- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz
Babetta-X #17071 üzenetére
sajnos minden elveszik bár ha link2sd-t használsz, akkor van, ami marad.
keress rá itt a fórumban a downgrade szóra, qltsar készítette. marha egyszerű, van hozzá leírás!
rádugod a telefont usb-re, és ha a driverek fent vannak a .bat alkalmazást elindítod, vársz kb. 2 percet és kész -
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Babetta-X #17068 üzenetére
Szia!
A conservatív módot nem elég kipipálni, be is kell állítani.
A marina lite 5.1-et próbáltad már?
Én ezt használom az új kernerrel és intenzív használat mellett megy 1.5-2napot.
Amiket használok:
Nekem a set cpu sosem működött rendesen, helyette az antutu cpu master pro-t használom ez tökéletes.
Fontos hogy a belső memóriában legyen legalább 50Mb szabad hely: link2sd-vel mindent amit lehet át kell linkelni az sd-re.
App quarantine pro-t érdemes használni. Megnézed task killerrel hogy mik azok az appok amik állandóan mennek és ezzel a progival le tudod fagyasztani.
Fontos még a telefon töltése: az enyém szereti ha egy huzamba fel van töltve teljesen, és nem szereti ha kikapcsolásig lemerítem.
Nekem gyenge használattal 4 napot sikerült kihozni a telóból.
Üdv -
maroskah
aktív tag
válasz
Babetta-X #16828 üzenetére
Miért akarod másolni a zenét?
Elég, ha a belépsz a Zene alkalmazásba, kiválasztod a kívánt zenét, hosszú tapi a zenére, és ott van, hogy beállítás a telefon csengöhangjának. Innentöl kezdve az a zene amit választottál benne lesz a Beállítások/Hang telefon csengöhang listáján.Nem vagyok benne biztos, hogy tisztán értettem a kérdést, szóval ha hülyeséget írtam, vedd úgy, hogy nem is írtam semmit!
-
mkRoland
senior tag
válasz
Babetta-X #16825 üzenetére
Amikor a "Névjegyek"-en belül vagy, nyomsz egy kapacitív menü gombot (középső érintős gomb), és ott van ilyen: "SIM-kártya névjegyek". De ha a külsős progik nem látták, akkor lehet, hogy ezzel sem fogsz találni semmit. Biztosan a SIM-kártyára vannak mentve a kapcsolatok és nem a régebbi telefonod BELSŐ MEMÓRIA-jában hagytad azokat?
-
maroskah
aktív tag
válasz
Babetta-X #16823 üzenetére
Nekem van egy ötletem!
Mégpedig, ha van másik telefon a közeledben, ami képes ".vcf" formátumba menteni a névjegyeket.
Beteszed a SIM-kártyát a másik telefonba + az SDvkártyát is, és a telefonkönyvben kell keresni egy olyan, lehetöséget, hogy "névjegyek exportálasa SD kártyára"!(Nem tudom pontosan, hogy írja ezt, mert általában minden telefon máshogy írja!:/)
Utána vissza a telefonba a SIM-kártya + az SD kártya.
Belépsz a telefonkönyvbe, ott kiválasztod, hogy importálás/exportálás.
Utána Importálás SD kártyáról.
Elkezdi keresni a fàjlt amibe az elözö telefon mentette a névjegyeket és miután megtalálta gondolom rákell bökni és benne is vannak a telefonkönyvbe a névjegyek!
Remélem tudtam vele segíteni!
(Ezen a telefonon még nem próbáltam, de régebbieken igen! Tehát próba szerencse!)
-
Danesz94
senior tag
-
imi0424
senior tag
válasz
Babetta-X #16646 üzenetére
próbáld meg a 'my phone exproler'el,szernintem az kezeli a sim es neveket is...
de nekem is így volt hogy nem talált semmit, de aztán kb egy nappal késöbb megnéztem és ott volt az összes név...
szerintem a google lopta le anno és tette most fel a telefonomra a neveket(szerintem a google backup transport vagy mi az..)
szerk: vagy jó lesz a "google címtár szinkronizálása" nak is xD
és bocs a helyesírási hibákér, telefonon vagyok... -
-
imi0424
senior tag
válasz
Babetta-X #16643 üzenetére
rá mész a telefon ikonra->kapcsolatok ->bal oldali kapacitív gomb ->importál/exportálás...
root: ez a telefon csak rootolás után jó valamire, ugyhogy érdemes vele szórakázni...
de tudom ajánlani a Qme1.9 et, de ezt csak azután tedd rá miután kiismerted az alap romot...
de csak azért hogy érezd a különbséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged