallom ertetlenul olvastam ezt a librdo file dolgot
van sejtesem.mi ez,hogy s mint lehet,de hova kell ezt bemasolni majd?
na meg ennel nincs olyan mint a kernelnel,hogy egyik telon igy muxik,masikon ugy.. hjajj egy eve van meg a telo,de meg csak most jutottam el odaig,hogy ideje lenne komolyabban foglalkozni vele
eljen a sok melo
-
eldrah
aktív tag
hmm ezt szivesen kiprobalnam en is..van egy jatek amivel unalmas perceimben el szoktam utni az idot,arra raferne a gyorsitas.honnan lehet beszerezni,vagy hogy kell ezt csinalni? tegnap keresgeltem rola infot,de akarhonnan akartam letolteni hibas linket irt igy telorol...gephez meg nem nagyon jutok mostansag ertelmes idoben
esetleg eg linket itt,vagy priviben,kaphatnek?
amugy hogyan mukodik azt tidod? mobel gyorsit rajta,vagy hogyan?
-
-
0xmilan
addikt
Én speciel ICS témára próbáltam, de ez nem lehet gond szerintem.
Szerk: bemásoltam root explorerrel is, de nem volt esélyem a jogokat szerkeszteni, mert egyből összeomlott. Reboot után szintén nincs statusbar. Viszont feltűnt, hogy a módosított systemui-nak nincs ikonja, míg az eredetinek egy ilyen kék slideos/beállításszerű valami...
Most megnézem, hogy manuálisan mit lehet az eredetivel kezdeni, csak az a baj, hogy ott már .9.png-k vannak , amikkel nem akarok szórakozni/nem is tudok. -
Aucor
senior tag
-
loosht
senior tag
Nem. Nekem nem produkált egy hibát sem soha, pedig elég sokáig használtam. Feltételezem extreme kernel 2-vel próbálod, annak van ilyen SD-s problémája. Nekem a gulyuk féle v5h6_mod volt fent extreme kernel 1-gyel, meg ebbe piszkáltam bele. Ez volt toronymagasan a legjobb rendszerem!
-
Aucor
senior tag
-
0xmilan
addikt
Nem sajnálom, tudom, hogy 500ft-os kategória, csak kíváncsi vagyok erre is érvényes-e a garancia.
@BRIKLY ha jól emlékszem neked akkor is rohamosan merült, mikor többeknek elment napokat (ahogy most is elmegy). Nem lehet, hogy hardveres hiba? Nekem QME1.9-el egész jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest