- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eneszi
csendes tag
„A lítium-ion akkumulátorok töltését egy és CSAK egy féle módon lehet elvégezni. Az úgynevezett "csodatöltők" és "gyorstöltők" a lítium akkumulátorok esetében NEM LÉTEZNEK. A gyártók szigorú előírásokat szabnak meg az Li-ion akkumulátorok töltéséhez, ettől eltérni a saját érdekünkben sem tanácsos. Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjéval. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz.”
[link] -
qltsar
veterán
köszi előre is a segítséget, gondolom torx kell a szétszedéshez, holnap remélem történik valami az ügyben, jogilag visszautasíthatom a cserét, illetve a javítást, így vissza kell adniuk az egészet, csak a helyzetből van elegem...
vannak alkatrészeid is amúgy, vagy te is csak ebay-eznéd, ill. beszereznéd valamilyen kereskedésből? csak mert nézegettem, de female-microusb aljzatot nem nagyon találtam magyar boltban.
-
loosht
senior tag
Nem hajlandó feltenni:
< waiting for device >
erasing 'userdata'... FAILED (status read failed (Too many links))
finished. total time: 0.001sg:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot erase boot
erasing 'boot'... FAILED (command write failed (Unknown error))
finished. total time: 0.581sg:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot erase recovery
erasing 'recovery'... FAILED (command write failed (Unknown error))
finished. total time: 0.612sg:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot erase system
erasing 'system'... FAILED (command write failed (Unknown error))
finished. total time: 0.596sg:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot erase custpack
erasing 'custpack'... FAILED (command write failed (Unknown error))
finished. total time: 0.612sg:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot flash boot boot.img
sending 'boot' (5888 KB)... FAILED (command write failed (Unknown error))
finished. total time: 0.637sg:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot flash recovery recovery.img
sending 'recovery' (5120 KB)... FAILED (command write failed (Unknown error))
finished. total time: 0.636sg:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot flash system system.img
sending 'system' (92732 KB)... FAILED (command write failed (Unknown error))
finished. total time: 0.636sg:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot flash custpack custpack.img
sending 'custpack' (44758 KB)... FAILED (command write failed (Unknown error))
finished. total time: 0.636s
.::INSTALLATION IS COMPLETE::.g:\Mobil\Android\ROM\marina lite>fastboot reboot
rebooting...
finished. total time: 0.548s -
qltsar
veterán
igen azzal is működik, sőt a B és R között elvileg nincs különbség (mármint boot.img / kernel / ramdisk szempontjából), tehát bármelyik 2.2.2-es ROM-mal használható a patchem
jah, és természetesen mély-root jog is engedélyezve van a kernelben, tehát tudsz varázsolgatni adb-n keresztül is rendesen, nemcsak shellen keresztül.
@istvan47: neeem
ha nincs root jog, akkor is tökéletesen működik a program, és ha jól értelmezem nincs rootolva a telefonja, tehát ez talán számára a legoptimálisabb program, telefonkönyv is egyértelműen managelhető, lehet sms írni gépről, gépre kihangosítani a hívás, sms-eket menteni, programot telepíteni...stbstbstb sok sok alapfunkció, és ami fontos a delikvens számára szvsz., hogy a program tud magyarul, így könnyebben elnavigál a menük között, mint mondjuk egy Android Commander esetében (pedig az a legmetálabb
)
-
qltsar
veterán
megoldottam a problémát, szépen műkszik a dalvik-cache a custpackon, viszont kell neki hely, tehát pl. ha az eredeti alkalmazások rajtvannak a custpackon, akkor nincs hely a cache-nek, na nálam nincsenek rajta, így van a cusptackon még 76 mega helyem alap rendszer + kipucolt custpack esetén.
-
///Krisz\\\
senior tag
Ezt még nem is halottam, de hátha azért szenvednek vele annyit...
(#7908) milangfx: Na az viszont nekem nem hiányzik majd, annyira nem illik ehhez a fekete hátteres Androidhoz.
(#7909) Krisz79: Elsején azt mondta a fószer a MobilarenaTV-ben, hogy 10 napon belül meglesz és gondolom az Upgrade-el kell majd frissíteni ahogy eddig is.
-
Danesz94
senior tag
-
0xmilan
addikt
...a másik témához: ha átküldenék a backupolt .img fájlokat bluetoothon keresztül a másik telóra ,akkor fel tudná rakni azokat yaffsexperttel. szerintem.
(#7898) Lasy én nekiugrok.
-
Lasy
veterán
Ennyire megfelel?
boot.img szerkesztése...engine19
Miért nem olvasol vissza?
Mert nem megy az USB csatija, és nem tudja visszarakni.
ÉRTHETŐ?szoszo1973
Nem tudom ki mondta ezt, én még fel is hívtam a figyelmet, hogy azt tartsa meg mindenki...
Igenis az NCK szerinti függetlenítést vissza lehet zárni Telenorosra. -
qltsar
veterán
az a baj, hogy attól, hogy az ügyfélszolgálatosnak előadod 100% hitelességgel, hogy nem tudod mi történt, attól még el kell küldenie szervízbe
tudtommal nem minősíthet egy ügyfélszolgálatos sem garanciamegvonást egyetlen készülékre sem, még ha a kijelző el is tört, szerintem akkor sem, maximum tanácsot adhat, hogy ezt nem érdemes már visszaküldeni, mert úgysem csinálják meg.@novoszath: köszi előre is, kíváncsi vagyok milyen ötleted van
-
0xmilan
addikt
+ kicsi belső memória, halkíthatatlan camera, külső hangszóróra kötve is csak a telefon szól.. - ezeket lehet orvosolni.
Mikor görgeted pl. a beállítások menüt, akkor ilyen "szellem-effektje" van a szövegnek, gondolom a lassú képfrissítés miatt..-ez annyira nem zavaró.
..de a "gorillaglass" fólia tényleg mellette szól, kategóriájában bestbuy.ever. -
Danesz94
senior tag
Köszi a választ.
Kérdés:
Ezt ugye nem eset nehezedre leírni?
"Mindegy,hogyan meríted le,lényeg hogy lemerüljön"
Gondolom nem.Akik emiatt leoltottak azoknak kívánok ujj görcsöt mert nem kellet volna leírni fél oldalas szöveget csak ennyit: Mindegy,hogyan meríted le,lényeg hogy lemerüljön
-
qltsar
veterán
nem, ez még régebbi: "ro.build.description=one_touch_990_ALRU-user 2.2.2 FRG83G v53B-0"
nálam a wifi meghülyül néha amióta felraktam...az látszik, hogy van neki egy épp minimális jel, de ha megnézem, a wireless networks-t akkor nincs semmilyen hálózat...wifi ki/be, és jó...de azért ennek nem így kellene működnie...
-
qltsar
veterán
szeirntem azt amit te írtál, de pl. ez a program is tudja módosítani, vagy akár kézzel is lehet: [link]
tehát akkor a fényerőt lehet módosítani, nem akad ki mint az O2-s ROM?
arra kellene rájönnöm, hogy, hogy lehet kimenteni a custpack img-jét a telefonból, mert titanium backup nem hajlandó
, a romdump pedig nálam nem hajlandó működni
-
qltsar
veterán
jaja
írtam is Sebastian404-nek, remélem végre neki lehet állni valaminek.
amúgy akkor nem kellene foglalkozni ezzel a kernellel, ha kijönne a 2.3-masé is...viszont így muszáj, főleg, hogy az alcatel is zte-t játszik (gen1-gen2), így a custom 2.3-masakat mi nem fogjuk tudni felrakni.
szerintem egy olyan megoldás lesz, hogy valaki belenyúl majd az OTU-ba, és így aki szeretné feltolhatja a gingerbreadet.
(ztenél is beletúrtak a gen2-es updater-be)
meg még ha azt nézzük, hogy 2.3 rohadtbugos, akkor jólesz egyenlőre egy 2.2 is, húzott proci, ahb bus oc, custpack kiírtás, meg jópár tweak
nameg a legfontosabb!! rootolt boot.img, mert jelenleg, csak közvetlenül adb shell-en keresztül van root jog
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest