Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a helyzet, hogy most sem jó (teljesképernyős módban sem), úgyhogy betudom ezt a Rumblepad hibájának.
TeamCTF és RTF van. A TeamCTF-et anno nem így álmodtuk meg, most az a cél hogy jól belerohanj az ellenfelekbe. Régen úgy játszottuk, hogy csak akadályozni lehetett a másik felet, de pl. a pálya másik feléből belerohanni tilos volt.
Na mindegy, majd próbálgatom, ha lesznek fent emberek. -
-
Így.
Nem állítom hogy 100%-os a gamepad, de a beállításainál látszik, hogy működik a balra kormányzás mindkét analóg karnál (igaz nem 100%-ig). A PT-ben először a bal oldali kar volt a "kormány", aztán felcseréltem, de úgy még rosszabb.
Billentyűzettel megy, de attól elszoktam.
A többi játékban hibátlanul működik (TDU, Track Mania, Dirt2 demo).Igen, már próbáltam kitörölni a játék controls mappájából a fájlt, de nem segített semmit.
-
Lehet... Szívesen látnám viszont a régi játékot (1,5 évvel ezelőtti állapot) és azt a közösséget.
Lvl 35 voltam, single módban hova lehet ezt tovább fejleszteni? A küldetésekből az életben nem jönne össze annyi XP, hogy szintet lehessen lépni emberi időn belül.Más: Nem lehet normálisan balra kanyarodni még mindig. Se billentyűzettel, se gamepaddel. Igaz, hogy kicsit szét van már hajtva szegény gamepad, de más játékban ez a jelenség nem jelentkezett még.
-
válasz
DF_zwo #26592 üzenetére
Sehogy. Az egy teljesen külön autó. Vedd meg külön, ha jól emlékszem 34k RP-be kerül, abszolút olcsó, de ezt nem lehet tuningolni.
A D1 Hexan csak Drift módban használható, a Hexan pedig az összes többiben (Driftben is).Más: Me beléptem. CTF-ben próbáltam ki magam rögtön és meglepő módon nem szaggatott. Aztán jött a Circuit pálya, ott teljes katasztrófa, használhatatlan a játék. A szerveren volt összesen kb. 50 ember (lehet sokat mondtam). A klánból amihez tartoztam 47 emberből 38 kilépett és a főnök is 130+ napja járt a játékban.
Meghalt a PT, ezt csúnyán elrontották... A Level-R-t meg ezek után nincs kedvem kipróbálni. -
Srácok, töröltem a játékot (egyelőre csak az egyik particióról), ezentúl valószínűleg nem fogok feltűnni, vagy csak nagyon ritkán. Indokolni is tudnám, de röviden csak annyi, hogy már nem olyan, mint volt és nem nyújt semmi élvezetet, csak bosszúságot.
Köszönet az eddigi versenyekért és eventekért mindenkinek, akivel valaha is versenyeztem! -
válasz
mocyka85 #21304 üzenetére
"Végigolvastam az összes hozzászólást" - ~58 óra alatt (pihenés nélkül) át is olvasható az egész, ha minden hozzászólásra 10 másodpercet számolok.
A kulcsok az elején a kezdéshez szolgáltak, ideje lesz versenyezni is. Mivel a játék egy MMORG (massively multiplayer online racing game), ezért a neten kell vele játszani.
Minden 7000XP után jár egy piros kulcs és minden megtett 75 mérföld után jár egy sárga. Ezekkel oldhatóak fel a Mission-ök, amik csak azért vannak a játékban, hogy ki lehessen kapcsolódni két verseny között.
Ezt minden 200-adik hozzászólásban megkérdezi valaki és szoktunk is rá válaszolni. Tehát nem olvastad el az összes hozzászólást.AP-t venni lehet pénzért (valódi pénzért), néhány autó (a license-eltek) csak AP-ért vehető meg. AP-t lehet nyerni a hivatalok fórumon meghirdetett versenyeken, vagy a játékban a Challange játékmódban (nagyon keveset lehet itt kapni).
RP-t minden egyes verseny után kapsz, akármilyen módban mész. Elég sok autó RP-vel is megvásárolható. A kezdő autókat nem szabad megvenni, elég ha a kezdő autóddal tolod egy darabig, aztán ahogy kapod a kulcsokat, úgy oldhatod fel a Mission-öket. Ezekből a feladatokból nyerhető Kawana, Lion, Wizz és Corus is.Eléggé processzor éhes a játék, én ezt tapasztaltam. E2180-on (dupla magos!) alapjáraton (2GHz) szaggat, 3GHz-re húzva viszont már nem. Egy sima P4-es proci nem túl erős, de még éppen elég. Videókártyából elég egy 7300GT is, azon már viszonylag normálisan megy (közepes minőségben). A 6600GT picivel a 7300GT alatt van teljesítményben, tehát low és medium beállításokkal szerintem szépen kell mennie. Ha 8 játékos szobába mész, akkor javaslom inkább low-ra állítani, mert akkor csúnyán tud szaggatni.
-
válasz
daniel1996 #21015 üzenetére
Szívesen válaszolunk, ha megértjük a kérdést.
"Csak azért kérdem mert többet taliztam hacket mint norma vidit.." - Ember legyen a talpán, aki ezt megérti. Elhisszük, hogy divatos a rövidítés, de nem kell mindent megcsonkítani.Vannak benne Mission-ök, amiket megéri csinálni. Érdemes ezzel indítani (kezdéskor 10 kulcsot kapsz, amivel feloldhatod a feladatokat) és csak ez után belefogni az online versenyzésbe.
Sárga kulcs 75 megtett mérföldenként, piros kulcs minden megszerzett 7000XP után. Zöld kulcs explorerben (ritkán), Skeleton key a boltban vásárolható.
AP-t pénzért vehetsz, RP-t versenyekért kapsz. -
válasz
daniel1996 #21010 üzenetére
Nincs a játékban cheat, nincs hozzá hack, semmiféle csalás nincs a játékhoz. Ennyiből jó...
Most már a sim driftelés és az explorer kombózás sem fizet úgy, lassan lehet csak fejlődni. Két hónap alatt a másodlagos játékosomat 19-es szintig vittem. Csak Drift módban használom, meg Class 1-es CTF-re.Magyar mentalitás? Ha nem vagyok olyan ügyes, mint a többiek, akkor csalok? Ne csináljuk már ezt...
-
válasz
[HUN]-Kisa #20807 üzenetére
Keress rá, elég bonyolult játék volt. Itt írtunk róla a topikban anno...
-
Akkor nem szóltam... Nem tudom így mire értették a csalást, csak az volt kiírva, ha valakit azon kapnak, repül. Server Message-ként terjedt pár napja.
Szóval akkor további jó fánkolást mindenkinek!
UnConnecteD: Ezek szerint igen, viszont akkor meg nem értem mit értenek csalás alatt. Majd megérdeklődöm, ha kedvem lesz felmenni...
-
-
válasz
Bazzzs #20735 üzenetére
Elvileg a GM-ek belelátnak anélkül, hogy csatlakoznának a szobához. Hogy ezt elrettentés miatt mondják vagy sem, én nem kísérteném a sorsot.
Ha bárkit meglátnak fánkolni Sim-ben, akkor repül. Ha crew tag, akkor a crew is repül vele együtt. Egyszerű...
Ha valaki SimDriftelni akar, akkor menjen végig a pályán, próbáljon meg minél több PD-t csinálni a kanyarokban, de ne álljon le egy helyen fánkolni, mert azt nem lehet.Paja úgy látszik most nem túl aktív, bár nem is csoda, nyár van, ilyenkor csak az marad otthon aki...
-
válasz
UnConnecteD #20733 üzenetére
Volt pár crew, akik úgy próbáltak az élre kerülni, hogy az összes elérhető játékost beszervezték aki ráért, bementek CTF-be, csináltak egy szobát, elindították, aztán ott álltak bent... Ugrálgattak, stuntokat csináltak, hogy azért mégse legyen unalmas, de a zászlót fel sem vették. Legtöbbször a Construction pályán voltak, mert ott lehet olyat játszani, hogy felmennek valamelyik tetőre és onnan lökdösik le egymást.
Persze a játék úgy észlelte, hogy ők töltik a legtöbb időt a pályán, tehát őket írta be a KOTH címke mellé.
Ezt most már figyelik, akit ilyenen kapnak, ban-t kap.
-
Valóban betiltották a fánkolást SimVS-ben? Nem mintha olyan nagy fánkoló lettem volna eddig, de tetszik hogy odafigyelnek az ilyenekre. Minél több időt tölt a crew az adott pályán, annál több pontot szerez, ezzel ők vezethetik a KOTH listát. Amit sajnos CTF-ben is csinálnak (csináltak) rengetegen, ott szerencsére ugyanígy betiltották. Akit meglátnak ilyeneket csinálni, repül.
-
Tudom, láttam is délelőtt a kiírást, de ha belemerülök a játékba (ami manapság ritka), akkor nem az órát figyelem. Pont akkor rakta ki az "5:00 minutes remaining" figyelmeztetést, amikor éppen betöltött a 10 perces CTF meccs.
Arcade: Annyira népszerű, hogy a sok Level0 újonc most ott bontogathatja szárnyait. Sikerült CTF-ben felborulnom az Airport pályán egy kézifékes kanyarral. Csak nevetni tudtam rajta kínomban... Persze a zászló is nálam volt.
Ha minden igaz, sikerül majd visszaszerezni a Sim fizikát CTF-hez, talán 2 héten belül.
-
Server will shut down in 5:00 minutes
Szakadjon rájuk az ég, hogy nem tudnak egy negyed órás figyelmeztetőt kitenni.
-
Nem tudom hogy egyáltalán megérné-e neki, vagy be tudná-e bizonyítani hitelesen az igazát, de sosem könnyű a jogi út...
Ahogy látom olyan "szardobálás" féleség megy mindkét fél részéről. Az Aeria azt mondja hogy az Invictus akarta lecserélni a fizikát CTF-ben és SimVS-ben, mert az Ázsiai piacnak erre van igénye (nem értem mit keres a PT az ázsiai piacon, ott elvileg LevelR néven fut). Az Invictus fanok pedig azt mondják hogy az Aeria milyen szemét, mert lehúzza az embereket, a pénzükért cserébe egyáltalán semmit, vagy csak nagyon keveset ad. Nincsenek már akkor Rush-ok mint régen.Hogy kinek van igaza, azt kívülről (játékos szemszögből) nem lehet eldönteni.
Szidják itt az ingyenélő versenyzőket is, hogy miért nem képesek fizetni legalább egy 1000-2000AP-nyi dollárt. Ezzel azért gondolom számoltak a fejlesztők és a kiadó is, hogy mi lesz akkor, ha valaki(k) az ingyenes játékot tényleg minden költségektől mentesen szeretnék használni. Eleinte tetszett nekik, nem nézték annyira rossz szemmel, de mára már elhatalmasodott a megélhetési harc és mindenképpen szeretnének a játékosokból "kicsalni" egy kis pénzt. Van aki fizet, van aki távozik...
1, maximum 2 évig fenntartják a játékot, aztán vége lesz, lekapcsolják a szervert és kész. Minden véget ér egyszer. Lehet kapunk egy új játékot helyette, lehet nem...Akik ingyen éltek eddig, azok jól tették, nem vesztenek semmit.
OFF off -
-
Bedühödtem én is, úgy döntöttem nem lépek be addig ilyen szobákba. Szörnyű hogy ezzel a lépéssel egy újabb szabad utat nyitottak a nyamvadt "csalóknak". Igazából azt sem értem, miért kellenek a játékba backpack cuccok. Akik nem élnek vele, azokat csak bosszantja ha más aljas módon töltésnél beteszi őket a szatyorba, akik pedig használják, azok meg röhögnek a markukba és azt hiszik hogy ők milyen jól tudnak teljesíteni a játékban.
MaciG: Szerintem 1500-ra gondolt... Valóban nem sok. Jó lenne kiegyensúlyozni az egyes módok közti különbséget, mert a legjobb CTF meccs is 1800-2000RP-t fizet.
-
válasz
csabeszka12 #20530 üzenetére
Teljesen normális. A letöltött installáló cirka 1,5GB, a játék feltelepítve pedig 3,83GB, tehát elég sok cuccot le kell markolnia a netről. A neted sebességétől függ meddig tart az update, 4-5 óra reális érték szokott lenni...
Leírások amiket érdemes elolvasni.
Ahhoz hogy majd be tudj lépni, regisztrálni kell az aeria oldalán, ezek után léphetsz csak majd be a játékba.
-
válasz
csabeszka12 #20525 üzenetére
-
válasz
SylarHUN #20515 üzenetére
Már megint szóba került ez a "cockpit"... Az írásban is volt szó róla, hogy nem azért mozog ennyire a kabin, mert azt akarja mutatni hogy mennyire dől be az autó a kanyarban vagy hogy mennyire bukik be fékezésnél.
Az egész az erőket szimulálja. Látszik is hogy a vezető szemszögéből minden statikus, nem mozdul. Ő belülről csak azt látja, hogy folyamatosan előtte van a képernyő (tehát kinéz előre a szélvédőn kereszül), az ülésben végig "hátradőlhet", be van kötve, nem esik ki belőle.
Az erőket pedig csak így lehet szimulálni. Gondoljatok bele, egyszerű... -
Járunk még egy haláltáncot a CTF fölött a csapattal. Még egy darabig biztos játékban maradunk, számolni kell velünk.
Tervben volt egy CTF liga házon belül, de elég sok tag közben kilépett, úgyhogy ez a liga törölve lett. Közben beütött az irányítás változtatás is (Fiona), még kevesebben leszünk. Viszont szerveződnek az új csapatok, ez valamennyire bíztató.
bome-vel egész jó meccseket lehet nyomni, mostanában jól elpicsázott mert bénáztam a WRX-szel.Idiótákkal és backpacker-ekkel nem állok le továbbra sem. Valamint nem érdemes olyan szobába belépni, ahol 5-nél többen vannak. Ez eddig is valamennyire igaz volt, de most mégjobban érvényesül, mert borzasztó lett a "fizika".
-
-
Egészen jól sikerült ez a kis Gymkhana event.
gridghost ment egy 1:28-as időt, ami elég durva, ezzel el is verte a mezőnyt megszerezvén az első helyet.
A második hely 3 ember között oszlik el (1:31-es idő): TNA, Power és sasvillamad
A harmadik helyen talán crazy_simba végzett 1:32-vel.Sajnos így elsőre (és utoljára) 1:34-et futottam, de annyira nem rossz ez.
mian jövő hétre is ígért egy újabb gym eventet, csak a Hangárba.
(ez még nem hivatalos)
-
válasz
Bandi18 #20282 üzenetére
"Elfogytak a kulcsok" - MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game), tehát nagggyon durrrván onlány versenyzős játék. Szóval versenyezni kellene, online játékosok ellen. Arcade módban (vagy lehet gyűjtögetni az Explorer-ben), class1-es ellenfelekkel.
Piros kulcs 7000XP-nként, sárga kulcs 75 megtett mérföldenként.
Application formot kell venni a vezetői vizsgához, ami kb. 5 szintenként esedékes (amikor kell, akkor pirosan villog a License gomb). A form megvásárolható a shopban, 1400RP-be kerül.Van valahol egy jó kis leírás az egészről kezdőknek, a nélkül nem érdemes elkezdeni. Korábban linkelték...
MOD: Lekéstem... -
Igen, arcade volt annyiból hogy ütközésnél nem tört szét az autó (régen még ez is máshogy volt, ha jól rémlik). De hogy a kezelhetőséget is megvariálják, az lehet hogy sok lesz nekem... Arcade versenyekre is csak azért nem nézek be, mert nem tudom elviselni a kamera himbálózását; nagyon idegesítő.
Majd megszokjuk (vagy megszökünk). -
Érdekes, eddig mintha mutatta volna replay alatt is a teljes nevet klánnal együtt... Rosszul emlékeztem...
"miért még ki az? vagy ezt most kire érted?" - Csak úgy megemlítettem. Nálunk elég sok női tag van a csapatban, mindegyikük elég jól versenyzik. Én meglepőnek találom hogy az efféle játék leköti őket. Valamint a teljesítményük is meglepő, minden elismerésem nekik (nektek, kedves hölgy versenyzők).
Videókat azért majd válogasd ki, kerüld azokat amiben valamelyik játékos erősen laggol.
-
válasz
zyzygabesz #19952 üzenetére
Lionod van és kaptál egy újabb Liont... Minek legyen kettő belőle? Ezért nem engedi.
-
válasz
UnConnecteD #19933 üzenetére
Próba másik böngészőből?
Aki már felhasználta a kulcsot ezen az event-en, annak ezt írja ki:
The key ****-****-****-**** has already been used on this event.
-
válasz
jericho69 #19929 üzenetére
AP mennyisége osztva 100-zal. Mivel 1000AP 10$-ba kerül, ezért pl. egy 1600AP-ért kapható autó 16$-ba kerül. Vagy lehet nyerni eventeken AP-t... Az utalásról, vásárlásról majd a többiek szólnak pár szót.
Én még nem fizettem a játékért, nem is fogok úgy érzem. Így is nagyon jól el lehet lenni vele. -
válasz
Creative997 #19873 üzenetére
Arnis... Rajta nem csodálkozom, a legmegszállottabb CTF játékos. Meg egyben a legjobb is.
Jobb napokon ha 1v1-be megyek vele 100-200 ponttal lemaradok mögötte. Ha csapatba verődik valakivel, még annyira sem lehet legyőzni. Jól tolják...
Jóban vagyunk velük (HW-sek), néha van pár jó team CTF partink. -
válasz
bumbalaci55 #19867 üzenetére
Fel lehet vetni szavazást. Van rá egy parancs, beírod a chat ablakba és a többiek szavazhatnak. Ötletes, többször használtuk már mi is. Én nem tudom mi a parancs hozzá, de a fórumban meg lehet keresni.
Ha egy crew versenyezni szeretne, feldobnak egy szavazást, eldöntik melyik pálya legyen a következő, vagy hány kör legyen, ilyenek. Hasznos... -
válasz
Mariann294 #19855 üzenetére
Panelban lakik és az ott lakóknak vannak ilyen csomagjaik. Ez a LAN Net...
20M/10M (2500Ft), 30M/20M (3500Ft), 50M/25M (4500Ft)
Digi szolgáltatja, persze kábelen csak 4M/1M-t adnak max. -
válasz
UnConnecteD #19849 üzenetére
Azt jelzi, hogy mennyire elégedettek az adott szolgáltatóval az ügyfelek. Lehet értékelni a szolgáltatót.
Nekem Torontoba ezt méri.
Budapestre pedig ezt. -
válasz
fekeandras #19841 üzenetére
A ping a játékokban nem attól függ, hogy mennyit mérsz a Speedtest-tel a budapesti szerverre. A PT szerverei nem Magyarországon vannak, de talán még csak nem is Európában. Nézz meg egy mérést Ausztráliába, USA-ba, Angliába. Sehol nem lesz a ping 10ms. (Valamint a szerver terheltségétől is függnek a dolgok.)
#19843: befojásol jajj -
válasz
csny75 #19793 üzenetére
A .../Project Torque/save/controls mappában meg kell nézni a három fájlt, hogy nem lettek-e véletlenül írásvédetté téve. Ha írásvédettek, akkor meg kell szüntetni a védettséget.
Ha így sem működne, akkor kitörölni mindegyik fájlt ebben a mappában (controls), elindítani a játékot és beállítani újra az irányítást.
fekeandras: Én egy Dual Action gamepad-et nyúzok már fél éve (használtan vettem egy 500-asért). Sokat kibír, ezt garantálom. Repült már, csavarodott, asztal szélének ütközött rosszabb napokon.
-
Nem tudom milyen frissítést hoztak ki mai napra virradóan (bár mondjuk nekem már március 6-óta nem updatelt), de nem indul el a PT. Bejön a kis szárnyas ikon, aztán Microsoft Error Reporting. Semmi hibaüzenet... Mindkét telepítés ezt csinálja.
MOD: Nem szóltam. Ezt a sz..t, magától megjavult. -
válasz
Bazzzs #19754 üzenetére
Az volt a feladat, hogy meg kellett keresni a linkeket, amik a játékok fórumában volt elrejtve. Minden egyes játék fórumában egy-egy városra mutató link volt elhelyezve.
A csel az benne, hogy nem postol Jonghost új hozzászólást a topikokba, hanem kiválaszott egy-egy hozzászólást és moderátorként azokat módosította (például).Nagyon nehezen találtam meg a linkeket. Az utolsó még nincs meg, de lehet nem is találom meg.
Nincs benne logika, csak a keresésen múlik minden (meg a figyelmen). -
Egyszerűen nem találtam meg a linket/linkeket. A játékban elértem a 10-es szintet, de a fórumban nem találom... Már kihullott a hajam... Pedig már minden kulcsszóval kerestem...
Az összes játék fórumát átlapoztam, de már golyózik a szemem.
Esetleg ha valakinek sikerül legalább egy várossal tovább lépni, az megoszhatná hogy mit keressek. -
válasz
Mariann294 #19671 üzenetére
Valami linkeket kellene megkeresni, ha jól értem... Kattintgatok már én is egy ideje, de még mindig Las Vegasban vagyok.
-
Mert az volt a kiírás szerint a feladat, hogy olyan képet küldjünk be, amin az a hely látszik, ahol szívesen eltöltenénk a tavaszi szünetet (már akinek van, persze). Fej nélkül én nem érezném jól magam, azt hiszem...
Fejjel lefelé egy másik autón is kevésbé komfortos érzés...
-
-
Vajon a tavaszi screenshot versenynek lesz valaha eredménye...?
Április 6. óta semmi fejlemény, mintha elfelejtették volna az egészet.
Tudom hogy 183 elfogadható pályázat volt, de ha napi 10-et átnéznek, akkor már mostanra nagyjából meg is lehetne az eredmény. -
Egy gyors kérdés?
Az hogy lehet, hogy nálam az utolsó build március 6-ai?
Azóta egyszerűen nem frissített, pedig szerintem kellett volna. A játékba simán beenged, nagyobb hibákat nem tapasztaltam, csak a szokásos bugokat. Valamint a Circut Destruction Zone-on (CTF) néha nem tölti be csak a pályát (a környező fák és egyebek lemaradnak). -
Valami új patchet emlegetnek a system chat-ben. 1,2GB új tartalom és autó eladás. Ezt rebesgetik... Igaz ez? Nálam nem volt frissítés már március 6-óta.
-
Köszönöm a bíztatást! Akkor kap egy barnát a fejére az illető...
-
Amint egy kicsit is elkezd fejlődni az ember a játékban, úgy jönnek a "csaló vagy" és "rohadjál meg" privátok? Nem értem.
Felnéztem délelőtt, nyitottam egy barátságos CTF szobát, jöttek-mentek az emberek, volt pár jó meccs. Egyik egy Tokyo Parking Area CTF volt, benne volt többek közt body-r és MeJaT@. Utána volt egy ugyanezekkel a Hangar-ban. Majd kiléptek, újak jöttek a helyükre. Majd kapom a privátot body-r-től:
Valami érthetelen nyelven írta, talán oroszul (mert az RRT csapat orosz).Ha jelent, akkor sincs semmi félnivalóm, tudom hogy semmi olyat nem tettem, ami sértő, bántó vagy csalás lenne. Acc girl nem volt rajtam, Backpack sem, egyszerűen csak nyomom az gázt és kanyargok, erre megvádolnak csalással. Azt megértem hogy valaki esetleg szól hogy laggolok (ritkán, de előfordul), de azt nem szeretem amikor vádaskodnak. Nagyon nem...
Ja, és ráadásul ratinget sem számolt a szoba, úgyhogy még ezért sem kellett aggódnia...
-
kisA: Vezetés közben nem tudok neked válaszolni, bármit is szeretnél kérdezni. Ha teljes méretűre teszed a beszélgetési ablakot, akkor jobb oldalon látszik hogy Vezetek. Egy kis kormány ikon jelzi, ha jól emlékszem. Ergo mindkét kezem foglalt és a szemem is az úton van.
Köszönöm megértésed! -
12 új pálya került be ha jól látom az England pályára, de egyelőre még zárva vannak, nem lehet rajtuk menni.
East short course + reverse, North half course + reverse, Monkey head + reverse, CCW River Sprint, River Sprint, Northern Sprint, Chase the plane, CW B-Road Sprint, CCW B-Road Sprint.A sprint pályák elég hosszúak, valószínűleg Wangan stílusú pályák lesznek.
Jónak ígérkezik. Jöhetne már a Long and Twisty #2 is.. Már régóta rajta van a listán. -
válasz
Mariann294 #19207 üzenetére
Egy CTF fun partiban benne lennék, de nem most... Mondjuk estefelé...
Panamával, Buggyval és Spiedoval tudnék csak beszállni. -
válasz
Mariann294 #18779 üzenetére
Óó, én láttam is azt a képet, mert végignéztem az aeria fórum postjait. Csak nem esett le hogy az a te képed.
Különleges helyen van és az átlós szerkesztés is jót tesz a képnek. Szerintem jól sikerült.
Én még nem döntöttem, de áprilisig még van idő...[HUN]Dani: Nekem az első és a negyedik tetszik a tieid közül.
-
Üdv!
Ez a tavaszi szünetes contest megfogott, gondoltam készítek rá pár képet. Azt írták vágás még belefér, remélem még az elforgatás is (csak egyet fogattam el).
8 közül nem tudok dönteni.serpentine 1 | serpentine 2 | vízimalom 1 | vízimalom 2 | padok | tájkép | levegőben | patakban
-
Mai e-mailben volt...
Calling all Crews and Racers!
IGN and Aeria Games are teaming up to celebrate the latest major update to Project Torque by giving away lots of valuable FREE gifts!
Kaptunk pár ingyen ajándékot, végre.A 10 Pack of Double RP (Doubles your RP reward for 10 races)
A 10 pack of Flaming Skid Marks (General Racing Item)
A 10 pack of Inixo's Additive (Thunder Alley Item)
A 10 Pack of Magnet (Explorer Mode Item)
A 10 Pack of Extra Shield (Capture the Flag Mode Item)
A 10 pack of Tires level 1 (General Racing Item)
1 Green key - Able to Accomplish any mission, task or drivers challengeNew features & content under development:
- Crew dueling, ranking and prestige system with king of the hill rewards!
- New quick start racing system
- New XP/RP earning system (erre aztán várhatunk...) -
-
válasz
Creative997 #16792 üzenetére
Elég rendesen megváltozott, én is úgy vettem észre.
Kanyarodás ügyileg túlkormányzottabb lett (balance-szal is), a fokozatok mintha rövidebbek lennének (főleg a 3.)
F3 nézetből a motorhangja a régi, külső (F5) nézetből pedig a felső tartományban sokkal magasabb hangot ad.
3-as szintű upgrade van az enyémen, de még szokni kell.Sim Driftet is mentem ma a Quadro-val és meglepő volt. Jobban csúszik keresztben, nehezebb megfogni. Lassabban kell menni, hogy ne csússzon ki az ember. Perfect Drift-et "könnyebben" ad, mint ezelőtt. Nem kell annyira sokáig csúsztatni és nem is kell akkora szögekben fordulni. Más lett a játék...
A grafika is fejlesztve lett, picit részletesebb a táj, bár ezt csak utólag vettem észre. Mud-on az őszi táj sokat javult, England-on az út szélén több a lehullott falevél.
-
[pH]Sanye[HUN]-tól (ha jól emlékszem) elnézést kérek, de hát pont akkor halt be a szerver amikor versenyeztünk.
Döntöttem ma pár WR-t, elég is volt mára... lev29 elérve, most nem szenvedek tovább.
7,7millió XP-s arccal találkoztam ma, de szegény nem tudott tovább lépni.
-
Amit eddig észrevettem ezeken felül:
- A Reset újratesz a pályára, de már nem javít meg. Külön kell még egy Repair-t is ráereszteni, ha összetörjük magunkat.
- Versenyek után szeret lefagyni a játék... Pörög a töltés ikonka, de semmi nem történik. -
Már beindult a szerver...
-
válasz
[HUN]-Kisa #9663 üzenetére
Kép gombra nyomsz, bemásolod a kis kép címét. Ez lesz belőle
[ IMG:http://kis_kep_cime][/IMG]
Aztán kijelőlöd az egészet, rányomsz a link gombra és beilleszted a nagy kép linkjét.
[ L:http://nagy_kep_linkje][ IMG:http://kis_kep_cime][/IMG][/L]
Ennyi. -
válasz
SylarHUN #9626 üzenetére
Most lesz vége az Explorer tourney-nek... Bejutottam a Finals-ba, de betöltésnél ismét elszállt a netem, úgyhogy már csak kívülről néztem végig... Lehet nem nyertem volna, de akkor is... Megőrülök ettől a sz@r nettől...
Drag tényleg halott, nem értem miért... Explorerben is 20-40 max 60 ember szokott lenni. Arcade-ben alig látni valakit... Én meg későn bukkantam a játékra... Úgyhogy lehet abba is hagyom, vagy csak néha-néha nézek majd be. 06.30-án kezdtem, level 17-ig jutottam, de mivel ilyen kevesen vannak, valahogy nem motivál. Az összes rekordot a csúcsra járatták, megdönteni csak fullos autókkal és max. ügyességgel lehet (Meg csalással... 16sec a Tokyo-i Wangan? versenyen...
).
A bejelentkező csaj meg olyan mint a Bódi Szilvi...
-
Tudja valaki, hogy pontosan magyar idő szerint mikor kezdődik az Explorer tourney?
2:30 PM PDT, az elvileg 23:30 itteni idő szerint, de nagyon nem vágom, pedig már az összes létező world clock convertert kipróbáltam.
MOD: És hogy zajlik egy ilyen? Úgy értem nyilván nem minden jeletkező egyszerre indul, hanem be van osztva. Néztem a táblázatot, de még csak pár név van beírva. Ha sorra kerülök, akkor valaki értesít, vagy én tartsam számon hogy mikor is kellene jönnöm...?
-
válasz
Fred K. #9368 üzenetére
Megpróbálok akkor valami upgrade-et vásárolni, mert így még egy járókeretes mama is gyorsabb nálam...
Mondom, én ma kezdtem, eddig ennyit szedtem össze. Explorerben eddig 63 volt a csúcsom... Egyelőre ott kaptam a legtöbb RP-t.
Na majd még éjfél után benézek a Shopba..PaJa1: Áhhá... Akkor a fórumba is be kell néznem majd.
Nem tudtam hol hirdetik meg ezeket a speckó versenyeket. Ticketet is venni kell, ugye (legalább is mintha láttam volna a Shopban...)?
Köszönöm a segítséget!
-
Hát srácok...
Én még mindig nem látom át ezt a játékot teljesen.Már kezdem megszokni a kezelést, szerezgetem a pontokat (már amiket meg lehet szerezni).
Ma kezdtem, eddig stat: Level10, 14496 XP, 94% reliability, 15840 RP, 0 AP, 5:42:35 on the roadDe ezt az AP dolgot nem értem. Azt sejtem, hogy azért nem ad AP-t, mert meg kéne venni (mivel ingyenes a játék, ebből próbálják behozni a költségeit), viszont nyerni is lehet (állítólag). Na ez még nem jött össze...
Tudtok tanácsot adni hogy szerezzek versenyzéssel AP-t? -
Üdv mindenkinek!
Ma hallottam egyik jóbarátomtól erről a játékról. Felkeltette a figyelmemet, mikor említette, hogy az Invictus cég kreálmánya a játék és még ingyenes is.
Úgyhogy ma elkezdtem letölteni (1M-val nem 2perc...) a fő installert, telepítettem is, jelenleg az update-ek letöltése zajlik. Regisztráltam is, tehát elvileg nevem is van már.
Viszont az XFire újabb regisztrációt kért... Ez mire (lesz) jó...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest