- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stewe24
csendes tag
válasz
Bazzzs #21936 üzenetére
Crea, Bazzs az a Sim fül az csak a sim fizika azt betudod lőni ha megcsináltad mind a 10 vizsgát akkor sim fizikával mehetsz mindenhol kivéve Arcade ott nem tudom megy -e sim fizikával de valszeg nem... a Ta meg a társai azok mennek sim fizikával... maga a Sim mód megszünt+drift mód+drag mód a Ctf az meg az RTF lesz ennyi
-
Stewe24
csendes tag
válasz
Bazzzs #21922 üzenetére
most jön a hab a tortára eltörölve benne a drift mód+autók és minden kocsi AP-s lett
a morello meg azért ilyen olcsó mert 3 napra lehet bérelni,és minden autót bérelni lehet és Ap-vel örökre a tiéd...egy kis ráadás a "sima cobra" ami nállunk is van az úgy 2300Ap-t kostál ha véglegesíteni akarod szóval aki teheti az megvesz minden autót amit tud mert nem tudni mikor jön hozzánk, eddig mindenhol ez volt japán, orosz, német lvlR és valszeg hozzánk is beköszön csak nem tudni mikor
De remélem nem így lesz... mert még annyian se maradunk ahányan még szenvednek a PT-nnemsokára dobok fel képeket
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #21783 üzenetére
Sztem a class1ben kellene már frissíteni, jöhetne még hátsókerekes RPs és még APs, cl2be APs kellene és a 2kGTt átrakni cl3ba. Oda meg még kellene pár verda, APs, RPs. cl4be is RPs kéne, cl5be is. Cl6ba pedig APs, RPs is és a Morello cl7es APs párjával sokat kaszálnának. És még jöhetne cl3as és cl5ös Off-Road, Új TA kocsi és drift.
Ezen kívül rengeteg pályaötlet van, nagy pályák, tehát lehet(ne) min melózni, de lehet hogy csinálják (reméljük). A módok közül meg a dragot inkább vegyék ki és valami fun módot rakjanak be. És a legfontosabb ha visszaraknák a Sim fizikát mindenhova (kivéve Arcadeba). Vagy legalább lenne olyan amit javasoltak: 2 Sim VS, 2 Arc Vs, Sim CTF, Arc CTF, Sim Explorer, Arc Explorer, Sim TA, Arc TA, Sim Drift, Arc Drift, Sim Drag, Arc, Drag, Sim Challenge, Arc Challenge.
Még megváltoztatnák a payout systemet magasabbra és kivennék a PDt
Végül bugjavítás és a PT virágozna rendesen!! Szép álom... -
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #21781 üzenetére
"új Cobra" ami már nem is annyira új.
Sztem bármi új majd csak a Ginaban fog jönni.
Páyamásolatok a CRC2005ből van.
Aki nagy fanatikus az még játszik egy keveset. De lvl40 felett nincs értelme, csak have fun. Aki meg most kezdi az lvl20-25ig még talán eljut, utána már nem igazán jön új dolog, csak max azért hogy fel tudja tuningolni a kocsiját, de mivel alig kap vmit és sokba kerülnek a tuningok (vagyis a body class4től) ezért feladja.
De ezeket már kismilliószor kitárgyaltuk -
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #21762 üzenetére
A borzalmas laggolásnak nem csak az aktuális verziokhoz van köze, inkább a szerverrel és az azon futó többi alkalmazások. Jó, persze a PT szerver-kliens-szoftware is változik és abban is előfordulhat valami tragikus ciklus amitől akad a játékmenet.
(#21734) kekeeci
Majd megkérdem, hogy kulcsot lehetne e beletenni a dobozokba. De én kaptam már nem egyszer piros kulcsot, az tuti benne volt, szerintem még mindig van -
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #21510 üzenetére
Jártunk. Azért elég ironikus, hogy én írtam be ide, hogy menjünk már fotózkodni és mégis én nem tudtam belinkelni oda, mert az a szararcú gyerek lezárta, minden előzetes infó nélkül. Próbálom elfelejteni ezt a kis bakit. Na majd a 100+ million members promotion-nál......persze.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #21385 üzenetére
Ez pontosan így lehet, ahogy mondod. Én is elverem az árkádból frissen szabadult egyéneket, mert egyszerűen nem tudják a féktávokat, de a nagy öregekkel meg nem szeretek menni, mert rendre elvernek, ugyanis én pl egy tokión nem tudok hibátlanul menni, míg ők igen. Néha egy-egy blt befigyel, mert éppen össze tudtam rakni egy kört. Tegnap is meg ma is (egészen az anil pasás afférig) ismeretlenekkel mentem és volt sikerélményem. Mentünk fasza kis class4-es versenyeket sok player-rel és volt olyan, hogy a 4. körben már köröztem is le valakit. Szóval jó volt na. De az ilyen anil pasa félék mindig elveszik a kedvem. Meg az ugye, hogy elég hamar megunom, mert egyszerűen nincs szoba. A meglévő szobák 40%-a állandóan jelszavas, gondolom saját maguk ellen nyomják. Tegnap volt olyan gyerek, aki állandóan twisted twin ringen ment. Kérdeztem tőle, hogy miért mindig csak ezen megyünk. Nem reagált semmit, csak indította a versenyt, én meg léptem. Ha több játékos lenne simvs-ben, gondolom, hogy sokkal változatosabb szobák lennének. Most van egy két tokió-harcos (gyűlölöm a tokiói pályákat), meg simdriftes, néha sgt barnes nyomja b-road-on saját maga ellen, de mások is bemehetnek a szobájába, meg aztán ott van a sok jelszavas szoba. Úgy kell vadászni a normális szobákra.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Bazzzs #21327 üzenetére
Az történt, hogy első helyen mentem, ketten (azonos előtagú nevük volt, gondolom valami klán tagjai) apránként utolértek. Haladtunk így hárman egy darabig, aztán az egyikőjüket nem sikerült tökéletesen elengednem, hátulról belém jött. Nem volt igazából gáz, senki nem csúszott ki, talán még időt sem veszített. Viszont másodszorra, mikor mellém ért, egyértelműen rám húzta a kormány, én fel a falra, és kaptam egy fincsi áthajtásos büntetést. Így a dobogóból (neadj' isten első helyből) lett egy 4. azt hiszem. Mindegy, túlzottan nem rendített meg a dolog, csak mindenképp furcsáltam, hogy egyből felkapta a vizet és így megtorolta.
Most viszont nyertem egy újabb 60 köröst.És most igazán korrekt játékosok voltak a szobában, főleg ketten, velük hosszú köröket mentünk együtt.
Ja igen, nem a shopban kerestem az upgrade-eket, hanem egyből a garázsban akartam kiválasztani őket.Megéri egyáltalán tuningolni a Cobrát? Most inkább TA-kat játszom (bár még nem mentem élesben a Cobrával). Talán 22-esen egy Harpoon jobban megéri...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #21251 üzenetére
Kihagyhatatlan ajánlat! Le kell csapni rá rögtön. Hiszen akinek van legalább 1500AP-ja, annak biztosan nincs még régebbről egy szaros class2-es RP-s kocsija.
Egyre inkább arrafelé halad a játék, hogy az olyan frissen beregelt kölköknek kedvezzenek, akik apuci hitelkártyájáról feltöltötték magukat vagy 10k AP-val. Na most ezeknek rögtön lesz az S2000 mellé egy Quadro is. Hát a hülyének is megéri. -
Warsongblade
csendes tag
válasz
Bazzzs #21217 üzenetére
Most vagyok 23-as (majdnem 24) van most már stalli is phoenix is de valahogy a cobra-t jobbnak éreztem.
Azért kérdeztem mert így tuning nélkül mind a kettő elég gyenge szerintem :S Meg sokszor a cobra nem kicsivel nyer
Szerk.: Szal szerintem veszek 1 cobra-t 4 szintet lépegetek vele és tuningolom phoenixet
-
tomkatomi
tag
válasz
Bazzzs #21180 üzenetére
Ráadásul mostanában a két szerver tulajdonképpen csak egy, mert a subtörp nekem mindig zárva van...
szeretember: mint a mesében, olyan(és mi ámuldozva, mint nyálcsorgató kisgyerekek ültünk a monitor előtt, várva a játékot
...mondjuk a nyállal most sincs gond, csak most fröcsög
)
-
Xantomas
őstag
válasz
Bazzzs #21116 üzenetére
Offline gyakorlás is beleszámít. Megkaptam a giftként a kulcsokat
Ma mentem 4 futamot. Ebből 2-t úgy buktam el, hogy 3 körben végig vezettem, utolsóban elrontottam egy kanyart csúnyán, és beértek. Egy következő kanyarban beért, és mikor fékeztem, hátulról belém jött, és felkent a falra, a többi meg szépen elment.
Arról nem is beszélek, hogy mindegyik versenyben az a minimum, hogy a rajtnál valakit biztos kiforgatnak...
Arcadban nem lehet ghost módban menni? Úgy már lehetne fair playt játszani. CTF-ben tényleg jó móka lökdösődés, de versenyen parasztság. Vagy akkor verseny után legyen fizetős a javítás.
Offline módban nincsenek botok? -
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs #21102 üzenetére
Nekem el kellett rohannom a futamok után, meg nem is terveztem nagy ünneplést, tisztában vagyok azzal amit tudok. (és azzal is amit nem
) 4-0 lett a végeredmény a javamra. A replayeket majd holnap kiteszem ide, mindenki kedvére csemegézhet, bár nagyon nagy futamok nem voltak, én sem mentem eget rengetően jól. Talán az utolsó volt a legjobb, ami cl6-city tour #2 volt és mindenki versenyzett, azaz a nézők is. (mivel itt már 3-0 volt a javamra). Páran megtisztelték az oszlopokat rendesen..
Pajának köszönettel tartozom, hogy rendet tartott a futamok lebonyolításában. Jah és kezd egész jól menni a kormánnyal is, vigyázni kell vele. -
fair play
csendes tag
válasz
Bazzzs #20976 üzenetére
nem tagadom én is ezt csinálom az uj patch óta, mert nincs ki ellen játszani,rengetegen itt hagyták a pt t,1 a lényeg h azoknak tetszik akik csinálták ezt a frissitést,szerintük igy jól van minden,ők nem látják h elmentek a játékosok
amugy én lvl 31 vagyok,és még van 1 közös nick nevünk a tesómmal az lvl 42 -
korbi
csendes tag
válasz
Bazzzs #20976 üzenetére
hát srácok be kell hogy valjam hogy én is szoktam sim driftelni a másik accommal. sajnos egyre kevesebben játszanak akik meg fent vannak azoknak a többsége...... gondolok a no bp-s szobákra full bp vel stb. de talán ha csinálnánk szobákat csak magyaroknak akkor talán vissza lehetne hozni a régi hangulatot és nem játszanának ennyien egyedül
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #20870 üzenetére
írtam hogy a fánkolást büneltetik és azt is hogy ha csak sim driftelsz azt nem és azzal jobbaan is keresel és nem is unod annyira, tehát minden az utóbbira hajtja a vizet.
A wallride érdekes dolog
Eddig úgy lehetett gyorsabban venni egy-egy kanyart ha fullgázzal végigdöngettél a fal mellett, erre megbabrálták a falakat hogy nagyon lelassítson ha mellette mész. Így most már az a wallride(a régi is él még mindig csak lassú) ha bőven a féktávolságon belül ereszted rá az autót a falra közben fékezel majd a kanyar bejáratánál lejössz róla és mész tovább az íven. Így a falat használod plus fékező erőként és ha egy másodpercet nem is de elég sokat lehet hozni hogy fele annyi távon lassítod az autót mint ha fal nélkül mennél. Ehhez azért több tudás kell mint a régi maxigáz turbórúd majd a fal adja a másikat a kanyarban technológiához. A quick repair APssá tétele az egyik eszköze ennek a megakadályozására, bár ha finoman csinálod akkor nem fájhehe Mariann, csak nincs valami félnivalód attól hogy FRCs vagy?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #20870 üzenetére
Én már a játékba is félek belépni (
), nehogy bannoljanak. Már minden szarért csíter vagy. Legközelebb tilos lesz kormányozni a játékban, akit ezen kapnak bannolják még a szomszédját is. Szánalom lett ez a játék. Na, hát bannoljanak mindenkit, hajrá!! Csak elfogy végül az a 200-300 player. Régebben még csak a kis hülye, érzékenylelkivilágú pöcsök jelentgettek mindenkit, most meg már azért is kiraknak ha rp-t/xp-t mersz gyűjteni. Ha nem lett volna explorer vagy fánk, most sokan hanyasok lennénk? Én kb 27-28. Mit gondolnak, hogy majd az NFS-ekhez szokott véristvánok több éven keresztül, napi 12 órában ott fognak szenvedni simvs-ben, hogy megvehessék az áhított Morello-t, miközben rendre utolsónak érnek be a célba? Rossz feltevés, ugyanis 2-3 ilyen verseny után úgy otthagyják a PT-t, hogy csak na. De AG-re már beregelt, szóval nyugi, megvan a fivehundred million members.
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #20862 üzenetére
Serpentineken nagy a diff bonusz, legalábbis elenorban ott volt nagy.
Fiona jól elqrta a játékot, nem is játszok vele azóta annyit. Tegnap mentem vagy 20 versenyt és sikerült megnyernem egyet
Amúgy sima drifteléssel is összejön 10 ropi futamonként, most akkor az olyan 25 popperrel. És nem olyan unalmas mint körbe körbe pörögni. -
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #20857 üzenetére
Sim driftre: Ha vagy már lvl38 akkor Serpentine Rough and tough. Egyébként Event drift Route-on csináltuk azt h az utolsó kanyar előtt fánkoltunk 10 percig, aztán végigdrifteltük a pályát és ezt mind a 12 körben...
Nagy hely? Mégis mekkora ha a Team Drift nem elég nagy?
Amit mondasz jó lenne, de mivel ezek szerint nem megy még profin nem javaslom, sok a fű arra és megcsúszol... -
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #20832 üzenetére
RXel szerintem csak a startnál veszítesz. Circuiton mindenki elhúz előlem, mivel ez gyorsul a legkevésbé cl5ben, de 180 fokos kanyar után már az élen tolja az orrát, aztán megint rálépnek a tyúkszemére az egyenesben, főleg a harpoon. Harpoon nem kanyarodik jól, eléggé le kell lassítani vele és hibázni sem lehet vele annyira mint RXel, a lehető legnagyobb ívben kell vele menni hogy legyen valami kanyarsebessége, a többi kocsival is úgy kéne, de azokkal legalább lehet mókázni kanyarban, harpoonnal nem nagyon.
Ha az idő érdekel akkor nézd meg a best lap timeokat azokon a pályákon amiket szeretsz, hogy melyik autóval mennyit mentek.
Ha BRoadon még megvan akkor elég nagy időt mentem RX7el táska nélkülPár nap után már csak 2 MPvel vagyok lassabb
Hamarosan újra fogtok látni a pályán
-
válasz
Bazzzs #20735 üzenetére
Elvileg a GM-ek belelátnak anélkül, hogy csatlakoznának a szobához. Hogy ezt elrettentés miatt mondják vagy sem, én nem kísérteném a sorsot.
Ha bárkit meglátnak fánkolni Sim-ben, akkor repül. Ha crew tag, akkor a crew is repül vele együtt. Egyszerű...
Ha valaki SimDriftelni akar, akkor menjen végig a pályán, próbáljon meg minél több PD-t csinálni a kanyarokban, de ne álljon le egy helyen fánkolni, mert azt nem lehet.Paja úgy látszik most nem túl aktív, bár nem is csoda, nyár van, ilyenkor csak az marad otthon aki...
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #20691 üzenetére
A king of the hill az aki a legtöbb RPt adózta a módban vagy pályán.
DE ez bugos, nézzétek meg a rankingsban, ahol nincs név a pályánál ott rankingsban "névtelen" csapat vezet.Igyekszem egy PD huntos videot összedobni, szerencsére nem kell sokat fékezni így használhatom a controllert
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #20658 üzenetére
Erről a hszről van szó
Csak pontosítom a linket ;)
Fajintos lett!Az hogy táskát tömködni lehet és így van kitalálva....elég nagy baj.
Szerintem a táskacsempészek főleg köcsögök, akik így próbálnak előnyre szert tenni, szerencsére az ilyenek nagyobbik része még így sem tud gyorsan menni. -
válasz
Bazzzs #19754 üzenetére
Az volt a feladat, hogy meg kellett keresni a linkeket, amik a játékok fórumában volt elrejtve. Minden egyes játék fórumában egy-egy városra mutató link volt elhelyezve.
A csel az benne, hogy nem postol Jonghost új hozzászólást a topikokba, hanem kiválaszott egy-egy hozzászólást és moderátorként azokat módosította (például).Nagyon nehezen találtam meg a linkeket. Az utolsó még nincs meg, de lehet nem is találom meg.
Nincs benne logika, csak a keresésen múlik minden (meg a figyelmen). -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #19700 üzenetére
Ezt értettem, hogy az 1.3-at arra értitek, hogy class1 és 3 pötty. De a pöttyök mit szimbolizálnak játékon belül? Ezt még sose néztem, hogy most melyik kocsi hány pöttyös adott class-on belül. Egyáltalán van valami jelentősége?
Az új kocsikat meg nagy szeretettel várjuk.
-
-
Ricco_hun
senior tag
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #19472 üzenetére
Arra kíváncsi leszek! Tény hogy rengeteget lehetne fejleszteni a játékon, évek óta mondogatjuk, de mivel semmilyen háttérinfót nem tudunk ezekről az új dolgokról, nem akarok mondani se jót, se rosszat. Mindenesetre tudom, hogy az Invictus többre is képes lenne ha az Aeria nem tartaná kordában és nem tudom mennyire állja meg a helyét az, hogy "szabad kezet kaptak". Tényleg remélem hogy valami nagy változás történik, mert véleményem szerint (független esetleges konkurenciáktól) nagyon sokáig nem fogja húzni a PT az Aeriával, a mi srácainkban ott van az esély, a csinálhatnék, csak kár h nem ők a főnökök. Hajrá Invictus!
És biztos rengeteg bug jön az új (gondolom) generációvalSzerintem a lassú bugjavítások is az Aeria miatt vannak: nincs elég idő kijavítani, mert akarják már a következő és következő dolgokat hogy fejlesszék (és lehet h nem lesz belőle semmi, meggondolják magukat stb.). Habár nem biztos, mert ha jól tudom sok kocsi meg item, miegymás már rég kész, csak be kell állítani vagy mittomén, csak találgatok
ill ott a levelR is amivel foglalkozni kell..
Véleményem szerint nem a srácokat kell hibáztatni (max csak kis részben) a hibákért. Látszik h nagyon nem szeretem az Aeriátmocsok egy banda.
Na befejeztem a locsogást és elmélkedést mára -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs #18977 üzenetére
Szexplorer...szombat hajnali rushtól-kb. hétfő délig.. Csaj hagy szóljon!
És 8 acc nehezen fog elmenni a gépeden! HACSAKnem Paksi;) a 8 acchoz már 2 bivaly gép kell, de legalább 3.. ÉS jó 8-10 megás net! Szerintem...
Ha bírja a géped 4 accod legyen legalább.. másik 4-et haverok adják, így elkerülöd a sorozatos fagyás/login képernyőt!!!!
Hajrá!Gratu a zeFeRCének!!!
Szép volt! Reszkess 3 sebességes crew!!Én meg idáig jutottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest