- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Smylei30 #20635 üzenetére
Csak úgy általánosságban írnám, ha azt szeretnéd, hogy hamar találjon jelet bármely program, hagyd bekapcsolva a GPS-t a telefonon. Nem fogyaszt szinte semmit, csak ha a navigációs programot is futtatod. Én így használom, nincs gond vele. Létezik még pár app, mint pld: GPS Status (ami magyar fejlesztés), amiben be lehet állítani, hogy letöltse az aktuális A-GPS adatokat.
-
Aucor
senior tag
válasz
Smylei30 #20411 üzenetére
Gingerbread / Cyanogen Theme:
Ez azt jelenti, hogy már nem pl. az alcateles lekerekített sarkú gombok vannak, hanem a rendes téglalap mint az eredeti gingerbreadben, amivel kijött a nexus s is. Meg más még egy kicsit a statusbar talán, meg a pipák, meg ilyenek. Nem alcateles.
-
Joci93
senior tag
-
Danesz94
senior tag
válasz
Smylei30 #19279 üzenetére
ÍGy van.
A MiniTool Partition Professional Edition csak egy partíciót csinál a krátyán ez szükséges a link2sd hez is.
A lényeg egy recoveryből telepíthető zipet kell feltenni és működik. Csak egy hátránya van, hogy QME romokon nem megy, legalábbis nekem nem sikerült.
V5H6-0 romon simán ment elsőre, viszont ez a rom nekem nem tetszett mert állandóan fc-zet.
Akkor inkább már maradok a link2sdnél mert nekem nagyon azzal sem volt gondom soha.
Amúgy itt van: [link] -
Szokenesz
senior tag
válasz
Smylei30 #18860 üzenetére
Ez sem a romhoz volt, hanem egy forumban lattam, h pl a zte blade is ilyen nevetseges ertekeket kapott es a "libm.so" fajlt csereltek ki egy CM7 modbol valo verziora. Na en is ugyan ezt tettem, gulyuk cm7 modjabol szedtem ki es raktam bele ebbe.
De hogy ettol mennyire lehet instabil a rom vagy sem, azt nem tudom. -
mkRoland
senior tag
válasz
Smylei30 #18757 üzenetére
Olvasták a description részt?
"TO UNINSTALL, disable iLocker first by opening the app settings menu and turning the on/off button off! See tips section below for more info.""Eltávolítás előtt: iLocker => settings menü => on/off gomb-ot OFF-ra állítani (ezzel letiltod az iLocker-t)!)"
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Smylei30 #18636 üzenetére
48 órát kibír úgy, hogy abba van 2 db 8 órás "alvási időszak", amikor nincs este repülő módba, de se wifi se adatkapcsolat, se semmi nem csatlakozik, + a munkahelyemen folyamatosan be van kapcsolva a wifi, + napi 3 sms, 10-15 perc telefon, + napi 30-45 perc wifis internet használat. A setcpu az nálam is érdekes dolgot produkált, mert a widget szerint max 600, a program szerint pedig 787 MHz-re volt állítva.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Smylei30 #18634 üzenetére
Ha nincs wifi hálózatod akkor sztorno. A wifi, ha nincs beállítva, hogy soha ne kapcsoljon le amikor csatlakoztatva van akkor deep sleep módban alapból energiatakarékosság miatt kb. 10 perc után lekapcsolja magát, majd ha ezután az idő után valamit néznék a telefonon, akkor a wifi nem akar visszakapcsolódni, teljesen kikapcsolja magát, és újra be kell kapcsolni a v5h6-modnál ha fel van pakolva az extreme kernel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Smylei30 #18631 üzenetére
Ezt láttam én is az ewrán, nem tudom, ez már meghaladja az ismereteimet, a QME sajna nálam nem igazán volt jó. Most visszaraktam a v5h6 mod-os mentésem, ráeresztettem az extreme kernelt, és a képernyő alvó módból történő visszakapcsolásánál a wifi nem akarja "visszakapcsolni" magát. -ezt az utóbbit6 nézd már meg, hogy a QME-n is csinálja-e. Wifi alvó üzemódnál "amikor a képernyő kikapcsol" van beállítva és 15-20 perc nyugalmi állapot után jelentkezik nálam a probléma.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Smylei30 #18109 üzenetére
Hivatalosan a Telenor-on keresztül biztosan megoldható, kérdés, hogy mennyiért.
Korábban volt olyanról is szó, hogy amennyiben van hozzá NCK-kódod, azzal függetlenné teheted, és ha csinálsz egy Factory Reset-et, akkor visszaállítja a függőségét, de a kód ugyanaz marad, tehát azt ismét beírva újból független lesz. Természetesen ez nincs ingyen, és nem tudom, hogy a Telenor miként oldja fel a készülék szolgáltatói korlátozását. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Smylei30 #17970 üzenetére
GPS optimisation-ról, GPS Booster-ről olvastam, de nem használtam. Azok is átírják talán a gps.conf-ot - hát gondolom programmal egyszerűbb, mint keresni, beilleszteni stb. Ezek a net alapján belővik és úgy módosíthatják a gps jel keresésének régió kiosztását.
A GPS Boostert kipróbálom - és érdekes a marketen a teló Pannon TCT The MOONSTONE Alcatel OT990 néven szerepel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Smylei30 #17968 üzenetére
Igazad van, meg fogja találni ott is, de lassabban. Itt pont az a lényeg, hogy Magyarországra és europára van belőve, hogy először az ezen régiók felett tartózkodó gps jeleit keresse, illetve net segítségével.
Ha esetleg ilyen probléma lenne akkor egyszerűen a [hu] - t kell átírni az aktuális ország rövidítésére [itt a lista] A régiót - [europe] - t pedig az aktuális régióra.Én szeretem kis országomat és nem vagyok egy világutazó sem
-
Elliotdr
tag
válasz
Smylei30 #17898 üzenetére
Szia.
Igen teszteltem.
De ami nagyon érdekes.
Letöltöttem az általam föltetettet a 4share-re.
De letöltés után az eredeti méret valami oknál fogva nagyobb.
Feltettem a telóra és nem működik.
Nem tudom hogy mért nem lehet feltölteni rendesen.
Más megosztóra fogok regisztrálni. -
mkRoland
senior tag
válasz
Smylei30 #17684 üzenetére
Szerintem a gyári programokkal van gond, egyszerűen csak nem olyanok, hogy landscape módban is használni lehessen. Ilyen a tárcsázó, a névjegy, a feloldózár (nekem a minta van beállítva, ez nem fordul el). Talán a 2.1-ben (ha még lesz rá kedve Qltsar fórumtársnak) ezek is okésabbak lesznek.
qltsar:
Már pár töltési-kisütési ciklus óta használom a 2.0-t, szerintem nagyon jó lett, köszönet érte, nekem tetszik a feloldózár is, esetleg nem lehetne egy Galaxy vagy ICS-szerűt beletenni (bárhova érsz hozzá, megjelenik egy kb. 50 ft-os nagyságú kör, aminek a négy irányában gyorsindító gombok vannak kamerához, SMS-hez, tárcsázóhoz, főképernyőhöz meg valamihez még). Tudom, menne egy LockBot vagy valami hasonló alkalmazással, de integrálva a ROM-ba jobb lenne, nem villanna fel a gyári feloldó - ha van rá kapacitás és igény. Ha törlök le a gyári alkalmazások közül (MMS.apk, Launcher PRO, email), akkor ugye a felhasználói hely nem szabadul fel, de a helyére lehetne tenni valamit, igaz? Ennek mi a módja, ha nem akarom újrarakni a rendszert (K9-et, Handcent-et és Nemus Launcher-t használok, ezeket nem akarom link2SD-zni, meg még pár olyat - 1 file kezelő, 1 backup progi, amik életben tartják a telefont, ha meghal a kártyám)? -
-
Elliotdr
tag
válasz
Smylei30 #17434 üzenetére
Lassan másfél hónapja használom az új OC kernelt de eddig még semmi hiba nem jelentkezett. Sőt a töltések száma csökkent jelentősen. Akiknél hiba jelentkezik ott gyanítom hogy szükségtelenül magas órajelen járatják a procit folyamatosan. Előbb vagy utóbb a magas órajel hidegre teszi a telefont. Úgy hogy csak óvatosan!
-
lacix76
őstag
válasz
Smylei30 #17195 üzenetére
Hát így még én nem jártam,ezért nem is nagyon tudom,hogy mit lehetne ezzel kezdeni.
Nem tudom,hogy ha simán recovery fel lenne telepítve recovery managerrel akkor mit csinálna a rendszerrel mert qltsar recoveryje egyedi.
Ha quick boottal van recovery indítva akkor is így csinál? -
lacix76
őstag
válasz
Smylei30 #16944 üzenetére
Nekem nem az uj setcpu van fenn,de nem állítottam semmit csak a set on boot mellé pipa kell és egy telefon újraindítás.
Amúgy elég könnyű belerakni a QME 1.9-be az uj kernelt és az ICS témát.
Kicsomagoltam belemásolgattam amit kell és vissza kell tömöríteni zip formátumba. -
Babetta-X
senior tag
válasz
Smylei30 #16925 üzenetére
Aksi kalibrálás alatt mit értesz?
Amúgy mindenkinek nagyon köszönöm a telefonkönyves segítséget, végül sikerült egy másik Nokián SD-re menteni a névjegyeket és így visszatenni a telefonomba. Csengőhangot is be tudtam normálisan állítani, egyedül arra nem jöttem rá, hogyan tudom emelkedőre állítani a csengés hangerejét.
-
Elliotdr
tag
válasz
Smylei30 #16838 üzenetére
Sziasztok.
Közben a wifi orvosolva.
Lekel tölteni a linkről a másolni.zip -et.
http://www.4shared.com/zip/ko4bWkEv/Msolni.html
A QME v.1.9 ben a system/lib/modules könyvtárba bekel másolni a module tartalmat.
Az boot.img lecselrélni.
SD kártyáról a szokásos módon telepíteni.
Nagyon F.. működik. -
bacsa81
csendes tag
válasz
Smylei30 #16392 üzenetére
Hello,
Koszonom a felolvasot mukodik tegnap felfrissitettem 1.9-re, de a hang alapu kereses nem megy. Az ettol fuggetlen? Ha igen akkor kerhetek egy apk fajlt hozza? Szeretnem visszaallitani azt is.
Meg egy dolog van amit nem tudok elinditani az a Google Maps "In Car Mode". Hianyzik az inditoja. Errol van valakinek infoja?
Mindent elore is kosz!
Csaba
-
Bagira01
veterán
válasz
Smylei30 #16327 üzenetére
Igen több gépen is próbáltam, az usb csatlakozás része már majdenem teljesen halott, a töltés eddig viszonylag jó volt, de már az is kezdi megadni magát. Mikor jelentkezett a probléma akkor még sikerült felraknom a gyári rom-ot. Most azzal "használom" kevés nyomkodással még egy napot se bír ki, ha meg telefonálok is akkor kampec. Visszaviszem aztán meglátjuk mi lesz, leginkább egy új telónak örülnék, mint, hogy javítsák. Június elején fog kelleni majd a gps, miatt, remélem addig nem ülnek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest