- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
válasz
gajdikuka #17154 üzenetére
Miért nem lehet feltenni? Nekem sikerült és el is indult. Csak további dolgokat nem tudok flashelni. Eredetileg QME 1.9 volt a telefonomon, arra felraktam a Marina-t próbaképpen, és gondoltam visszaállok a QME 1.9-re. Eddig simán ment, csak utána nem tudtam már flashelni az ICS skint, meg a TTS recoveryt. Elvileg lefutott, de mégsem csinált semmit sem.
-
dinin
tag
válasz
gajdikuka #17043 üzenetére
Mert sokkal inkább ideillőnek tartok egy esetleges szoftveres provlémát ami eddig még nem jelentkezett (és így kapcsolódhat a jelenleg használt e
romhoz) mint, hogy azzal versenyezzünk, hogy kinek mekkorát esett, hány darabra hullott a telefonja. egy olyan problémát vetettem fel, ami másokat is érinthet, és hasznos lehet egy esetleges megoldás. -
0xmilan
addikt
válasz
gajdikuka #17043 üzenetére
Talán mert senki nem válaszolt neki, bár nem is itt kéne a kérdést feltenni... Errefelé többen segíthetnek
-
-
qltsar
veterán
válasz
gajdikuka #16982 üzenetére
A lelke alatt mit értesz? Mindenhol hagytam signature-t ahol lehetett, ha csak framework-ot, build.prop-ot változtatsz, másolgatsz fájlokat chmod-olás nélkül, akkor nem adnám hozzá szívesen a nevem, inkább csinálj ebben az esetben egy update packot.
Másrészt szerintem nem tudod, hogy pontosan miket is módosítottam, a changelog-ban csak a töredéke van annak az információnak, ami a nagyközönség által emészthető, így ha mégis felhasználod a ROM-ot, azt kell feltételezni, hogy fogalmad sincs, hogy mit csinálsz, és milyen következménye lesz hosszú ill. rövid távon a módosításoknak.Az a legtisztább, ha veszed alapnak a legfrisebb telenoros ROM-ot! / Legalább is részemről, úgysem tudok ellene mit tenni, ha más engedély nélkül felhasználja a munkáimat, mint ahogy a szerb fórumban is láthattátok páran
! /
Nemtudom ki, de fentebb említették, hogy CM porton dolgozom, ezt miből gondoljátok?
-
-
imi0424
senior tag
válasz
gajdikuka #16194 üzenetére
megpróbáltam az uot kitchennel megcsinálni azt a popup ablakok kürüli kék fényt, de amikor flasheltem azt a patchot nem kapcsolt be a telefonom csak a bootaninationt ismételi
ujra kellett a romot tennimegtudnád oldani?
csak azt a popup fényt az iEstuardo-ban...
(tudod csak úgy titokban hogy ne kössenek bele...)juj ezt télleg privátba kellett volna
-
Smylei30
tag
válasz
gajdikuka #16132 üzenetére
Egy szerb moderatorral, aki masok ROM-jait hasznalja atcsinalja majd aztmondja h az ove. Qltsar romjat akartam bemutatni linkekkel ide erre a forumra mire elkezdett okoskodni h az nem is rendes ROM meg h azt Sergelytol kapta azt csinalgatja at stb. na mind1 levannak tojva ha nekik nemkell 1 normalis ROM akkor magukra vessenek....
-
qltsar
veterán
válasz
gajdikuka #15971 üzenetére
"Mostanra "elég jól" beleismertem az android megjelésének működésébe"
"Az egy online android fájl kicserélő vagy mi, ennek az updater script-jét használom mert újat csinálni nem tudok"
"Megpróbálok .9-et tenni a fájlok végére hátha jók lesznek úgy"/
"Ráadásul nagyon tetszik nekem ez a "developer" érzés... " --hát az nekem is tetszene, ha lenne még több fogalmam a dolgokról
Ez munka után jól fejbe vágott
!
Pontosan, hogy csomagoltad be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest