Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
pr0bi
üzenetére
Hát az RDR2 enhanched-ről már annyi szó volt, hogy ihaj. Ugye volt itt ígérve már félig meddig official RDR2 Nintendo Switch 2-re és elvileg azzal egyidőben kellene megérkezzen az update(ed verzió) a többi platformra is.
A GTA IV-et meg már egy ideje rebesgetik, hogy fel fogják újítani. Mondjuk kihagyott ziccer lenne. Ha csak azokat a mod jellegű update-eket megkapná, amiket ma PC-n tud már jó lenne. -
Elims
veterán
válasz
pr0bi
üzenetére
Köszi!!
VoltanIgor: "...messze köröket vernek..."
'hát hallod,én többször adtam esélyt a witcher-nek,de közel sem tudott úgy elvinni,mint ahogy írták nagyon sokan.
Viszont ez a yötei.. :-) csak a lemezt akartam kipróbálni,hogy működik e felbontás után.Minden lemezessel játékkal így szoktam,aztán mennek a szekrénybe és vagy előveszem vmikor vagy ott marad ~5-10perc játékkal.
Ennél a yötei-nél is így gondoltam.Azóta a gépben van és sokáig nem kerül ki onnan.
Már az eleje nagyon keményen -nem a nehézségére gondolok- indul!
Megszívtam a vásárlásával ,mert a collectors edition mellé még a lemezt is meg "kellett" vennem,de egyetlen Ft-ot nem bánok.SoupSayse: "Kb. másfél óra Yötei után..."
Szóltunk előre. ;-)
-
Frod
addikt
válasz
pr0bi
üzenetére
DS2 nem first party cím, csak vásárolt exkluzív.
De ha az lenne sem számítana, a fenti példánál még egy hónapot sem vártak, sőt... július közepén, nyári szünetben mégis ki a franc adna ki bármit, a Sony pedig egy új IP-t simán ott rajtoltatott. Nagyon más idők voltak...
#204914 F-ECT$
Emlékszem a GoT borzasztó nehéz volt rögtön a legdurvább szinten, viszont ahogyan fejlődött a karakter, idővel meg már csak az volt élvezetes.
(Witcher 3 ugyanez: kb lv10-ig szívás, felette csak a Death March nehézség értelmezhető.) -
Archttila
veterán
válasz
pr0bi
üzenetére
Én is be fogom szerezni majd… de a GT7 frissítés (nagyrészt az uj trackek miatt) külön öröm számomra. A farkasos játék is tetszett, de az csak a szokásos néhány órás flat élmény lesz. A GT-t viszont szinte most vettem, és már VR-ben is több mint 200 órát töltöttem vele... es meg hol a vege. (nyilvan sehol hisz olyan nincs neki)

-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
pr0bi
üzenetére
Nem is kicsit

GEIL: A PS2 korszak volt talán az egyetlen ahol kimaradtak részek, valahogy azok nem igazán jöttek be. Meg ugye a Tekken mellett amit emlitesz , labdába se rúghatott ezekkel a részekkel az MK
.
Viszont az MK9 nagyon kellett már hogy rendbe hozza a sorozatot , mert nagyon el volt korcsulva az egész.
-
Farkassacred
őstag
válasz
pr0bi
üzenetére
Azért várjuk meg a teszteket.
Nálam se biztos, hogy első napos vétel lesz, de hátha. Már annak örülök, hogy végre itt lesz egy Sony ex cím. Persze, ha ez most félresikerül, akkor én temetem ezt a céget. Túl sok lenne már a rossz döntésekből mostanság náluk, amik után nem hinném, hogy lenne visszaút. -
markknight
nagyúr
válasz
pr0bi
üzenetére
Nem lehet, hogy csak egy olyan pályarészen vagy ahol ez van?
De, olyan pályarészeken megyek ahol ez van, mivel a játék nem kényszerít olyan utakra ahol nem ez lenne. Pont ez a "baj" Motorral meg kocsival mindenhová elérsz, ahol meg nincs ilyen, ott vannak különböző családi lehetőségek mint például a teleportálás vagy az nagy csúszli amiból kábel jön ki és két pontot összekot
-
PTM
senior tag
válasz
pr0bi
üzenetére
Valóban ők követték el, de közben volt nekik egy PS4-es (PS5-re elérhető) Terminator: Resistance is 2019-ből. Minőségben is a Rambo és Robocop közt van állítólag, én nem játszottam vele.
#198013 F-ECT$
Engem ez nem zavart, főleg hogy a skillek egy része szerintem amúgy sem érdekes. Nyilván elfogadom, hogy neked meg így nem tetszik. Az tényleg egyértelműbb ha teljesen lehet maxolni, vagy legalább újraosztani a pontokat. -
S e t h
nagyúr
válasz
pr0bi
üzenetére
Számomra parasztvakítás szint amit akkor dobtak ki, amikor minden az elnapolástól volt hangos.
Ez a trailer nem csak az előző trailerhez képest volt semmitmondó, hanem számomra korántsem szólt akkorát, mint a korábbiak.
Én azt láttam, hogy ugyanazt kaptuk, mint eddig, ami a korábbi sikereket nézve ugyan nem meglepő, de nálam már unalomba fulladó sokadik rókabőr az egyediség varázsa nélkül. Ha a Baldur's gate és az expedition 33 egyedi, akkor ez nem az.
-
negyven2
nagyúr
válasz
pr0bi
üzenetére
Elviekben a hivatalos árak azok: $69.99/$99.99, €79.99/€109.99, £69.99/£99.99
Vagyis ezek az árak igazából az angol árak átváltásából jönnek ki. Viszont ahogy írják a Digitális példányok árképzése, meg az USD alapján jött ki. Ezért lehet olcsóbb a játék forintban a PS Store-ban, mint az Xbox Store-ban. Vagyis elvileg hivatalosan annyiba kéne kerülni digitálisan is, mint ezek a lemezes árak.
ps. Viszont elvileg a lemezeken nem lesz rajta a játszható játék, hanem csak egy része, és mindenféleképpen le kell majd tölteni valamennyi adatott ahhoz, hogy játszani tudjál! -
markknight
nagyúr
válasz
pr0bi
üzenetére
Nekem ezek a függőleges vonalak nem igazán tetszenek a logó felett kb olvashatatlan a játék címe meg az alkotó is. Amúgy nincs bajom vele, egyik oldalon a baba másikon pedig a baljós piros fény, ami bármi lehet. A haj mondjuk kicsit érdekes, egy jobban renderelt képet tettem volna oda a helyükben. De ennél nagyobb bajunk ne legyen a játékkal

-
beyruth82
veterán
-
beyruth82
veterán
válasz
pr0bi
üzenetére
Nekem se jött be a GTAV. Kb 2 óra után abbahagytam. Nem értem miért vannak oda érte annyira és miért van még több mint egy évtized után is, minden évben a top 5-ben jaték eladási számokat tekintve. Nyilván velem van a baj hiszen valami 160 milliós eladási számot produkált eddig.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
pr0bi
üzenetére
Nagyon örülök, hogy egyre több ember kapja meg ezt az élményt egy ilyen régi játéktól. Nem sok ennyire erős történet van a videojátékok között. Kicsit más: régóta téma, nem akarok semmilyen tüzet szítani. Szóval, lassan majd váltanám a pc-t, 6800xt van, sajnos jelenleg mindent jobban futtat mint a ps5-öm. Elkezdtem agyalni azon, hogy mi lenne, ha vennék egy pro-t, és akkor nem kéne pc-t fejleszteni? Jövőre jönnek az új kártyák, azokat mindenképpen meg kéne várni. Hozzá vagyok szokva natív 1440p magas grafikához, ezért sem nagyon használtam a konzolt. (Mert nem jöttek olyan exkluzív játékok amik érdekeltek volna, ez a legfőbb oka nyilván, szerintem a Ragnarok óta semmi nem ment le a konzolon...) Szóval szerintetek próbáljam be a pro-t, vagy jöjjön az új VGA inkább?
-
Beegabor81
tag
válasz
pr0bi
üzenetére
Grafikailag igen, felhúzták arra a szintre, de játékmenet maradt ugyanaz sajnos. A pályarészeket, ellenfeleket kicsit meg kellett volna variálni, bővíteni, hogy kiszolgálja azt a harcrendszert, ami a Part 2-ben van. Azzal kicsit több meló lett volna , amihez már lusták voltak
-
törölt tag
válasz
pr0bi
üzenetére
Pont az elején járok, egyelőre nem tudok nyilatkozni. A játékmenet azon túl hogy furcsa, egyelőre szintén nem a legizgalmasabb, a sztori viszont nagyon érdekesen indult. A melankolikus, lassú történetvezetéssel egyébként semmi gondom, másképp szerintem nem lenne a Planescape:Torment, Nier Automata vagy Disco Elysium a kedvenceim között, és nem lenne ennyi film, amit szerettem, még a 40-60-as évekből is.

-
Blazin
csendes tag
válasz
pr0bi
üzenetére
Minden további nélkül megértem, ha valakinek nem tetszik ez a Remaster-láz, a Days Gone esetében én is pontosan ezt mondanám, hogy bőven elég volt belőle egyszer. Ez azoknak jó, akiknek bejött a játék. Érdekes, hogy bár nagyon szerettem az elsőt, sosem játszottam végig újra, a másodikat viszont többször is. Szerintem a Forbidden Westben vannak a valaha volt legjobb mellékküldetések (nem a harcok miatt, hanem mert mindegyikben van valami extra sztoriszál, ami építi a világot és bemutatja a törzseket), de nekem az AC-k kimaradtak, sőt, úgy általában nem sok open world játékot pörgettem a Zero Dawn előtt, szóval nem untam még bele. A ZD főtörténete amúgy jobban is tetszett, de a második részben annyi praktikus újítás volt, hogy simán el lehetett veszni benne, mire mindent ki tud aknázni az ember. Nekem nagyon bejött a lore és a világépítés is.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
pr0bi
üzenetére
Köszönöm szépen, akkor biztosan marad a digitális verzió. Most már csak azt kell eldönteni melyik gépre vegyem majd meg. Szerk.: Most nézem a hivatalos gépigény szerint full hd medium 60 fps a 6800 xt, az mondjuk combos...
Kíváncsi vagyok a valós teljesítményekre most már nagyon, illetve, hogy mi indokolja ezt a gépigényt. Bár a Medium is borzasztóan futott kb mindenen sajnos. Remélem normális minőségű felújítást kapunk, egy legendás játék mégiscsak. Last of us 3 nem is lesz amúgy? Hír sincs róla. Amiatt vettem többek között, de leginkább a konzolt. Az jó lesz, ha nem is kapunk Last of us-t, de az egyet már vagy harmadjára újították fel 
-
cyberkind
félisten
válasz
pr0bi
üzenetére
Igen, ez egy tök jó dolog a Bluray filmeknél is, ahol a távolban lévő mozgó emberi fejek koponyává alakulnak, nyilván, nem lesz ilyen drasztikus, de azért már önmagában egy jó skálázós cucc is brutálisat dob, én ezért imádom a DLSS-t, az Amd féle csak trágyaszórás szinte mindig.
-
F-ECT$
titán
válasz
pr0bi
üzenetére
Szerintem nincs is nagy hype körülötte, de egyébként:
-olyan kontroller kezelés, amire 4 éve hiába várunk 1-2 játékot leszámítva
-belsős Sony fejlesztés, várhatóan hozza a régi jó minőséget
-ha nem is lesz bugmentes, de nem fogod beta tesztelőnek érezni magad
-egyszerű, hangulatos, szórakoztató játék
-de lehet, hogy ebben is lesznek olyan kihívások / time trialok, amikkel heteket el lehet lenni
-várhatóan sok easter egg / poén
-4k(?), 60 fps, stabilan tartva
-olyan fejtörők, ügyességi részek, melyek inkább szórakoztatnak, mint idegesítenek
-fluid gameplay, jó zenék -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem top5 kedvenc játékaim közé bekerült.

Kendek
RangerFox