Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
válasz
fcbarca #21275 üzenetére
A kézi hálózatválasztás nem működik, ez elismert hiba. Az automatikus fényerőt a brandy parts-ban lehet állítani. Ha sokáig tart a hívás, akkor a képernyő csak akkor kapcsol vissza, ha a másik fél letette a telefont. Szerintem ezeket nemsokára javítják.
Proximityre már ki is jött egy fix: http://ubuntuone.com/7ehOrjFoZdtk3hbW5oyuN8 -
Szokenesz
senior tag
válasz
fcbarca #20316 üzenetére
Hát erre tényleg jó lenne valami megoldás.. határon nagy szívás, ahányszor átmegyek a lépcsőházon annyiszor kapok 2 SMS-t az Orange SK-tól, hogy üdvözölnek.
milangfx: Szerintem most már publikálva van: MIUI ROM for Alcatel OT-990
-
Aucor
senior tag
válasz
fcbarca #20101 üzenetére
Sorolom:
-Nem megy az FM rádió
-Képernyő bekapcsolási animáció nem megy
-Közelségérzékelő és fényérzékelő külső programok nélkül nem mennek (de van a marketen alternatíva, így működésre bírható)
-Bluetooth néha nehezen kapcsol be, de végülis megy
-Hajlandó a készített videókat és képeket 90 fokkal elforgatni
-Feketekép hívás után, ha nincs fent közelségérzékelő progi. -
dinin
tag
válasz
fcbarca #19792 üzenetére
Túlélte! Komolyan, ez a cucc keményebb mint a nokia 3210
Van egy másik ilyen telóm aminek betört a kijelzője valamint elromlott a wifije. Az elég csúnya állapotban van de alkatrésznek,fejleszteni, vagy javítva teljesen jó még. Azt 10-ért odaadod. (lehet soknak hangzik de kevesebbért nem éri meg eladni, mert még jól működik) -
0xmilan
addikt
válasz
fcbarca #19694 üzenetére
Szia!
Ha van SDK telepítve a gépedre, akkor fastboot-al talán életre tudod kelteni.
Szedd le 1.hsz.-ből a QME 1.0-át, vagy akármilyen ROMot, amit fastboot-al kell flashelni. Indítsd a telefont hangerő LE + bekapcs.-al, hangerő le-t tartsd kb 6-8 mp-ig és dugd a gépre a telefont.
.bat-ra dupla klikk és tedd fel a ROMot. Előtte megnézheted parancssorban, hogy mit ad fastboot devices-ra. Ha sok '???'-et kapsz, akkor szerencséd van...
Amúgy van splash screen, vagy boot anim. vagy ilyesmi? Mit csinál bekapcsoláskor? -
oneToucher
csendes tag
válasz
fcbarca #19581 üzenetére
ebben a témámban a stock gb tárcsázó és ezzel együtt az oldalra húzós hívás felvevés van benne: http://www.youtube.com/watch?v=eiOKWJqLERo&feature=plcp link a leírásban és csak a QME 2.0-hoz jó. telepítés a szokásos módon recoveryböl. ha nem QME 2.0 van fent abban az esetben winrarral vagy winzippel nyisd meg a fájlt és az app mappából a Phone.apk fájlt rakd egy flashelhetõ zip-be aztán recovery. sok sikert remélem segített
-
Bagira01
veterán
válasz
fcbarca #18880 üzenetére
Én épp tegnap szedtem le róla a gyári fóliát. Jó vastag minőségi fólia volt. Bánom is, hogy elcsesztem, mert kulcs mellett volt a zsebembe a teló mikor cipekedünk és megnyomódott a fólia. Nem tudom, hol lehet ilyen vastag fóliát venni rá és felrakatni, mert nekem itthon van vékony, de nem sikerült felrakni, vagy kosz vagy levegő maradt alatta
-
ghiottone
nagyúr
válasz
fcbarca #17960 üzenetére
heyjoe66 xda felhasználó által készített rom 1.2-es verziója "hőn szeretett" telónkhoz.[Itt] találsz hozzá linkeket, illetve ha jól láttam, akkor a 4pda-s oldalra is beillesztették.
A korábbi 2.3.4-es rendszeren alapszik.
Kipucolva jó pár felesleges alkalmazás.
Odexed és deodexed verzzióban készült - elolvastam mit jelent és nem fogtam fel, de gyanúm szerint müködés közben az odexed gyorsabb.Na erre pakoltam fel a korábban leírtakat és az eredeti angol nyelv mellett az iEstuardo féle ICS stock témával magyarul is tud. + a nekernel 2-es verziója és az init_d.support.
Majd elválik hogy bírja. - Eddig hibajelenségbe nem igazán futottam bele. Ha viszont a jelenlegi rom-mal amit használsz meg vagy elégedve (na ezt hívják a magyar nyelv megerőszakolásának)
akkor ne cseréld le. "Ahány vantacs, annyi hiba lehetőség. Ami nálad működik, nálam biztos, hogy nem, és fordítva."
-
Smylei30
tag
válasz
fcbarca #16738 üzenetére
Sziasztok, volt itt 1 csomo kredes h a 2.2 rol h lehetne 2.3.4 re menni OTU nelkul.
2 megoldás van erre, az 1ik az kicsit bonyolult, a másik az 3 enterböl áll.
Adok linket, mivel a srác megcsinálta Qltsar összeszedett FOTA fájlaibol az upgradet elég egyszerü módon.
Forum link:
[link]Itt olvashattok róla, igaz szerbül van,de megprobálom itt leirni h érthető legyen.
Először is itt a fájl ami upgradel 3 gombnyomás szükséges hozzá a megadott időben.
[link]
Letöltöd ezt a fájlt.
Kicsomagolod 1 direktoriumba.1.E direktoriumbol update.zip et felmásolod az SD kártyádra.
2.Sim kártyát kiveszed a telóbol, majd ujrainditod h bekapcsoljon.
3.Felcsatlakoztatod az usb re.
4.A letöltött fájl direktoriumaban megkeresed a pokreni.bat ot és elinditod.
5.A program elindul,vársz addig még a Command Prompt kékkel kinem irja azt hogy:
(Kada pocne baterija da se puni pritiskom na ENter ulazite u Recovery) -amikor meglátod h az aksi elkezd tölteni nyomsz 1 entert és a telód elindul Recoveryben. Első ENTER letudva.Recoveryben vagy most, meg kell csinalni ( wipe data, vipe cash) ez után ha vipoltad ezeket, akkor a felmasolt update.zip et kell felinstalálnod a telón, amikor ezzel végez, ramész arra hogy reboot system now, 3x végigmegy majd a load sárga csík, utána megint az aksi toltést fogod látni.Most kell megnyomni az ENTERT ujra. Ez volt a második Entered,már csak 1x kell nyomni és fennvan a 2.3.4.
Megvárod h végigcsinálja az utolsó fázist, majd mikor kiirja ezt (UPRAVO STE INSTALIRALI TELENOR 2,3,4 NA ENG JEZIKU) megnyomod 3.szor is az ENTERT ,ezután megvárod ujra h az akumlátor töltödjön és ekkor lekapcsolod a telefont az USB rol.
Power ON.Grat az upgradehoz
-
eldrah
aktív tag
válasz
fcbarca #16738 üzenetére
elméletileg a készulékben van ilyen lehetoség,de nekem még soha nem mukodott(beállitások- telefonrol menu- halozati frissités) de egy probát megér.de nem szeretnék hulyeséget mondani
és akksi ki,makd nyomod a home.gombot,és ugy dugod a telot rá? annak mukodnie kéne..volt.probálva? én amikor.téglává tettem a telot igy hoztam vissza a frissitéssel
-
eldrah
aktív tag
válasz
fcbarca #16719 üzenetére
Szia! a playen fenn van screen off nevu program..ingyenes,sokfajta beállitás van benne..én is kerestem anno,mert baromira bejon
viszont ne feledd el beállitani hogy a telon az animáciok láthatok legyenek
tapasztalat,én napokig szibtam vele mire eszembejutott,hogy kikapcsoltam oket
-
-
Aucor
senior tag
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
fcbarca #16669 üzenetére
Driver probléma. Milyen a rendszer a gépen?
Win7 64bit-en nekem ugyan ez volt.
WinXP 32bit-en már ment.Egyébként én így csináltam: fastboot marina lite 4
Utána cwm ből marina lite 5.1
és erre raktam cwm ből a newker.zip cuccot.Most elég jól működik minden, nincs beragadó alkalmazás és nagyon gyors a rendszer.
Akksi is normálisan bírja. Egyetlen hiba, hogy kevés a hely a programok számára. -
Szokenesz
senior tag
válasz
fcbarca #16465 üzenetére
Nem próbáltam. De nem hinném, mivel kiemelte, hogy a Marinához készült. Meglepődnék, ha azon működne.
Más:
Egyébként van valami oka, hogy mért "csak" 787 MHz-ig lehet húzni? Nekem pl a 806-825MHz is stabil volt Ewra alatt, ennyiben más lenne a 2.3as droid?
quasimidi: Lehet már tudni, hogy a ti kerneletekben meddig lesz majd engedélyezve az OC? -
Aucor
senior tag
válasz
fcbarca #16450 üzenetére
Úgy kell elképzelni mint az ISO-t Win esetében. Képfájl lényegében. Partícióként képes kezelni a linux. Ezáltal pld. elindítható egy Debian vagy Ubuntu a telón, anélkül, hogy a fájlrendszerben bármi erősebb módosítást végeznénk.
(#16454) Smylei30:
Igen, én már találkoztam ilyennel. Tedd újra. Egyébként stock romon is, nem csak QME-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest