- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
Creative997 #21498 üzenetére
Vettem észre. Úgy legyorsulnak a bobcat-ek mint a pinty, de eddig csak golf autót találtam. Azt is folyamatosan TA-n.
Fun classos drag volt már rendezve? az is mókás lehetnincs váltó, így teljesen a verseny elején levő kipörgetés alapján dől el minden.
-
Xantomas
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, de egyre jobban élvezem a CTF-et fun kocsival. Bár még csak egy gold rémségem van, de mókás azzal menni a Bobcatek ellen
-
Xantomas
őstag
válasz
ígyvanferi #21346 üzenetére
3 15 körös TA-t nyomtam most vele végig, mindháromban lökdösődött eatdustsucker.
-
Xantomas
őstag
válasz
Ricco_hun #21347 üzenetére
Ricco, van egy új accom, egyszerűen Xantomas1-ként. Xantomas-hun acomat az öcsém használja. Belefér, hogy mindketten a PH Crew tagjai legyünk? (Úgy is jobb nálam)
(#21346) ígyvanferi Ez mikor volt? Csak azért mert ma én is indultam egy 60 körös TA-t és a felénél ki is léptem, mert ugyan ez a két kis görény idegelt fel.
Basszus, ha lökdösődni akarnak, miért nem CTF-et játszanak? Az még több pontot is ad. Bőven 1200-1300 RP/XP-t szedek össze minden 300 seces CTF után, a hülye lökdösődők miatt meg egy 5 körös TA-ban van hogy csak 200-at. -
Xantomas
őstag
Más az, mikor előzgetjük egymást, és hozzuk vissza a lemaradást azt első körben történt dolgok miatt, de megint más, hogy a nutórikus lökdösőket, nem engedem magam mellé, mert ha megelőz, vagy mellém kerül, akkor kampec, mert tol fel a falra, vagy a ki fűre. Én miért tudom megelőzni a másikat szélárnyékban hajtva, nem full gázzal, majd kiugorva padlóval, úgy, hogy ne koccoljam le?
Ne érts félre, imádom a jó fair futamokat, ahol egymást előzgetjük folyamatosan, de ha nem tud megelőzni, akkor igenis vegyen vissza a gázból, és támadjon a másik oldalról. Az életben sem megy másként. Ja hogy itt nem hal bele...Egy jó partnerrel én is minden további nélkül megyek 0:58-as köridőket, nem azzal van a baj. Hanem a suta kis tökmagokkal, akik csak arra hajtanak, hogy eltiporjanak mindenkit, és úgy kerüljenek az élre 3-400m-es előnnyel.
(#21336) ígyvanferi
Rockyban egyedül 1:00:110, szélárnyékban húzva a másikat valahogy 0:58:3xx De 3 haverral most készülünk arra, hogy 4-en egymás mögött felsorakozva, a leghátsó mindig megy előre. Így mekkora időt tudunk összehozni. -
Xantomas
őstag
válasz
ígyvanferi #21326 üzenetére
Én is megszerettem a TA-t, csak páran teljesen elfelejtik, hogy pont az lenne a lényege, hogy folyamatosan véded a mögötted jövőnek a szélárnyékból való támadását. Ehelyett jön-jön mögötted a szélárnyékban, látod, hogy a kis zöld nyíl kezd oldalra menni, tehát manőverbe kezd, erre elhúzod egy picit a kormányt, hogy ne előzzön, helyette lassítson. Még szép, hogy beléd megy. Vagy hátulról, vagy mégjobban kihúzza oldalra, és megpróbál kiforgatni.
Ha meg volt annyira ügyes, hogy vette a lapot, és hirtelen a másik irányból előz ki, akkor mikor melléd ér, megtorlásként felken a falra, vagy belök a box utcába.Mod: mindezt úgy, hogy több körön folyamatosan jobb időket mész mint ő.
Majd mikor visszaelőzöd, az első kísérletedkor szintén félre lök. -
Xantomas
őstag
válasz
UnConnecteD #21315 üzenetére
Nekem már teljesen ki van a...
Nincs olyan verseny, hogy valaki ne lökdösődne.
Ha megyünk valakivel egy tényleg durván jó futamot, mm-re ugyan azon az íveken, blokkolva a másikat, de végig szélárnyékban maradva, az első adódó hosszú egyenes vége előtt kiugrani mögüle, és megelőzve, akkor biztos, hogy az első kanyarban ki fog forgatni, vagy beléd jön hátulról.Folyamatosan dobálja nekem a Fogaskerekes kis ablakot, majd dob a login képernyőre.
Kurzor szintén eltűnik.
CTF-et nem tudok egy normálisat menni, mert laggol, de akár 15 másodperceket is.
Explorer módban szintén. Megyek át a bogyókon, erre nem veszi fel, majd pár pillanat mulva a másknak egy tonnányi pontja van.Belevágtak megint valamelyik Európa-Amerika Üvegszálba, vagy mi a fene van, hogy ilyen durva csúszás van?
-
Xantomas
őstag
válasz
Bazzzs #21116 üzenetére
Offline gyakorlás is beleszámít. Megkaptam a giftként a kulcsokat
Ma mentem 4 futamot. Ebből 2-t úgy buktam el, hogy 3 körben végig vezettem, utolsóban elrontottam egy kanyart csúnyán, és beértek. Egy következő kanyarban beért, és mikor fékeztem, hátulról belém jött, és felkent a falra, a többi meg szépen elment.
Arról nem is beszélek, hogy mindegyik versenyben az a minimum, hogy a rajtnál valakit biztos kiforgatnak...
Arcadban nem lehet ghost módban menni? Úgy már lehetne fair playt játszani. CTF-ben tényleg jó móka lökdösődés, de versenyen parasztság. Vagy akkor verseny után legyen fizetős a javítás.
Offline módban nincsenek botok? -
-
Xantomas
őstag
Tegnapelőtt telepítettem fel a játékot, de csak tegnap próbáltam ki. Nekem tetszik, de ahogy olvasgatom a topikot, és megy a fizessünk minden apró izéért bakkártyával, kezd egy kicsit kiábrándító lenni.
Kb 2 éve nem játszottam semmivel win alatt, így a gép fejlesztése is elmaradt, de egy 2800+-os barton, 2GB DDR , GF6600 alatt egész tűrhetően fut 800*600-as felbontáson, minden minimumra véve.Eddig Level4-en vagyok, offline módban játszadozom, csináltam pár missont, de elfogytak a kulcsok. Hogy 7500 xp-t kell szerezni, vagy 75Mérföldet kell egy kulcsért levezetni, azt értem, de hogy 127 km után miért nem adott még kulcsot azt már nem. Vagy csak az effektive online versenyben levezetett mérföldek számítanak? Mert az nem sok volt.
Ha egy szobába jelentkezek, akkor vagy a verseny betöltésekor kitesznek, mert hogy túl lassan tölt be a csík, vagy szimplán túl sokan vannak, és én lépek ki, mert 4nél több plusz versenyzőnél már érezhetően belassul az egész.
Azt írtátok, hogy lassabb gépekkel a VS mód az ideális, de kevés ponttal nem indulhatook, mert nem aktív a mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest