- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Warsongblade #21222 üzenetére
A Cobrat tuningold fel, megéri. Sokkal könnyebb kezelni mint a többi autót. Olyan mint a Panama, sínen megy.
Liga készülőben ;) de felőlem háziverseny is lehet.
A Csaba által szponzorált versenyen én is ott voltam, de már nem emlékszem hogyan is ment az egész :s1 vagy 10 darabot kapsz 125 GPért? Level R nálam a német miatt felejtős, undorító egy nyelv. Level R-ben nincsenek amerikai autók.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Warsongblade #21216 üzenetére
Szia!
A szintedtől függA cobra class 3-as autó, míg a phoenix class 4-es, amit 27-es szinttel tudsz csak kimaxolni. Ez azért fontos, mert általában akinek class 4-es kocsija van, az már fel van tuningolva. Alap kocsival ebből kifolyólag sokat vesztenél, amíg el nem éred a 27-es szintet. Mindazonáltal mindkét kocsi jó, bár a phoenix eléggé kipördülős fajta. Sokan - én is - a Stalliont választják amúgy class 4-ben. Simvs-ben talán csak a toyota mr2 jobb a stallinál. Phoenix-nek nincs akkora végsebessége se, de cserébe sokkal jobban gyorsul. Driftre meg mindkettő jó elvileg, bár phoenix-t nem próbáltam ott.
A cobra a saját osztályában (class 3) egy isten. Simán veri a többi autót, és kituningolva alap class 4-es autókat is megszorongat. Driftre nem tudom, hogy alkalmas-e. Én azt ajánlom, hogy előbb vedd meg a cobrát, szobát találsz eleget, ahol azzal nyomják
Ajánlatos végiglépni mindegyik géposztályt.
Szerk.: bp = backpack. Régen így nevezték a helyet, ahova bepakolhattad a nitrot, csajokat, tapadás bónuszokat stb. Mostani neve trunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest