- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
jacksonfive #20585 üzenetére
Nem heti 1-2 szer hanem minden nap...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive #20581 üzenetére
Ha nincs Paja, akkor nekem eszembe nem jutott volna, hogy ez lehet a gond
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
jacksonfive #20571 üzenetére
Most mi lesz?!
Még jó, hogy a billentyűzeten a betűk fölött is ott vannak a számok. Ja és mégegyszer: -
SylarHUN
senior tag
válasz
jacksonfive #20571 üzenetére
Nem vetted észre, ha lenyomod nem történik semmi?
-
PaJa1
őstag
válasz
jacksonfive #20564 üzenetére
A játékban az új patch óta nem működnek a numerikus billentyűn a számok. Használd a betűk feletti sort.
Játékban választhatsz nicknevet amit majd megjelenít. Lehetőleg ne olyat amiben smiley van, nagyon zavaró. Szerencsére futamon már ki lehet kapcsolni a nevek mutatását, de a szobában akkor is sokat takar a smiley, főleg ha valakinek több van a nevében... -
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive #20564 üzenetére
Sajnos több mint egy éve regeltem, így már nem emlékszem mi is volt a menete, de elvileg lehet külön játékban használt neved, ami nem egyenlő a regisztrált névvel. Ezt már végképp nem tudom, hogy csak a szerepjátékaiknál (Shaiya, Last Chaos stb.) vagy a PT-nél is lehetett-e, de valami ilyesmi jutott még az eszembe. Amennyiben lehetett ilyet választani, akkor a játékosneveddel és nem a regisztrált neveddel kell belépni.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive #20561 üzenetére
Figyelj minden apró részletre. Amennyiben jól emlékszem, a regisztrációkor kötelezően kellett a jelszóban nagybetűnek és számnak is lennie. Szerintem a nagybetűt rontod el, de csak tipp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest