- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan47
senior tag
válasz
Malacy #12978 üzenetére
Szia!
szerintem el túlzod kicsit
Nem értek veled egyet mivel az üzem idő Már mint a Marina 5 ben is más,( nekem jobb) nincsenek beragadó alkalmazások és nekem a magyar nyelv is meg van és így használom én egyenlőre hibát nem tudok írniMás!
(#13010) zseleke91
nyomd a bekapcsoló gombot -
Bagira01
veterán
-
vigyori78
őstag
válasz
Malacy #11492 üzenetére
Te is,hogy nem érted meg,hogy egy telefon ami 2.2.-vel elment 3 napot vígan az 2.3-al miért csak max 1 napot bír mikor minimum ugyanannyit kéne bírnia.
A GalaxySII-nek nem tudom mi köze hozzá nem igazán egy kategória,amúgy csak 1650 mAh-es aksi van benne a hasonlóakban már 2000 feletti van és azok is elmennek jó pár napot.
-
qltsar
veterán
válasz
Malacy #11524 üzenetére
Felhívtam az üzletet ahol vásárolták, idézem az eladót: "Szerencsére van belőle bőven, folyamatosan kapjuk ezeket a készülékeket..."
Most vagy ő hazudott, vagy veletek viccelődnek
Persze, még mindig nem tudom kicseréltetni a telefont, hiszen az alcatel nem adott engedélyt rá...pedig már egy ideje náluk van a szakmai vélemény, és az elbírálás...
-
-
rbence
senior tag
válasz
Malacy #10888 üzenetére
rendszermemória,ide töltődnek be az alkalmazások arra az időre,amíg lefutnak,magyarul minnél kevesebb a szabad memória,annál több program fut a háttérben.
Egyébként azt hiszem 408 mb ram van az alcatelben,ebből mondjuk 120 körül fogyaszt a rendszer üresjáraton,ha ez alatt van,akkor a fent említett widgetre böksz egyet mondjuk éjszaka és akkor kevésbé merül =) -
jopont
senior tag
válasz
Malacy #10192 üzenetére
Malacy, ha a qltsar minimal rom van fent a telefonodon, abban alapból benne van a recovery. Ezt legegyszerübben úgy tudod elindítani, ha feltelepíted a quick boot nevű alkalmazást és indítod rajta a recovery menüt, vagy kikapcsolt telefonnál addig nyomod egyszerre a hangerő fel és a bekapcs gombot, ameddig nem világít a három érintőgomb, majd mikor megjelenik a droid a nyilacskával, akkor megint nyomsz egy rövid bekapcsoló gombot. Ekkor be kell jönnie a recovery menünek.Itt egy leírás róla. Persze előtte a qltsar féle javító pachet tedd a memóriakártyádra.Én az install zip from sdcard menüponttal tettem fel.
-
handrash
őstag
Hát nem!
-
0xmilan
addikt
Nem. 1.8.3.-ban vannak a legfrissebb driverek, amik már Win7 64 bit alatt is működnek.
Nézz át minden hibalehetőséget. pl. eszközlezelőben mindenhez van driver.. usb debug pipa ki-be, teló mindig újraindít, (gépet is újra kell indítani, vagy felrakni újra SOC-ot egy-egy sikertelen kísérlet után, nekem mindig ez oldotta meg), telót csak a root gomb megnyomása után csatlakoztatsd, amikor a SOC írja, hogy Killing adb... -
Kari915
tag
Ahogy előbb írtam, csak ezek a hiba források.
Ellenőrizz le mindent újra. Milyen OP rendszert használsz?
A telefon rendesen telepítve lett?
Eszközkezelőben ellenőrizd jelez-e hibát.
Soc-ba nem nyúlt bele vírusirtó, vagy tűzfal progi?
Korábban írt bejegyzés szerint Soc-ban a jobb felső sarok működik? -
Kari915
tag
Sikerült már?
A telefon csatolva van teljesen(minden driver telepítve, néha van amit csak manuálisan lehet), eszközkezelő nem jelez sehol problémát?
Telefonban az USB hibakeresésnél vedd ki, és tedd vissza a pipát?
Vírusirtó nem nyúlt hozzá a SOC fájlokhoz?
Más hiba nem lehet. -
biowizards
tag
Így jártam már én is,de én akkor éppen Upgradelni akartam és azt írta ki,hogy nem tudja olvasni a telót.
Lehúztam és mondom hagyom a fenébe,majd később megpróbálom.Igen ám!!Mikor indítani akartam a telót akkor az csak egy rövidet rezzent és ennyi.Se kép,se hangÉn azt csináltam,hogy vagy 5-10alkalommal kivettem az akksit.A végén kivettem vagy 2-5 percre,majd visszatettem és nekem elindult.
Próbáld meg kivenni az akkut pár percre,hátha segít neked is. -
Kari915
tag
Nem kell a ROOT-hoz külön feltelepíteni, a Java-t és az Android SDK-t, amióta vannak rendes driverek az OTU 1.8.3-ban, az csak a manuális root-hoz kellett!
Én már a héten kétszer is rootoltam a telót ezek nélkül, és elsőre sikerült.
A lényeg, hogy SOC 1.9.5-tel kell csinálni, és az előbb említett driverek, hiba nélkül legyenek feltelepítve.Nagyon fontos, hogy figyelni kell a vírus irtót, mert nálam a NOD32 mindig töröl valamit a SOC-ból, amitől nem fut rendesen a SOC, és nem fog sikerülni a Rootolás.
Nálam már a SOC kicsomagolása előtt ki kell kapcsolni a virus írtót, mert egyébként mindig hibát ír ki rootolás során a SOC. -
Vefy
csendes tag
szia,
kérdésem a következő: csak a telenóra propellere forog, vagy egyáltalán nincs semmi a kijelzőn?
ha propeller forog, akkor a bootolást valami megakasztja. telepítés után ritkán jelentkezik,ilyenkor adb-vel talán meg lehet oldani , az installd daemon-t egy kill paranccsal meg lehet kínálni. ebben nem vagyok otthon, erről nem adnék tanácsot.
ha viszont a telefon bekapcsol, akkor fogod a One Touch Upgrade Q 1.8.3 progit, felteszed. a telefon aksi kivesz, betesz, homegomb nyomvatart és usb-re dug. (semmi bekapcsolás)
így talán lefrissíthető, de erről is a nagyok majd értekeznek. VÁRD meg más véleményét is, mert a felelősséget nem vállalom, és hát ugye minden ugrik a telefonról.szeretném a többiek segítségét kérni ez ügyben én is, érdekel a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged