- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz
Joci93 #21936 üzenetére
köszi, ez megvolt, de semmi.
Az a baj, hogy maga a market valamiért nem frissül, ezért és csak azok az appok kínálják fel az auto frissítési lehetőséget, amiket újonnan telepítek.
Az a fura, hogy első indításnál a market kidobja a google play szabályzatot, amit elfogadok, de marad az ősrégi market. és valamit ki is ír, asszem fájl nem található, vagy mi...
esetleg a legfrissebb google play nincs meg valakinek? hátha az segít, ha manuálisan felrakom...
-
-
-
-
maroskah
aktív tag
válasz
Joci93 #20841 üzenetére
Akkor ötletem sincs mi lehet a baj..
De egy dolgot még megpróbálhatunk! Kimentettem neked a gépből a driver fájljait: itt megtalálod (az eszközkezelőben ezt írta, hogy ezek tartoznak hozzá!!)
Az androidusb.sys fájlt a C:\Windows\system32\drivers\ mappába kell tenni.
A wdfcoinstaller01005.dll -t pedig a C:\Windows\system32 mappába.
Lehet, hogy ha rányomsz, hogy illesztőprogram frissítése, és kiválasztod akkor is jó, de nem tudom..
Egy próbát azért megér! -
pity02
tag
válasz
Joci93 #20786 üzenetére
Most visszaraktam a CM7-et, hogy összehasonlístam. Nagyjából ugyanaz a kettő, amennyire látom.
A CyanMobileX 2.3.8-as, a CM7 2.3.7-es.
Talán annyi az egyértelmű különbség, hogy a CyanMobileX-ben sokkal több a beállítási lehetőség.
Részletesebben testre szabható.
Az értesítési sáv többféle lehet és van alul egy navigációs sáv is, ha akarod.
Viszont tegnap reggel kalibráltam az akkut, lemerítettem, feltöltöttem, este úgy hagytam és reggelre 50%-ra merült. A CM7-et ilyen szempontból nem ismerem, az nem volt annyi ideig a telcsin. -
0xmilan
addikt
válasz
Joci93 #20670 üzenetére
fastboot.exe -re kilistázza a parancsokat, akkor az működik.
'fastboot devices'-ra sok '?'-t kell adnia, ha minden rendben van, ha a mappa útvonala után üres a cucc, akkor nem látja a telefont.próbáld meg ugyanígy abból a mappából cmd, stb és a parancssorba ezt írd:
adb devices - ha felismeri, akkor '12345... device' a válasz, ha nem akkor üres, mint fastbootnál
ezután:
adb reboot bootloader - ez berakja fasboot/bootloader módba, ahol a fastboot parancsoknak működniük kellAz SDK telepítése azért jó, mert nem kell az adott mappából indítani a parancssort, hanem bárhonnan lehet.
Ha a fenti módon működik minden, akkor nem kell külön felrakni. -
0xmilan
addikt
válasz
Joci93 #20668 üzenetére
Az ADB driverhez tallózd be az OTU driver mappájából az oprendszerednek megfelelőt.
Ha a 'fastboot devices' parancsot nem ismeri, akkor az SDK nincs rendesen feltelepítve. Lehet, hogy az ADB melletti '!' jelet is ez okozza.
SDK telepítéseTotal commanderben a Minimal Edition vagy másik fastbootos ROM mappájából nyiss egy parancssort az alsó keresőbe írt 'cmd' paranccsal. A megnyílt parancssorba pedig írd be ezt
fastboot.exe fasboot devices
-ha így se ismeri fel, akkor nincs fastboot módban a telefon (hangerő LE + bekapcs) -
szoszo1973
aktív tag
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Joci93 #20662 üzenetére
Remélem nem a miui patch 4 est akarod a CM7 romra flash-elni?
Itt egy link:
CM7 Rom + kernel 4Próbáld ki ezt:
Akksit kiveszed.
És ahogy beraktad 1másodpercen belül nyomod a hangfel bekapcs billentyűt. Ha nem sikerül akkor lassú voltál. Előbb-utóbb sikerül és betudsz lépni a recoverybe. -
0xmilan
addikt
válasz
Joci93 #20658 üzenetére
Nem. Ezt töltsd le: MIUI_OT-990_2.4.20_P1-5.zip.
-
-
Smylei30
tag
válasz
Joci93 #20567 üzenetére
Masik forumon olvastam ,hogy ha minden igaz akkor a kovetkezot kell beirni meg a build.prop ba az engine ki illetve bekapcsolasahoz..MIUI rol van szo
ro.service.swiqi.supported=true
persist.service.swiqi.enable=1ha pedig ki akarod kapcsolni akkor true atirod false az 1est pedig 0 ra.
-
dinin
tag
válasz
Joci93 #20505 üzenetére
ez konkrétan az ics themed qme-ben van benne, de bármelyik ram cleaner alkalmazás megteszi.Itt egy csomó alternatíva: https://play.google.com/store/search?q=one+click+ram&c=apps
-
lalszi
aktív tag
válasz
Joci93 #19413 üzenetére
Innen lehet leszedni: OT-990 CM7
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Joci93 #18617 üzenetére
Módosított gps.conf fájl: [link] Magyarországra belőve, így elsődlegesen akárhol is vagy itt keres jelet, így kis hazánkba gyorsabban, más országokban viszont épp ezért lassabban fogja látni a műholdakat.
Root explorer használatával az etc mappából az eredetit - a biztonság kedvéért - elmented, majd a linkelt fájlt bemásolod a helyére és az engedélyeknél (permissions) rw-r--r-- -re állítod. Ezután telefont újraindítod és kész. Ha esetleg mégse menne jobban, akkor visszapakolhatod a gyárit.Barchee Nem feltétlenül. A héten volt nálam egy Galaxy Mini teljesen gyári állapotban, néztem egy quadrantot, és a gép paramétereinél ugyanez a processzor szerepelt, amit gyárilag 832 Mhz-re lőttek be maximumra. + Nem vagyok teljesen biztos benne, de úgy emlékszem. hogy ennek a processzornak az 1000 Mhz-re felskálázott verziója van a ZTE Blade II-ben és ez lesz az Alcatel OT 993-ban is.
-
Lasy
veterán
válasz
Joci93 #18324 üzenetére
meglestem ezt a framework-res-t de semmit nem akar csinálni marina odexed-nél. és nem is megy az ujraindítás recovery-ben.
Barchee
nem Orosz lesz hanem Angol.marina romban miért a superSU van? nem volt jó a superuser?
vagy csak felvágás?4.0.1.5 recovery-re feltettem a qltsar recovery-t, de ugyan az.
Biztos? vagy legehet már eleve azt raktam fel
Sőt biztos...
De a frissebb ami menti a custpackot is nem jött be. -
maroskah
aktív tag
válasz
Joci93 #18319 üzenetére
Köszi!
Amúgy beírtam a keresöbe mielött megkérdeztem, csak telefonról azt írta, hogy nincs találat. A google meg a 4pda-s oldalt dobta be, meg ezt, de link sehol nem volt, ezért bártorkodtam megkérni valakit, hogy legyen szíves linkelni. Ha magamtól megtaláltam volna, valószínüleg nem kértem volna segítséget!. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Joci93 #18028 üzenetére
Ha nem tudnál bejelentkezni a 4pda.ru-ra, akkor itt van az xda-s linkje a Moonstone-nak: [ [ROM] ALCATEL OT-990 TheMOONSTONE v1.2 [ GB 2.3.4 ]]
-
fcbarca
őstag
válasz
Joci93 #16848 üzenetére
a módosítottba(amit bemásoltál a QME 1.9-be) már benne van az új kernel
blade4
Lekel tölteni a linkről a másolni.zip -et.
http://www.4shared.com/zip/ko4bWkEv/Msolni.html
A QME v.1.9 ben a system/lib/modules könyvtárba bekel másolni a module tartalmat.
Az boot.img lecselrélni.
SD kártyáról a szokásos módon telepíteni -
ghiottone
nagyúr
válasz
Joci93 #15745 üzenetére
Még korai az egzakt véleményalkotás + én a maxot 600 mhz-re állítottam, így tegnap egy 24 órás akkuhasználat összesen 32%-os merülést eredményezett ebből 9 óra volt alvás a wifi csak akkor ment ha bekapcsoltam - az összességében 1,5 óra használat volt dolphin browser, facebook, k9mail, volt egy 15 perces sygic használat, 10 perc mobilinternet próba, összesen 13 perc beszélgetés, 3 sms. - Ez érzetre a 2.2.-es szintet simán hozza.
1 hétig így használom, majd 1 hétig az eredeti max 727 mhzre állítom - akkor lehet majd csak látni a különbséget. -
gajdikuka
tag
válasz
Joci93 #15546 üzenetére
UPSZ... nemsokár javítom ez a gomb kinézet egy kezdetleges megoldás akart lenni és még kérdezném tőletek hogy a statusbar-ban lévő értesítések háttere milyen legyen? Am én nem használtam sim zárolást ezért nem vettem észre
ICS THEME BACKUP
Visszaállít:
-Framework-res.apk
-settings.apk
-SistemUI.apk
-Deskclock.apk
-Contacts.apk
(szóval mindent)
ADAT NEM TÖRLŐDIK!
Letöltés: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged