Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence942
tag
válasz
pity02 #21710 üzenetére
Nem mobil netem van azaz ilyen usb stick vagy hogy hívják olyanról fogom a netet és azért írtam hogy ez lebírja e tölteni a telóra mert azon nincs internetem.. de amit leírtál hogy beállítások telefonról stb azt meg találtam csak kellene hozzá egy wifi hogy letudjam tölteni kb mennyi idő mire meg csinálja a frissítést?
-
PACSA75
őstag
válasz
pity02 #21550 üzenetére
Ha valami hatalmas valtozast lattok ebben a final verzioban, szoljatok. Hetvegen raktam fel az elozo verziot, szegeny lanyom mar unja ujra rakosgatni a programjait
. Ha nincs igazan erdembeli valtozas ezt mar nem tennem fel. De azert hatalmas koszonet a cyanogenes fiuknak, gyonyoru munkat vegeztek!!!!
-
yuti80
csendes tag
-
PACSA75
őstag
válasz
pity02 #21527 üzenetére
Fent vagyok az adott model fórumán, itt Romániában, tettem is fel egy romot, de ez egy másik teló romja ami kompatibilis az én telómmal. Mivel ez egy új model (áprilisban jelent meg) eddig ez az egyetlen megoldás volt a rootolásra. Nagyon várok már egy jó kis custom romot hozzá, azért kérdeztem hogy hogyan lehet felvenni a kapcsolatot ezzel az ügyes Gulyuk fiùval. Köszi a választ.
-
pity02
tag
válasz
pity02 #21527 üzenetére
Mutatok nektek egy alkalmazást:
Flash Gordon a neve, alkalmas zip-ek flash-elésére recovery nélkül és persze számítógép nélkül.
így jó lehet pl. recovery felrakására útközben. -
mano59
csendes tag
válasz
pity02 #21518 üzenetére
Letöltöttem a recoveryt. A telót hang-le, bekapcs.. háttér.vil nincs, a kapacitív világít. Csatlakoztatom PC-re-
indítom az "instal.bat-ot, a ping-nél elveszett csomag és nem történik semmi. Ha másként indítom a telót
akkor a rajtalévő CWM indul a szokásos hiba sorokkal. köszi -
Mana86
tag
válasz
pity02 #21392 üzenetére
Közlöm, fel sem települ ez a f0s. Direkt leszedtem, hogy hátha végre valami használható, stabil rendszer.
CWM-ből telepítettem is, de restart után csak teker a cyanogen logo és baromi idegesítően zenél közben és nem csinál semmi. NAgyjából 40x lefutott már a zenélő logó és semmi nem történt. Nem hinném,. hogy 20 percet kell várni az első bootra... Azt sem tudom mondani erre, hogy használhatatlan mert egyszerűen fel sem települt rendesen. Ügyes fejlesztés...
NE TELEPÍTSÉTEK!
-
Elliotdr
tag
válasz
pity02 #18419 üzenetére
Sziasztok.
Ez érdekes. OTU -val frissítettem a telómat 23-én. És egy atomstabil rendszert kaptam cserébe magyar nyelven. Root nem megy!!! Viszont meglepett az akku idő.
Jobb mint a főzőt romé.
A root sikere ne tévesszen meg. Valóban úgy látszik mintha sikeres lenne.
De sajnos a látszat csal.
Más.
Kipróbáltam a CWM 5.0.2.8 - at.
Simán megy vele minden ROM.
Mentés vissza állítás tökéletes. -
loosht
senior tag
válasz
pity02 #13848 üzenetére
Már sajnos nem vagyok kártyaolvasó közelben, nem tudom megnézni, a telefonon keresztül meg egyszerűen sehogy nem tudom elérni a kártyát.
(#13849) jopont: Nem kavartam el semmit, mert ugyanúgy csináltam, mint a 2 gigás kártyámmal és most mégsem jó. Most utoljára megszüntettem az összes partíciót, létrehoztam egy FAT32-est, leformáztam (nem gyorsformázással) és nem látja így sem.
-
qltsar
veterán
válasz
pity02 #13554 üzenetére
Látja az az ext-et is csak nem csatolja fel
viszont ezzel láthatod Windows alatt is az ext filerendszerek tartalmát: [link]
Nemtudom, hogy csak nálam van e, de bekapcsol USB debuggingal windows alatt nem mountolja fel az SD kártyát, linux alatt semmi baja sincs, nem emlékeztek melyik verziós OTU-ba volt még normális driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest