- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
0xmilan
addikt
válasz
JoeGuy #11198 üzenetére
Ugye nem gondolod komolyan, hogy majd magyarul lesz a rendszerben bármilyen appnak is a neve??
"places"-el jobban járál, amúgy meg ott kell lennie custpack/app vagy custpack/JRD_custres/app vagy system/app-ban...@handrash nekem nincs 'uninstall' opcióm 2.18-ban. melyik verzió van fent neked?
-
maroskah
aktív tag
válasz
JoeGuy #11157 üzenetére
Felül be tudod állítani, hogy mely alkalmazásokat mutassa!(Fent így irja: All; Sys stb.) Ha rendszer alkalmazást törölnél, akkor célszerü arra állítani, mert úgy könnyebben megtalálod!
Én személy szerint erre a Titanium Backup-ot használom!
Annak szerintem könnyebb a kezelése!(#11158): Köszönöm a választ! Akkor inkább mindig törlöm a frissítést..
-
Dyrg
aktív tag
Hú Joe! Ez most egy kicsit zavaros, nem értem igazán most mi a bajod... mi van az sd-vel ,meg a pc sd kapcsolattal??? Mi köze a recovery-nek? Meg mi az, hogy nem mountolja az SD-T??? Először is tisztázzuk, hogy mit szeretnél és mi nem működik.
Az hogy sikerült feltenned a recovery-clockwork-4.0.1.5-ot990.img-et az azt jelenti, hogy pc-ről átmásoltad az SD kártyára, vagy ez után még a Recovery Manager nevű programmal (amit a telóra kell telepíteni...) ott felinstalláltad a recovery-clockwork-4.0.1.5-ot990.img-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged