Új hozzászólás Aktív témák
-
josik
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #22135 üzenetére
Jól néz ki, és mivel QME alapú szerintem rossz sem lehet. Kipróbálni nem tudom, mert a teló már nincs nálam.
-
ryoo714-1
csendes tag
válasz
Dexter-2000 #21199 üzenetére
CM 7
-
eldrah
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #21199 üzenetére
szép estét! még mindig a qme 1.9 szerintem a legstabilabb rendszer newker2-vel megspékelve
-
maroskah
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #20982 üzenetére
CM7 van rajta.
-
vigyori78
őstag
válasz
Dexter-2000 #20962 üzenetére
Nem
Én próbáltam többször is ezt is meg van egy ugyan ilyen ICS verzió is ha jól emlékszem valami ICSLITEME vagy valami ilyesmi a neve,azért is próbáltam mert azt írják a QME az alapja de viszont nekem hálózattal volt problémám mégpedig olyan,hogy mikor kivettem a telót a zsebemböl feloldom és azt látom,hogy kéri a pint.Melóhelyen voltam ott van egy két hely ahol nincs térerö és mikor nem volt térerö és arébb mentem ahol van akkor csinálta mint amikor bekapcsolod a telefont kéri a pint,hogy regisztrálni tudjon a hálózatra,ha ez a hiba nem lenne benne én ezt használnám mert amúgy minden más jól müködik benne bár még az sms része túl van bonyolítva. -
Aucor
senior tag
válasz
Dexter-2000 #20959 üzenetére
Az AOKP-ban nem megy az fm rádió, nem megy a kamera, meg a közelségszenzor. Ugyanaz mint a CM7+ a kamera... Ezen kívül rendben találtam mindent 3 nap erős nyomogatás közben. Egyszer sem fagyott, ellenben egyszer újraindult. Mindezek ellenére szélvészgyors.
-
válasz
Dexter-2000 #20952 üzenetére
Ha bekapcsgomra gondolsz,szerintem sehol.
Új ROM már nem lesz rá. Úgy néz ki mindenki leállt vele. 1.5 éves teló, eljárt felette az idő. Nem volt olyan népszerű, mint egy Samsung. Akik vették a fáradságot, hogy főztek hozzá, már az is elismerésre méltó.
CM7 még van hozzá, de nem a hivatalos. Egy orosz srác készítette.
Amit meg feltettél, az Qltsar magyar fórumtársunk érdeme. -
válasz
Dexter-2000 #20939 üzenetére
Szia!
Itt a QME ROM oldala, ahol minden infót megtalálsz:
http://logout.hu/bejegyzes/qltsar/telenor_one_touch_minimal_edition/friss.html
(Sajnos a linkelés jelenleg nem működik.)Felesleges appoktól kipucolt ROM, alapból root. A gyári 2.3-ra kell feltenni.
Többi a linkelt oldalon. -
tpeti78
senior tag
válasz
Dexter-2000 #6367 üzenetére
Jelenleg ez a legfrissebb. Ezen kivül csak a találgatás van,hogy lesz e, és ha lesz, mikor, frissebb verzió....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged