- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Stewe24 #23060 üzenetére
Igen, most hétvégén szerintem el kéne kezdeni megtárgyalni az időpont lefixálását, ha ez megvan, akkor jöhet a lebonyolítás lefixálása és végül a pályák és autók.
Amúgy szerintem December 5-20 között kéne valamikor, gondolom hétvégén érnek rá a legtöbben. Ha nem jön össze e között, akkor következő évre marad, ünnepek alatt nagyon nehéz lesz összeszedni mindenkit.
Akár lehetne megint egy táblázat mint a korábbi első pH versenynél, kinek mikor jó -
Mariann294
őstag
válasz
Stewe24 #22259 üzenetére
Jaja ugyanez a véleményem.Meg a Level R-el kapcsolatban is.Szerintem senki sem akar odamenni...
Pedig most tervezgettem hogyvisszatérek a PT-be kicsit,erre tessék.
Bár nekem az explorerezés hiányzik nagyon.Milyen jó volt már egy fárasztő nap után,a haverokkal hülyülni,funolni,és közben pár tizezer rp-t bezsebelni. -
korbi
csendes tag
válasz
Stewe24 #22121 üzenetére
ha perről van szó megyek én is 5 ap-s auton kivül az összes megvolt fullosan. a garázsokbol már csak a 2 legutolsó hiányzott. ezeknek aztán van bőr a pofályukon. jópár játékos sok pénzt ölt bele a pt-be. az invictus most meg csak halgat és lapit mint szar a füben ehhez kell aztán a pofa !!!!!!!
-
-
PaJa1
őstag
válasz
Stewe24 #21849 üzenetére
KoTH csak official játékmódban. Azt nem tudom, hogy drift autó hogyan mehet itt? Nekem az elején a stalli toxiconak tűnt.
Mellesleg COBRA EVENT és SALE van a héten.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Stewe24 #21801 üzenetére
Szerintem azért ilyen sok a bunkó, mert:
1. kevesen vagyunk nagyon,
2. sokan belesavanyodtak.
Ez a pár száz állandó, már-már kocka játékos minden mmo-ban megvan, csak mellettük van sok ezer normális, átlagos gamer, innen utóbbiak meg már lassan teljesen eltűnnek. Ezalatt azt értem, hogy a 30 szint felett is jásztók közül sokan csak a ratinget meg a győzelmeket hajszolják, és hihetetlenül kiakadnak, ha nem ők nyernek. Persze a jelenlévők kivetelek, főleg ezt az amcsikra értem, onnan se mindenkire, de errefelé tart a tendencia. -
Karibaba
aktív tag
válasz
Stewe24 #21796 üzenetére
Nekem meg hányingerem van a sok áll szent emberből. Mondom belépek valami jó csapatba QI.inc Dark,grid, stb city tour 5 megy a meccs kicsit későn fékezek a vissza fordítóba felkenődök a falra ahogy illik másnap lefokozás veteránból grenhorn-ra ahogy azt kell mert én wallride-ozok. jó csapat nem? Mondom ez csak vicc nem? áááááá halálos komoly volt mit gondolok én wallride man . kiléptem!!! utána hallom grid menőzík hogy kirúgott csapatból, kérdezem tőle, te rúgtál ki grid? haha wallride man jó wallride-ozást. akkor ki itt az állszent????? és kik a kővetői ??
De válaszolni nem akart, mert ő is tudta hogy én léptem ki !!
-
Creative997
őstag
válasz
Stewe24 #21046 üzenetére
Megnéztem és nincs még fixálva ez a BUGsy. És nem tudni mikor lesz..
Úgyhogy várni kell.
wow engem ajánlottak?Megkérdezhetem h ki?
PÜbe ha gondolod..
Igen már láttam azt a hibaüzenetet és habár értem mit mond, csak azzzal az "aboudance"-al még soha nem találkoztam és megnéztem szótárban is, meg 1-2 helyen és nem tudom mit jelent, de túl nagy jelentősége sztem nincs, a lényeg kivehető a nélkül is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Próba
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged