Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Forza Horizon 6 - Official Teaser Trailer
Játékos vröm-rvöm Japán 2026-ban.
-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Forza Horizon 6 will launch first on Xbox consoles and PC in 2026. With the excitement for this franchise on other platforms, Playground Games and Turn 10 Studios are also working together to bring Forza Horizon 6 to PlayStation 5 post-launch.
-
cyberkind
félisten
A Forza Horizon 6 Japánba megy.
-
Frod
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
"mert hát a Sony akkor akart felszállni a heroes vonatra, amikor az szakadékba zuhant."
Marvel's Spider-Man series has now sold over 50 million copies.
" It became ... the best-selling PlayStation 4 game of all time" -
GEIL
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
Amikor nyáron láttunk kedvcsináló videókat a GTA6-ból, akkor 1-2 napon belül kitett a "Rockstar games" egy hivatalos közleményt / infot /bejegyzést, hogy "...az összeállításban lévő gameplay részek stb stb alap PS5 konzolon futottak ...."
Ha kapunk egy "jól optimalizált és vajsima 30 fps-t", szerintem mindenki elégedett lesz.....GTA5 megjelenésekor PS3-ra és Xbox360-ra mit kaptunk ? s mégis millióan vették és játszották...stb stb.......persze, majd később, ha lesz alá combosabb vas, majd akkor lesz magasabbra csavart grafika és / vagy magasabb fps is (PS5 pro és PC)....de szerintem így sem lesz okunk a panaszra....ezt kimerem jelenteni. -
Payphone
tag
válasz
DonDennis
üzenetére
Ha "komoly" TV-d van akkor a sima ps5 is tud belőle profitálni látványba és a VRR miatt teljesítményben is. Az új játékoknál a PSSR kezd egyre jobban besülni, szóval nem minden játéknál igaz a szebb és stabilabb játék. De az biztos hogy összeségében erősebb a pro. De egyelőre nincs olyan játék ami ne tudna (még ha kompromisszumokkal is) 60 FPS-t a simán. Szóval ár értékben simán ps5. Halkságban talán a fat a legjobb. Gyerek betegségei nemvoltak ennyi idő alatt kijött volna szóval rendben van a sima konzol.
Gta 6. Na ez már érdekes kérdés. Biztos hogy jobban fog tudni mint anno a PS3-on a GTA 5. Az FPS biztos hogy konzisztens lesz, szóval egy erős fix 30 vagy egy közel 60. De ha lesz 60 szerintem azt mindkét konzol tudni fogja vagy egyik sem. Látványban/felbontásban lesznek érdekességek. Az új játékok amik teljesen lineárisak azok 720P upscalet tudnak. Szóval egy ilyen grandiózus openworld játék sok auto forgalommal hát, szerintem nemlesz olyan jó a felbontás. Dehát még mindig van több mint fél év, és én azon se lennék meglepve ha erről egy szó nem derülne ki csak mikor jönnek az első tesztek.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
DonDennis
üzenetére
Ár-érték arányban nem éri meg. Ellenben, ha a legjobbat akarod kihozni jelenleg a konzolozásból, akkor nincs más választásod. Azt még szerintem a Rockstarnál sem tudják, hogy a GTA 6 hogyan fog futni a konzolon a végleges builddel, nemhogy az IGN tudná. Bár az biztos, hogy annál jobban megy majd, ahogyan az 5-ös ment annó Ps3-on (az olyan 20 FPS-t tudott)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DonDennis
senior tag
Előre bocsánat de már 17568x ki volt beszélve a téma, de próbáltam youtubeon minden ilyen tartalmat megnézni főleg ami friss, de azért kérdeznélek titeket is. Nem sűrgősen de idén, vagy január-február tájt fogok venni PS5-öt, nyilván majd GTA miatt addig meg BF6 esetleg Fifa, meg hát amit majd a PS+ rejt. A kérdésem, hogy megéri venni PS5 Prot? A netes összehasonlítások alapján egyértelműen nem, de azért kiváncsi lennék a véleményekre, mert így kezdem meggyőzni magam, hogy nekem egy disc slim bőven elég lenne, a különbözetből meg veszek 2 éves PS+ itt ph-n meg meg 1 játékot.
Alapvetően a tv tudja ami kell a ps5 pro-nak, tehát ott nem lenne limit csak ha teljesen felesleges akkor arra a heti 1-2 óra játékra nem dobnák ki feleslegesen ennyi plusz pénzt, viszont ha mondjuk GTA6 ott 60fps simán meg 30 akkor érne annyit, bár erről valami IGN arc azt mondta a GTA-k mindig 30fps-el jelentek meg, így lesz a 6 esetében is. Nem tudom ez igaz ez?! -
ldave
félisten
válasz
S e t h
üzenetére
Megnézel bármilyen Marvel népszerűségi toplistát, akkor Pókember lesz az élen és a második Wolverine. Teljesen érhető, hogy miért erre a karakterre építenek a Pókember játékok után. Engem sem érdekel, ahogy egyik Pókemberrel sem játszottam, de értem miért ebbe az irányba mennek.
-
S e t h
nagyúr
Én eddig sem követtem a wolverine sonys pályafutását, mert hát a Sony akkor akart felszállni a heroes vonatra, amikor az szakadékba zuhant.
Nem nagyon tudok többet látni ebbe az alkotásba, mint a pókemberbe, ami gyakorlatilag önmagát ismételve jelent meg két epizódban, és nagyjából itt sem tudom mire számíthatnék amit eddig nem kaptam meg unos untalan a filmektől.
Megnéztem reggel a states of playben(már rég nem arról szól nálam, hogy este fent kell maradjak, pár óra múlva megkapom amúgy is) és azt láttam, leszedték a gyerekzárat, patakvér, levágott végtagok.
Oké, de ezen túl, mármint amikor kitöröltem a vért a szememből, mint innovatív fícsört, kap valamit az agyam is?Mert csonkítani most is tudok a Dying lightban, ráadásul ott még van is benne valamennyi meló, hogy elhitessék a posztapokaliptikus környezetet, de wolverinből legalább akkora túladagolásom van, mint pókemberből, csórikámat már el is temették, de megint itt van filmvásznon és az insomniac is úgy gondolta, mégsem haltak még ki a hősök.
Meglátjuk. -
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Majd meglátjuk, ez egy akció játék lesz, azok nagyrésze általában kaszabolásból áll, nem látom ezzel mi a probléma, miért lenne emiatt rosszabb mint bármelyik másik akciójáték.
szerk. egyébként meg Madripoor-ban játszódik majd, a képregényekben ott hemzsegnek a rosszarcúak, nem csak a sima pisztolyosok, ráadásul a MGH droggal kapcsolatos sztorikban gyakran szerepel, szóval simán lehet, hogy a 2. szintű moboknál már nem csak pisztoly lesz.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem egy Beast vagy Xavier az tény, de többi x-el pariban van, nem tudom melyik képregényben láthattad kőbutának, de a klasszikus időszak elejét leszámítva nem ilyen. A korábbi játékokat meg filmeket szerintem hagyjuk, ez nem azoknak a feldolgozása. Lehet Logan köré jó sztorikat húzni, nem hiába ő az egyik legnépszerűbb X.
szerk.: Pókember sem arról híres, mégis megszorongatták. Ha nem kedveled a karaktert ok, de egy videójátékban tök mind1 minlyen op karaktert irányítasz (a sztori szerint), az elején bizony mindenféle pisztolyos / kardos bandák megszokták szorongatni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
Sok mást én nem láttam tőle se képregényben, se filmben, se játékban, ami túlmutatna ezen és rá lehetne húzni valamilyen érdemleges gameplayt. Ügyességi részek biztos lesznek meg talán a szaglására ráhúznak valami Arkham Asylum copy nyomozós szálat.
Ja, arról híres a képregényekben, hogy mindenféle pisztolyos bandák megszorongatják.
Hagyjuk már pls... -
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Sok X-Men-t olvastál? Mondjuk a Claremont időszak elején amikor behozta Rozsit tényleg ilyen volt, de időközben változott (már legalább is abban, hogy nem kőbuta kétdimenziós, bár tény, hogy a kaszabolás megmaradt meg a morgás is).
szerk: Ha hűek maradnak az alapanyaghoz akkor pont annyi tétje lesz a sima mobok ellen harcolni mint bármelyik másik szuperhősös játékban vagy pl a God of War-ban, vagy bármely másik játékban ahol nem egy egyszerű halandó karaktert irányítasz.
-
Archttila
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De remélem kitaláltak végül valami pluszt, amitől több lesz, mint egy B-tier hack&slash.
Persze, lesz benne dodge, parry, dodge, dodge, ja meg parry. Kell ma ennél több?
(nem a mechanikával van a bajom, hanem hogy lassan minden második játék ebben merül ki) Infamous remaket viszont pletykálnak, ettől függetlenül engem már az sem hoz lázba.. ha játszani akarok vele akkor előkapom az eredeti lemezeket és játszom rajtuk, így legalább biztos nem ér csalódás.
-
TBT
addikt
Yotei tesztek ma:
-
Bad Pritt
félisten
Majd easy-n játszom és akkor nem kell xp.
Én csak arra akartam kilyukadni ezzel, hogy Wolverine-nél ha hűek maradnak az alapanyaghoz a sima mobok elleni harcoknak nincs nagyon tét, kicsit koszos lesz a ruhája és annyi. Cserébe a karakterből kifolyólag nagyon mással se tudják kitölteni a játékidőt, mint pl. Spider-Man vagy Batman esetén a korábbi hasonló játékoknál, mert egy kőbuta, kétdimenziós karakter, aki kaszabolni meg morogni tud és még annyi változatosság sem lesz a játékmenetben, mint pl. az Infamous-ben, ahol legalább a különböző képességek között tudtál váltogatni és ezeket kellett mixelni. De remélem kitaláltak végül valami pluszt, amitől több lesz, mint egy B-tier hack&slash. -
Archttila
veterán
válasz
pr0bi
üzenetére
Én is be fogom szerezni majd… de a GT7 frissítés (nagyrészt az uj trackek miatt) külön öröm számomra. A farkasos játék is tetszett, de az csak a szokásos néhány órás flat élmény lesz. A GT-t viszont szinte most vettem, és már VR-ben is több mint 200 órát töltöttem vele... es meg hol a vege. (nyilvan sehol hisz olyan nincs neki)

-
TBT
addikt
Megjelent a Silent Hill f... Vagy 10 e-mailt kaptam róla különféle boltok és webshopok részéről, szóval... konyhakést előkészíteni, és bökésre fel.
(Nyilván nem.) -
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De nem instant regenerólidik, a képregényben és a filmekben sem, kell neki idő a sérüléstől függően, szóval ki lehet ütni. Egyébként egy videójátékról beszélünk, ezekben ha kapsz 10 golyót még mindig vígan írtod az ellenfelet, egy egyszerű bandage meg mindent is meggyógyít.
#203957 l.skywalker: nem, nem sebezhetetlen, gyors regenerációs képessége van meg adamantium csontváza, ezért szívós meg mindent kibír, de ki lehet ütni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy minőségről nem tettem említést a hozzászólásomban, így ennek a részedről történő megemlítését sem tudom hova tenni.
Azt gondolom, hogy akinek kellően széles az érdeklődése (mind a videojátékokat illetően, mind általánosan) az talál magának bőven csemegét egy-egy ilyen State of Play alkalmával - tehát most is. Aki állandóan Sony IP-k után ácsingózik, adásról adására TLOU, Uncharted, God of War szintű játékok felbukkanását várja konfettieső közepette, az persze, hogy hoppon marad, aztán úgy panaszkodik, mint akinek élete legnagyobb problémája lenne, hogy nem látott számára semmi érdekeset.

Továbbá szerintem semmi gondja nincs a vásárlók bukszájának nyitogatását illetően - pont ezért is vannak elkényelkesedve ebben a generációban, mert túl könnyen jönnek a guruló dollárok.
Én az esetek többségében mindig látok valami érdekeset egy-egy ilyen stream során, ennek pedig semmi köze a minőséghez, sem ahhoz, hogy milyen az igényszintem - szimplán csak nagyon nyitott, széles érdeklődésű játékos vagyok.
-
markknight
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rozsomákot kevés dolog tudja igazán sebezni? Az a karakter full véres, meg tele van lyuggatva az esetei 90%-ában

-
Gorgonka
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze nem sebezhetetlen, de egy 4-5 fős utcai banda elkalapálása neki is rutin meló volt. A képregényekben egyébként Wolverine és a Hálófej tasliztak egymással és teljesen jól helyt tudott állni a Pókember.
Illetve amennyire én emlékszem, inkább a filmekben hozták be, hogy bármiből instant felgyógyult Logan. A képregényekben egy-egy súlyosabb sérülésből idő volt, mire felépült. Csak persze lényegesen kevesebb idő, mint másnak. Pl Deadpool regeneráló képessége lényegesen hatékonyabb, mint Logané. -
james001
veterán
Komolyan mondom engem az jobban felizgatott hogy a Tekken 3 lesz ps5re mint a Wolverine
Az egyik kedvenc játékom,most már végre itt is tudom nyomni
De sajnos trófeák tuti nem lesznek benne,mert eddig egyik namco klasszik játékban se volt 
-
l.skywalker
titán
-
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ahogy írtam "Nem sebezhetetlen és nem instant regenerálódik", ebből a szempontból semmivel sem op-b mint Pókember vagy Deadpool. Batman-től talán, szóval nem ártalmatlanok azok a mobok, legalább is csapatban. Egyébként ez igaz nagyon sok játékra, hogy a mobok nem sok vizet zavarnak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Remélem el lehet majd futni mellettük, mert ez 30 órában Arkham Asylum óta sokadjára jó uncsi lesz.
-
Bad Pritt
félisten
Amit még kiemelnék: a Zero Parades - For Dead Spies a ZA/UM következő játéka, viszont nem ugyanazok dolgoznak rajta, mint a Disco Elysiumon. Az eredeti fejlesztőket kirúgták 2021-ben, az új játékot egy teljesen új csapat készíti.
-
polonic
félisten
MS Flight Simulator PS-re, na ezt nem gondoltam volna.
Ez nekem kell.
Csak az a kérdés, hogy kontrollerrel milyen lehet az irányítás? -
markknight
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Még szép!
Ráadásul van olyanfajta fejlődés az Insomniac játékaiban ami példáértékű. Ahogy haladunk előre a storyban úgy lesz egyre több thug és míg a játék elején 1db minigunos csávó okozott fejfájást, addig a végére akár wavekben 3-4-5-öt is rád küldenek, hogy a móka sose érjen véget.
-
Gorgonka
aktív tag
Nekem már hónapok óta nem volt bekapcsolva a PS. Igazából azért is öltem bele több százezer Ft-ot a PC-be, mert a PS5 már nem hozott megfelelő teljesítményt az újabb játékokban (PC-n szebbek a játékok). PS5 Pro meg megint nagyon drága lett volna, szóval inkább a PC-re költöttem.
Van nekem is otthon működő C64, PS2, Wii, Wii U, X360. Aztán ezt az egészet (meg még pár tucatot) tudom emulálni PC-n a Retrobattel, jobb minőségben. A PS5-ből még viszonylag elfogadható árban ki tudok szálni talán jövőre is (nyilván ha nem, akkor marad).
A GTA VI engem nem mozgat, már az ötödiket is untam. -
Moby
veterán
válasz
Gorgonka
üzenetére
Alapvetően semmi gondom a kontrolleres irányítással, de a returnal konkrétan ég és föld. A gép eladásában nem gondolkodom, annyira nincs értéke a piacon, hogy annyiért elfér a tv alatt nálam is, pedig április óta nem volt bekapcsolva
Szerintem az idén már nem is lesz. -
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem sebezhetetlen és nem instant regenerálódik, vannak erős ellenfelei is (akár erősebbek is) pl a trailerben is ott volt egy őr robot ami direkt úgy lett kifejlesztve, hogy el tudjon bánni az összes x—el, de egyébként is rengeteg minden lehet, ahogy Superman-nél is.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha jól emlékszek a filmekben is volt olyan, hogy kiütötték és később tér magához,.de szerintem itt nem bonyolítják .majd túl ezt
-
markknight
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogy érted ezt? Supermantől baromi messze van ez a karakter. Ha kiborítanak eléd egy zsák sörösdobozt, te is nehezen ebben vágsz át rajtuk, persze szét tudod taposni az összeset. Omega Red meg Sabretooth de akár Magento is elég durván meg tudja őt szivatni.
Mivel az Insomniac egyik későbbi játéka egy X-men játék lesz ha nem kap kaszát, ezért reménykedem, hogy mindenki feltűnik itt is.
-
Mephike
őstag
válasz
modflow
üzenetére
De ez miért is baj? A CoD és a FIFA minden évben jön. Itt meg kiadnak egy játékot 4-5 évvel később és még arra is veszik a fáradságot, hogy másik hőst, történetet, helyszínt találnak ki és mi fanyalgunk, hogy a kategóriájában az egyik legjobb játékhoz készül egy "második rész".
-
GEIL
addikt
válasz
Gorgonka
üzenetére
Nekem is van hogy eltelik 2-3 nap hogy nem kapcsolom be valamelyik konzolt, de azért el nem adnám már őket kb semmi pénzért.
Xbox SeriesX-et már itthon nem is kapható....ahol meg elérhető, ott már 250 ezer Ft feletti összegeket látni....makulátlan, rendszeresen takarítva és klímás szobában...gyári csomagolása is hiánytalan.
A (Fat) lemezmeghajtós PS5-öt már 2 éve vettem jó akcióban és 120 körül nem fogom elkótyavetyélni....rendszeresen takaritva, klímás szobában...stb...makulátlan és minden gyári csomagolás megvan.
Egyiket sem adnám el még 250-250-ért sem.....szerencsére nem kenyérre kell a pénz és megtehetem hogy ottlegyenek ha szükségét érzem.....fiam a saját PS5 (slim)-jét hajtja és jelenleg Nba2k26-ot és Forza Horizon5-öt pörgetik.
Jövőre meg ha beköszön a GTA6 akkor jó volna ha lenne konzol....PC-re ugye jóval később érkezik, ezt érdemes neked is átgondolni.
-
l.skywalker
titán
A Wolverin érdekel engem, már csak a karakter miatt. De most elgondolkoztam, hogy a Marvel egyik elpusztíthatatlan figurájának mi vagy ki lesz az ellenfél a játék során? Ha lőnek rá majd sebződni fog, esetleg meghal? Vagy valami más típusú akadályok lesznek amiken elbukhat a játékos játék közben? Remélem nem húznak elő olyat, ami a képregényekben eddig nem volt. Nem lesz egy hiretelen “talált” kriptonit
-
Gorgonka
aktív tag
Sajnos mire PC-n ezek a játékok elfogadható ársávba kerülnek, addig még évek telnek majd el a PS5-ös megjelenés után. Inkább megveszem lemezen, aztán el is adom (lehet, hogy a géppel együtt).
A Returnalt én PC-n is kontrollerrel játszottam újra végig, mert PS-en már úgy szoktam meg. Pedig alapból jobban szeretek egérrel célozni, de ebben az esetben simán elboldogultam a kontrollerrel is. Annyira nem kellett pontosan célozni, inkább a mozgás, ugrálás volt fontos szerintem. -
markknight
nagyúr
válasz
romero.
üzenetére
Én ilyen szétvagdosott insta meg youtube reeleket nem igazán nézegetek. Trailer 1-2, esetleg egy deep dive, gameplay trailer meg a launch trailer. Ezeknek van értéke, amiket jópofa pár év után visszanézni.
Az lett volna szép ha azt mondják, hogy -Gyerekek, itt a Wolverine trailer, novemberben (vagy karácsonyra) már meg is jelenik. Egyétek, vigyétek!
Mindenki vérszem, éljenzés és megindultak volna a vásárlások ezerrel, ebben biztos vagyok.
-
romero.
junior tag
válasz
markknight
üzenetére
Yoteibol mar igy is tulzottan sok videot kipakoltak, szerintem..
-
markknight
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a minőségről mást gondolunk. Nincs ezzel baj, de Wolverine-en kívül ez béna volt. Se egy új bejelentés vagy valami komolyabb megjelenési dátum.. Final Fantasy Tactics jó drágán PS1 grafikával, meg PS Plusba jön majd a Tomb Raider és a Soul Calibor, de az is valamikor év végén. Hát csodálatos. Ezeknek az eseményeknek ki kellene nyitnia a pénztárcát, de nem teszi már nagyon régóta. Üzleti szempontból kettő dolog volt jó, hogy a rajongók ráharapnak majd a PS hangszóróra (aminek képzelem milyen minősége lesz) és a PS Plusra az Alan Wake 2 miatt. Ráadásul azt gondoltam, hogy mivel itt a Yotei a nyakunkon ezért mutatnak valami olyat amit eddig még nem, hogy még az is elgondolkodjon akit amúgy nem érdekel. Nem tették.
-
vg
veterán
A marvel filmek avengers: infinity war-ig egész jók voltak, aztán 2021-ben az utolsó spiderman sikerével még azt hitték minden olyan lesz mint régen... mára meg a marvel filmek, sorozatok... gagyi mindegyik. Annak ellenére, hogy a játékok jobbak szoktak lenni mint a filmek, ez a Wolverine játék is egy nagy mehh.
-
Gorgonka
aktív tag
Bevallom már éppen azon agyaltam, hogy eladom a PS5-öt, mert jó ideje nem volt bekapcsolva a PC mellett, de a Wolverine-ig és Sarosig marad
. Remélem a játékmenet is lesz annyira szórakoztató, mint a Spider-man és a Returnal voltak. Szerintem a PS4-5 korszak legjobb címei voltak a kategóriáikban. -
S e t h
nagyúr
Rozsomák ősz?
Kíváncsi vagyok eltolják-e megint a GTA-át.
-
raziel01
veterán
"Also announced was that The Last of Us Part 2 Remastered will join the game catalog for Extra and Premium members on Sept. 26, which is when Naughty Dog and Sony celebrate The Last of Us Day. The classics catalog for Premium members will also add Tekken 3, Soul Caliber 3, and Tomb Raider Anniversary some time later this year."
Last of Us Part 2-nek örülök. PS4-es változat volt meg csak.
-
Szoke1982
senior tag
-
törölt tag
Legalább sikerült a Wolverine-t R-rated besorolàsúra csinàlni. Így màr lesz értelme. Tetszett a trailer.
Màs érdemleges nem nagyon történt.
-
Frod
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Attól, hogy ez most - szerintem is - egy jobban sikerült showcase volt, még nem mindenszarizmus az, amikor a korábbiakra (legutóbbi 2-3) fanyalgott bárki, azok tényleg borzasztóak voltak.
Ha a kis earbuds fülesük is egy 100as, ezek a hangszórók min 150 körül lesznek.
-
KaitouP
nagyúr
A fanyalgóknak („szar a sztét of pléj, semmi érdekeset nem mutat soha a Sony, csak fos indiiiket”) azért megnéztem volna az arcát most, ha egyáltalán nézték a műsort. Ez egy patent show volt.
Kíváncsi leszek, mennyit kérnek majd azokért a hangszórókért, de eész pofásak, jó konstrukciónak tűnnek.
-
RangerFox
Topikgazda
A Saros meg a Wolverine jól nézett ki. Kicsit hiányoltam a régóta pletykált oldalnézetes roguelike GoW-t, de annyi baj legyen. Lesz mivel játszani jövőre is.
-
F-ECT$
titán
Egy tök okés SoP-ot láttunk szerintem. Jó éjszakát

-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Igen, remeljuk jo lesz tenyleg. Jo esellyel beszerzem akar Day1
-
Frod
addikt
Wolverine 2026 Fall???
LOL.....
Tényleg a francnak kellett ezt anno bejelenteni, mikor is? 2021ben? -
Bad Pritt
félisten
Megint egy rohadt erős Essential hónap, lassan ott tartok, hogy nem is kell játékot venni, mert havonta ez a három bőven elég.
A trailerek közül a Chronoscript volt érdekesnek, elég különleges koncepciónak tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Adobe Lightroom topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hagyjuk már pls...
WTF????
De sajnos trófeák tuti nem lesznek benne,mert eddig egyik namco klasszik játékban se volt 
Kendek