- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Ha még áll a pár nappal ezelőtti dolog az invictus oldalán, akkor mi SEHOL nem fogunk tudni PT/LVLR-t játszani.
Csak akkor ha a gaymingo vagy valaki más megveszi a licenszt magyarországra hogy itt terjessze.Sylar, még nincs 3 éves a játék .)
Ha máshova akarnak minket átpaterolni akkor az a minimum hogy ugyanúgy/ugyan ott folytassuk ahol abbahagytuk.
Ez a LevelRben 2 okból sem valósulna meg:
-ami verzio ott van az 1 fos
-gamigonak nem érdeke, hogy mi ott ne vegyük meg mégegszer a kedvenc autónkat...stbA káromkodás nem a megfelelő módja az akarat/érdek képviseletének/kifejezésének. Forumszabályzat meg szerintem amúgy is tiltja/ellenzi.
Én is tettem pénzt a játékba - aeriának - és időt még többet! Annak úgy fest mind konec. Bár nem tudom akik megmaradnak PTben mit fognak érezni belőle. Forum eventet még tudok csinálni
Amúgy az egész IP ban dolgot az AERIA meglepetten fogadta GM, producer...stb, ők nem tudtak ilyenről. 1fast mikor hivatalba került nem szólt neki senki hogy ilyet megtehet a fejlesztő. A szerződést bogarásszák hogy amit pk aláírtak abban van e ilyen. Remélem nincs. - ezt már lehet lejátszották, nem vagyok up to date teljesen
-
Bazzzs
senior tag
Ezt megintcsak nem lehet tudni
Amennyiben én lennék az illetékes, akkor biztos, hogy az ősz vége felé hoznám ki, még karácsony előtt. Persze az Aeria esetében nem mindig a kézenfekvő megoldások a nyerők
Piros kulcs tuti van a dobozokban, én már nem egyet kaptam.
Paja: Én főként a még meglévő bugokra gondoltam, nem a lag-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OpenMediaVault
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged