Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
UnConnecteD: Köszi
A kérdésre a válasz meg engem is érdekelne, mert eddig csak azt látom, hogy sok pályánál üres, egy-két pályánál van név, meg a játékmódoknál. Viszont nem ismerős nevek. Ezek klánok vagy játékosok? Mi alapján írja ki, hogy ki uralja az adott pályát, mert a top 3 időket egész más játékosok futották.Ricco: Igen, pont ezért tettem rá a Panamát. Első verzió Subaruval volt, de ha már dolgoztam vele nem akarom, hogy azért (is) kizárják

-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Gondolom azért nem használt valódi kocsit a pólóhoz, hogy nehogy kizárják ezt a képét is a licenszek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kérdésre a válasz meg engem is érdekelne, mert eddig csak azt látom, hogy sok pályánál üres, egy-két pályánál van név, meg a játékmódoknál. Viszont nem ismerős nevek. Ezek klánok vagy játékosok? Mi alapján írja ki, hogy ki uralja az adott pályát, mert a top 3 időket egész más játékosok futották.