- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
ígyvanferi #21375 üzenetére
nem baj, még nem küldünk PMeket... majd ha gyűlik a nép
-
SylarHUN
senior tag
válasz
ígyvanferi #21371 üzenetére
Sajnos 1x-e csak 1 ligában indulhatsz!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ígyvanferi #21356 üzenetére
Oké, így már letisztult a kép, lehet tényleg bannt érdemel az a két ember. Csak nem csípem az olyanokat, akik minden kis szaron megsértődnek és egyből reportolnak, meg fenyegetnek chat-en, hogy "erről csináltam screenshot-ot" stb. TA-ba meg nem hiába nem megyek. Ott egy ember elkezd laggolni és utána vége mindennek. Meghát megvan a véleményem a TA-ról.
Dokar: semmi. békesség és harmónia. -
Xantomas
őstag
válasz
ígyvanferi #21346 üzenetére
3 15 körös TA-t nyomtam most vele végig, mindháromban lökdösődött eatdustsucker.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ígyvanferi #21346 üzenetére
Ne akarj már te is ilyen kis jelentgető k.cs.g lenni. Most mindenkit ki akarsz bannoltatni, aki valamikor is kilökött a pályán? Lehet, hogy lagg volt vagy lehet, hogy csak mondjuk a hülye tesója belépett az acc-jával, hogy zúzzon egyet. Erre mondjuk hazajön melóból és azt látja, hogy kapott egy friss ropogós bann-t. Így is alig vannak a játékban, muszáj még bannolgatni is? Többet nem játszol ezekkel és kész. Meg van oldva. A TA meg ilyen, jobb ha hozzászoksz, hacsak be nem kerülsz a Dokar & Társai Zrt-be.
-
Xantomas
őstag
válasz
ígyvanferi #21326 üzenetére
Én is megszerettem a TA-t, csak páran teljesen elfelejtik, hogy pont az lenne a lényege, hogy folyamatosan véded a mögötted jövőnek a szélárnyékból való támadását. Ehelyett jön-jön mögötted a szélárnyékban, látod, hogy a kis zöld nyíl kezd oldalra menni, tehát manőverbe kezd, erre elhúzod egy picit a kormányt, hogy ne előzzön, helyette lassítson. Még szép, hogy beléd megy. Vagy hátulról, vagy mégjobban kihúzza oldalra, és megpróbál kiforgatni.
Ha meg volt annyira ügyes, hogy vette a lapot, és hirtelen a másik irányból előz ki, akkor mikor melléd ér, megtorlásként felken a falra, vagy belök a box utcába.Mod: mindezt úgy, hogy több körön folyamatosan jobb időket mész mint ő.
Majd mikor visszaelőzöd, az első kísérletedkor szintén félre lök. -
Bazzzs
senior tag
válasz
ígyvanferi #21328 üzenetére
Bár én nem szoktam TA-zni, de úgy tudom, hogy rookie szinten van sok lökdösődő vagy egyszerűen csak ügyetlen emberke. Vegyél egy szinttel nagyobb kocsit (pro), és ott már nem lesz ilyen probléma
Amúgy a játékmód velejárója sajnos, hogy elég gyakoriak az ütközések, de ezek nem mindig szándékosan történnek (sok kezdő, tumultus, lag stb.) Viszont más majd mond okosabbakat TA-ról, mert én tényleg csak pár alkalommal próbáltam
Cobrával kapcsolatban viszont tudok segíteni
Én azt javaslom, hogy mindenféleképpen maxold ki! Istenien jól eltalált autó. Class 3-ban simán a legjobb, és kimaxolva alap class 4-es kocsikat is meg lehet vele szorongatni. Viszont nem olyan drága a tuning rá, így akinek van, az már valószínűleg fel is tuningolta, így alap állapotában nem leszel a legversenyképesebb vele. Nem olyan rég került bele egyébként a játékba, így elég népszerű. Szobát tuti fogsz találni hozzá. Hanyas szinten vagy?
Szerk.: Ja, még egy személyes tapasztalat: Amennyiben a szobába frissen belépő nem reagál a köszönésre vagy a 'ready' kérdésre, illetve játék kezdete után sem köszön vissza a hi guys/hello-ra, akkor érdemes vigyázni vele előzésnél
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ígyvanferi #21326 üzenetére
Mit értesz unfair alatt? Amennyiben valaki szándékosan folyamatosan kilök, illetve csúnyán beszél, akkor arra van egy hivatalos bejelentő oldal itt. Upgrade természetesen van a cobrához. A shop-ban lehet megvenni. Tudsz választani külön a parts és upgrade menüpontok között. Persze az egymást követő upgrade-ek (1-4) megvételéhez egyre magasabb szintkövetelmény társul. Ettől függetlenül viszont láthatod őket a boltban, és ha felpakolod test drive-ra kattintva ki is próbálhatod őket
-
vizibal
tag
válasz
ígyvanferi #4773 üzenetére
Az, hogy beírja-e a szoba nevébe, a hosttól függ. Ha ezt nem teszi meg, akkor csak a verseny végén tudod meg, hogy volt-e rating change (vagy előtte megkérdezed). Legalábbis én még nem találtam meg, hogy hol lehetne megnézni, a room settings-t ugyanis csak a host éri el, pedig jó lenne, ha a többiek is megleshetnék (írásvédett módban, persze).
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ígyvanferi #4771 üzenetére
Üdv itt ígyvanferi!
A lista frissült
-
vizibal
tag
válasz
ígyvanferi #4771 üzenetére
Patchelés óta van egy külön kis kapcsoló, a neve "rating change" (vagy ilyesmi). A szoba vezetője (host) állítja be. Ha az ki van nyomva, akkor nem változik a ratingje senkinek sem az adott futamban. Egyébként magasabb szintű legyőzéséért jó sok pluszpontot kapsz, ha alacsonyabb szintű előtted végez, akkor jó sok mínuszt. Ezekből jön össze a végleges pontszám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- DELL T40 EMC Szerver
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest