Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Szerintem nem kell. Ha a jobb oldali direct message-re kattintotok, akkor ki lehet választani kinek írsz. Ebben az esetben csak az acc name kell.
Viszont az Aeria oldalán példaként a főoldalról való küldés van megemlítve. A főoldal legtetején van egy ilyen doboz, hogy 'what are you doing now'. Amennyiben ide kezded beleírni a d betűt, akkor a 'what are you doing now' átvált 'direct message to'-ra. Ha a d után odaírod, hogy aeriagames, akkor meg ezt kapod: 'direct message to aeriagames'.
Szerintem ez a megoldás volt példaként felhozva, és abból a fenti dobozból csak úgy lehet privát üzenetet küldeni, ha odaírod h d és kinek
Úgyhogy, ha azt használjátok, akkor kell, viszont a direct message menüpont alatt már nem.
De a magyarázatomban csak 90%-ig vagyok biztos, szóval, ha mégse, akkor ne engem okoljatok

Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest