- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
rolmillione #18083 üzenetére
90mb szóval sztem rom, amibe az eddigi dolgok integrálva vannak + pár mod.
-
lacix76
őstag
válasz
Mindjárt kipróbálom
-
imi0424
senior tag
válasz
ez a legfrissebb gyári rendszer amibe bele nyult gulyuk
-
ghiottone
nagyúr
válasz
rolmillione #18018 üzenetére
Nálam is megy, de a wifi beállításoknál, ha a wifi alvó módnál - mikor váltson át mobilhálózatra - "amikor a képernyő lekapcsol" van beállítva, akkor 10-15 perc után mikor újra használom a telefont nem akar vissza csatlakozni, vagy csak nagyon-nagyon lassan, ha belépek a vezeték nélküli beállításokba. A "Soha, mikor csatlakoztatva van" opciónál is dettó, úgyhogy most csak a 'soha' maradt - az meg energiaéhesebb.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
rolmillione #17838 üzenetére
Épp tegnap raktam fel, mert a QME 2.0 folyamatosan force close hibajelentéseket dobott fel
4-5 napig jó volt, aztán elkezdett szórakozni.
A kérdéses kernelben van pár beállítási lehetőség 652-691-729-744-768-787-806-825-844-852-864mhz. Öszintén megvallva én nem igen akarom 787 felé húzni. -
Bagira01
veterán
válasz
rolmillione #17295 üzenetére
Úgy látszik beérett a telefon. Most nekem sincs semmi gondom Marina 5 + newker2 + ics téma. 18 óra alatt merült le 82%-ra aztán toltam rajta 2 óra Plants vs Zombies-t akkor lement 19%-ra aztán ment még kb 2 órát és 10%-nál dugtam fel töltőre.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #17295 üzenetére
Hát ezt is megértük:-)
-
callmeakos
veterán
válasz
rolmillione #17191 üzenetére
Azt gondoltam. Én arra gondoltam, hogy a GSM boltok mennyiért csinálják. Ha az egész 10 vagy a fölött van akkor hagyom a francba.
-
callmeakos
veterán
válasz
rolmillione #17189 üzenetére
Értem. És kb. nennyiért szerelik össze?
-
Black$taR
tag
válasz
rolmillione #17177 üzenetére
Én a XiiaLive-ot használom. Nincs benne annyi állomás mint a tunein-ben, de külső állomásokat .pls, .m3u fájlokat simán játszik. És külön hangszín és hangerő szabija is van.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
rolmillione #16509 üzenetére
Ugyanez van nálam is.
-
gajdikuka
tag
válasz
rolmillione #16387 üzenetére
magyarul: saccolt megjelenési idő
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #16387 üzenetére
Nem...ez egy angol rövidítés, jelen esetben a következőt jelenti: "Estimate Time of Arrival"
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #16305 üzenetére
Igazad volt,már királyúl működik
(#16307) Barcsik :Az a legegyszerűbb módja
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #16301 üzenetére
Próbáltam már vele pár headsettet meg sima fülhallgatót is de nem sok különbség van a vételben.
A hangzása sem az igazi,elég halk egy gagyibb telefonhoz hasonlítva is.Más:Most a 2.2-es rom van fenn nekem,de eddig nem igazán érdekelt mert nem használtam a GPS-t,de ennél ennyire nehezen talál jelet?Mert még szabad téren sem akar jelet fogni,csak keresi egyfolytában.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
rolmillione #15781 üzenetére
A bluetooth-ot nem használom, de a mobilnet nem megy, ha előtte már használtam wifit. Újraindítás után működik a mobilnet rendesen, de ha kikapcsolom és később wifit használok, akkor megint elszáll. Úgyhogy megy vissza a sima 2.2 icstheme-el.
Ha csak telefonálásra használom, gps meg néha wifi, akkor nekem bőven elég a sima 2.2.Most meg elkezdtem gyűjteni a Motorola Razr Maxx-ra.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
rolmillione #15633 üzenetére
Ha jól sejtem már nálad fent is van.
Most már sokkal használhatóbb?
-
loosht
senior tag
válasz
rolmillione #15527 üzenetére
Én nem találtam font.zip-et az ewra-hoz.Szerk.: Megtaláltam a kommentek között.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
rolmillione #15475 üzenetére
Azt a 2 telepitesbol nekem is eljatszotta. Resizd a telod es ahogy elindult pipald be. Ugy ugy maradt a pipa... masodik telepitesnel mar nem vt semmi ilyen
-
loosht
senior tag
válasz
rolmillione #15475 üzenetére
Nekem nem csinál ilyet. Berakom a pipát, ott is marad és bármit fel tudok telepíteni.
-
eldrah
aktív tag
válasz
rolmillione #15398 üzenetére
köszi az infót..komolyan mondom baromira tetszett..elsőnek mondjuk azt hittem elment a kijelzőm
-
eldrah
aktív tag
válasz
rolmillione #15369 üzenetére
na akkor én bénázhatok vele
bakke..most kezdjem megint? hjjajj na jó
lássunk csodát
bár ugyis vissza fogok térni már most látom a minimalhoz a végén..
eltelt két perc és igy fenn is van
most éled ujra a kicsike
jó lenne ha ennél igy ugy menne el a kép mint a qltsar félében..az a régi tv módi nagyon bejövős
nem éled ujra..tégla...ehhez a 2.2 rom kell legyen fenn?:S
-
viktorwrz
csendes tag
válasz
rolmillione #14050 üzenetére
Sziasztok!
Egy apró észrevételem lenne az akkukapacitásról. Eddig mindig a gyári 700 mA-es töltővel töltöttem és állandóan rohamosan merült. Sokszor fél napot sem birt (ahogy olvastam másnak se). De ma megtörtént a csoda. Gondoltam megosztom veletek:
Tegnap találtam itthon egy nokia töltőt (890mA) és éjszaka azzal töltöttem.
Igaz rakoncátlankodott az érintőpanel (úgy érezte összevissza nyomkodom) de miután rádugtam kinyomtam a kijelzőt a kikapcs gombbal.
Ma reggel végre 100%-on volt az aksi (eddig mindig 99%-nál megállt a töltés) és egész nap mintha kicserélték volna az akkut egy kétszerakkorára mint ami eddig volt.
Szinte egésznap bekapcsolt wifi-vel, 1óra navi, 1,5óra NFS Shift és rengeteg nyomkodás után este 8kor még 34%-os akkuval értem haza!!!
Máskor 15perc beszélgetés fél óra wifi után délután 5kor teljesen kilehette magát a vas.
Egy szó mint száz SZAR A GYÁRI TÖLTŐ!!!
Én meg már az isten tudja hanyadik ROM-ot tettem fel emiatt....
Remélem másnak is bejön majd ez a "trükk"
Üdv Viktor
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
rolmillione #14550 üzenetére
hát nekem agyon van használva, folyamatos 3G, a zene is gugli playból megy(stream), és nekem így f*ssa össze magát egy nap alatt.
igen, és telefonálni is szoktam, sokat.de ahogy észre vettem, a 5-6 perc telefonálás nagyon le bírja szívni.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #14550 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni.Legutóbb mikor felraktam a 2.2-őt másfél napig ment egy töltéssel amit a 2.3-al még nem éltem át egy romnál sem.Amúgy nekem repcsi módban hamarabb merül a telefon valamiért.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
rolmillione #14546 üzenetére
Én is feltettem a 2.2 downgrade R-t, most 69%-on van, 1 nap, 2 óra 45 perce megy. Egész jó.
-
Bagira01
veterán
válasz
rolmillione #14332 üzenetére
Én megint megpróbálom a marina 5-el. Azzal volt hogy 60 órát is kibírt. Nem rég linkeltem ide 3,4k-ért akkut, ha a marina 5 se jön be akkor már szinte biztos, hogy maga az akku kotlott meg benne és kipróbálom azt.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #14222 üzenetére
Én nem szoktam a playt használni.
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #14193 üzenetére
Nálam a programok 80%-nál gond van, akármelyik ROM-ra raktam vissza, próbáltam Titanium Backup-pal, és MyBakcupPro-val is.
Pl. egy egyszerű ADW Launchert nem bírtam visszarakni, újraindítás után volt hajlandó elindulni csak, és úgyis teljesen alapbeállításokon.
A sistergést már írtam...DSP manager, ezért nem raktam bele az előző release-ekbe, de többen kértétek pm-ben, hogy kerüljön bele, ezért raktam bele, eltávolítható bármikor.
Tényleg kezdek arra gyanakodni, hogy valóban igaz az, hogy 3 féle gyártó rakta össze ezeket a telefonokat, és készülékfüggő, hogy kinek milyen beállítástól akad ki a telefon.
Lehet, hogy a nagy Dalvik-cache, vagy az új adreno-lib-ek...csinálok, egy "visszavett" patch-et azoknak akiknek folyamatosan újraindul a telefon.
-
rolmillione
tag
válasz
rolmillione #14192 üzenetére
Újratelepítésnél már megy a gmail. Lehet, hogy a backup progikkal van a gond, igaz én nem Titant hanem My Backup pro-t használok, de onnan visszarakva a gmail nem ment, újrarakva play-ről meg igen. Ahogy fentebb írta sok sorstárs náluk a Titanium backup kavarodott össze a rendszerre.
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #14152 üzenetére
hangerő fel + bekapcs, amikor rezzen a telefon engedd el a bekapcsot, és azonnal nyomj rá a home gombra, amikor látod, hogy a kijelző háttérvilágítása bekapcsol, nem csak feketeség van, engedd fel mind a két billentyűt, és bebootol a recovery.
(amúgy meg, parancssor: adb reboot recovery)
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #14120 üzenetére
Értem, hát akkor jó tesztelést
!
Beszéltem időközben gulyuk-kal, nekifeküdt a 2.2.2-es kernelnek, nem tudom meddig tud eljutni, valószínűleg az Alcatel elég rosszul adta ki a .32-es kernel forrását, mert a szenzorok driverei nem igazán akarnak működni. Mintha csak úgy odahányták volna az egészet, hogy nesztek p.....tok...
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #14108 üzenetére
Persze,hogy próbálgatok ROM-okat.Eddig mindet kipróbáltam
De ez most nagyon emlékeztet engem a Marina Lite-re ami a kedvencem volt.
Szerencsére tegnap figyelmeztetett qltsar,hogy OTU-val előtte frissíteni kell ha 2.2 van fenn. -
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #14108 üzenetére
Ezt most nem értem...Ne az én kedvemért pakolj fel ROM-okat, ha úgy érzed, hogy jó, és működőképes, akkor használd, ha nem, akkor válassz egy olyat ami számodra megfelelő, és maradj annál
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #14050 üzenetére
Igazából müködik a bluetooth is meg a wifi is nekem.Csak akkor bolondul meg valamelyik ha véletlenül mind a kettö be van kapcsolva egyszerre.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #14046 üzenetére
Én úgy döntöttem,hogy így is belakom.
Köszi qltsar! -
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #14046 üzenetére
Több javítást nem tervezek mostanában.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #14011 üzenetére
Van hozzá az oroszok álltal készített fekete status bar csak azon nem nagyon látszódik az óra.
-
steveboy86
tag
válasz
rolmillione #13533 üzenetére
Akkor szerintem valami tegnapi progifrissítés vagy nemtom mi zavarhat be... bár már azt sem tudom, hogy tegnap milyen appokra jött frissítés, ami rémlett annak az upgrade-jét letöröltem, de még mindig fennáll a probléma...
-
syryus
tag
válasz
rolmillione #13489 üzenetére
gyári 2.3.valami GB ment rá az OTUval...
-
zseleke91
csendes tag
válasz
rolmillione #13014 üzenetére
ez most hirtelen kicsit értelmezhtetlen volt számomra :S
egy picit bővebbben(szájbarágósan) is letudná vki írni hogy akkor most mit csináljak a telóval? hálás köszönet érte -
jopont
senior tag
válasz
rolmillione #12835 üzenetére
Neked véletlen nem 64-es win7 van? Már megy a videó link. Nézzétek már meg, miért van így nekem???
-
jopont
senior tag
válasz
rolmillione #12835 üzenetére
nekem is így van pont, mindjárt dobok fel videót róla.
Itt lesz nemsokára a videó, ha felér végre.
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #12672 üzenetére
cm7-ben sincs, és ott is totál egyértelmű!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
rolmillione #12500 üzenetére
Nálam megint jelentkezik a hiba ML 5.1-en, hogy beragad 122 mhz-re a proci. Úgyhogy nem tudom melyik romot használjam. A qltsar féle rootolt jó volt, rápakoltam a recoveryt és felment a power menü - szépen működött is. Lehet, hogy az fog felmenni este, és annál maradok, amíg nem jön egy újabb verzió.
-
kj0
tag
válasz
rolmillione #12502 üzenetére
Rerware a fejlesztő cég neve.
-
kj0
tag
válasz
rolmillione #12500 üzenetére
Rerware nevű könyvtárban keresd.
-
kj0
tag
válasz
rolmillione #12413 üzenetére
Ha jól emlékszem,mindig is azt írta,valószínűleg csak nem írta át 4-esre.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #12413 üzenetére
Szerintem ez az.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #12410 üzenetére
Én az Enhanced Email-t használtam.
Az a Marina Lite 4 szerintem. -
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #12403 üzenetére
hát, ha neked jó így, akkor használd
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #12382 üzenetére
khm...ezek szerint nem wipe-oltál...akkor ne csodálkozz, ha anomáliák jelentkeznek a programok futtatása közben
(hacsak nincs az updater-script-be beleírva az erase rész -- de persze így sem wipe-ol mindent
)
-
jopont
senior tag
válasz
rolmillione #12360 üzenetére
Annak az aksinak már lehet, hogy adtál, mert azért, ha nem nyomkodom, 28-30 órát vígan elmegy. Esetleg hideg akkut nem töltötted, mert az hamar kinyírja!
-
jopont
senior tag
válasz
rolmillione #12080 üzenetére
Kevered a kettőt. Az 1.9 a windowsos frissítő program verzió száma. Az, hogy az változik, az nem jelent semmit, csak javul maga a frissítő program. Az OTU nem csak a 990-hez kell, hanem több Alcatel telefonhoz való, mint pl a 995. Nekünk az a lényeg, hogy a 2.3.4 frissül-e. Viszont az jó kérdés, hogy ezt honnan lehet majd tudni?
-
Danesz94
senior tag
válasz
rolmillione #12080 üzenetére
Valszeg nem a ROm frissebb hanem csak a programnak van egy újabb verziója....
-
handrash
őstag
válasz
rolmillione #12077 üzenetére
Az OTU az a PC-n futó frissítő program. A gyári Telenoros rom-ot rakja fel.
korcsi: Öncenzúra?
-
korcsi
veterán
válasz
rolmillione #12077 üzenetére
...
-
handrash
őstag
válasz
rolmillione #11825 üzenetére
Erről is többször volt már szó. Ne vonj le messzemenő következtetést a kalibrálás utáni első lemerülésből!
(#11824) lacix76: Erről beszéltem.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #11682 üzenetére
Indítsd újra a telefont és akkor teljesen angol lesz.
-
szaszapi
őstag
válasz
rolmillione #11682 üzenetére
indítsd újra a telót.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #11564 üzenetére
Az lessz az.SD kártyáról recovery módban kell telepíteni.Csak nem tudom,hogy rajta kell-e lennie az előző marine lite-nek.
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #11557 üzenetére
hát azt várhatod...ahogy én is a telefonomat
amúgy kicsomagolás már megvan nagyjából, de addig nem adok ki semmit a kezeim alól, amíg nem lesz meg a telefonom. -
vigyori78
őstag
válasz
rolmillione #11372 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék mert nekem csak 2.3.4-et ír ugye és nincs update4.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
rolmillione #11258 üzenetére
Sajnos 2 ugyanolyan telefont nem csinált az Alcatel... kinél ez kinél az a hiba, de hidd el, hogy az akksi szar szinte mindegyikben, mivel az az egyik legdrágább tartozéka azon spóroltak...
-
JoeGuy
csendes tag
válasz
rolmillione #11124 üzenetére
Igen a hideget nem nagyon bírja
sajnos még annyira sem mint ami a kézikünyv hömérséklet tartományámába van benne
"olyan mint a francia auto. szétesik magától" ha lett volna még +6000 widfire s hozok el az legalább HTC vagyis telefon (igen igen most fikázom a telefont) telefont?
Sztem csak azért forgalmazzák a "balkánon" mert semmilyen eu-s teszten nem ment volna át és miket hazudnak a szervizben........ na arröl jobb nem is beszélni
csak az egyik "ezt a típus nem szokták vissza hozni" deh még 5en állnak mégöttem a szervizbe sorba ugyanezzel a sammal. az elsö adandö alkalommal lecserélem valami "telefonra" kivéve a star II re és társaira -
lacix76
őstag
válasz
Ha nyomod hosszan a Home gombot a legutóljára megnyitott alkalmazásokat mutatja,ugyhogy nem a hideg zavarta meg.
-
Malacy
tag
válasz
Ne csodálkozz. Én február elején voltam síelni, telefon síkabát mellső zsebében. -25 fokban érdekes dolgokat produkált....
-
jopont
senior tag
válasz
rolmillione #11019 üzenetére
Most egy pár napig feltettem a Nemus launchert és bizony megy vissza a sokak által szidott go launcher ex, mert Nemussal 16-20 óra alatt lemerül, míg goval 2-3 napot eldöcög. Ez van.
-
Danesz94
senior tag
válasz
rolmillione #10631 üzenetére
Bezony
-
Danesz94
senior tag
válasz
rolmillione #10482 üzenetére
Én nem vettem
nem adok pénzt appért.
Máshonnan van meg.
Am a minimal editionon nagyon szépen fut bár a képe elég rossz. kicsit maszatos. -
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #10435 üzenetére
felülfogja írni, viszont jövő hét szerdánál előbb nem hiszem, hogy várható. az sdkártyáról semmiképp nem fogod tudni beállítani. a custpack partíción vannak a csengőhangok. először a build.propnak megfelelő értékeket kell beállítani, utána lehet trükközni másik csengőhanggal.
-
wolfeinstein
csendes tag
válasz
rolmillione #10419 üzenetére
Én is bambán néztem köröl magamon a bankban amikor megkaptam az első sms-t.
Gondoltam is magamban hogy ki az a f.sz aki a bankban így bömbölteti ezt az idegesítő hangot.
Hát én voltam -
sonaj888
tag
válasz
Ki kell probálni az oldring helyére bemàsolni azt a hangot amit szeretnél.
-
qltsar
veterán
válasz
nemtudom mi lehet az összefüggés, de rakj egy kettőskeresztet a csengőhang vonatkozásokra a build.prop-ban:
ro.config.message_ringtone=Oldring.ogg
ro.config.alarm_alert=Harp.ogg
ro.config.notification_sound=Drop.ogga végén találod a sorokat
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #10408 üzenetére
Az oldring a rendszerben a system/media/audio/ringtones mappában van
-
GhostHunter
tag
válasz
rolmillione #10356 üzenetére
rolmillione
Ilyen nekem is volt, SD törlés, vissza minden ami kell, így működött !
-
istvan47
senior tag
válasz
rolmillione #10367 üzenetére
Akkor nem tudom
média mappábansimán csak Audio mappa
esetleg valami vissza állítási gond lehet
davlik törlést megcsináltad??? -
istvan47
senior tag
válasz
szia!
én igy csinálom létre hozok a gépen
audio könyvtárat-amin belül-alarms-notifications-ringtones-ui.
És ezekbe a könyvtárakba bele teszem a hangokat amiket én szertnék és be másolom az AUDIO könyvtárat az SD kártyára és lön csoda müködik -
lacix76
őstag
válasz
A zenelejátszóval is lehet beállítani csengöhangot.Elíndítod a zenét,és a menüjében van olyan,hogy beállítás csengöhangnak.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #10351 üzenetére
Csak egy jelzöhang maradt a telefonban.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #10316 üzenetére
Én újraindítottam vagy kétszer kalibrálás alatt,de az akkumulátorhasználatban azt mutatta mikor huztam le a töltőröl.,tehát nem azt mikor kapcsoltam be a telefont.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
rolmillione #9957 üzenetére
Az 1. 8. 7-es OTU-tól fogva ki kell venni az Alkalmazások--USB hibakeresésnél a hibát így fogja látni a gép a memóriakártyát.
Telóról lassabb voltam.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Én a link2sd miatt Multi Mount SD-Card Lite-ot használok. Igaz, ma egy 2.2-es OneTouch-csal volt gondom azzal (a widgetre kattintva el sem indult), de meg vagyok elégedve ezzel a módszerrel, lehet, hogy megtámogatom a fejlesztőket egy fullos verzió megvásárlásával.
-
lacix76
őstag
válasz
Huzd ki és kapcsold ki az usb elháritást,utánna dugd rá a gépre megint.Ezzel kell variálni valamit nekem is ezt csinálta először.
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #9496 üzenetére
akkor valami driver gond vagy hardware gond van nálad (USB aljzat stb.)
@vigyori78: nem tudsz menteni, nincs még rendesen működő clockwork, nem menti le a custpack-ot.
@Lordus: így van, ennyit kell tenned amit leírtam.
-
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #9488 üzenetére
driverek rendesen fentvannak? usb hibakeresés bekapcsolva?
-
handrash
őstag
válasz
rolmillione #9379 üzenetére
Nincs semmi teendő.
-
vigyori78
őstag
válasz
rolmillione #9379 üzenetére
Szerintem nem én legalábbis nem csináltam csak a gyári Launchert állítottam vissza de szerintem még azt sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest