Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Nem, a "hiszti" azon megy, hogy ebből a fenti hírből sok helyen azt hozták le, hogy "ha 30 napig nem lépsz be, akkor bukod a digitális vásárlásaidat."
Ez meg ilyen megfogalmazásban érthető okokból felhúzott egyeseket.(Bár önmagában azzal se értem mi a gond, hogy mondjuk valaki elvonul a hegyekbe fél évre, akkor 30 nap után miért nem tud játszani a single player játékaival - oké, képzeletbeli a példa, de ha lenne is ilyen, mi a gond ezzel?)
-
F-ECT$
titán
válasz
pzstm
üzenetére
Ránéztem HA-ra, 7 eladó Pragmata lemez van, abból már 6 el is kelt valószínűleg. Lehet várnom kell még 1-2 hetet a vásárlással, hogy legyen a közelemben is eladó.
Egyúttal ránéztem a Yotei-re is, és meglepődve látom, hogy még mindig 17-20k között mozog az ára, pedig már fél éves játék.
Valahogy azt érzem, hogy igény lenne a használt lemezre a piacon, de egyre kevesebb ember vesz újonnan lemezes játékot, így a használt áruk is sokáig magasan marad. (No meg persze a digitális boltban is egyre később jönnek az egyre kisebb leárazások, így ezek is magasan tartják az árakat.)
-
válasz
pzstm
üzenetére
Hát ja, főleg, hogy teljesen csupaszon kezdesz, tehát semmi sem marad meg abból amiket felpimpeltél, arra van egy NG+ opció, de ott nem lehet választani a Lunatic nehézséget, milyen meglepő 😂 Az első 2 bosson túl vagyok, de nem voltak egyszerűek, de az addig eljutás sem az, mert ezen a nehézségen gyakorlatilag egy mezei mob 2x eltalált és haltam, a bossnak elég egy ütése is, hogy ugyan ez bekövetkezzen😅 Nem tudom még én sem, hogy eröltessem-e ezt...
-
bmakszim
őstag
válasz
pzstm
üzenetére
Nem tudom a 20% honnan jött, nekem max 14%-ot ír és csak játékokra érvényes 75 EUR alatt.
Discount provided in the email works on all digital games up to 75 EUR. Discount is valid until 2026-04-20. Discount size is variable, depends on product price and ranges from 7% to 14%. Discount cannot be combined with Eneba Wallet payment option. Discount can be used for a single transaction. -
válasz
pzstm
üzenetére
Normálon tolom, de igen van benne ha jól láttam egy hard fokozat, ha 1x végig játszod akkor nyílik meg, jól bevált Capcom recept szerint 😅 Aki maxolni akarja annak igen lesz biztos 30 óra környéke, mert ez is olyan mint a Resident evil játékok gyakorlatilag...gyűjtsd össze ezt, keresd meg azt, fejleszd fel fullra a dolgokat, és gondolom több befejezés is lesz, de ez nem biztos, tehát igen többször végig játszós, persze aki ki akarja hozni belőle a maximumot!
-
-
kresz2
aktív tag
válasz
pzstm
üzenetére
Köszönöm,örülök,ez jó hír.
Tegnap a resident evil requiem végére értem,most a death stranding 2 megy,de utána akkor telepítem is vissza a laptopra.
Amúgy ez a ps5 pro-gamer laptop páros eléggé bejön nekem.
És kedden érkezik egy Xbox series s,hogy teljes legyen a kollekció.
. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Igen, meglepő. Én vártam, jobban mint az esztelen gép áremelést...ok, látom mi a helyzet a memória árakkal, meg azt is, hogy egy pro árával azonos PCvel 4-5 évig fullHDn a legújabb játékokkal is lehet játszani közepes grafikai beállításokkal, hobbi magyar felirattal, a sokkal olcsóbb játék árakról nem is beszélve.
Ha ennyi most egy pro, mennyi lesz a PS6. 400K?
Nem erték hozzá, nem tudom mennyibe fog kerülni, de az áremelésből kiindulva sok jóra nem számítok. -
cyberkind
félisten
-
ldave
félisten
válasz
pzstm
üzenetére
Amúgy EU-ben lehet egyáltalán ilyet? Nem tiltja ezt valami jogszabály?
Közben ezt találtam:
Directive (EU) 2019/2161 on the better enforcement and modernisation of Union consumer protection rules put forward the first initiative towards specific EU regulation of personalised pricing. Companies that engage in such a practice are required to disclose to consumers that the price is personalised on the basis of automated decision-making.
Ez alapján lehet ilyet, de erről tájékoztatni kell a felhasználót, hogy amit ő lát ár, az személyes ajánlat. -
Farkassacred
őstag
-
VTom
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Az igen.
Metacriticen a 78-as kritikai értékelés mellé bejött a user score, ami 8.1.
Úgy tűnik, lassan lecsengenek a kezdeti csalódások, és megtalálja a tényleges célközönségét a játék.Én a magam részéről nagyon jól szórakozom vele. Érdekes, hogy nem a sztori folytatását várom, hanem maga a játék játszása okozza az örömet, alig várom, hogy leülhessek elé, nagyon rég volt már ilyen. Hihetetlen mennyiségű tartalommal töltötték meg, és dícséretes, hogy a megjelenés után pár nappal már kijött egy komolyabb patch, amivel sok játékosok által kért dolgon javítottak a fejlesztők. Remélem megmarad ez a tendencia.
-
VTom
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Érdekes a motor, mert PC-n van amikor a pofám leszakad, hogy menynire szép, van amikor meg pl. a távoli házakon nem jelennek meg a téglák, csak egy fehér paca, amjd amikor odaérek mellé, hirtelen betölti. Remélem a vram használatot patch-elik, mert szerintem amiatt vana sok pop-in is.
-
LÁZ
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
pedig ott van, már a legelején, ahol kérdezi az ipse, hogy akko gyüssz velem, ez kb a
,feltámadás után van tóval, vízeséssel, ott a tóparton van egy pecabot, meg millió állat a füben (ha közel mész hozzájuk, rá tudsz nyomni, hogy micsoda, fácánt fel is lehet venni, de eldobni már nem 
.van ami az inventoryba is bekerül (mókusok, de nem eladható, guest related sztem, a többit el lehet adni, százlábú asszem egy 10es -
VTom
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Én csak a legrosszabb értékeléseket olvastam el a metacritic-en, és az van nekem is, amit sejtettem.
Vannak dolgok, amik mellett nem tudtak elmenni a tesztelők, és ez elrontotta számukra az élményt. Én úgy gondolom, hogy együtt tudok élni ezekkel, aztán majd meglátjuk.Várom már nagyon ezt a kalandot, mert az én OW játékstílusomhoz úgy látom, hogy tökéletesen passzol (Kikapcsolom a minimap-et, iránytűt, zsebből veszem elő a térképet, nem szoktam gyorsutazni, kalandozok, gyönyörködök a tájban, imádom a felfedezés részét)
-
tomee007007
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Igen, így már minden platformon napra kész vagyok

#214758 markknight: köszönöm az ajánlásokat, már megvan 3 hónapja gép, csak most jutottam még el az itteni topik-bejelentekezésig
Nálam Ghost of Yotei megy most főleg, aztán várom a Crimson Desert-et 
Mindemellett köszönöm Mindenkinek az üdvözlést

Játék mellett a zenei és gamer fej-, és füllhallgatók a hobbim, a ph!-s gamer fejes topikot viszem, tesztelgetek, szóval ha bárkinek szüksége lenne gamer fejes ajánlásra PS5-höz, csak szóljon
-
S e t h
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Nekem a legnagyobb problémám vele, hogy ez a játék nemhogy nem akar többnek látszani egy nagy sandboxnál, de valójában tényleg csak az.
Nem láttam sztorit, epikus boss fightot, csak kivágott jeleneteket egy mmo-ból.
Frankó elgondolás, hogy egy mmo-t single módba implementálnak, de rohadtul nem értem miért pont engem nem kapott el a must have érzés, miközben röpködnek a goty elvárások.Kíváncsi leszek a tesztekre, én még csak jósolni sem merek pontosabban, de 7 és 9 közöttinek látom az eltérő elvárások miatt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Ha valami ebben a sztoriban megbicsaklik az pont az értelem, mert itt az utóbbi idők egyik legelvakultabb hype cunamija áraszt el mindent.
A youtubeon már olyan streamer videók is vannak, ahol pár órát játszók próbálják hűteni a kedélyeket, hogy itt néhányan azért csalódni fognak.
A reddit meg egy komplett mészárszék. Aki óvatos várakozással tekint a játék felé és le mer írni néhány dolgot, ami szerinte kérdőjeles az eddig bemutatottak alapján, azt kivégzi a siserehad.
-
bmakszim
őstag
válasz
pzstm
üzenetére
Nem.
Azok a játékok, amelyek kapnak frissítést a fejlesztőtől, azok az új PSSR-t fogják használni a rendszerszintű beállítástól függetlenül.Ha bekapcsolod a PS5 beállításaiban, akkor a már PSSR(1)-et használó, de még frissítést nem kapott játékok esetén is aktiválja az új PSSR-t. De ez járhat mellékhatásokkal, így kikapcsolható. Ez hasonló a VRR bekapcsolása nem támogatott játékok esetén is opcióhoz.
-
-
VTom
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Én is a PS felé hajlok, mert azon egyszerűbben megoldható a játék, és gyakrabban tudnék vele játszani.
De úgy vagyok vele, hogy ráérek 18.-án, a tesztek elolvasása után is megvenni. Azok a skinek, amiket az előrendelésért adnak, nem igazán hoznak lázba, előtölteni meg akkor is elő tudom majd. -
VTom
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Ja, hát az nem is kérdés, hogy megvesszük, csak az, hogy mikor, meg mire

Évek óta várom, szóval nekem a megvétel nem kérdés, csak most a Shadows-t tolom felváltva PS-en és PC-n, és PC-n is nagyon szeretem 32:9-ben játszani, nálam ezért kérdéses. A legjobb az lenne, ha ennél is átszinkronizálná a mentést, mint a Ubisof Connect, és lehetne felváltva tolni, akkor megvenném mindkét platformra.
200 órára saccolom amit majd beleteszek, és az szeirntem csak egy végigjátszás. Nem szoktam még gyorsutazni sem ezekben a játékokban, csak lovagolok, nézelődök, felfedezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem erték hozzá, nem tudom mennyibe fog kerülni, de az áremelésből kiindulva sok jóra nem számítok.
Jó lesz az 1200-1500-nak, aztán ennek tükrében lesz belőve a PS6, amibe egy gyengébb de jobban kezelhető hardver lesz natív frame generation-nel, így a gen felére jöhet a Pro megint, ne legyen igazam, de csak így lehet le és behúzni a legtöbbet. 
Majd ha megjön és a helyére kerül, dobok fel képet.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek
RangerFox