- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #20367 üzenetére
A "nincs szerverválasztás" az azt jelenti, hogy mindenki egy szeróra megy (jobbik eset) vagy azt, hogy random szórja szét az emberkéket a szerók között. Ez utóbbi nagyon gáz, hiszen, ha egy szerón van az összes játékos még akkor is elég kevesen vannak a pt-sek.
Cobra nincs: hát persze, miért is lenne. -
PaJa1
őstag
válasz
Domonkos #20220 üzenetére
Paypal szinte azonnal lövi az APt. Nekem eddig mindig gyors volt. Lebonyolítottam a tranzakciót, elindítottam a játékot és már megvolt az AP.
Nem tudni mikor lesz a kövi akció, de érdemes kivárni.Játszanék én is GTA4el de nem fut. 3 FPS még gyaloglásnak sem nevezhető.
-
Creative997
őstag
válasz
Domonkos #20217 üzenetére
Csak annyi kell h be kell lépni az illető nevével és jelszavával az aeriás accountjába, a Store-ban kiválasztod h mennyi akarsz és amikor fizetni kell a te paypalos accountodba lépsz be és a te kártyádról megy le a pénz és a másik játékos accountjára megy az AP. Ezt bárkinél meg tudod csinálni. (vagyis hát én googleben csináltam de paypalnal is így gondolom így megy)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #19678 üzenetére
Ez valami megkésett áprilisi tréfa akar lenni az aeriától? Nézzük csak: class6, de csak 145 lóerő (a valóságban 2.0L-es V6-os motor 147 lóerővel). A shopban, leírás alapján elsőkerekes (meg az életben is), de az a kis grafika a jobb felső sarokban azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Test drive: kanyarodni nem akar, dög nehéz, és nem tudom eldönteni, hogy most hol is van a hajtás. Talán class2-ben lenne esélye, de szerintem egy corall simán otthagyja.
Kép róla: Mazda Xedos 6 V6
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #19668 üzenetére
Vannak ilyenek, hogy elfeledkeznek dolgokról (micsoda precíz munka folyhat ott az aeriánál
). De hát örüljünk neki
. Egyébként már nekem is megjött a twitteres 200AP
. Úgy néz ki, hogy most "érkezési sorrendben" rögtön megkapják az emberkék az AP-t, jobb, mintha várni kéne az event lejártáig (+1 hónap
).
-
-
fekeandras
őstag
válasz
Domonkos #19580 üzenetére
"Szerintem a 19x350-es csík is kiválóan alkalmas, hogy megmutasd,hova tartozol."
Bele kell írni az aláírásba és kész.Arról mindenki vágja mi a helyzet...
(#19583): A frászt én is csak alig pár hete akadtam rá a játékra.Jelenleg Class1-ben fekeandras_hun néven egy Wizz-el tolom mind egy eszement...
Most értem el benne azt a szintet, hogy már nem nagyon van hová fejleszteni a kocsit.Kezdődhet az RP gyűjtögetés valami jobb verdára.Sok mindent nem vágok még de lassan menet közben rá lehet jönni a dolgokra.
A szerverek teli vannak magyar játékosokkal.Ne tévesszenek meg a nevek.Nem volt még olyan nap, hogy ne találkoztam volna legalább egy magyar arcal. -
aborbely
csendes tag
válasz
Domonkos #19582 üzenetére
Köszi. Most láttam, hogy van car upgrade. Ott százalékosítva vannak az emelkedő értékek. Majd kitapasztalom hogy mi merre hány méter. Nagyon király ez a játék. Régen kutattam már jó autós játék után ami nem NFS, és nem ralli.
A magyar játékosok hol vannak? Bár gondolom már mindenki legalább class 5-ben versenyzik. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #19553 üzenetére
Most már értem. Valamiért megcsináltnak tekinti az előző licensz tesztet, pedig te azt nem is csináltad meg és most be vagy ragadva azon a szinten. A kép szerint a következő licensz teszt aktív. Azt nem tudod megcsinálni? Elég gáz ez a helyzet, szerintem a vége az lesz, hogy jelenteni kéne az aeria megfelelő topikjába, mert most így senki sem tud rá megoldást mondani.
-
Fred K.
tag
válasz
Domonkos #18614 üzenetére
"És had kérdezzem meg, hogy ezért a 60 körös TA-zásokért mennyit kaptatok?"
hát nekem az átlag 3-4. helyemért ad asszem olyan átlag 4500-5000et de attól függ mennyi a Clean Sector bonus mert néha elég sokat kel dodzsemezni
de CSJ barátom szakított már 10k-t is 1. helyen...
viszont engem nem érdekel annyira,hogy mi mennyit ad mert hiába ad sokat ha nem tetszik a versenymód akkor ugyse játszódok vele...tegnap este p.l. rongyávertünk mki egy 30ason a PajaPapával
qva yó voltaztán meg meg akartam csinálni egy misson-t és a 30. után feladtam mert már az asztal vertem
és az üveg egy kicsit érzékenyebb az ilyen támadásokkal szemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Filmgyűjtés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged