Új hozzászólás Aktív témák
-
b00st3r
csendes tag
Már megjelentem az arckönyvben
. Csak váni kellett picit.
Paja, ne kóstolgass.
Méri, ezt hogy érted: "Nem mondod hogy Alexnek hivnak!!"?
-
b00st3r
csendes tag
válasz
Mariann294 #18604 üzenetére
nemértem
pedig ott vagyok
-
b00st3r
csendes tag
Helló
Most csinálom a FaceBook eventet, akinek többször szerepel a neve azt nemjelöltem be, de örülnék ha ti is megpróbálnátok bejelölni. Dorák Alex néven találtok meg (én nemtaláltam magam de lehet, saját magunkat nemtudjuk kikeresni). Kukkancsatok be, és akit meg sikerült bejelölnöm az visszaigazolhat
Köszike -
b00st3r
csendes tag
38 perc mulva müködni fog, pontosan 9:00-tól.
-
b00st3r
csendes tag
Kicseszés hogy megkell venni teljes árért a kocsit és úgy kapod vissza a felét
. Class5-ös kocsit szerettem volna venni de nincs most annyim, így megkell elégednem 1 class3-assal.
Igaz nincs rá nagy szükségem, de hülyeség lenne kihagyni 1 ilyen lehetöséget.
-
b00st3r
csendes tag
Üdv
Csak óvatosan ezzel az autómata fánkolással mert ha az aeria fülébe jut sztem még ban is lehet belöle.
Ezért jólenne ha a megoldást csak priviben küldenéd (nekem is).
Persze jó ötlet, de unfair a játékkal és a többi játékossal szemben.
Azt is eltudom képzelni, ha ez a "fánkrecept"továbbterjed, a szobák 90%-ban fog fánkolni a jónép.
-
b00st3r
csendes tag
Íme az én videóm (remélem még idöben vagyok és legalább az alap 100AP-t megkapom)...nemmuszáj végégnézni mert elég xar lett
-
b00st3r
csendes tag
válasz
JackShephard #17171 üzenetére
Rám ismét számíthatsz 7-töl ugy kb. 10-ig. Lehet már a játékban leszek szal csak írj rám. Azóta már van fullos pannim meg spiedóm de sztem a stalli felel meg a legjobban a célnak
.
-
b00st3r
csendes tag
válasz
JackShephard #16971 üzenetére
Én is szívesen jönnék. Stalli elég lessz?
-
b00st3r
csendes tag
Helló mindenki
kb. 1 hete olvasom a fórumot és ez az elsö hozzászólásomMosquitoo: szerintem a speciális üzemanyag 30 db-os kiszerelésben szándékosan volt olyan olcsó, hogy aki észreveszi eltudjon magának raktározni minél többet a drágulás elött ...aki meg nemvette észre az tépheti a haját
Lacika: én úgy vettem észre, hogy mindegyik upgrade javít a morello teljesítményén ...pl. a shopban ha kijelölöd az összes 4-es szintü tuningot csak a motornál a 3-asat és aztán a 4-esre kattintasz láthatod hogy, 11paci 2km/h és 0.03s a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged