- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
karl_fischer
aktív tag
-
karl_fischer
aktív tag
Fájó szívvel búcsút intek, mert ma megvettem az OT 995-öt. De a 990-es is a családban marad
További kellemes ROM telepítgetést kívánok mindenkinek, én meg várom az ICS-t
-
karl_fischer
aktív tag
Nálam is működik a Wifi-s netmegosztás, próbáltam Vista és Win 7 alatt is, de nem volt semmi gond.
Februárban vettem, még a gyári fólia van rajta, én sem merem levenni (nem is indokolja semmi a levételt).
Most a QME 1.9 van rajta (a 2.0 nálam valamiért nem működik), ezzel akár 2 napot is kibír, ilyen üzemidőt értem el 2.2-vel is. -
karl_fischer
aktív tag
Volt egy kis időm, gondoltam letesztelek pár ROM-ot
Gyári 2.3.4 (a legfrissebb) nem rossz, de volt jobb is.
A 2.2 ideje lejárt, kár foglalkozni vele.
Az orosz ROM-ok nálam valamiért nem működnek jól, ugyanezt tapasztaltam a QME 2.0-val is. Talán az új kernel miatt?
Ami normálisan működik, az a QME 1.9, az eredeti kernellel. Nálam ez a nyerő -
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Marina Lite 5.1 és a Marina odexed között? Melyik a jobb, és melyik kernellel? Newker, Newker 2, Extreme kernel?
-
karl_fischer
aktív tag
Ha valaki felteszi ezt az új Ewra romot, akkor tegyen már fel legyen szíves képernyőképet róla. Kíváncsi vagyok, hogy néz ki.
-
karl_fischer
aktív tag
-
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok!
ICS_Theme_v1_Stock_GINGERBREAD-et hogy lehet eltávolítani?
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
karl_fischer #17067 üzenetére
Rootolással kapcsolatban valaki tud segíteni?
-
karl_fischer
aktív tag
Ha rootolt 2.2-t FOTA-n frissítem 2.3-ra, akkor rootolt marad a rendszer? Vagy kezdhetek mindent elölről?
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
rolmillione #14546 üzenetére
Én is feltettem a 2.2 downgrade R-t, most 69%-on van, 1 nap, 2 óra 45 perce megy. Egész jó.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
szoszo1973 #14139 üzenetére
Nálam megy telefonról indítva is, meg böngészőből indítva is
Próbaképpen telepítettem háttereket. -
karl_fischer
aktív tag
A CRT animáció brutális
Egyébként meg mintha fürgébb lenne a telefon.
RAM 303 MB freeROM 131 MB free
Sirály!
Köszi qltsar (Cool Star) -
karl_fischer
aktív tag
Azt azért meg kell említeni, hogy SetCPU-val beállítva max. 480 MHz-re. Valamint soha nem játszom rajta.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
Bagira01 #13943 üzenetére
Most nekem is elment 3 napig, igaz 2 éjszaka ki volt kapcsolva. 8 órája vettem le a töltőről, 97%-on áll. Adat bekapcsolva, szinkron megy 2G-n. Pár percet beszéltem. Viszont ha használom a GPS-t, fényképezőt, zenét hallgatok, beszélek (családi csomag
, akkor este tölteni kell. Ezen nem is kell kiakadni, ez van.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
Bagira01 #13941 üzenetére
Ezt csinálta a Runstar és a Google Maps is. Ezért nem váltanék vissza 2.2-re. Egyébként aki aktívan használja, annak azt is naponta tölteni kell. Kikapcsolt adatforgalommal biztos többet is elmegy, de akkor minek az okostelefon? Aki meg repülő üzemmódban használja napokig, annak meg egyáltalán minek telefon???
-
-
karl_fischer
aktív tag
Sőt, ha belegondolok, hogy hányszor indítottam el a keresőt a menü helyett, akkor tényleg nem hiányzik
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
karl_fischer #13701 üzenetére
Feltettem a Link2SD fixet, utána a Keylight ON Patch-et is. Érintésre világítanak a gombok.
Egy észrevétel: a Home képernyőn a középső (keresés) gomb nem csinál semmit. Régebben mintha a gugli keresőt indította volna... Vagy tévedek? Üzeneteken, Gmail-on belül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest