- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
válasz
Macó87 #28863 üzenetére
Meglévő, előző accountot próbálsz újraéleszteni ebben a játékban, vagy teljesen új regisztrációd van?
Ha meglévőt:
Tagja voltál valamilyen csapatnak? Mert ha igen, akkor addig nem tudsz a játékba belépni a régi adataiddal, amíg ki nem rúgatod magad a volt csapatfőnökkel (ha te vagy a csapatfőnök, akkor nincs ilyen gond) vagy valamelyik GS-GM-mel a volt (tehát régebbi HO) csapatodból. Gondolom ez azért probléma az adatbázis számára, mert ugye teljesen új-régi lett a játék, amiben nincsenek benne a csapatok. Amint kirúgtak máris elfogadja a régi adataidat. Annyi, hogy majd a neved elé teszi a játékban a "pending:" előtagot (Kemény nickname changer-rel orvosolható).
Egyébként próbáld ki, amit én is: a fórumon át tudod írni az email címedet egy másikra. Ilyenkor a játékba a megváltoztatott email címmel, de a régi jelszóval be tudsz lépni, ha valami adatok körüli összeakadás a probléma (természetesen új játékosként, azaz teljesen nulláról).szerk: Ja, közben olvasom, hogy régi accot próbálsz újraéleszteni, úgyhogy a megoldás abban rejlik, amit leírtam....
-
tomkatomi
tag
A migráció után elképzelhető, hogy Te is csak azután tudsz majd belépni a játékba, ha előtte kirúgatod magad a volt csapatodból (vagy a régi csapatvezetővel, vagy valamelyik GM-GS segítségével a fórumon keresztül). Én is csak ezután tudtam belépni a régi accountommal.
Hátránya, hogy a felhasználóneved elé a játékban beteszi a "pending:" előtagot. -
tomkatomi
tag
válasz
tomkatomi #28838 üzenetére
Megoldódott a probléma.
Mindaddig nem tudtam belépni a régi gmail-es accommal (bármilyen mással igen), amíg ki nem rúgattam magam a csapatból.BiggerThanYours:
...Lökhárító a lökhárítón - "kérem a külső ívet, a-a-a nem adom koma, anyádat toljad, használd a féked noob, na vájjá' mingyá lesz pénz 1-es kasztnira oszt sehol se leszel""...
Ezt a szöveget engedelmeddel viszem is.
-
tomkatomi
tag
Üdv!
"....Ha egy régi accodat akarod áthozni ide akkor a névnek és email címnek egyeznie kell a korábbival...."
A gond csak annyi, hogy a fórumba regisztráláshoz elfogadja a régi gmail-es email címemet, viszont a játékba lépésnél a gmail-es címet már hibásnak írja. Ha átírom másikra a fórumon a beállításokon belül (freemail, citromail...) akkor beenged a játékba, csak nem a régi accountomba, hanem egy újba.
Másnak hasonló probléma, illetve az esetleges megoldás rá?Köszi a válaszokat.
-
tomkatomi
tag
-
tomkatomi
tag
válasz
laszlohu #28603 üzenetére
Ezt most nem igazán értem (igaz, már jó ideje nem is játszom vele), ezért kérlek magyarázd el, légyszi...
Akkor nem mindegy, hogy sim-mel játszok, vagy arcade-dal? Mire a kérdés az erőlködésre? Mert azt szoktam/ták meg.
Vagy...arcade módban is lehet simhez hasonló balanszokat csinálni? Aminek megint semmi értelme, mert arcade játékos akkor is 1mp alatt áll meg 1 visszafordító előtt, míg én(te, akárki) a simre balanszolt gépeddel ugye mégsem (vagy ha mégis,akkor az már nem sim)...akkor hol az egyenlőség, mi értelme van megint a kérdésnek? -
tomkatomi
tag
Köszönöm az elismerő szavakat és a tapsot
Más: megérkeztek ez eddig elmaradt autók is (honda utánzatok).
-
tomkatomi
tag
válasz
laszlohu #28441 üzenetére
Pont ezért durva, hogy a "költözködésnél" ezeket az autókat nem vihetted át.
Bár én is átköltöztettem magam, a játékkal már nem igazán játszom. Viszont videóból van még pár.
Akit érdekel a Draco Hemi, katt... -
tomkatomi
tag
válasz
Herti a hun #28417 üzenetére
Kapsz valamilyen hibaüzenetet, bármit a migrációs oldalon?
-
tomkatomi
tag
válasz
JetiRulez #28408 üzenetére
A login név és a játékbeli neved ugyanaz? (Csak a login kell nekik).
Ha Te is kaptál olyan emailt, amiben meg kellett változtatni a jelszót, és meg is tetted, akkor is a régebbi jelszót használd a migrációnál...
...illetve lehet, hogy sokan próbálnak átköltözni, terhelt az oldal...
Nekem is ilyen problémám volt, de a fent soroltak után megoldódott.Ui: Az RP-ket megkaptam, viszont egyik Honda-utánzat, a DMG és a kis Chevy-utánzat sem érkezett meg.
Ez van... -
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #28367 üzenetére
Chevyk nincsenek LR-ben, csak az utánzatok. Ha látszik a Chevy logo, akkor az PT.
OFF
ACR-t játszik valaki? Autoclub Revolution
Pillanatnyilag zárt béta teszt van, de ha regisztrálsz, elég hamar kapsz kulcsot.ON
-
tomkatomi
tag
Viszont sokkal egyszerűbb így átvenni egy freecam-os videót, átírni a szöveget, mint 1,5TB videó anyagot készíteni fraps-szal, freecam nélkül. Körülbelül ennyi kell, mire sikerül olyan kameraállásokat elérni, amilyet szeretnél. De az is lehet, hogy sosem fogsz az áhított kameraállásokba belefutni.
-
tomkatomi
tag
Nem is mondtad, Crea, hogy a PT-s búcsúzó videót átalakítottad LevelR-re is.
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Hát ennek is vége van hamarosan. Ugyan nem ebből a célból készült, viszont kis módosítással erre az alkalomra is megfelel a - LevelR játéktól immár búcsúzó - videóm.
Akit érdekel, megtekintheti itt.
További szép estét, jó szórakozást mindenkinek! -
tomkatomi
tag
válasz
tomkatomi #28318 üzenetére
Bocs, a dupláért...
Nem csodálkoznék rajta, ha a következő "nagy dobás" a játékban a Hondák visszatérése lenneMár látom is magam előtt az indítóképernyőn viritó "Honda is Back"..."Back Again" feliratokat
Kivették őket, hogy a "hasonmásokat" helyezzék előtérbe egy időre.
Sokszor látok a játékban Hondákkal szaladgáló GS-eket mostanság. -
tomkatomi
tag
válasz
Bekő Tóni #28313 üzenetére
Adidas-os Golf GTI, ha jól emlékszem, már az Invictus béta szerverén is futott, mint ahogy az Oldsmobile is. Csak akkor ugye megkértek minket, hogy ne készítsünk képeket a játékról, az autókról, stb...
A levelR logo, azért érdekes, a kép alján, mert már akkor arra fejlesztettek (kép készülte: 2010 06.18)
Ergo semmi újdonság (értsd: új fejlesztés) nincs.
Csak most veszik elő ezeket.
KÉP ITT
Meg itt
...és itt
Az Adidasos Golfról nem találtam képet. -
tomkatomi
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
tomkatomi
tag
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Ha már korábban szó volt a bömösökről, az egyikről készítettem egy szösszenetet.
Akit érdekel: VIDEO itt
Itt is megköszönöm az érintettek segítségét -
-
tomkatomi
tag
válasz
Bekő Tóni #28176 üzenetére
Üdv!
Igazad van, nem vitatkozom. Most olvasom, hogy az én hsz.-omból kimaradt a pannik elől a "néha" szó, így buktam a témát (pl. cl6 event, B-road reverse, ahol Nino majd egy kört adott a 15 alatt panamával, ráadásul valamelyik King-es seggében volt végig, aki szintén M3-mal tolta. Ha jól emlékszem 3. lett ott -javíts, ha tévedek, Nino). Bár már nagyon keveset játszom mostanában, én is lemértem (igaz, nem tesztpályán, mert az nekem mindig jobb időt mutat valamiért, mint a valóság. Talán ezzel is szeretnék ösztökélni az embereket, hogy húú, ezzel egész jó időket lehet menni, szerezz be egyet...), hanem verseny közben azon a pályán. Panni: 0.57.046; M3: 0.55.822...
Ennyi telt tőlem a két cl6.3 -mal.
Némi árnyék, hogy versenyenként 1-2x falat fogtam a bömössel, a pannival nem fordult elő ilyen.
Amit korábban írtam, most is fent tartom: aki megveszi nem kis pénzért, és tudja is terelgetni, megérdemli, hogy nyerjen vele. Eddig mindig az volt a sírás tárgya, hogy a drága pénzért vett autó ugyanazt tudja, mint a vele azonos kategóriában lévő "ingyenesek". Itt nem így van. Mindenki számára adott a lehetőség. Vagy vesz egyet (és tud vele bánni - pl. Ace), vagy vesz egyet (de nem tud - pl. én), vagy nem engedi be azokat, akik ilyennel jönnek. Esetleg még lehet rájuk csúnyán nézni, ujjal mutogatni
Headhunterék például legutóbb...Azt hiszem kicsit más kategóriáról van szó. Lovaskocsival is megelőznénekSzép napot!
-
tomkatomi
tag
válasz
Bekő Tóni #28170 üzenetére
Aki tudja simben terelgetni az M3-at, az megérdemli, most is azt mondom. Az alappal még csak-csak elvagyok én is... Az is igaz, hogy nem nagyon van ellenfele, bár ez alól a pannik kivételek. Viszont kirittyentve fullosra, már csak igazi mazochistáknak való. Vagy kormányosoknak.
A WGT változata sokkal barátságosabb, már ami az irányítást illeti. Wanganra nem jó. -
tomkatomi
tag
Belehúzott a Heat is... Vannak már licencelt autók is, elérhető a "licence" menü, ami a SIM mód előszobája lehet. Igaz, szükség is lett a bővítésre, hiszen az orosz szerverek leállítása után a Heat Online vette át a pórul járt, ezzel a játékkal játszani akaró orosz usereket...
-
tomkatomi
tag
Ahogy gondoltam, a két Chevrolet is megjelent a játékban, fantázianéven, de valós pénzért.
-
tomkatomi
tag
válasz
laszlohu #27986 üzenetére
Ha fantázianeven jön vissza, nem sok köze lenne a licence-hez, lásd most a Hondákat, Yamata fantázianévvel. A Hummer már visszatért RP-s fantáziaautóként, igaz még csak a Heat-ban van jelen.
Routeres: Akkor nem tudom. Nekem minden frissítés után cirkuszol az IP miatt, 1002-es hibakóddal. Ilyenkor kihúzom a router tápcsatiját, várok pár mp-et, aztán vissza, és gond nélkül indul a játék.
-
tomkatomi
tag
válasz
Routeres94 #27979 üzenetére
Üdv.
Mi a hibakód, amit kiír? Ha esetleg 1002, akkor egy router újraindítás meg szokta oldani a problémát nálam. -
tomkatomi
tag
Köszi a fáradozásodat, bár engem nem igazán érdekel a probléma. Mint említettem, az ugyanolyan verziójú PT-vel, amíg ment, nem volt probléma. Kártya-gép már a harmadik frissítésen esett át azóta...A fák hiánya már a futam elejétől jelen van, nem futam közben jön elő...Felbontás/részletesség butítása ugyanúgy nem segít, ráadásul ha még az árnyékolást is leveszi az ember, akkor a nem látszó fák látszó árnyékai sem segítenek
De azért kösz még1x -
tomkatomi
tag
Nem az oprendszerrel van a probléma. A fák hiánya nálam is jelentkezik(XP/VISTA/WIN7...32/64bit, mindegy), de véletlenszerűen. Van, hogy egy héten egyszer, van, hogy egy hónapig sem. Csak az LR-ben jelentkezett a hiba, már akkor is, amikor a PT is ugyanazon a verzión ment.
-
tomkatomi
tag
válasz
Routeres94 #27550 üzenetére
Nos én billentyűzettel játszom, ha játszom. Viszont nekem is van egy ugyanilyen kormányom, ami itt porosodik a szgépasztal sarkán. Elmondanád milyen beállításokat használsz rajta a játékon belül? Köszönöm előre is.
-
tomkatomi
tag
válasz
RockHaRD #27440 üzenetére
Ha az arcade stílust kedveled, akkor a HEAT, mert abban csak az van. Némileg frissebb build. Az időeltolódás miatt azonban főleg este-éjszaka vannak rajta, kb. annyian, mint anno a PT-ben. Ha az arcade mellett szeretnél némi szimulátoros beütést is az irányítás terén, akkor a LR. Nagyjából egész nap vannak rajta játékosok, bár szinte semmit nem ér a "rengeteg" ember, mert a saját magad készítette szobába kb. félóránként tér be egy-egy alak.
Ez az én véleményem. -
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #27430 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. Bár a játékkal nagyon ritkán játszom, inkább csak felnézek és beszélgetek rajta. Az igaz, hogy egy arcade f.s, de rombolás-lökdösődés szinte csak az erre kitalált módban van (Sumo). köszönhető ez, ha másnak nem is, a vásárolható ghost itemnek
A legtöbb játékos a régi PT-ből került vissza, annak is arcade-os részéből.
Történtek pozitív változások is...quadroracer: a csak a GS/GM-eknek készített járőrautót miért nem tettétek a vidibe?
-
tomkatomi
tag
válasz
Routeres94 #27360 üzenetére
A játék nem arcade-os, hanem arcade. Nincs is benne sim opció, de a liszenszeket sem lehet hozzá megcsinálni. Nincsenek liszenszelt autók, csak az RP-sek. Viszont van cl8-as kocsi, ami TA-ban nyitottkerekes, F3 -szerű, cirka 13milláért
. Keresni valóban keveset lehet, viszont az árak szerintem kisebbek (lvl1 cuccok, kivéve body 23RP). Bár valószínűleg csak a 7 napos béta idejére ilyen.
A miyato szerintem semmit sem változott. Tegnap mentünk pár borzalmas kört Pengével, és nem volt gyorsabb, mint én a Lionnal. Ami miatt gyorsabbnak tűnhet, az az alapból meglévő nitró, ami ebben a buildben tényleg azt az érzést kelti, hogy nyomod a nitro gombját, nem pedig csak a képi effektet teszi hozzá, minimális sebességnövelés mellet. Ráadásul szélárnyékban szépen visszatermelődik, ami egész jó taktikázási lehetőségeket rejt. -
tomkatomi
tag
Én úgy olvastam a HEAT inditó képernyőjén, hogy ott már benne lesz a crew tournament is a játékban....azt pedig még csak most teszteltük a bétában, úgy hiszem. Ergo ott a legújabb verzióval indítanak.
Tegnap beszélgettem CrashKinggel, azt mondta, hogy az Innologin az Invictus kezében vanNem tudom honnan veszi...
Egyébként ott van, hogy Amerika, Kanada és Mexikó mellett tárgyalások folynak arról, hogy mi magyarok is csatlakozhassunk a HEAT szervereire. -
tomkatomi
tag
Egy másabb hangvitelű videó
...és HD változata
(nem tudom miért teszi a youtube a fekete csíkokat a szélére mindig...) -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #27053 üzenetére
Ha gondolod, nyugodtan...Szabadon terjeszthető.
-
tomkatomi
tag
válasz
tomkatomi #27043 üzenetére
Az előző link megkotlott...ez talán nem fog
-
tomkatomi
tag
Megpróbáltam összefoglalni a PT-t ebben a kis videóban
-
tomkatomi
tag
BÉKE PORAIRA -
tomkatomi
tag
Sorry, letelt az időlimit...de azért leírom.
Kedves dokar fórumtárs vádaskodása végleg kiverte a biztosítékot nálam. Ennyire sz@rkavaró, kétszínű alakot keveset hordhat a hátán a föld. Amikor ő megjelenik, mindig megy a kavarás, aztán jönnek a moderátorok és hsz.-eket illetve személyeket törölnek.
A szavazás tovább engem sem érdekel, illetve amíg ilyen alakok (lehet felőlem akármilyen ph kedvenc) beírkálhatnak elmebeteg dolgokat, az "aktív" részvételt is felfüggesztem a fórumon. Gondolom amúgy sem fogok hiányozni senkinek. Bár valószínű, hogy a PM-ben elküldött levelem hangneme, vagy az itt leírtak miatt amúgy is kitesz valamelyik moderátor, mert dokar fórumtárs szokásához híven ilyenkor rohan hozzájuk (csak neki lehet a másikkal szemben tiszteletlen, sértő magatartást mutatnia - szerinte).
Jó volt itt lenni, olvasgatni, beszélgetni veletek; tanultam, segítettetek sokat/sok mindenben. Köszönöm nektek.
A többiek iránti mély Tisztelettel:
tomkatomi -
tomkatomi
tag
-
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN #26110 üzenetére
Ugyan nem nekem írtad, de a "...hozzád hasonló..." jelzővel engem is a fafejűek társaságába soroltál. Szerintem most kellene abbahagyni a személyeskedést, egymás minősítését, hasonló megnyilvánulásokat. Egyetértés úgysem lesz. Nem kell magadra vállalnod a nagy hittérítő szerepet, mert fölösleges. Ráadásul neked úgyis mindegy, hiszen mégy DO-zni a DO-ba
Ui: Nem tudom észre vetted-e, hogy nem írtam minden mondat végére 1-12 felkiáltójelet
-
tomkatomi
tag
Kedves tgabo!
Ha már az állításoknál tartunk, világosan le van írva, hogy PT nickkel kell jelentkezni (nem pedig aeriás felhasználónévvel). sucellus volt a táblázatban, nem pedig az utólag beírt suci, ugye...vagyis valótlant nem állítottam, mert sucellus nick a játékban valóban nincs. Az meg, hogy a bétában mentünk 1-2 meccset, még nem jelenti azt, hogy mindenkire emlékezni fogok. Ráadásul nem hiszem, hogy a suci-ból rögtön asszociálnom kellene, hogy az valójában sucellus...inkább hagyjuk
De ugyanez a helyzet a másik oldalon kukorcával is valószínűleg...
Mindegy, ez már tényleg lassan az óvodás szintre való süllyedés (nem a Te hsz-od, hanem a szavazósdi).
Nyugodtan beírhat bárki bármit a másik nevében. Mondjuk ez olyan esetben kellemetlen, mint pl. karibaba. Ő a PT-re szavazott a táblázatban, legutóbb mégis a LR-t említette, ha jól emlékszem. Vagy rsx...
Aki szavazott a táblázatban(mert úgy látom a végén valóban a szavazatok fognak dönteni, olyan komolyan beindult a dolog), az ide is írhatna, hogy valóban az ő szavazata van ott. -
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN #26073 üzenetére
Nekem viszont ilyenkor már legjobb a csucsu, mert reggel korán meló kezdődik 12 órában. Kivéve amikor nem, mert akkor csak 8 és 1/2 órában (de ez a kevesebb).
Sajnos.
Boldog vagyok, hidd el.Ui: Ez az egész, már egyre komolytalanabb. Hagyni kellene ezt az user szavazgatós dolgot, és rábízni a kiadókra. Ha a Gamigonak kellenek a magyar játékosok, vegyék meg a jogokat, ha Aeriának kellünk, akkor ne engedjenek. Így nem marakodik senki.
-
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #26071 üzenetére
-
tomkatomi
tag
válasz
bakosgabor57 #26068 üzenetére
Ha már az ellenőrzéseknél járunk; a másik táborban is vannak érdekességek
sucellus: ilyen user nincs
prodevil1995-d3vilz : gondolom az egyik a PT-s a másik LR-es nick, bár ő is emlékezhetne jobban a nickjére, mert pro... nincs, d3vilz pedig d3vilz_ lenne szerintem. -
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN #26044 üzenetére
Most ez komoly, Sylar?
30 perccel azután keresel engem a játékban, hogy előtte írom: "...most jöttem le..."? Gondoltam felnőtt létedre szövegértelmezésben otthonosabban mozogsz.
Ne haragudj, hogy nem mentem vissza, illetve nem játszom állandóan nonstop.
Amit Én írtam azt a belopkodott képeiddel igazoltad: ..."5-6...user".
Hogy magyarok nem voltak már? Hát, istenem, 22.30-kor már nem. Azaz lehet mégis, csak mondjuk lobbyn és ha valaki szobát csinál, belépnek... (nem kell a lobbyról kép legközelebb)
Téged, (mivel be vagy jelölve ismerősnek), csak be-ki ugrálni látlak a játékban bármikor is. Hiába van szoba, játékos.
Értem én, Te nem akarsz játszani ezzel, rendben, ne játssz.
Hogy ki mennyire szeret(ett) egy játékot, viszonyítás kérdése, de honlapja más csapatnak is van (volt), úgyhogy azt ki lehet venni a serpenyőből.Ui: Én nem akarok vitatkozni, pláne nem szeretném, hogy odáig fajuljanak a dolgok, mint anno az OBB-s időkben, hogy látványosan kivonultál a fórumról, mint valaki, aztán mégis visszatérj, mint valaki2.
Én csak játszom azzal , amit szeretek és addig amíg tudok, illetve elmondom a saját véleményem.Ha már szavazósdi megy, a fals nickekkel tényleg ne tegyük magunkat nevetségessé.
-
tomkatomi
tag
Laca a legelején már elmondta, hogy semmit. Az a lehetőség már elveszett. mert egyszeri volt. Abban az időben a PT mellett döntött, aki döntött. Akkor a két kiadó próbált valami kompromisszumos megoldást kitalálni, ez lett volna az egy AP-s kocsi átvitel és a PT-ben megszerzett XP-k fele. Az Invictusnak szerintem nem sok beleszólása volt a dologba, legfeljebb jelezte, hogy a nem hivatalos PT-fórum tagjai leginkább a PT-be szeretnének tartozni...
Bár a szavazásnak így szerintem sincs sok értelme, mert, mint én is említettem korábban ezt a fórumot sokan nem ismerik(az Invictus oldalára pedig még kevesebben járnak, hiszen van a játékoknak saját oldaluk, fórumuk).
De azért szavaztam, mert nem tudni ki mennyire elszánt az ügyben és legalább nem az én fejem fölött (illetve szavazatom nélkül) hozzák (hozhatják) meg a döntésüket.Sylar: Most jöttem le róla, és játszottam, nem is rosszakat. Magyarokkal, külföldiekkel egyaránt. Sőt, minden nap játszok, igaz, nem 14 oldalnyi szoba tagjaiból választhatok, hanem csak 5-6...10-20 tagból, de nekem elég, mert játszom. Ráadásul nem mindig ugyanazokkal. Sőt, veled is játszhatnék és innen másokkal is, ha nem csak be-ki lépkednétek a játékba, képeket lopkodni, hogy mennyire siralmas a helyzet.
-
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #26010 üzenetére
A játékosok nem az újdonságok hiánya , hanem az IP-bann miatt szorultak ki...aztán a kevés játékos következtében Aeria ül a babérjain és vár valami csodát.
Ahogy elnéztem a két játék lefedettségi területét, aeria jelentős hátrányban van (ráadásul most az Észak-amerikai IP-sek sem tudnak játszani), nem tudom miért nem bővíti területeit az üres foltokra...
Érdekes volt a két béta egyébként, mert bár röpködnek itt a számadatok a rengeteg pályáról és választható autóról, mégis a legtöbben a PT-ben kiismert autókkal nyomultak (cobra, mert ugye az a legjobb sokaknak, cl5 mitsubishi, WRX, cl6 panama, cl7 morello), és a PT-ben szereplő pályákon. Amikor játszani akartam egy miatával vagy a nissannal, vagy a corus GTI vel, akkor senki sem használta, vagy jött a fanyalgás, hogy nem lehet tuningolni vagy nincs rá balansz... Hasonló volt a helyzet a pályákkal...jó-jó próbáljuk ki, aztán menjünk B-roadon, vagy spaghetti 3-on...
Az igazsághoz tartozik, hogy a végleges verziót nem ismerem (levelR), így nem tudom ott mi a helyzet. De a cobra vs. corus megjegyzésből az jön le, hogy hiába a sok autó. -
tomkatomi
tag
válasz
bakosgabor57 #25983 üzenetére
Azt rögtön gondoltam a részedre küldött levelekből, hogy Te már elkezdtél ügyködni...
A szavazásnak nem sok értelmét látom, mert az OB egymaga el tudja (fogja?) dönteni tagjainak létszámával. Sok magyar játékos azt sem tudja, hogy létezik ez a fórum, lehetősége van (lenne) dönteni a kérdésről.
Azt hiszem Pengével és talán Waltzerrel magunkra maradtunk, ami a PT-t illeti (A H.O.T -osokról nem tudok nyilatkozni, mert bár ők is mindennap fönt vannak és játszanak, többnyire saját szobákban).
Én most is jókat játszom a "maradék" simes PéTéssel, bár tény, hogy nagyon kevesen vagyunk, azok nagy része is trükközik.
Az biztos, hogy nem megyek át a másik játékba, inkább akkor majd trükközöm én is, amíg megy a szerver, vagy van játékos (mert mindig akad azért így estefelé). -
tomkatomi
tag
válasz
bakosgabor57 #25790 üzenetére
Számomra kicsit értelmetlen a kettősség, vagy csak fáradt vagyok
"Ez egész egyszerűen azt jelenti, hogy a magyar játékosok ki lesznek tiltva a Project Torque-ból.
Sajnos ennek fényében kell átgondolni, hogy a magyar játékos-közösség mit választ."Ha egyszer a magyar játékosok ki lesznek tiltva, akkor miért kell választani?
Azaz ha nincs PT de van LR akkor hol a választás lehetősége? -
tomkatomi
tag
Ha jól olvastam az aeria fórumon, április 9-én IP-bann lista frissítést csinál az Invictus. Erről tudsz valami pontosat, Paja?
-
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #25729 üzenetére
Akkor elértettem, bocsi
...
De Te is, mert írtam, hogy én még az első változattal játszottam, amikor megjelent. Abban, ha jól tévedek, még volt ghost on (de lehet, hogy mégsem. Régen volt) Nem, nem a ghost offal van bajom, mert rendszeresen megyünk a többiekkel így versenyeket. Ráadásul a béta is ghost offos volt és nem emlékszem, hogy egyszer is nyavalyogtam volna miatta (olyan volt, hogy felhúzott egy-két illető és többet nem mentem velük).
Ami a bajom a Level R-el, azt Paja fogalmazta meg a legjobban...Igen, még talán nem is a pénz számít, amit beleöltem, hanem az idő, stb...stb...
Amíg lesz PT, addig azt fogom/fogjuk (csapat) vinni. Az, hogy mások mit tesznek, vagy nem engem is hidegen hagy. -
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #25725 üzenetére
"A többiek heti 2-3 alkalommal.Bár megsugom mindenki épitgeti a maga kis karrierjét a csunya rossz ghost offos Level R-jében."
Nos, minden nap játszunk, fönt vagyunk mi is, bár nem büszkélkedhetünk olyan népes mezőnnyel, mint az OBHUN. Tegnap pl. Max is bejött hozzánk, aztán szó nélkül lépett, ugyanez a helyzet más (általad említett) magyar tagokkal is. Egyszerűen megszokták, hogy a ti szobátokat keresik...
Mi valamiért kakukktojás lehetünk, mert tőlünk senki nem építget a LevelR-ben semmit. Ugyan regisztrálva vagyok, mert amikor megjelent beregeltem de kb. 5 meccs után delete volt.Egyébként pedig Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
-
tomkatomi
tag
Ha jól értem az eddigi hozzászólásokból, akkor némi trükközés árán bárki játszhat mindkét verzióval. Akkor minek megbolygatni a dolgot?
Több, mint két évet lenyomtam a PT-ben, költöttem is rá eleget...
Részemről PT. Nem valószínű, hogy újra kezdeném a gamigonál.
Az aeria "próbaképpen" miért nem veszi ki egy időre az IP-ban-t, mint a gamigo? -
tomkatomi
tag
Milyen szolgáltatónál van a net-ed? Nekem régebben (UPC-s voltam), a modemhez adott régebbi driver miatt fagyott a PT. Kerestem hozzá újabbat és megszűnt a fagyás...
Vagy próbálj meg régebbi videokártya drivert az Ati-hoz (8-as sorozatút, esetleg a kártyához adottat, de ne a legújabbat)
Egy próbát megér. -
tomkatomi
tag
válasz
bgabor6 #25538 üzenetére
Ha eddig nem kért a Gamigo ghost módot a játékba, nem miattunk fog kérni, valószínű...
A nick átvitele, ha jól emlékszem, korábban lehetséges lett volna, csak a lvl szintekkel variáltak illetve, hogy mindenki csak egy AP-s autót vihet át. Sokan vannak, akiknek ennél több (vagy az összes) AP-s autó megvan, ráadásul sokan fizettek, nem pedig "free" eventeken szerezték az AP-jaikat, amikért megvették az autókat.
Az "emberi" dolgokról már nem is beszélve (ismerősök, stb....)
Egységes, mindenkinek megfelelő döntés nem hiszem, hogy fog születni. (Illetve az lehetne, hogy mindkét verziót használhassa, aki akarja, de mint fentebb Laca említette, ez nem megoldható). -
tomkatomi
tag
Nos, mint rólam is tudják páran, az én kisebbik fiam is játszik ([HUN]Mark... és 12éves), azonban nem olyan stílusban, mint a tiéd. Egyébként elnézést, ha megsértettelek -bár semmi sértőt nem mondtam, csak egy tényt közöltem. Párszor fellökött, míg én vigyáztam rá, mint a hímes tojásra (igaz 1x nyomott egy sorryt), ezért ha lehet kerülöm.
Részemről téma lezárva, nem haragszom rá. -
tomkatomi
tag
A minap nyomtam egy versenyt MaxFecky-vel...íme itt egy szösszenet róla. Ezeket a versenyeket szeretem, amikor egyenlőek a feltételek, az esélyek
Akit érdekel:
Remélem, nem baj, hogy csináltam, felraktam...Szerk:
Ez a jutyub valahogy nem szeret engem...egy-két videót blokkol, egy-kettőn nem engedi a zenét...Néhány országban már most blokkolva van a videó -
tomkatomi
tag
Én is próbáltam eventet csinálni, azoban már ott elvéreztem, hogy nem engedte az "All players" opciót, csak a saját klánomat...
Az előző verzióval nem semmi gondom, ez pedig lefagy sokszor, és lassabban is tölti be nekem a pályákat, mint korábban megszoktam -
tomkatomi
tag
Csak úgy: láttátok már az új SLS AMG mercit?
Schumi jól bevállalta -
tomkatomi
tag
Ezt ismeritek: Az arcokat elnézve itt-ott kaka-pisi minden összejött
KEN BLOCK"...jesus, help me!!!..."
Bocs, ha már volt...
-
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN #24864 üzenetére
Koreában (vagy japánban?) már tesztelték. Meg is van a telepítője, de kulcs hiányában, és hogy a krixkrax-betűket nem nagyon tudom elolvasni, nem lehetett csatlakozni a szerverhez...
Egyébként, ha valami, akkor ez biztosan arcade irányítású lesz - arra van igény szerte a világban. A szimulátorok többnyire kisebb réteget vonzanak. -
tomkatomi
tag
Most írtam le, hogy nincs bugom, erre 15 kört mentem egy 5 körös versenyen, amikor ledobott a szerver és nem tudok újra csatlakozni.... Másnak megy?
-
tomkatomi
tag
Én sem maradok akkor ki a sorból és írok pár dolgot.
(ghost on 10)
Maga a béta tetszik úgy egészében, bár az irányítás szerintem billentyűsöknek rosszabb lett.
Az event calendár hatalmas ötlet, főleg, hogy te magad (illetve a csapatod) is csinálhatsz eventeket (a mostaniakról inkább ne beszéljünk, tegnap elmondtam a véleményem: mindenki agyontrunkolt, fullcsajos gépekkel nyomult (tisztelet a kivételnek, Crea), így jó, hogy lenyomták a magamfajta, hogy mondtad Shephard Hunter? "stock, no BP" fazonokat. De ha ez megmarad esetleg a végleges verzióban, akkor állandóan csak az a pár embőcke fog eventekre járni, aki ezeket finanszírozni tudja/akarja. (gondolom ez is az üzlet része, mármint, hogy vegyák az acc csajokat, stb).
Tudom ez teszt, hát vegyél gyorsan szorzókat, csajokat, minden gyorsító vackot, de ezzel a részével a játéknak nem volt eddig sem probléma. Úgyhogy az eventek számomra nagy csalódást okoztak e téren, nem is megyek többre (tudom, nem is fogok hiányozni senkinek)
Egyébként lehet, hogy egyedül vagyok, de én semmi buggal nem találkoztam, pedig nyomtam pár kört. A pályák jók, bár az englandos koraesti/délutáni pályákon a "lenszfler"effekt ugyan tényleg gyönyörű, de hogy szinte semmit sem látni miatta a pályából(nem hogy a pályán álló autókból), az biztos...ugyanígy "clean sector" , "overtake"...stb feliratok is zavaróak, amikor a képernyő közepére ugrálnak.
Egyébként ezek a 3-90 napos kipróbálási lehetőségek sem rosszak, hiszen most is sokan sírnak, hogy megvették ezt meg azt az autót, és nem jött be...nem lehet eladni? Így most ócsóé kipróbálhatod.
Eladás pedig szerintem sosem lesz a játékban, hiszen akkor mindenki a szabadpiacon szerezné be a cuccokat, nem pedig a kiadónak tejelne...
De hát erre a verzióra nem is igen frissíthetnének, hiszen aeriának nincsenek meg a jogai a japán, német verdákra, stb...nem?
Úgy hirtelen ennyi -
tomkatomi
tag
Nekem az Invictus oldaláról (ahová regelni kell a bétára) 3.5Mb-tel suhant lefelé a teljes fájl (nem a torrent)...Nem telt bele 10 perc és lent volt.
Onnan senki sem próbálta? -
tomkatomi
tag
válasz
Napfénysüti #24469 üzenetére
Tegnap is fent voltunk, nyomtunk pár kört karibabával...igaz, nem quadro-val, hanem corallal, mazdával, hexannal...de nyomhattuk volna quadroval is
-
tomkatomi
tag
válasz
milomi #24453 üzenetére
Nem értem...A shopban minden autó mellett van egy gomb "Teszt" felirattal. Gond nélkül ki tudod próbálni alap, vagy fullosra tuningolva melyik szaggatja szerinted az aszfaltot és azt megveszed...igaz, drag mód tesztelésre nincs lehetőség, de egy hosszú egyenesben (pl circuit,stb) megnézheted a gyorsulását is.
Nem hiszem, hogy sokan játszanak itt drag módban...(legfeljebb farmolás céljából)
Més. Én általában cl2-es szobákban szoktam előfordulni, és ha a másik quadroval jön én is azzal megyek. Szeretem, régen csak az volt, de amikor megjelent a corall, átpártoltam. -
tomkatomi
tag
válasz
milomi #24397 üzenetére
"Sziasztok Valaki adjon már nekem egy normális autót..."
Hát nem tudom...Ha az eddigi szinteddel elérhető autók között nem találsz normális kocsit, amivel van kedved, vagy tudsz játszani (gyűjteni az XP-t, hogy növeld a szinted), akkor rajtad a Panama, vagy az EVO sem igen fog segíteni, mert azokat is megunod hamar...Ez nem az a hipp-hopp játék. Türelemre, barátokra és rengetek versenyre (vagy simdrift, stb) van szükség...Szerintem lépj be egy csapatba, ahol jó meccseket játszhatsz a többiekkel, amíg eléred a szintet a pannihoz, vagy uninstald a játékot és tegyél fel valami olyat, amiben cheat segítségével ki tudod nyitni az összes verdát.A G25-ről meg mindjárt elmondják a véleményüket az illetékesek
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #24018 üzenetére
Nem a fényezés miatt, de én is magam szedtem össze a maxot (szinte csak a kis corallal).
Az utolsó hiányzó 10-nél VeerDo -val mentem, ahol egyet nyertem (+1), egyet vesztettem (-18), egyet megint nyertem(+1)....Akkor kicsit idegesített...
Az más kérdés, hogy a társaknak, ha első vagyok azóta én is átadom a helyet -
tomkatomi
tag
Eddig nem is figyeltem, hogy a különböző body-kitek még plusz adhatnak hozzá a morello tulajdonságaihoz(pl szárny +2 lóerő, másik spoiler előre még+2 lóerő és jobb kezelhetőség...stb). Eddig is így volt, csak én nem vettem észre?
Így van értelme a különböző koloncoknak az autón -
tomkatomi
tag
válasz
Karibaba #23787 üzenetére
=AVNK= nem is, viszont Vergil_ sokszor. Neked már régebb óta max. a ratingod, a sajátjából nem veszített, ha ki is kapott...most meg mivel neki is max. azért marad végig. Vagy Te szimpatikus vagy neki valamiért. Viszont velem is, a fiammal is megcsinálta sokszor korábban, azóta a fiam nem is megy vele.
A görög csapattársammal (ő még csak közelít a max. ratinghoz) 3x indult versenyt, mind a háromszor kilépett, mert vesztésre állt, majd vissza a szobába, amikor a srác végre elhajtotta a p.csába
Ilyen emberek is vannak. -
tomkatomi
tag
válasz
MaxFecky #23779 üzenetére
Vergil_ egy nagyon jó játékos, egyetlen hibája, hogy ha vesztésre áll, sokszor inkább kilép, mint hogy rontsa a ratingját (illetve mivel már azt hiszem neki is max. van, nehogy már kapjon a másik mondjuk +15-öt)... Az adatlapok sokszor bugosak, nem azt mutatják, ami a valóság.
Volt, hogy azt mutatta a szobában az autó adatlapja, hogy stock, közben pedig full volt.
Az arcade-os féktávokra: Ha mondjuk korábban driftelt, vagy CTF-ezett, akkor az autó ugye simVs-ben marad arcade-os viselkedésű, amíg ki nem lépsz a játékból és megint újra be....nem lehet,hogy ez a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest