- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
válasz
quasimidi #16418 üzenetére
Az viszont tény, hogy a 2.2 825MHz-en is legalább 1 nappal tovább bírja, mint a 2.3. Nekem pl. észrevehetetlen a 600MHz és a 825MHz fogyasztása közötti különbség. Lehet, hogy 64 óra helyett 63 óra 10 percet bír, de az már tök mindegy. Egy szó mint száz, nem a frekvencia az, ami itt a legenergiazabálóbb, hanem az optimalizálatlan rendszer.
-
loosht
senior tag
-
-
vidocq
csendes tag
-
joci86
senior tag
válasz
quasimidi #9169 üzenetére
Köszi. Valszeg nem tennék rá másik ROM-ot, a gyárival használnám.
2 Telenor üzletben is mondták, hogy sokan viszik vissza, meg nem igazán merik ajánlani ezt a telefont. Nem tudom eldönteni, hogy az-e a baj, hogy teljesen hozzá nem értők is vettek, és még egy update-et sem tudnak megcsinálni otthon, vagy valóban olyan hibákkal viszik vissza, amikhez a szerviz kell...
Nem feltétlenül szeretnék állandóan a Telenorhoz rohangálni a telefonnal, de kézben teljesen jól összerakott készüléknek tűnik, a nagy kijelző külön tetszik.
Tényleg olyan sok probléma van vele? -
-
qltsar
veterán
válasz
quasimidi #8564 üzenetére
szerintem nem kell közvetlenül belenyúlni se a jar-ba se telephony dex-ébe, elég vagy a build.prop, vagy az init.rc, majd kiderül.
az a baj, hogy most nem tudom kivel felhivatni magam, így nem tudom kipróbálni
/de hogy őszinte legyen, én eddig ezt észre sem vettem
/
(mellesleg mire várható a telefonod? )
-
qltsar
veterán
válasz
quasimidi #8561 üzenetére
erre majd ránézhetnél teis, ha megjött a telód: [link]
itt egy GB ebből kitudod szedni a boot.img-t, onnét meg már tudod, hogy mit kell: [link]
sajna amúgy build.prop-ban sokminden nem működik, aminek kellene
én a gombok háttérvilágításának az idejével próbálkoztam pl. az se műkszik.
arra gondoltam még, esetleg, hogy az init.rc-be kellene beírni ezeket az értékeket a ramdisken belül, mert ugye akkor már bootolásnál venné alapértelmezetten ami meglett neki adva a ramdiskben.
-
qltsar
veterán
válasz
quasimidi #8392 üzenetére
kíváncsi leszek...bár nemhinném, hogy az xml szerkesztéseken kívül nagyon mást is csinálnának a rendszerrel, ami viszont egész jól sikerült 2.2.2-nél is
/ USB Tethering = USB Pányvázás /
btw nem írtam ilyet, hogy kontrolpészt
"/ plusz, inkább kontrolcézd és pészteld a ..."
-
qltsar
veterán
válasz
quasimidi #8388 üzenetére
na ilyen reakciót vártam
üdv a klubban, szeirntem ne állj neki fejleszteni _még_...
énis hanyagolom egyenlőre a dolgokat, mert eléggé kopogtat a 2.3, és a bootloader inkompatibilitás miatt, ha az emberek felfrissítik a telefont képtelenek lennének az általad, vagy általam kiadott custom ROM-ot felflashelni (persze erre is lehetne gyógyír...de kérdés, hogy megéri e...)
Huaweinél "addig vertük az ajtót" amíg ki nem adták a forráskódot...mentek a levelek a szolgáltatóknak, huaweinek, hogy megsértik a GPL-t stbstbstb.
tehát szerintem ne fáraszd magad, ha gondolod csomagold ki a boot.img-t nézegess bele, de az egyedi partició felosztás miatt, még jelenleg a cw sem működik rendesen...Sebastian404 pedig nem foglalkozik a témával (feltételezem tudod kicsoda), ígyhát megvagyunk lőve egyenlőre...
várni kell sajnos
/ plusz, inkább kontrolcézd és pészteld a nevem, mert nem sikerült leírni
(nem kúlsztár)
/
-
qltsar
veterán
válasz
quasimidi #8360 üzenetére
hát...ha rendelkezel is fejlesztési tapasztalattal, akkor a gugli használatod csődöt mondott, ami ugye elég furán néz ki
[link]
plusz miket vársz el a gyártótól?
ez nem pc...nem fogják ráírni, hogy milyen chipset, processzor stb...van a készülékben...ilyen nem létezik (max annyit tűntetnek fel, hogy hány MHz-es, magos stb...)
_ez egy telefon_ a gyártó elsősorban azoknak az embereknek szánja akik szeretnének vele beszélni...
aztán az már más tészta, hogy van az a réteg, aki másra is szeretné használni
/de azért "fejlesztőként" megtanulhatnál guglizni
/
-
jopont
senior tag
-
0xmilan
addikt
válasz
quasimidi #8208 üzenetére
A teló xda topicjában ki van linkelve a 2.2 kernelének a forráskódja, ha az kell..
szerk. asszem ez lesz az: sourceforge.net/projects/alcatel/files/
@lacix76 jah, engem is nagy trauma ért, azóta depressziós vagyok, felvágtam az ereim és nem is eszek a szomorúságtól. persze nem.
nem értem miért akkora probléma, hogy páran várják az updatet, amit jópár hónapja halasztgatnak.. ha nem ígérték volna nem lenne belőle ekkora ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest