- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
-
mkRoland
senior tag
válasz
puttto #10753 üzenetére
Nem tudunk róla - sajnos.
Ellenben keress rá qltsar magyar nyelvű Minimal Edition-jére, sokan dicsérik, a fórumlakó fejlesztő frissítgeti folyamatosan Recovery-ből flashelhető patchek formájában. Reméljük, nemsokára a Marina Lite notification area Toggle On/Off része is belekerül valamilyen formában, nekem csak az hiányozna nagyon.rbence@10754: Köszönöm, a Google besegített, csak ki kellett válogatnom abból a pár milliárd találatból, amiket kidobott "AM"-re kereséskor...
Ki javasolta a Nemus Launchert korábban? Szkeptikusan ugyan, de feltettem (hónapforduló előtt vettem észre, hogy van még vagy 500 mega szabadon leforgalmazható adatom, gondoltam, nem hagyom veszni). Ha valaki nincs megelégedve a Launcher PRO/Zeam/Go sebességével, azt javaslom, tegye fel, nem fogja megbánni! Nekem olyan szinten kötelező darabja lett ez a magyarul is natívan tudó launcher az OT990-emnek, hogy összes ilyen telefonnal bíró ismerősömnek, családtagomnak ezt javasoltam. Qltsar korábban a Zeam-et tette alapból a v845-be, az akkor még nem volt ennyire erőforrásigényes, de ez veri azt is! Javaslom a Minimal Edition 2.0-ba, ha esetleg a gyári feledésre lenne ítélve. Most olyan sebessége van a telefonnak, amilyennek lennie kell. Nem látványos, hanem hasznos dolgokkal van tele (pl.: oldalra lapozós application grid esetében bejelölhető, hogy a ritkán használt progik a lapozás során szürkén beleolvadjanak a háttérbe, a gyakran használtak pedig kiemelkedjenek közülük, aztán ha nem lapozol tovább, akkor 1-2 másodperc múlva kiegyenlíti a színeket köztük; kezdőképernyőkön átméretezhető mappák, amikbe előre beletéve a gyakran használtakat, azokat nagyban jeleníti meg, míg a többi kicsiben, így a gyakoriakat a mappa megnyitása nélkül is lehet indítani; scrollozható dockbar; futó alkalmazások Go Launcher-höz hasonló application griden belüli egy gombnyomásos bezárása; programok elrejtésének és/vagy jelszóval zárolásának natív lehetősége; negatívum: nincsenek témák, pedig tudná kezelni: egyetlen Blue Neon témát találtam, de őszintén szólva nem is érdekel, ahogy az áttűnési effektek sem).
-
0xmilan
addikt
Nem a megapixel számít... Közeli/ makrófotókat szerintem egész jól készít. A távoli fotókról ez már nem mondható el. A legjobb megoldás rá, ha veszel egy DSLR-t.
...jah és nem az objektív a kicsi, hanem a szenzor.@sok g, Go Keyboard -t ajánlom figyelmedbe. Szinte nincs olyan szó, amit nem ismer. Persze a szótár telepítése után.
-
szoszo1973
aktív tag
Én eddig még nem láttam olyan mobiltelefont ami jó képeket csinál.
Hiába a sok megapixel, ha kicsi az objektív.
Ezekkel jó képet csak nyáron sok fényben lehet készíteni.De lehet kísérletezni különböző appokkal: lg camera, camera 360, camera zoom fx stb.
És lehet még állítani build prop-ban a képek minőségét.Nekem az LG KP500-asom szebb képeket csinált mint ez.
-
mkRoland
senior tag
Ezzel a GPS On/Off Widget-tel, például.
Ki az, aki Marina Lite-tal használ GPS-alapú offline navigációt? Nekem nem sikerült telepítést követően futtatnom a legnépszerűbb navi progit (ez a verzió pedig 2.2-n tökéletesen ment, 2.3-mal még nem próbáltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest