- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
válasz
Gardoni #14906 üzenetére
hát sajnos ez nagyon zavaró,hogy ennyire szivja az akkumulátort...tényleg ha nincs bekapcsolva a 3g akkor a telefont kibirja 1-2 napig is,de ha csak 5 percre kapcsolom be a 3g-t akkor menthetetlen,én pedig folyamatoson használom a 3g-t,és fél nap után muszály vagyok töltőre tenni...hányszor volt már úgy hogy akkor merült le mikor igazán szükség lett volna rá
valaki aki ért hozzá,remélem össze hoz valamit erre a problémára is2.2-nél is ilyen gyorsan merül 3g-vel?
-
0xmilan
addikt
-
nonolada1
senior tag
válasz
Gardoni #14024 üzenetére
Igen,csak tudod annyira egyöntetűen dícsérték a Sony-t,hogy nem is volt számomra kérdés,hogy mindenben jobb az Alcatelnél,de nem hinném,hogy ha a két készüléket egymás mellé tennénk,akkor vkinek a Sony megjelenítője jobban bejönne,annyira látványos a kettő közti különbség.És egy teljesen átlag felhasználó még a két teló közti sebességkülönbséget sem veszi észre.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Gardoni #13738 üzenetére
Pécs?
Más: nem tudja valaki, hogy azt valami app-al be lehet állítani, hogy ha keresnek akkor a kapacitív gombok villogjanak, vagy esetleg a vaku? Olyat már próbáltam, hogy a kijelző villog, vagy inkább csak folyamatosan világított, az nem tetszik mert zabálja az akksit...
-
Aucor
senior tag
válasz
Gardoni #13136 üzenetére
Ha fogtál már más androidot is a kezedben, nem mondanád ezt. Egy galaxy y vagy galaxy mini esetében például a gyári launcher nagyon is smooth. Ennél meg le kell cserélni egy utángyártottra, mert lassú és bugos. Más telefonoknál ez pont fordítva van. A gyári launcher a gyors, a többi lassabb. Ennél bizony nem. A kamera és a gsm modul hardveres kezelése annyi energiát emészt fel, hogy hihetetlen. Az akkuidő rövid. Ilyen problémák nem állnak fent egy samsungnál, vagy zte-nél (na jó, ott vannak problémák, de legalább kiadták a kernelt hogy gyárthassanak a hozzáértők jó rom-ot, ha már ők nem tudnak...)...
És ha egy telefont elszúrnak, elszúrják a többit is valószínűleg.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Gardoni #13116 üzenetére
Tud a gyári névjegyzék-kezelő is olyat, hogy biztonsági mentést készít a memóriakártyára. Kapcsolatok => Menü gomb => Importálás/Exportálás => Exportálás SD kártyára
De ha rákereselMarketenPlay-en arra, hogy contacts backup restore, biztosan találsz megfelelő programot, és két különálló mentés (+ a Google account-os szinkronizáció) biztosabb, mint egy.... Főleg mivel az én esetemben a legértékesebb része a telefonomnak a névjegyzék és az SMS-ek. -
qltsar
veterán
válasz
Gardoni #12984 üzenetére
1. hangerő le + kapacitív keresés + bekapcs (viszonylag sokáig kell nyomni, amíg megjelenik a kis droid egy nyilacskával meg egy töltőcsíkkal.)
2. megnéztem 2 féle rendszer alól, 5 féle böngészővel de az aktuális linkjeim teljesen jól működnek, lehet hogy valami elkerülte a figyelmedet:
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Gardoni #12789 üzenetére
Nálam viszont most azt csinálja, hogy nem frissül le a Play 3.5.15-ösre, hanem megrekedt a 3.4.7-nél, mondjuk nem zavar, mert ebben még a régi, jó kis saját alkalmazásos oldal van ahol látom az összes telepített programot.
Amúgy (csak kíváncsiságképpen vagy ha mégis lenne valami gondom ezzel a Play-el) hogyan lehet frissíteni a Play-t vagy az csak magától frissül? -
lacix76
őstag
válasz
Gardoni #11068 üzenetére
Csak vicceltem tudtam ,hogy van rajta.A kamera résznél nekem nincs,már próbálgattam lekeparni de nem lehetett.De az elsőt viszont takarja a fólia,igaz azt nem is használom.Amúgy ez a fólia jól bírja a strapát pont valamelyik nap sikerült meghúznom egy vasdarabon a munkahelyen és csak egy pötty maradt a helyén.
Danesz94:Visszaraktad a gyári 2.3-at végül is és milyen megfontolásból?Aksi miatt?
-
lacix76
őstag
válasz
Gardoni #10307 üzenetére
De ugyanazt kapod a hálózaton is ,ha egyáltalán még az idén lehet ott frissíteni.Ugyis mossák kezeiket ha valami nem sikerül neked.Olvastam az Alcatel oldalán,hogy azzal magyarázták,hogy lehet frisssíteni hálózaton csak nem minden készülékkel lehetséges még.
Amugy Telenoros vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest