- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
Letöltöd Őt,aztán megnyitod a start menüt,rákttintasz a felhasználói képedre,a baloldali menüben a környezeti változók módosítása menüpontot válaszd,ott létrehozol egy új felhasználói változót,amely Path változóból és abból az elérési útvonalból kell,hogy álljon,ahová a fenti linken letöltött zipet kicsomagolod.
-
ghiottone
nagyúr
A többség a marina odexed mellett tette le a voksát, de perpillanat az utolsó júliusban kijött gyári rom v5h6 - is stabil, ennek van egy Gulyuk által módosított verziója, ami nem mindenkinél működik, de ahol megy ott atom stabil. Keresőben rájuk tudsz keresni, vannak hozzá linkek.
-
qltsar
veterán
-
JázminCsenge
tag
De töltöttem fel próbaként 1-1 képet igen
Nálunk úgy látszik döglött a project, marad a Windows Skydrive.
A dropbox-nak az androidos felülete tetszett meg igazán, szépen meg van csinálva, a skydrive meg amolyan igazi ftp-s kinézetű cucc android alatt, mondjuk PC-n meg a Gladinettel simán hálózati meghajtóként funkcionál, a windows intézőbe beintegrálva, ha emlékeim nem csalnak, akkor a párom a laptopján meg Ubuntu Linux alatt is be tudta integrálni pár perc alatt anno, azóta is funkcionál neki, lassan 2 éve.
-
mkRoland
senior tag
Nem néztem utána, de szerintem ez a felugró ablak is csak egy (rendszer)program (a kérdés, hogy melyik és hogy kötelező program-e), tehát eltávolításával, fagyasztásával megoldható a probléma. Van egy Market-es (Play!-es) applikáció, a Multi-Mount SD Card, aminek van fizetős változata is (kőkemény 230-300 forint), ez lehet, hogy letiltja ezt a felugró menüt, de nem vagyok benne biztos (a Lite! változatban le van írva, hogy a Prémium mit tud többet).
-
sith7
félisten
A lementést azt hogyan ?
Csak felmásolom a pc - re a könyvtárakat, és ennyi ?
Ha visszamásolom minden működni fog ?Nincs rootolva, ez az első androidos telefonom, még a 2.3 - at sem mertem feltenni, amiket itt a fórumon írtak, hogy mennyi gond van vele
Őszintén megmondva a felét nem értem sokszor annak, amiket irogattok
-
barkzso
csendes tag
Igen, 2.2-re.
Hogyan tudnám OTU-val, hiszen nem is tölt be csak a logókig jut és újraindulgat.
Előtte próbáltam a saját frissítőjével, letöltötte installálta és újraindulás után azt írta sikertelen a telepítés maradt a régi (gyári) verzió. Ezért próbáltam erre telepíteni balga módon.
Légyszi mint egy fogyatékosnak úgy írd le a tanácsaidat, hogy értsem -
rbence
senior tag
-
matepalfi
aktív tag
Hát nem, igaz ezen 2.2 van és előtte is kibírt 3 napot nyomkodással.
Szerintetek ha az alcatelemhez a sony ericsson x10 mini pro töltőjét használnám akkor az nem lenne baj?
Nem akarom hogy két töltő legyen elől így gondoltam mindkettöt majd a sony töltőjével töltöm. lehet belőle baj? -
-
0xmilan
addikt
-
Malacy
tag
Nem töltöttél le semmit? Mert maga a rendszer nem eheti meg csak úgy a 100 megát.
Nyilván szinkronizál meg fut a háttérben ez-az ami adatforgalmat generál ha engedélyezve van. Egyes widgetek is. Érdekes amit írsz mindenesetre. 3G Watchdog fent van? Azon jól meg tudod figyelni a forgalmadat. -
dumee
csendes tag
Próbálkoztam ezzel-azzal a következő van: alapból nem reagált a gyorsgombokra, csak rögtön akkor mikor először levettem az usb-ről. Így megpróbáltam újra lefutattni a root programot, de ugyanannál a pontnál újraindul a gép...
Viszont utána megint reagál egyszer a gombokra. Próbáltam a a Le + bekapcsot, a kapacitív gombok világítottak (de lehet, h csak szimpla bekapcsként kapcsolt be, mert eslőre is ezt csinálta) a frissítőt viszont nem lehet elindítani. A ML-t meg abszolút nem tudom, h hogyan lehet felrakni.
Ezek ismeretében lehetséges, h ha letudnám rajta futtani a root programo egy máisk gépen, akkor müködne?
És akkor most milyen módban kellene újraindítanom, h észlelje a frissítő?Ja és az android logóig úgy jut el, h első próbálkozás utána, már nem müködnek gyorsgombok (ha egyáltalán müködnek, mert csak za biztos, h világínak a gombok) hanem akksi ki-be után rögtön egy 1mp-re előjön a logó, szval nem a kapcsoló gomb eredménye.
-
0xmilan
addikt
-
qltsar
veterán
lehetséges
és onnéttól kezdve, hogy azt nem tudod visszamásolni, a mentés semmit sem ér
sajnos ez van, teljes mentést nem lehet így csinálni
legalábbis nekem nem sikerült, legalább ha az img-ket lementené a cwm akkor fastboottal vissza lehetne flashelni a particiókat, de így sanos semmit sem ér a backup.
plusz, a titanium bakcup sem tud mindent visszatenni mentésből úgy, hogy ne force close-oljanak azok a bizonyos appok a visszaállítás után: (tesztelve 3 féle ROM-on, belső particióra helyzve, ext2-re helyezve, sd kártyára helyezve)
- ADW Ex (appot visszaállítja, adatokat nem (force close, és telefon restart segít rajta, ezután egy szűz adw indul)
- Opera Mini (force close, csak marketből, ill. apkból való újratelepítés oldja meg)
- Root Explorer (nem állít vissza adatot, csak az appot)
- Youlu Adress Book (Force close, manuálisan kellett törölnöm a dex-eket és a libeket, hogy újra működésre bírjam...nem volt élvezetes)
- PowerAmp (force close-ol akármit állítasz vissza, csak a külső forrásból származó apk-val hajlandó elindulni /market-sd kártya/)
- ClockQ widget (nem állít vissza adatot)
- FacebookNálam ennyinél jelentkezett probléma...sajnos
nemtudom, hogy ez a Titanium Backup baja e, vagy esetleg az Alcatel hibája, a ROM struktúrájának kialakítása végett (itt most nem a custpackra gondolok)
-
kj0
tag
Tökugyanaz minden,mint a telenor ROM-ban,még a plusz programok is.Launcher,lockscreen szintén.A recoveryt közben megnéztem,a szokásos cwm.Főképernyőn van 2 plusz ikon alapból,de azok csak linkek egy-egy weboldalra.
Telepíteni fastboottal kell,mint a (nekünk) nem működő 2.3.4-et.
Ebben működik,ami az O2 de-branded-ben (nekem legalábbis) nem:a hangbeállítások-hangerő nálam mindig kikattant,BT-headsetnél pedig mikor feldobta a párosítási kérelmet,nem tudtam OK-t nyomni,ugyanis csak az ablak fejléce volt meg.
Phone,Contacts ugyanaz. -
kj0
tag
Az eredeti fórum linkje.
Leírás,csak nagyjából:rootolt,módosított recovery,(gondolom cwm),"tweaks to speed up".Ezeket írták.
Saját tapasztalatok:első boot után cirill betűk fogadtak,de angol van benne,magyar nincs.
Szubjektív lehet,de érzésre tényleg jobba "szedi a lábát",menüsebesség,stb,jobbnak érződik,bár ez lehet placebo hatás...Többet később. -
handrash
őstag
LG kamera
-
mjocika
aktív tag
-
novoszath
senior tag
amit linkeltem ide is egy oldal cimet azon volt egy gyari rom update es azt toltam neki fel reco menubol es gond nelkul fel is kuszot es azota is mukodik
igen 2.2-es ahogy en eszre vettem egy kicsit gyorsabb is
csak rootolni nem tudom....
nincs v.mi + oldas ra hogy tudjam rootolni?
elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged