Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
válasz
ghiottone #19852 üzenetére
Köszönöm szépen!
Úgy néz ki vagy megtanultam használni a Link2SD-t vagy magától működik rendesen, de egy program telepítés után most általában csinálok egy restartot és visszaáll az előzőleg jelzett memóriamennyiség. Minimálisan változik csak.
Most olyan 70MB szabad helyem vagy kb. és már halom alkalmazás van rajta + egy Angry Birds Star Wars ami sajnos szaggat mint a régi PII-esen a Call Of Duty.
-
-FreaK-
veterán
válasz
ghiottone #18907 üzenetére
Köszi!
Még három kérdés lenne, ha nem bánod- A frissítőszoftver tartalmazza a drivereket, vagy fel kell tenni külön a managert is?
- A gyári frissítő csinál wipeot?
- Az álltalad linkelt .zip-ben vagy egy recovery manager apk is, azt használjam a végén? Gondolom ezzel lehet recoveryt frissíteni, cserélni stb. -
mkRoland
senior tag
válasz
ghiottone #18886 üzenetére
Kelzsoca keze tudtommal nem volt benne a CM7-ben, ez apeelme és hjanos közös gyermeke. Viszont az ideos s7 slim-re asturel kinyomott egy CM9-et, majd egy CM10-et, állítása szerint alpha változatban, úgy, hogy a Huawei-re csak 2.2 van. Ennek ellenére a CM10 (4.1 JB) van nálam napi használatban.
-
-
parts
tag
válasz
ghiottone #18789 üzenetére
Attól a részétől nem félek, írtam, hogy az LWW-m se gyári már (modjuk azért egyelőre még nem szeretnék bootloadert nyitni, mert úgy tudom, hogy nyom nélkül nem lehet visszazárni), csak a vas megbízhatósága érdekelt.
Köszönöm a válaszokat. Ha belevágok, úgy is fogok még valószínűleg kérdezni. -
-
Smylei30
tag
válasz
ghiottone #18638 üzenetére
Nemtudom nekem meg midnig az 1.9 az isten, nalam ez muzsikal legjobban..pedig kinzetre ugyanazt megtudom csinalni midne ROM al. az csak smink rajta de valahogy nemvoltam megelegedve nemvolt rendes ics tema arra a v5h6 ra, mint iestuardoe. Vagyis felehetett rakni a stock icst csak akkor eltunt a felso statusbar panelrol par opcio akkor meg mar minek...
-
Smylei30
tag
válasz
ghiottone #18626 üzenetére
A srac azt mondja megy a wifi nala(latszik is h bevan kapcsolva), annyit csinalt h lecserelte a boot.img es kimasolta a modules konyvtarat,fleselte a kernelt. majd a kimasolt modules konyvtarat atmasolta sdre utana root explorerrel felulirta a regit es mukodi allitolag. Hmm kicsit furan hangzik..
Marko TolicAugust 29, 2012 5:43 PM
is this kernel going to work with QME 2.0?
no, you must unpack the extreme_kernel.zip and replace into folder - boot.img to this boot.img
[link]
, then pack to *.zip boot.img + META-INF + modules (in unpack folder)...because in extrem_kernel.zip have modules for new kernel..I hope you understand me)))) then flash it via recovery -
Barchee
csendes tag
válasz
ghiottone #18602 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam
Amúgy meg úgyis kikapcsolom a wifit, ha már nem kell, de annak semmi értelme, hogy megy a letöltés nagyba, nem figyelek oda, kikapcsol a képernyő, és a wifi isOlyankor kezdhetem újra a letöltést... Akkor meg kb ugyanott vagyok az akku használattal
-
Lasy
veterán
válasz
ghiottone #18365 üzenetére
azért a helyedben a jogokat is megadnám neki, mert ha nem adod meg, akkor nem fog bekapcsolni a teló.
root explorer a fájlon beillesztés után hosszan nyomod permission
és a pipákat így teszed be.
pipa pipa semmi
pipa semmi semmi
pipa semmi semmileokézod, és ujraindítod.
lacix76
ezzel a stock-al simán megy a marina odexed romon is.
és végre minden szépen meg van csinálna.
csak azt nem értem miért csak Beállít.-ra van fordítva a Beállítások
sok az a 3 betű?
ha a DSPmamager elfért ez is simán elfért volna. -
Lasy
veterán
válasz
ghiottone #18300 üzenetére
nem.
nekem csak 2.2.2 volt
- elsőnek a boot-os 2.3.4-et szerettem volna felrakni, de bootloop lett az eredmény.
- utána próbáltam a 2.2.2 visszarakni, de nem ment, persze a data.hu-s linket találtam meg.
nem néztem még itt a leírást.
- frissítő progival 2.3.4 boot módból. (4.re sikerült)
- QME2
- és ma reggel ezt tettem fel most.illetve még ki fogom próbálni mert azt mondjátok jó a marina 5.1 is.
-
jopont
senior tag
válasz
ghiottone #18262 üzenetére
nekem ment jól, van is róla egy teljes mentésem, hogy bármikor vissza tudjak rá állni. Annyi, hogy kicsit kevesebb benne a szabad hely, ezért bekapcsoláskor panaszkodott a kevés memóriára, de aztán mikor kiosztja a root jogokat, akkor helyreáll minden. Szerintem csak az a lényeg, hogy ne qltsar recoveryje legyen fent, hanem a sima vagy gulyuk legújabbja. Nekem amúgy egy jó pár napja az odexed van fent, abba sok a szabad hely és szépen teszi is a dolgát.
-
Smylei30
tag
válasz
ghiottone #17969 üzenetére
Lenne itt 1 kerdesem. Van ez a program mc-tweaker vagy mi, ezen belul lehet allitani a GPS NTP servert, vagyis kitudom valasztani mit akarok ,es ugyvettem eszre h atirja ezt a gps.conf ot, marmint az elsot a listan. Probaltad mar ezt a progit hasznalni, valami tapasztaat,mert en csak most nezegetem...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ghiottone #17966 üzenetére
qusimidi, lasy és anorche megoldásait egybegyúrva egy üzembiztos gps.conf:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.hu.pool.ntp.orgNTP_SERVER=0.europa.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.europa.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.europa.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.europa.pool.ntp.orgXTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_4=http://xtra4.gpsonextra.net/xtra.bin# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL = 3# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
# ACCURACY_THRES=0################################
##### AGPS server settings #####
################################# FOR SUPL SUPPORT, set the following
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_SECURE_PORT=7275
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_HOST=supl.skyhook.com
SUPL_PORT=7278################################
# EXTRA SETTINGS
################################ENABLE_WIPER=0
ENABLE_XTRA=TRUECURRENT_CARRIER=common
#REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE
#START_MODE=WARM
#OPERATION_MODE=MS-ASSISTRoot explorerel lemented a korábbit az etc mappából - biztos-ami-biztos alapon! Majd ezt beleillesztve, lementve, teló újraindítva lehet tesztelni ha korábban másnak is lettek volna gondjai a gps jel keresésével, ill. megtartásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged