- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp008
senior tag
válasz
qltsar #15739 üzenetére
Esetleg erre tudja vki a megoldást:
" Valaki kérdezte a csomagfájl érvénytelen hibaüzenetet. Na ez kb. abban az extrém esetben lehet, ha akkora apk-kat pakoltál fel, ami a /data-n elfér, de a custpack betelt a dex-ektől. "
Még használom a telefont és azért jó lenne ha tudnék rá néhány új programot telepíteni (kb. 5Mb apk amivel most küzdök de sehogy se sikerül) ...
-
Smylei30
tag
válasz
qltsar #20404 üzenetére
En csak azt csodallom h a te romodat senki nemprobalta tovabbfejleszteni.
Sokan mas forumokon elvannak ajulva a CM7 tol amit gulyuk csinalt meg az MIUI-tol viszont arrol senki sem beszel h pl galeriaban mikor a kepeket nezem QME az szinte instant betolt midne kepet amott meg varni kell a CM7 nel is meg MIUI nal is vagy 10 secet .Benchmarkon sem kapott tobb pontot se a CM7 se az MIUI. Sot tovabb megyek kemara felvetelnel a QME sokal tisztabb es szebb hangminoseget csinal a tobbi romhoz kepest.Lehetne sorolni es epp ezert csodalkozom miert nemprobaltak megtobbet kihozni a QME 1.9 v a 2.0 bol.
Udw nektek! -
0xmilan
addikt
válasz
qltsar #20404 üzenetére
Heyy, jó itt látni!
Gulyuk összeeszkábált egy nagyjából működő CM7-et, amiben a proximity sensor meg az auto brightness csak third party appal bírható működésre, de amúgy rendben van. Elvileg. Én még nem próbáltam.
Erre portolt Filip egy MIUI-t, aminek ugye ugyanazok a hiányosságai, mint a CM-nek, de tele van eyecandy dolgokkal, viszont a beállítások menü hajlamos akadozni, FC-zni.
Most a cél az lenne, hogy a framework-res mdpi ikonokat használjon, mert a MIUI-k hátránya, hogy real-time kell hdpi-ről lerenderelnie. Van is egy mdpi MIUI ROM, de más verziójú, mint ami Filip portolt.
Aztán, ha megvolt minden teljesítmény -optimalizáció, akkor elvileg a magyar nyelv is integrálása kerül.Ezek ellenére még mindig QME 1.9-et használok/unk, mert ez a legstabilabb és az akksival is jól bánik.
Kb. ennyi.
-
imi0424
senior tag
válasz
qltsar #17779 üzenetére
jah, hogy enyire rosz a hejzet? :/
eddig ezt észre sem vettem, csak hogy sokat nyavajognak hogy sh*t egy teleló az, meg minden... de az utóbbi idöbe meg azért nyavajognak mert sokan nyavajognak xD :/
de jó az a telefon, csak ki kell ismerni
de akor lehet elnézegetek sürübben majd az xda-ra csak az angolom nem a legjobb...
de ha megy az élet akkor... legalább tanulok egy kicsit -
sinyster
csendes tag
-
sinyster
csendes tag
válasz
qltsar #17677 üzenetére
Én úgy láttam hogy feltelepítettem minden drivert az OTU mappájából a rendszerre, de lehet hogy valami mégsem jól sikerült. Lehetne hogy közölsz egy képet hogy milyen drivereknek kell fent lenni?
Ja és ha telepíteném a ROM-ot akkor ahhoz csak a driverek kellenek, nem? vagy van más amit még előtte fel kell rakni?Bocs az értetlenségért de eddig gyári ROM van a telefonon, így most kezdenék bele ebbe az egészbe.
-
josik
aktív tag
válasz
qltsar #17632 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
xp- alatt is próbáltam volna... De ott egy driver kérdőjeles maradt ha jól emlékszem. Ma már lehet, hogy nem. De holnap biztos megnézem az xp-t! A root, csak az én heppem, le szeretném menteni a gyári romot. Utána természetesen kapna egy másikat. A te romjaidat nézegettem, és azok alapján amiket írnak róluk tetszenek.Köszi, hogy dolgozol a témán!
-
Black$taR
tag
válasz
qltsar #17145 üzenetére
Így már érthető lenne. Csakhogy negyedórás boot után mégis megtörtént a csoda és elindult. Működik is szépen minden. Nem boncolgatom miért; működik az a lényeg.
2 kérdés.
A gyári képkezelőt hol lehet beszerezni/visszatenni és a launcherpro-t leszedni? (Nem szeretem mert nem lehet mappát létrehozni)
A Custpack-ba raktad?
Köszi. -
callmeakos
veterán
válasz
qltsar #17030 üzenetére
Hetedik emeletröl. És én sem hittem hogy megússza mert olyat csattant hogy az nemigaz. Miközben mentem le lélekben már búcsuzkodtam töle. Azt láttam meg hogy a telefon 3részre esett. Akksi ki és a hátlap. Ennyi. Nem hittem a szememnek de abban biztos voltam hogy ha külsöleg nem is, belül tuti valami megnyekkent de semmi.Ezt a kommentet is róla irom. Sxerintem isten vigyázott rá. Mert hogy ezt a kalandot egy normál telefon nem élte volna tul, nem méghogy egy ulta sérülékeny érintökijelzös okostelefon.
-
jopont
senior tag
válasz
qltsar #16983 üzenetére
Én írtam, hogy a CM porton dolgozol és írtam, hogy viszont már a 995-ön. És onnan hittem, amit linkeltél képet az "alakulnak a dolgok" felirattal az Alcatel Magyarország facebook oldalán. Persze azt nem tudhatom, hogy csak kipróbáltad vagy segítesz valakinek a fejlesztésbe, vagy te csinálod
mrpet mit tesztelt már valaki?
-
Smylei30
tag
válasz
qltsar #16983 üzenetére
Esetleg szabad tudni ha nem a CM7 en dolgozol, akkor mi mason?
Varhato meg ot990 re valami ujitas? 1 normalis kernel nemartana
Am emlitetted a szerb forumot, amiota megmutattam nekik a te ROM-odat biztos vagyok benne h 80% azt hasznalja, es esze agukban sincs mast hasznalni, elegedettek vele baris a visszajelzesek alapjan
-
0xmilan
addikt
válasz
qltsar #16888 üzenetére
Out-of-the-box gondoltam, ahol a Sense szerintem a Desire felé döntené a mérleget(ha csak a szoftvert nézzük), és arra már elég sok custom ROM van. A 995-nél ez még csak most indul be, de a CM9 mindenképp jó hír.
@istvan nem "utáltam le", de nem egy kategória a fent említett telefonokkal, ráadásul túl van árazva. Kifejezetten rossz vétel szvsz.
@blade4 kiraktad főképernyőre widgetnek? On állásban küldi ki, off-ban a füles szól. ...szerk. látom megoldódott, ezek szerint nem szoftveres hiba volt..
-
quasimidi
aktív tag
válasz
qltsar #16873 üzenetére
Figyelembe véve hogy Sergey már megoldotta az OC-t, meg a IO scheduler implementálást, a jelenlegi kernelt lehet tovább hegeszteni, de nagy csodát nem várok tőle (a jelenlegi 2.6.3x vonalon).
Sajnos az idő, amit a fejlesztésre tudnék fordítani, elég kevés, mert sok a munka és család is lefoglal. De a folytatom majd az implementációt, mert szeretnék majd egy AOSP/CM romot portolni.
Csak hogy tanuljak én is valamit a C#-os "favágáson" kívűl -
Smylei30
tag
válasz
qltsar #16782 üzenetére
A módositott kernellel sokban valtozna a ROM karakterisztikája? Ugy értem,hogy az OC-n kivül mi mást kapnánk ezzel a kernellel?
Amugy meg biztos sokan örülnének ha kapnánk valami kis módositást, még ha igy gulyuk kernelétvel is de 1 ideig biztos beérnénk, feltéve ha javit valamit a ROM-on
-
jopont
senior tag
válasz
qltsar #16782 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, hogy quasimidi egyenlőre nagyon elakadt idő hiányában. Itt is alig látni a fórumon. Remélem, csak idő hiánya miatt áll, nem egyéb gondok jöttek elő. Látszik, hogy CM a közeljövőben így tuti nem lesz. Mert ahhoz aztán neki kellene ülni rendesen. Majd télen hátha lesz több ideje valakinek.
-
eldrah
aktív tag
válasz
qltsar #16782 üzenetére
Szep reggelt,,napot mindenkiNET
ilyenekkel lehet nem kellene foglalkozni,a lenyeg,hogy Te magad,hogyan oldod meg
Amugy tegnap kiprobaltam a rom-odra rapakoltam hulye fejjel a newker 2-t bebootol,kiirja alcatel onetouch tolt es ennyi..vagy annak iluen.sok.ido.kell elso.indulaskor? aztan.gondoltam.hagyom a fenebe,OTU majd vissza az qme1.9 onnan meg a clockworkben csinalt bizztonsagi mentes...ki is irja hogy ok..aztan semmi..toltokepernyo es agyhalal..17perc toltes utan untam megannyi ugye azert a legrosszabb esetben sem kell gondolom?
valaki megoldast esetleg tud ajanlani?
ja es meg valami...Igen,szerintem sok ember orulne neki ha megtenned,hogy megosztod velunk is
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
qltsar #16399 üzenetére
Engem mondjuk annyira nem hoz lázba a telefon tuningolása, de ettől függetlenül nagyon várom az új ROM-ot, hátha gyorsul az új kerneltől, meg javul az akkuidő (nekem legalábbis ezek a legfontosabbak). Ne siessétek el, inkább maradjon meg az eddigi minőség!
És köszönjük a munkátokat! -
quasimidi
aktív tag
válasz
qltsar #16403 üzenetére
Van még mit javítani a kernelen, kérem a türelmeteket.
Qltsar úrral összekooperálunk egy új romot, új kernellel.
Amint eléri a stabil verziót, publikálni fogom a kernel forrást a github-ra a defconfiggal és egy pici leírással.Smylei30: Jelenleg ezekre a kérdéseidre nem lehet érdemi infót adni. A következő release már egy újabb kernelen fog alapulni, amibe sok javítást raktak, de az még jövő.
-
bacsa81
csendes tag
válasz
qltsar #16356 üzenetére
Hello,
QME 1.8-as verzio van fent nekem es amikor beakarom allitani a hangvezerlest (beepitett android) akkor elhasal. Gondolom ez is kukazasra kerult, mivel en szoktam hasznalni vezetes kozben ezert elkuldened az APK-t?
Ma van tervbe az 1.9-esre valo frissites, ha ehhez a verziohoz teszed fel nekem az is jo, ha abban sincs benne.Elore is koszonom!
Csaba -
mkRoland
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
qltsar #16216 üzenetére
Persze szívesen, csak lövésem sincs, hogy hogyan tudom levarázsolni azt a fájlt a telóról. Ha segítesz már küldöm is.
(#16217) Gabelogen: Igen ezt én is láttam, de ezzel mit kell csinálni, telepíteni mint az ICS témát Recovery-ből?
(#16218) lacix76: Akkor tényleg nem csak beképzelem. Nem tudom mit csináltak vele, de mintha az egész teló egy picit gördülékenyebben futna. Na meg persze már a pányvázás szó eltűnése is felér egy áldással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest