Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Polllen #20718 üzenetére
Én most telepítettem a win7-et és a PT-t, a teljes update nem tartott 20percnél tovább és már játszhatom is. Nem tudom nálad mi lehet a gond.
Ja a netem 8/512. Tehát semmi extra.
És a gépem sem 1 mai darab. C2D 6400/3gb ram/HD3870/seagate500gb hdd/Gigabyte deszka.
Még win XP alatt is pillanatok alatt kész az update. 20-30perc. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Polllen #20713 üzenetére
A lehetséges megoldások:
1. Amennyiben van Xfire a gépeden, kapcsold ki! Ne csak bezárd, hanem bizonyosodj meg róla, hogy leállítottad teljesen! Nézd meg a futó alkalmazások között
2. Keress rá a PT könyvtárában a "ProjectTorque.dat", illetve a "ProjectTorque.dat.new" fájlokra! Ha valamelyiket megtalálod, akkor töröld ki!
3. A .NET Framework 3.5-ös keretrendszert közvetlenül a Microsoft oldaláról töltsd le, és tedd fel mielőtt frissíted a PT-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest