- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batistuta7
tag
de megbírnám .de az mégsem ugyanaz.így is elég sokminden zabálja az akksit.
előző brandy partsot vagy azt ami kezeli a fényerőt nem lehet átmenteni ebbe?
esetleg ha meg tudnátok mondani hogy az előző romban mi kezelte a fényerőt?lehet működne itt is.
qme 2.0 se rossz, de a cm7 sokkal jobb minden téren.vissza már biztos nem váltanék.de köszi a tippet. -
monalala
aktív tag
Régen én smartassv2+noop használtam QME 1.9-hez, ez is jó volt. egy fórumon olvastam hogy interactivex+sio vagy row jó teljesítmény akku arány, játékokhoz ajánlják. Ha nem válik be akkor vissza smartass-ra. (A blade3-on smartass+row van beállítva és nagyon meg vagyok vele elégedve.) Itt egy leírás a cpu beállitásokról, nem tudom ismered-e az oldalt. Más.- Kiveszem azzal az app-al az automata fényerőt, de induláskor mindig visszaáll auto-ra, nem tudod, hogy lehetne manual-ba tartatni?
-
monalala
aktív tag
A cpu az interactivex és sio sheduler.
A kikapcsolás az az update felrakás után volt, azért gyanakodtam arra, de majd még látom fagy-e. A chrome-t az egy blade3-on használom, de igazán csak az oldalfordítások miatt használnám, de itt nem látom hol lehet előhozni mint a PC-n. Én is nézegetem az orosz oldalt, pont ezért lenne jó a fordító. Ha esetleg találsz valami okosat a CM7- ről akkor dobd már fel ide, hátha elkerüli a figyelmem.Köszi. -
-
monalala
aktív tag
Végül is sikerült átküldenem egy 5 megás zip-et, de csak többszöri próbálkozásra. A bluetooth az tényleg nem százas, mert ujraindítás után bekapcsolom aztán ki, de utánna már nem kapcsol be. Egyszer sikerült 2- szer bakapcsolni, de harmadszor már nem. Valmit elszúrtak vele a készítők.
-
Lordus
senior tag
hát... én blade3-at használok, húgomnak adtam az alcatelt, és nem mondom, hogy rossz a cm, de annyira nem stabil... pontosabban vannak benne zavaró dolgok, amik lerontják kicsit az összképet. Persze jó meg minden, csak faragni kell még rajta, és mindig az apró javítások jönnek a legnehezebben.
Szóval akkor marad a qme-re való újítás.köszi!
-
0xmilan
addikt
Ma mentem szervizhez, de zárva volt szóval elvittem a telenorhoz és simán bevették, 1 év eltelte után is.
Tegnap elfelejtettem említeni, de ha előtte flasheled a cwm-t, akkor azt is menti a backupba. Elvileg. Ha viszont csak cmw-be bootolsz - fastboot boot recovery.img - , akkor a gyári recovery-t menti.
Mindenesetre tegnap törtöltem a recovery partíciót.
Szóval hogyan csináltad a mentést? -
jopont
senior tag
Root van rajta? Vagy semmi, csak a gyári rom? Lehet, feltolom, mert most úgyse buherálom a telefont, viszont lényeg lenne, hogy rendesen megbízhatóan működjön. Jó gyors ez az új CM rom, csak a tárcsázó vacakol a szenzor miatt pont. Ami elég lényeges funkció pedig itt külföldön
-
0xmilan
addikt
Egyelőre csak visszavinném a szervizbe és inkább biztosra megyek, nem akarom, hogy belekössenek a főzött ROM-ba, attól függetlenül, hogy nem szoftveres a hiba.
Fejlesztésen is gondolkoztam, jó lenne portolni egy mdpi MIUI-t. Remélem a nyáron sikerül jobban beleásni magam a témába.QME 2.0 után jött hivatalos frissítés? Ha nem, akkor abban szerintem megvan minden és a gyári ROM-ra épül, nem forrásból lett kotyvasztva, szóval a fenti feltételeknek eleget tesz. Szerintem máig a legmegbízhatóbb ROM.
Előre is köszi a linket.szerk. Ezer Thanks!! -
eldrah
aktív tag
akkor nekem szerencsém volt
nemrég elvittem takaritsák ki,meg nézzék át,mert rosszalkodik a készulék(igaz nálam már csak cseretelefon) az egy év már letelt,de simán elkuldték...a pláne,hogy a jotálási papirom nem vittem(azota se találom hova lett:/) s a blokkal elég volt igazolni a vételt,ok meg adtak egy papirt valahonnan....azon nagyon ledobbentem...mondjuk ismerem már ott oket,mindig oda járok számlát fizetni...meglehet ez volt az ok mielott "feleslegesen" dicsérném oket....
-
0xmilan
addikt
Szia!
Történt valami előrelépés azóta?
Holnap lehet, hogy elviszem a telemaxhoz az enyémet. A telenoros kört valószínű, hogy megéri kihagyni, mert ők is csak a telemaxhoz küldik. Az a nem mindegy, hogy feltétlenül Pestre, vagy hogy "vidéken" is megoldható-e az alaplapcsere. -
monalala
aktív tag
Bocs,de este tiszta ideg voltam már. Igen 2gb sd van benne, QME 2.0 + link2 sd is van. Az sd-t csatolja a teló mert a linkelt cuccuk mennek. Az összes alkalmazásnál 70- et ír a link2 sd, de sokkal többnek kéne lenni.
A beáll./ alkalmazások menüben fekete sd ikon van azok mellett amik nem mennek, a link2 sd se látja azokat az appokat. Az home képernyőn az ikonok üres android-ok és azt irja az alkalmazás nincs telepítve.
Az unokaöcsém használja most a telót, de nem tudom lementeni se, mert se play, se titanum se egy filekezelő. Köszi
Az sd-re nem ír hibát, írja rendesen a méreteket. -
eldrah
aktív tag
-
josik
aktív tag
Visszatettem a QME 2.0- t. Az akkuidőről sajnos nem tudok nyilatkozni, csak amíg suliban van a gyerek addig pihen a teló...
De azért ki szokott bírni egy napot folyamatos wifi, 3G, gtalk, facebook, napi kb 3/4 óra youtube, és egyéb számára fontos dologgal..
Ja természetesen a legfontosabb dolog a POU!!!
-
0xmilan
addikt
QME 1.9 ICS témával, bár nem hiszem hogy köze lenne hozzá. Tavaly július óta használom ezt a ROM-ot és 1-2 hónappal ezelőttig nem jelentkezett semmi hiba.
Mostanában kezdem kiismerni, hogy milyen pozícióban hajlandó egyáltalán érzékelni, hogy töltőn van. Ma is 8%-on volt reggel, úgy hogy este 10% körül raktam fel tölteni. Még este rövid időn belül felugrott 58% környékére, majd megint visszaesett 20%-ra, de már nem lepődök meg ilyeneken.Szóval általában csak remélni tudom, hogy tölti is, amikor azt jelzi...
Csináltam néhány screenshotot az akkumulátorhasználatról és elég vicces a kép bizonyos esetekben.
Konkrétan van hogy alul jelzi, hogy az egész időszak alatt töltőn volt - néha van benne egy pár perces szakadás, csak úgy minden ok nélkül - , de a töltöttség szintje szigorúan monoton csökken, mintha nem venné a töltést. -
-
0xmilan
addikt
Nem ismerem ezt a lite ics-t, de ha máshogy van témázva, mint a sima QME ROMok, akkor egy alap QME1.9-2.0 telepítése megoldaná a problémát. Nekem is volt anno, mikor MIUI-t felraktam tesztelni, hogy Root Explorer háttere fehérre váltott így nem látszódtak a fehér feliratok, szóval valószínűleg a ROM témája a hibás.
@vigyori78 A CM ROMok nem tartalmazzák a Google appokat, szóval külön van hozzájuk gapps.zip. Ha ebből kiszeded a felesleges dolgokat és csak a Play-t meghagyod és flasheled recovery-ből, akkor megcsinálja helyetted a telepítést és elvileg működni is fog. Nemrég linkeltem (nem is egyszer)... kis kereséssel megtalálod.
@Mond Nekem mikor a kamera force-close-olt minden indítás után, akkor a Beállítások --> Alkalmazások --> Alkalmazások kezelése ('Összes' tab) --> Médiafájl tárhelye --> Adattörlés megoldotta a problémát. Remélhetőleg itt is működik.
@dobostorta Igen, sőt ajánlott is wifi-vel frissíteni, mert az OTU nevetségesen lassú, illetve mindent töröl a telefonról.
Ha wifivel frissíted, akkor megmarad minden alkalmazás, beállítás. Lehet, hogy több frissítést kell felraknod egymás után, mert nem egyből tolja fel a 2.3-t. -
Aucor
senior tag
Én nem érzem lassabbnak, most direkt végig nyomkodtam az összes appet, mind kezeli a 140-es DPI-t. Még a játékok is.
fcbarca: Play-> LCD Density modder, ezt beállítod 140-re, a restart methodot pedig killall-ra és ráböksz a rebootra.
Összességében nagyobbnak tűnik a felbontás.
-
Szokenesz
senior tag
Itt vidéken meg amúgy sem működött benne a rádió, oké hogy mindegyik adónak gyenge a jele, de még a Samsung Star 2-vel simán elhallgatom a ClassFM-et vagy a helyi Focus-t, addig ezzel ha nem mozdítom meg és lehetetlen pózba rakom a fülhallgatót, akkor talán halkan szól...
-
lacix76
őstag
Ja bocs én nem azt akartam kihozni belőle,hogy a rom vírusos,hanem,hogy azon az oldalon talált meg engem ez a vírusféleség
Bautista7 :Használtam,de csak eddig Nod32-őt mert simán átengedte.Itt az ideje lecserélni.
ITT és ITT van a hír erről a vírusról.Nehogy bedőljön neki valaki ha sikerül elkapnia.Már október óta terjed.
-
-
-
Elliotdr
tag
Sziasztok.
1.9 ROM nagyon jó lett. Nincs felesleges sallang.
Gajdikuka amit te teszel az nem támogatandó.
Nem illik más szellemi munkájával tetszelegni.
Én személy szerint bele nyúlok qltsar ROM jába mielőtt fölrakom a
telefonra. Fényévnyire vagyok qltsar tól tudásban mint ahogy te is.
De eszembe sem jutna föltenni sehova! Ha valamit elcseszel ?
Amúgy igaza van qltsar nak a topik kezd elmenni rossz irányban. -
qltsar
veterán
ugyanazt a linket tudtam volna megadni, ami 4pda-n van, nekem működik, szeirntem másoknál is, szerintem valami a regisztrációddal csúszott el.
viszont belenéztem a marina lite 5.1-be, az összes csengőhang id3tag-je elcsúszott, nem loop-olnak, tehát aki felteszi ne csodálkozzon, hogy nem ismétlődnek a csengőhangok.
ezt próbáltam pár oldallal ezelőtt is elmagyarázni, itt egy kép, talán így érthetőbb:
-
qltsar
veterán
meg van erősítve a regisztrációd?
Telenor One Touch Root (updated 03/20/2012)
ez a régi link, update-eltem, de nincs tesztelve, viszont alig módosítottam valamit, úgyhogy ha valaki éppen rootol, vagy nincs rootolva a rendszere és szeretné tesztelje legyen szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest